Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
1. A Bioware a megjelenéssel:
"Hagyjatok már békén, ha kész kiadjuk. Időben megtudjátok, egyenlőre annyi, hogy nyáron"
Egységesen ezt nyilatkozzák. Szóval gondolj augustrusra, és akkor nem csalódsz...mások 1.5éve várják...:o)
2. A mai fórumszemle fordításban pedig kiderül, hogy jáccanak vele rendesen bennt. Szóval eléggé előrehaladott állapotban van. A Gamemeca, vagy miahalál videóban is elég jól játszható már.
3. találgatás: Mivel mostanában sok "nyilatkozat" a multiról jött ezért valószínű már annál tartanak. Azt farigcsálják.
Az Infogrames meg nem ezért fizetett egy kisebb vagyont az interplaynek, hogy csússzon vele megint.
Konklúzió:
Várj türelemmel, ne bántsd őket, ha csak fele bejön annak, amit igértek,már egy nagyon jó játékot kapunk....amire nagyon rég nem volt példa.. :o))
Most ne jojjon senki vedobeszeddel, kosz.
Egy kis sürgős fordítani valót :o)
De végülis ráér.
A beépített modulokat nem tartom rossz ötletnek. Szerintem apránként érdemes lesz majd bővíteni a magyar világ játékterét néhány önálló, felügyeletet nem igazán igénylő modullal. Így akkor is lesz lehetőség kalandozni, ha éppen nincs egy aktív DM a közelben.
Azt hiszem a nagyobb DM-i felügyeletet igénylő modulokat érdemes lenne egy-egy kampány részeként felépíteni.
Persze ez egyenlőre csak egy kis filozofálgatás, konkréttá majd csak a játék megjelenése után válik a dolog. (Vegyétek úgy, hogy hangosan gondolkodtam.) Egyben viszont biztos vagyok. Annak ellenére, hogy eddig csak egyszer próbálkoztam map készítéssel, ráadásul az is a HL-hez volt, az NWN-nél valószínűleg meg fogok próbálkozni egy-két kisebb modul elkészítésével.
Azért a magas szintű játékoknak is megvan a maga stílusa, hangulata. Általában ilyenkor már a karakterek nem kevés felelősséggel járó pozíciókat töltenek be, döntéseik birodalmak életét befolyásolhatják. A személyes hatalmuk, legyen az harci tudás, mágia vagy papi hatalom is óriási. Az ilyen hatalommal rendelkező figurákat a legtöbb esetben már az égi hatalmak is figyelemmel kísérik. Ez pedig mind felelősséggel jár. Egy ilyen szintű karakternek (és az őt irányító játékosnak) illik kellő önmérsékletet tanúsítani. Bármily meglepő szerintem a szerepjátszásnak itt néha még nagyobb szerep jut, mint egyébként.
Persze ehhez az szükséges, hogy a kalandmester is kellő képen felnőtt legyen a feladatához. Meg az is, hogy a játékos tényleg végig élje a karaktere fejlődését a kezdetektől egészen hatalmának a csúcsáig. Ha valaki csak "csinál" egy 20. szintű karit, valódi értékét soha nem fogja átélni, megérteni. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg csak egy eszetlen gyilkológépet fog látni benne.
Mondom mindezt úgy, hogy soha nem volt igazán magas szintű karim és nem is meséltem még ilyen társaságnak.
Aztán a karakterek találkoznak a megadott időben a kocsmában, és egy kis felkészülés után elindulnak kalandozni egy portálon át. Vagy egyszerűen a Magyar világ pár beépített modulját csinálják meg.
[email protected]
Azért bízok abban, hogy a szerepjátékosok lesznek többségben.

"Megoldható az egész a Gamespy kihagyásával is (pl. a szerver IP címét megadva). Lesz egy közvetlen kapcsolat gomb is, s ezen belül is lehet egy szerver lista a Kedvenceken belül."
Ez utóbbit díjazom. Valahogy soha nem rajongtam a Gamespy-ért. Az UT-ban pl. nagyon szeretem azt, hogy egy korrekt saját beépített server browser van, szerencsére ezt az UT2003-ba is beteszik.
Bár szerintem a Gamespy-osdi nálunk nem lesz igazán probléma, hiszen talán a magyar szerverek címeihez mindannyian hozzá fogunk férni.
Ezt úgy kell értelmezni, hogy a szerver bróvzerben nem jelöli ki a szerver mellett, hogy szűrős-e vagy sem, deha nyomsz egy szerver infót, akkor megtudod.
Még énis nekiesek, bár fáradt vagyok már énis hozzá, majd holnap reggel frissen :o)
sokmindent)
Mert nem frissítik a modellviewert sem :o(
Szerintem jó hatással van rájuk az Infogrames :o) Gatyába rázza
Mondjuk, hogy mégis kell cd-key....khm...:o(