8396
-
#2068 mi a problematik? -
TneX #2067 Én meg adoptálni fogom a zónásokat,amiért most jól megszivattak... -
#2066 útközbe abortálja a folyamatot -
#2065 nekem meg soha nem fagyott -
#2064 És ha még nemmontam volna miközbe töltitek kijött egy peccs ami nem haggya magát felrakni -
TneX #2063 Nekem nagyon..el se indul:))) -
#2062 Ja egyébként nektek mennyire fagy a játék? -
#2061 az nem szeo dolog :)) -
#2060 majd játék közbe belejövök... én lehet hogy inkább a bugokat fogom kihasználni.. bugmester leszek -
TneX #2059 :))) -
#2058 Jólvan majd belejönök bazz :D -
TneX #2057 Pff ezt inkább el se olvastam,jó?:)))) -
#2056 :))))))) meg meg vagy 15 :) -
#2055 huha.. olyan is van? -
#2054 en valszeg tolvajjal -
TneX #2053 Ehh:))) -
#2052 De diablót azt sokat nyomtam! :) -
#2051 Sajna semmit nem jáccottam se BG1 se a BG2ővel -
#2050 Én Elf nyilassal leszek... ha valakinek nem teccik lehetek Orc közelharcos (Nálam eddig terjed ki a karakter fogalma)
Lehet hogy láma vagyok ... -
#2049 irjatok le hogy milyen karakterekkel akartok menni mert akkor en hozzatok fogok majd igazodni -
#2048 en benne vagyok de akkor uj karakterekkel kene menni mert lehet hogy nekem meg csak holnap lesz meg a multikarim :)) -
TneX #2047 Abban benne lennék én is,ha meg leheten oldani nálam ezt a kihúzomanetaztánvisszadugom dolgot,de nem lehet...ahhoz hogy utánna ujra net legyen restart kell,szal nálam ez nem jön össze:((( -
#2046 Én nigger elfel megyek :D
Holnap nyomjunk már egy nagy multi partit! -
#2045 :)) na gyerekek szerintem jobb mint a baldur bar a mozgas kicsit nehezkes meg lassu de azert meg lehet elvezni :)) en mar nem tudom hanyadszorra kezdem ujra es ujra a jatekot mert mindig uj karaktert akarok kiprobalni de nem tudom melyik karakter lenne az igazan jo -
TneX #2044 Grrrrr!:)))) -
TneX #2042 Kuss legyen:))) -
Viking #2041 Tenyleg lassu... 50 es 100KB/sec kozott mozog a sebesseg csak... Jobb helyekrol ejszaka 500-al is szokik jonni... Na nem baj, kivarom en! -
#2040 Na akkor eltakarodok IRCre... -
#2039 vagy még? -
TneX #2038 Jó éjszakát!:))) -
#2037 Na ja. De most megyek aludni, hogy holnap teljes erővel belevethessem magam a dologba. -
TneX #2036 ijen ly-os jé,csak biztos fáradt vagyok. -
TneX #2035 Ezekkel egyszerűen nem kell foglalkozni.Aki nem eléggé épelméjű ahhoz hogy rendesen játszon 1 ijen játékot,azt csak sajnálni tudom.Biztos hogy lesznek ijenek,de akkor azzal mindent elárult magáról az az ember... -
#2034 Már csak attól félek, hogy sokan olyan karikkal fog rohangálni, akit a legjobb haver feltápolt, amikor mesélő volt. -
TneX #2033 Nagyon reméltem!:))) -
#2032 TneX: szarra veri a baldurt -
TneX #2031 Hát ez is lehet de a többségnek már rég megvan -
#2030 Vagy mindenki alszik, vagy mindenki játszik, vagy a legvalószínűbb az, hogy minden ki most szedi a netről... -
TneX #2029 Legalább annyit mondjatok hogy azért ugye megüti a Bg2 szintjét? -
TneX #2028 Most vagy mindeki alszik,vagy mindenki ezt játsza ezerrel:)))
Olyan csend van:)))