8396
-
Spheriot #2906 2 kérdésem lenne be lehet e olyan funkciókat állítani mint a BG2-ben ugymint hogy körők végén pause, stb?
A másik a party tagok invetoryját lehet é babrálni? -
Gábor #2905 Visszatettem az 1.10-es exe-t, és még mindig 1.19-nek mondja, de legalább müxik (egyenlőre) a loadgame...vicces
Óceánontúllakó játékostársak ráéreztek úgy néz ki a bibire: vmit elbasztak az 1.19-cel...
Kíváncsi vagyok a köv peccsre,remélem ezt a hibát kiszűrik, a (hivatalos) fórumon azt mondják,hogy prioritási listán van az nwnmain.exe által okozott hiba megoldása.
Reméljük a legjobbakat. -
WiLDoR #2904 valaki csinál szervert chapter 1 vagy 2-ben??? -
#2903 Nem, hálistennek. -
#2901 A játékban lévő templomok melyik területtipusban lettek megcsinálva? Én nem találom az alapok között. -
#2900 A patch fent van? -
#2897 vgay=vagy -
#2896 Ahha. köszi, de milyen tulajdonságokat ad? Extra seb gonoszok ellen, vgay mi? -
Jaan #2895 A Holy Avanger ADDben a főpaladin(ok) legandás fegyvere. Gondolom ezt az enchantmentet rárakva megkapja annak a tulajdonságait... Lásd. még Vorpal kard, és Sharpness kard. -
#2894 Nos, most délután gyorsan összedobtam egy modulkezdeményt. Ide belinkelem a letöltését. Figyelmeztetek mindenkit, hogy ez a modul kizárólag a főellenséget és a véghelyszínt tartalmazza. Természetesen még lesznek változtatások. A modul 12-14. szintűeknek készült.
Lord of Flames -
#2893 A ToolSet-ben találtam egy olyan fegyver enchantot, hogy Holy Avenger. Az mit csinál? Amúgy mindenki nézze meg az editorban, mert gyönyörű az animációja. -
#2892 Miért van az, hogy a Tool Set rendszeresen elrontja a save-eket és nem tudom visszatölteni a folytatni kívánt modult? Mindig azt írja ki üzenetnek, hogy nem tud létrehozni egy file-t. Ez az 1.19-es patch óta van csak. -
#2891 : ))) -
KeviN #2890 na azt az east roadit nem talatam meg szerintem...vagy lehet megoltem beszelgetes helyett ;) Ha kijutottam charwoodbol akkor korbenezek ;) -
#2888 Vagy most félreértjük egymást? : ))) -
#2887 Na figyi:
1: a szülei házában, Port Llast-ban. Az Outlying Farm házában az emeleten.
2: East road déli kijáratánál, egy szétvert karaván mellett.
3: amit te is mondtál, az egyik Sout road-i barlangban.
4: ha midhárom megvan, akkor a Green Griffon melletti barlangban. -
KeviN #2886 neeem, a south roadon, ha jol emlexem, ahol varwik vagy kinek a tornya is all. -
#2885 Jaaa...
Értem. Az ott van az East Roadon, a déli kijáratnál egy karaván mellett. -
KeviN #2884 az oke, de en a neverwinter woodos verfarkast keresem ;) (a creator+dominator races rom kipucolva, wood spirit lenyugtatva megsem talalom azt a rosszarcut) -
#2883 Mindig kövesd a Map Note-okat és megtalálod. Mindig ki lesz írva egyre, hogy Neverwinter Wood. -
KeviN #2882 huhhh, azon a palyareszen ahol van ez a csonti is. A terkep masik feleben ami tele van farkassal... A neverwinter woodost megtalaltad ? az merre van ? -
#2881 De valszeg azt, csak azt nem tudom, hogy melyik barlangban. Melyik területen van az a barlang? South Road, East Road, Farmlands? -
#2880 Valahol a barlangban van egy könyv. Azt elolvasod és akkor már is lehet választni az a választ is. Akkor szépen megkérdi, hogy honnan tudtad, mire azt mondod, hogy a könyvből. -
KeviN #2879 hmuda : ugyen nem azt keresed aki a charwood fele vezeto uton levo 1ik barlangban van ? ;))) -
KeviN #2878 u.i. csontvar = csontvaz ;) -
#2877 Nem tud valaki egy pontos helyet, hogy merre találom a B-betűs vérfarkast a C2-ben? már átnéztem a Sout road-ot, az East road-ot, a Farmlands-et, A Green Griffon környékét, a teljes Charwoodot (a romokat is), de sehol nem találom. Plz help!
Más: mi a Charwoodi pillar rúnasorrendje? -
KeviN #2876 valaki ha tud segitsen...lementem 1 barlangba ami a charwood fele vezeto uton volt (nem a verfarkasasba, hanem a masikba) ott volt 1 kut amibe ha lemasztam 1 sirra bukkantm amiben 1 csontvar sirankozott, h kihalt a szektaja es megkerdezi mi volt annak a neve...vegigprobalgattam az osszes valaszt, de 1ik sem jo.. szoval valakinek 5let ? -
Zoidberg #2875 Hihetetlen, hogy egyesek beugranak ide, és még arra sem veszik a fáradságot, hogy egy kicsit lejjebb scrollozzanak.
Nézd meg a #2808-os hozzászólást, és máskor legalább EGY oldalt olvass vissza bazzeg !!!!! -
#2874 Miért van az, hogy a Tool Set rendszeresen elrontja a save-eket és nem tudom visszatölteni a folytatni kívánt modult? Mindig azt írja ki üzenetnek, hogy nem tud létrehozni egy file-t. Ez az 1.19-es patch óta van csk. -
#2872 Már nem kell. -
#2871 Nem tud valaki egy key-generátort? -
#2869 Én ott se találtam, de azért mégegyszer megnézem. Kösz. : ))) -
#2868 Mondjon valak egy címet honnan lehet most(!) letölteni. (gothic,neverw.uw.hu nem jó). -
Jaan #2867 A south road kornyeken ott csaszkal valahol. -
#2866 Merre találom az a vérfarkast a C2-ben, amelyikre azt mondják, hogy a Charwoodban rejtőzködik? Már megvan az, amelyik a szülei padlásán volt és az, amelyik a szabadban vol egy szekér mellett. A B betűs hiányzik. Plz help! -
Zoidberg #2865 Az Online Manualban /CD 1/ a 72.oldaln van egy táblázat, abban benne van. -
Zoidberg #2864 D&D 3rd Editionban /ez a NWN játékrendszere/ célszámok ellen kell kockával dobni, és ehhez hozzáadni a képzettséged és a módosítókat.
A harcban a célszámot az ellenfél Ac-je adja és az ő módosítói /dexterity,varázstárgyak stb./
Tehát a magasabb AC-értéket adó tárgyak a jobbak.
-
Gabo #2861 Mentol:
A D&D körökre osztott harcrendszere miatt van az "ütök, üt, várunk, várunk" jelenség. Az egyes körökben a támadási sorrend (kezdeményezés), a támadások sikeressége "kockadobással" dől el. Mindenki minden körben meghatározott számú támadásra jogosult. Akkor kezdődik új kör, ha mindenki megtette a támadásait.
Mivel a játék valós idejű, a fenti rendszert valahogy ehhez kellett igazítani...
AD&D-ben az alacsonyabb AC volt a jobb, D&D-nél még nem tudom, hogy van ez. De ha más nem segít hasonlítsd össze az egyes cuccok árát. Általában amelyik drágább az a jobb. -
TneX #2859 Nah,ide írom az 1000. hozzászólásom,happy 1000 hozzászólás to me:)))) -
Zoidberg #2858 A patch + minden ami kell hozzá:
www.neverwinternights.hu