Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
KH: hehe... Fejlesztett Belövés az király 😊 Egy herkafüggõ karakternek jól jönne a képzettség a Bad Tripek (Rossz Gáncs) elkerüléséhez 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

marlowe
KHKH: Jöhet 😊)

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Petyus_
KH,a webes info tükrözi a lényeget, tehát ami benne lesz a játékban.

A fordítás miatt ne aggódj, én abszolút szótár nélkül nyomtam, néha kicsit improvizálnom kellett. 😊

marlowe
Vizsgaidõszak van, de igyekszünk 😊
Nekem holnap vége 😊 Bár én meg nem vagyok nagy fordító, de Kwish (KHKH) anyagát fel teszem, aztán lehet nézegetni 😊

Jockey
én naponta látogatlak benneteket, de nem láttam még számlálót..😊
vagy csak vaksi vagyok megint?
mert így egyenlõre nem látom ténykedésem nyomát..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

marlowe
😊)

Petyus_
Hehe, mindenesetre a legjobb megoldásnak az tûnik, hogy telenyomjuk az oldalt mindenféle kamu magyar szöveggel, és megmutatjuk a BioWare-es arcoknak, hogy tessék, ennyi tartalom van az oldalunkon! 😊))

marlowe:
Hmmm....nem is tudom de ha ezen múlik egy VIP-es tesztpéldány, akkor sûrûbben fogom látogatni azt a bizonyos linket. Csak aztán nehogy forgotten legyen az a CD. 😊)

\" örökké nem eshet.... \"

marlowe
Ja, persze a bétára gondoltam 😊

marlowe
Tessék sokan látogatni a lapunkat, hogy az aztán népszerû legyen-> adjanak nekünk 1 tesztpéldányt -> amit mi jól elküldünk mindenkinek 😊)

Na önreklám off 😊

Petyus:
Igen egy Elf-nél nagyon de nagyon fontos, hogy most milyen színben látja a világot ( fõleg ha elõtte nyakalt egy kis törpe pálinkát 😊 ).
Amúgy már elõre gondoltam, hogy mi úgymond - kiesünk a szórásból - ( értsd. közünk nem lesz hozzá 😊 ). No de sebaj így hát majd ránk vár az a megtisztalõ feladat, hogy a full gémet " tesztelhessük ". 😊

marlowe
Hm.. bár béta...+1 hónap ált. elég a game kiadására.
Lásd Diablo2...izé....szóval mégse 😊

Petyus_
Demeter: igen a 6 hónapot egy fejlesztõ mondta, Marc Holmes.

A public beta-t a Black Isle NWN fórumán fogják bejelenteni, állítólag nagyon kevesen lesznek, fõleg, akik fan oldalakat csináltak már 99 óta (ilyenek is vannak bõven 😊 ), meg a többiek is nagy valószínûség szerint USA, Kanada.

Mindenesetre a béta se valószínû karácsonyra 😞

Demeter: igenis, fontos az infralátás, tudnom kellene, hogy a félelfem fekete-fehérben vagy zöldben vagy mit tudom én hogy fogja látni a világot! 😊

Hát igen ez az infra dolog feletébb fontos dolog! 😊 Enélkül már nem is ér semmit egy rpg.
Azért kíváncsi leszek majd arra a public beta-ra. Meg, hogy hol s mikor fogják meghírdetni. Mert mivel ez egy fõleg online rpg egy ilyen " tesztet " nem valószínû, hogy kihagynak. Csak ezzel egy bökkenõ van mégpedig az, hogy míg az a " teszt " be nem fejezõdik addíg esély sincs a full kiadatására.
És az a beta még sehol sincs! Na ez itt a bökkenõ. Szal az a - 6 hónap - igencsak reális. Sajna....

Petyus_
Megjelenés "in 6 months"... 😞

Nem hiszem, hogy Karácsonyra megjelenik, mert a fejlesztõk még abszolút nincsenek képben pl. ilyen lényegtelen dolgokkal kapcsolatban, hogy hogy néz ki az infralátás, stb. stb. 😊

És elvileg public beta is lesz, szerintem így tuti nem tudják tartani a Karácsonyt. 😞

Azért nem is olyan kis " szeglete " az Mo-nak. 😊

Viszont szerintem nem túl nagy a valószínûsége annak, hogy még idén napvilágot lát eme gyöngyszem.

Ja és készülj azokra a vizsgákra, mert mi lesz velünk ha te csak úgy elszállsz?? 😊

marlowe
A megjelenés: legkésõbb 2002. márciusra igérik, de lehet kihozzák karácsonyra (amit nem hiszek, de remélek 😊)

Multi: Neked is szólt, meg másoknak, ha ven kedved, idõd, energiád kipróbálni...
Csak ugye hazánk egy kis szegletében lesz.

marlowe
ööö izé... a lelkesedés meglesz, jókedvet akartam írni 😊)

marlowe
És ez mind semmi, az oldal folyamatos csiszoláson esik át!

Kwish..Bocs, hogy még nem raktam fel, amit küldtél! Felteszem, csak a táblázatok benne kemény falat 😊 Nameg a design lefoglalja a tanulás közti kis szüneteket.
De péntektõl gõzerõvel nyomom, bár kevéssé lelkesen, ugyebár el fogok szállni a vizsgákon.. 😞(

Nocsak, mivégre eme változás? Bár oly mind1 a lényeg az, hogy legyen!

marlowe
Elköltöztünk!
A gamekapocs biztosított számunkra helyet!

Új címünk: neverwinternights.gamekapocs.hu

Örülök, hogy " látlak " Kósza azért jó, hogy néha-néha te is felbukkansz Forgotten-bõl. 😊

Hmmm....akkor hol is vannak azok a twin scimitar-ok...?? 😉)

Üdvözlet mindenkinek... ismét! 😊

Örülök, hogy Dem barátom is fel-felbukkan errefelé megtisztelve ezzel szerény kis fórumunkat. 😊
Meg kell hagyni, kellemes nosztalgikus hangulatot idéztél elõ bennem, mikor megemlítetted a dicsõ kalandozós idõket... De most már tudom Dem, hogy újra elõ kell vennünk karcsú kardjainkat a láda fenekérõl, és újra el kell indulnunk a hosszú útra...

Hmmm....a távolságot mint üveggolyót??? 😊

Hát az nem itt van szal lehet, hogy legnagyobb sajnálatomra de nem tudok ott lenni a nagy " pillanatban ". 😞(

marlowe
Debrecen.... 😊 / 😞

I'm ready !! 😊)
Amúgy eme törekvésed igencsak dícsértes. Viszont nekem lehet, hogy az odacuccolással lennének gondjaim...

I.C.ram
nekem kedvem lenne hozza!! de hol lenne?
marlowe
Olvassátok el az indexes fórumban a felhívásomat....komolyan gondoltam...várom a jelentkezõket.(na jó persze messze van még 😊

Áh, csak leírom: Szóval mikor kijön a a game: Várom azok jelentkezését akiknek egy lanparty formájában lenne kedvük végigynyomni a single-t. Helyszínt, gyors internetet tudok biztosítani, költség: úgy néz ki ingyenes lesz. ( ha a nekem ajándékba hozott söröket nem számoljuk 😊)

marlowe
Na süllyedünk 😊

Petyus_:
Ha emlékezetem nem csal akkor mégiscsak lesz egy újabb kaland a Világok Hátán. Bár ez már nem ennek a topkinak a témája. 😊)

Petyus_
Demeter: hmmm, Spine of The Worlds nem lesz, ne félj, a max. magasság 9m. 😊

Ez egy régi history, melynek eredete már az idõk homályába vész...
Emlékezetemben még elevenen él az a mûlt egy darabkája, bár ezeket a pillanatokat lassan elmossa az idõ, mint a könnyeket az esõ......

marlowe
Magyarázzátok el nekem, én hülye vagyok....😞(

marlowe
Micsoda?

Hát igen, rég volt tán igaz sem volt. Az emlékezés jó, az emlékezés fáj. Hogy is volt annó négy hû kalandor, négy hû barát.....

Darkon
Ez a Spine of the World-ös hasonlat fájdalmas emlékeket ébresztett fel bennem 😮

Born to win

Már érzem a jeges fuvallatokat, melyet akár az NW elõszeleként is értelmezhetnénk....bár kérdés az, hogy ez vajon nem a Spine of the World újabb részének elõhírnöke...??? Ki tudja majd idõ mindenre választ ad - reméljük legalább is - . 😊)

Engem elõször a screen-ek fogtak meg de nagyon. Aztán jöttek a trailer-ek szép sorban. Már akkor tudtam ( ill. tudtuk ugye Kósza? 😉 ) hogy valami új, valami egyedi van készülõben. Igaz, hogy még távoli az a bizonyos " install " de a zsigereimben érzem, hogy ez jó, nagyon jó lesz nekünk. ;-))

marlowe
Mondjuk, amikor az elsõ videót láttam róla, nem nagyon gyõzött meg...egy játék a sok közül... na meg grafikailag is elég nagy a különbség az akkori video/engine között. Az E3-as már eléggé látványos

marlowe
Az hagyján, hogy fejlõdik, de már a game kiadása elõtt fél évvel 😊)

I.C.ram
olyan jo nezni hogy az altalam keszitett topic ilyen szepen fejlodik 😊)
Petyus_
Gabo: illetve gondoltak már rá, de valaki biztos beperelné õket, ilyesmit mondott.

Petyus_
Gabo: hmm, ha érdekel a 3Dmax téma, errõl is szó volt tegnap a chaten. Nem igazán támogatják az ötletet, és semmivel sem lesz kömyebb a max-os szerkesztés, mint más játékokban.

Marl: a 6 hónap úgy hangzozz el, hogy vmi kérdésre nem tudott a Marc még válaszolni, és azt mondta "Ask that one again in 6 months".

KH: a PlanetNw-en már nagyon régen írják a 2002. tavaszt, de mindenhol máshol 2001. karácsony a megjelenés. Szerintem a NWVault-ot érdemesebb követni, mert ott nagyon jófejek a szerkesztõk, jóban vannak a Bioware fiúkkal, és kanadaiak õk is.

Nem halódott, csak téli(winter) álmot álmodott... 😉

marlowe
Petyus: Tényleg hat hónapot mondtak a megjelenésig?

2D vs. 3D:
Azt hiszem egyértelmû, hogy a BG és az IWD kézzel rajzolt 2D-s hátterei gyönyörûek. Csak azt ne felejtsétek el, hogy egy rugalmasan változtatható játékhoz ez nem használható! Nem hiszem, hogy sokan hozzákezdenének kézzel háteret rajzolni a moduljaikhoz. Arról nem is beszélve, hogy a másik megoldás az egy Dio2 vagy Heroes3 féle pálya elõállítás lenne, akkor pedig inkább 3D. 3D-s modelleket készíteni még mindig egyszerûbb, mint a fenti két variáns. Ráadásul sokkal rugalmasabban lehet bõvíteni egy jól mûködö 3D-s engine-nel készített környezetet. Nem lennék meglepve, ha a játék megjelenését követõen megjelenne valami konverter progi, aminek segítségével 3D max-ban készült modelleket lehet bevinni a játék rendszerébe.
Szerintem ennek inkább örülnünk kellene!

marlowe
Petyus: kicsit bõvebben?

Petyus_
Marl: hmmm... az E3-as alsónemû dolognak utánaérdeklõdtem Marc Holmes-nál, naggggyon finom választ adott! 😊))

marlowe
Noxon:

3D: ez ugyanolyan nézetbõl lesz mint a BG2, csak 3D engine, minek következtében tudsz zoomolni, meg a kamera tengelyét a függõleges tengely körül elforgatni.
A 3D engine elõnyeként szebb lesz a game, meg sokkal inkább térhatású mint egy 2d, szvsz élvezetesebb.

Ha érdekel valakit, letöltöttem a Planet Neverwinterrõl az E3-on készült fél órás "játékmutogatást" - Sajnos a minõsége nem a legjobb (sötét, és kis felbontás), 😞(
viszont azt azért lehet látni, hogy nem lesz ez csúnya 😊)

Ha ebben formában érdekel valakit ( 19x 15Megás darabok MPEG) felteszem így is a honlapra/serverre, de tervem, hogy divx-be átkonvertálom, s így feleakkora, harmadakkora méretû lesz. Esetleg a jobb részeket kivágom és egy vidót szerkesztek belõle - gondolva itt a modemesekre

Igen jó " dolog ", hogy importálahod a karaktereidet ha csak single-ben játszol. Mert ha multit kezdesz akkor nem árt egy új karit indítani 0xp 1-szint mert különben nem leszel regisztrálva Character Vault-on. Egyéne válogatja, hogy megéri e vagy sem. Szerintem mindenképp érdemes " tiszta lappal " indulni.