Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A fordítás miatt ne aggódj, én abszolút szótár nélkül nyomtam, néha kicsit improvizálnom kellett. 😊
Nekem holnap vége 😊 Bár én meg nem vagyok nagy fordító, de Kwish (KHKH) anyagát fel teszem, aztán lehet nézegetni 😊
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
vagy csak vaksi vagyok megint?
mert így egyenlõre nem látom ténykedésem nyomát..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hmmm....nem is tudom de ha ezen múlik egy VIP-es tesztpéldány, akkor sûrûbben fogom látogatni azt a bizonyos linket. Csak aztán nehogy forgotten legyen az a CD. 😊)
\" örökké nem eshet.... \"
Na önreklám off 😊
Igen egy Elf-nél nagyon de nagyon fontos, hogy most milyen színben látja a világot ( fõleg ha elõtte nyakalt egy kis törpe pálinkát 😊 ).
Amúgy már elõre gondoltam, hogy mi úgymond - kiesünk a szórásból - ( értsd. közünk nem lesz hozzá 😊 ). No de sebaj így hát majd ránk vár az a megtisztalõ feladat, hogy a full gémet " tesztelhessük ". 😊
Lásd Diablo2...izé....szóval mégse 😊
A public beta-t a Black Isle NWN fórumán fogják bejelenteni, állítólag nagyon kevesen lesznek, fõleg, akik fan oldalakat csináltak már 99 óta (ilyenek is vannak bõven 😊 ), meg a többiek is nagy valószínûség szerint USA, Kanada.
Mindenesetre a béta se valószínû karácsonyra 😞
Demeter: igenis, fontos az infralátás, tudnom kellene, hogy a félelfem fekete-fehérben vagy zöldben vagy mit tudom én hogy fogja látni a világot! 😊
Azért kíváncsi leszek majd arra a public beta-ra. Meg, hogy hol s mikor fogják meghírdetni. Mert mivel ez egy fõleg online rpg egy ilyen " tesztet " nem valószínû, hogy kihagynak. Csak ezzel egy bökkenõ van mégpedig az, hogy míg az a " teszt " be nem fejezõdik addíg esély sincs a full kiadatására.
És az a beta még sehol sincs! Na ez itt a bökkenõ. Szal az a - 6 hónap - igencsak reális. Sajna....
Nem hiszem, hogy Karácsonyra megjelenik, mert a fejlesztõk még abszolút nincsenek képben pl. ilyen lényegtelen dolgokkal kapcsolatban, hogy hogy néz ki az infralátás, stb. stb. 😊
És elvileg public beta is lesz, szerintem így tuti nem tudják tartani a Karácsonyt. 😞
Viszont szerintem nem túl nagy a valószínûsége annak, hogy még idén napvilágot lát eme gyöngyszem.
Ja és készülj azokra a vizsgákra, mert mi lesz velünk ha te csak úgy elszállsz?? 😊
Multi: Neked is szólt, meg másoknak, ha ven kedved, idõd, energiád kipróbálni...
Csak ugye hazánk egy kis szegletében lesz.
Kwish..Bocs, hogy még nem raktam fel, amit küldtél! Felteszem, csak a táblázatok benne kemény falat 😊 Nameg a design lefoglalja a tanulás közti kis szüneteket.
De péntektõl gõzerõvel nyomom, bár kevéssé lelkesen, ugyebár el fogok szállni a vizsgákon.. 😞(
Hmmm....akkor hol is vannak azok a twin scimitar-ok...?? 😉)
Örülök, hogy Dem barátom is fel-felbukkan errefelé megtisztelve ezzel szerény kis fórumunkat. 😊
Meg kell hagyni, kellemes nosztalgikus hangulatot idéztél elõ bennem, mikor megemlítetted a dicsõ kalandozós idõket... De most már tudom Dem, hogy újra elõ kell vennünk karcsú kardjainkat a láda fenekérõl, és újra el kell indulnunk a hosszú útra...
Hát az nem itt van szal lehet, hogy legnagyobb sajnálatomra de nem tudok ott lenni a nagy " pillanatban ". 😞(
Amúgy eme törekvésed igencsak dícsértes. Viszont nekem lehet, hogy az odacuccolással lennének gondjaim...
Áh, csak leírom: Szóval mikor kijön a a game: Várom azok jelentkezését akiknek egy lanparty formájában lenne kedvük végigynyomni a single-t. Helyszínt, gyors internetet tudok biztosítani, költség: úgy néz ki ingyenes lesz. ( ha a nekem ajándékba hozott söröket nem számoljuk 😊)
Ha emlékezetem nem csal akkor mégiscsak lesz egy újabb kaland a Világok Hátán. Bár ez már nem ennek a topkinak a témája. 😊)
Emlékezetemben még elevenen él az a mûlt egy darabkája, bár ezeket a pillanatokat lassan elmossa az idõ, mint a könnyeket az esõ......
Marl: a 6 hónap úgy hangzozz el, hogy vmi kérdésre nem tudott a Marc még válaszolni, és azt mondta "Ask that one again in 6 months".
KH: a PlanetNw-en már nagyon régen írják a 2002. tavaszt, de mindenhol máshol 2001. karácsony a megjelenés. Szerintem a NWVault-ot érdemesebb követni, mert ott nagyon jófejek a szerkesztõk, jóban vannak a Bioware fiúkkal, és kanadaiak õk is.
Azt hiszem egyértelmû, hogy a BG és az IWD kézzel rajzolt 2D-s hátterei gyönyörûek. Csak azt ne felejtsétek el, hogy egy rugalmasan változtatható játékhoz ez nem használható! Nem hiszem, hogy sokan hozzákezdenének kézzel háteret rajzolni a moduljaikhoz. Arról nem is beszélve, hogy a másik megoldás az egy Dio2 vagy Heroes3 féle pálya elõállítás lenne, akkor pedig inkább 3D. 3D-s modelleket készíteni még mindig egyszerûbb, mint a fenti két variáns. Ráadásul sokkal rugalmasabban lehet bõvíteni egy jól mûködö 3D-s engine-nel készített környezetet. Nem lennék meglepve, ha a játék megjelenését követõen megjelenne valami konverter progi, aminek segítségével 3D max-ban készült modelleket lehet bevinni a játék rendszerébe.
Szerintem ennek inkább örülnünk kellene!
3D: ez ugyanolyan nézetbõl lesz mint a BG2, csak 3D engine, minek következtében tudsz zoomolni, meg a kamera tengelyét a függõleges tengely körül elforgatni.
A 3D engine elõnyeként szebb lesz a game, meg sokkal inkább térhatású mint egy 2d, szvsz élvezetesebb.
Ha érdekel valakit, letöltöttem a Planet Neverwinterrõl az E3-on készült fél órás "játékmutogatást" - Sajnos a minõsége nem a legjobb (sötét, és kis felbontás), 😞(
viszont azt azért lehet látni, hogy nem lesz ez csúnya 😊)
Ha ebben formában érdekel valakit ( 19x 15Megás darabok MPEG) felteszem így is a honlapra/serverre, de tervem, hogy divx-be átkonvertálom, s így feleakkora, harmadakkora méretû lesz. Esetleg a jobb részeket kivágom és egy vidót szerkesztek belõle - gondolva itt a modemesekre