8396
  • Hmuda
    Nekem is kellene egy kis help. Merre találom az a vérfarkast a C2-ben, amelyikre azt mondják, hogy a Charwoodban rejtőzködik? Már megvan az, amelyik a szülei padlásán volt és az, amelyik a szabadban vol egy szekér mellett. A B betűs hiányzik. Plz help!
  • BOOT
    Sziasztok.
    Valaki segítene?
    Ch.2 Charwood-Haunted Forest-ben a Pillar-hoz kellene a runa sorrend.
    Előre is kösz.
  • Hmuda
    www.neverwinternights.hu
  • D(r)EADLOCK
    hi
    lattam irtatok itt valami patch-rol
    honnan tudnam azt letolteni????
  • Hmuda
    Nem is tudom. nekem még egyetlen egyszer se volt fagyási problémám. Tegnap például reggel 6-tól este 11-ig nyomtam megállás nélkül és egyetlen egyszer se fagyott ki, lépett ki. Bár minden játék ilyen stabilra lenne megírva.
  • I.C.ram
    mind igy vagyunk vele
  • D(r)EADLOCK
    HI!
    En nemreg kezdtem el nyomatni a jatekot es erdekelne hogy nektek mi a velemenyetek rola.
    Nekem az hogy szerintem kicsit elnagyolt es nem igazan melto a baldurs gate es icewind dale sorozatokhoz..
    olyan mintha egy beta verzioval jatszanek...mindemellett tetszik a jatek nagyon mert ebben is ott van a baldurs fiiiiling csak szerintem tobbet is kihozhattak volna belole.
    ja megvalami...
    lefagyassal kinek volt mar problemaja?
  • FREAK
    ISO? :D
  • Zoidberg
    Szerintem talán 70% Baldurs 30% DS.
  • Lolka
    Van itt valaki Zalaegerszegről akinek megvan?
    Egyébként milyen a program?
    Inkább Dungeon Siege szerű vagy inkább Baldur's Gatees?
  • Hmuda
    Köszi! : )))
  • FREAK
    ja, ti mind megvettétek?
  • I.C.ram
    NEM!!
  • FREAK
    hali, tud valaki iso-t??
  • Zoidberg
    Főleg egy tolvajNŐVEL. Beindult a fantáziám.
  • Zoidberg
    Hehe....ez a legjobb :))
  • Crag
    És még udvarolni is lehet neki. Otthagyja a két testőrét és felhiv a szobájába. Ott aztán 1-2 keményebb szó és odaadja gem-et. ;)
  • Zoidberg
    Jaja, de el is lehet tőle lopni.A halfling tolvajlányomnak túl nagy falat lett volna a két testőr...
  • Zoidberg
    Luskanba majd a történet főszála vezet, így tedd félre ez egy kicsit, és csináld a főküldetést.
  • Jaan
    Asszem a Green Griffon Innben megtalalod. Ott iszogat, es van 2 eros testőre is...
    Ha lecsapod, ad 1 kulcsot, azzal az emeleten a szobájába behatolva lelhetsz egy gemet.
  • BOOT
    Tisztelt SG akárki.
    Fontos volt letörölni az ftp-re tett savem??
    Ki a francnak szúrta a szemét?
    Remélem elüti egy villamos.
  • Hmuda
    Nem tudja valaki, hogy merre van a Chapter 2-ben az a varázslónő, aki elvitte egy elf drágakövét? Már kettő megvan (boszorkány+varázsló(aki a toronyban volt)). Azt mondja a muksú, hogy Luskan-ba ment, de oda nem engednek be. Plz help!
  • Jaan
    Hát nem tudom, nekem van egy '90-es 2nd editionom... De az abszolút nyomtatott meg minden.
  • GodBadka
    Helloka mindenki.
    Ha valaki tud olyan helyeket ahonnan modulokat lehet letolteni az irjon mar nehany cimet.
  • yellowcab
    Sziasztok!

Van valaki,aki még ma fel tudná nekem írni a 3 cd-t,valahol Szentendre környékén élőnek örülnék
    a legjobban,de persze Pestre is be tudok jutni elég hamar.Kérem a megértéseteket,erre a játékra várok
    már nem is tudom mióta,s mivel senkivel nem tudom leszedetni nekem pedig nincs közvetlen elérésem
    esélytelen,hogy másképp,hozzájussak.Ma már nem tudok ide visszalépni,tehát arra kérem azt aki felírná nekem,hogy csörögjön rám és én visszahívom.Bocs,hogy ilyennel szemetelem össze a topicot,de már egyszerüen nem tudok tovább várni.Úgyhogy valakinek előre is köszi.Bízom benne,azzal,hogy megadom a számom nem adok lehetőséget tréfásabb kedvű spielereknek engem szórakoztatni,ami elég rövid időn belül
    kimondottan idegesítő lehet.Egyébként eddig életem legjobb singleje a morrowind volt,gondolom azt csak a multiban szárnyalja túl az NWN.Tehát köszi sziasztok
    0620/3748864
    Yellowcab

P.S:Ha mindem igaz,2 hét múlva lesz valami normális elérésem,akkor pedig szeretnék valahová becsatolni
    köszi

P.S.2:Ja és SÜRGŐS lenne,ezért kérem a megértéseteket,képzeljétek magatokat a helyzetembe.Köszi
  • Jaan
    OFF
    Semmi gond Ebola, csak a tegnap történtek után pont egy ilyen jellegű beszólás nem jött jókor.
    ON
  • marlowe
    Carmen Electra + Neverending Nights....
  • marlowe
    Carmen Electra, Neverwinter Nights :o)
  • Timber
    szerinted egy Lamborghini Diablo vagy Carmen Electra a jobb? ^.^
  • Timber
    DC++ ... en is ott szedtem le ... ^^
  • TneX
    Szerintem fölös összeasonlítani.
  • Timber
    FMNXR-CR6EC-3V4FP-7HE3R-9X44D-UPHKT-QGUD7

LLGXE-YK6JP-UUHLM-HP773-TVEY3-FWDKG-A3QXF

DGKHW-CXWJG-QP7G7-FYGFT-PXTVY-CN3AY-DTYVD

mint mar annyiszor leirodott itten
  • BOOT
    Halihó urak.
    Na sikerült teljesen elakadnom a játékban.
    Szó mi szó,az angol tudásom hagy némi kivánnivalót maga után.Már cirka hatvanszor körbecsámpáztam a pályán és mostmár fogalmam sincs,hogy mit hagytam ki.Valaki légyszives segítsen.Feltettem az sg ftp-re a boot könyvtárba a mentésemet.Ha valaki megnézné és felvilágosítana,köszönettel venném.
  • kHares
    Mondjuk gothic oldala?

Véletlen nincs tudomása valakinek egy xp-cap removerről? Elértem a 20-as szintet a chapter3 2. felében és még pár szintet biztos nőhetnék. Nem szeretem, ha kárba veszik az xp :)
  • G. Joe
    Ööööö! Akkor az én fejem kisebb mint a tiéd, csak 17"-os, de két fejü vagyok hehe!
  • Timber
    Hogy uj ablakban nyissa meg es nehogy elhagyjatok az SG forumot ^.^ szoval DF archive
  • Timber
    OFF
    en monitorfeju vagyok ^.^ Szep nagy 21 colos buram van ... de ugy latszik ide csak a maradek 20% ir be?
    Ez itt a klanom (mind mind monitorfejuek) fotoalbuma ...
    Ha valaki ezekutan ilyen hujeseggel jon, hogy a "80% tornából felmentett monitorfejű, akik csak cseten tudnak megszólitani egy lányt..." akkor az eddig csak a Habostortan cseteloket ismerte ^.^
  • Ebola
    OFF
    Ez egy ilyen nap. Nem állt szándékomban megsérteni Jaan-t vagy beszólni! Nem értettem "flére" (Bocsi) és nem is ráá írtam hogy monitorfejű. Hanem a netező-faszik 80%ára.
    Bocs Jaan, én csak az előitéletet ítéltem el a megnyilvánulásodban...
    ON
  • TneX
    OFF
    Na,ezt is megértük,beszóltak Jaan-nak:)))
    Öcsém,hogy miylen emberek vannak.Mindenkibe bele kell kötni már a mai világban?:))

ON
  • Jaan
    OFF
    Ez abszolút hülyeség. Nem vagyok monitorfejű, és nem tartom hülyének a nőket, sőt. Ráadásul imádom is őket. A csetelni nem szoktam, mert baromság. Annak a hozzászólásnak megvolt az előzménye. Egy igencsak kellemetlen élmény az ex-el, kb. 1/2 órával azelőtt. Úgy tűnik fléreértetted.
    ON