Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marlowe
Na, kihíreztem mindent 😊

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Én nem akarok fanyalogni, de júni 25-ig szûk két hónapjuk van hátra... Hát ehez képest ez a kommentár nem túl bíztató... Oh, bárcsak megjelenne!!!!!!!
Kint lesz a Bioware az E3-on?
marlowe
Így legyen...

marlowe
:o))))

marlowe
fel, fel topic!

marlowe
Részemről én is elég szemét dolognak tartom ezt a matáv lépést, de egy adsl havi 7e huf körül már elérhető, így ár/teljesítményben jobb is mint a modem, az itt a baj, hogy marha kevés helyen elérhető a dolog. :o(

marlowe
Naszóval Kwish megint küldött pár újdonságot, az hátha meghozza a kedveteket :o)

dracoon
ja

marlowe
Hé süllyedünk!

marlowe
Na jövök a védőbeszéddel:
1. A Bioware a megjelenéssel:
"Hagyjatok már békén, ha kész kiadjuk. Időben megtudjátok, egyenlőre annyi, hogy nyáron"
Egységesen ezt nyilatkozzák. Szóval gondolj augustrusra, és akkor nem csalódsz...mások 1.5éve várják...:o)

2. A mai fórumszemle fordításban pedig kiderül, hogy jáccanak vele rendesen bennt. Szóval eléggé előrehaladott állapotban van. A Gamemeca, vagy miahalál videóban is elég jól játszható már.

3. találgatás: Mivel mostanában sok "nyilatkozat" a multiról jött ezért valószínű már annál tartanak. Azt farigcsálják.
Az Infogrames meg nem ezért fizetett egy kisebb vagyont az interplaynek, hogy csússzon vele megint.

Konklúzió:
Várj türelemmel, ne bántsd őket, ha csak fele bejön annak, amit igértek,már egy nagyon jó játékot kapunk....amire nagyon rég nem volt példa.. :o))

dracoon
Bosszantjak az embert ezek a Biowaresek, nem kepesek semmi konkretat mondani a "Beta toolset mikor jelenik meg?" kerdesre. Ugyanugy osszevissza dumalnak, mint a jatekmegjelenesrol. Egyszeruen mar idegesit, hogy meg csak honapra se tudom behatarolni a megjeleneseket. Nem tudja az ember, hogy meg sehogy se allnak, vagy mar keszen vannak. Szerintem az elobbi...

Most ne jojjon senki vedobeszeddel, kosz.

marlowe
nwn.hu updated

marlowe
Szó ami szó elég súlyos szöveg

marlowe
azt vedd el...őre :o) Nem hosszú

marlowe
Amit most küldtem mailban, azt vedd el

marlowe
A chello-s címre küldtem.
Egy kis sürgős fordítani valót :o)
De végülis ráér.

marlowe
A modellviewer hozzá megtalálható az oldalon.

marlowe
Addig is:

HelmHorror

Iron Golem

Spell Effekt 4

marlowe
Ment mail! Sürgős

marlowe
Na, felébredtem :o)
http://www.neverwinternights.hu
Olvassátok mit fordított nektek kwish

dracoon
mi jatszottuk egy ideig a high level campaign is, a 2. kiadasban. A 3.ban meg nem jutottam el 16 os szint fole... 😞

marlowe:
A beépített modulokat nem tartom rossz ötletnek. Szerintem apránként érdemes lesz majd bővíteni a magyar világ játékterét néhány önálló, felügyeletet nem igazán igénylő modullal. Így akkor is lesz lehetőség kalandozni, ha éppen nincs egy aktív DM a közelben.
Azt hiszem a nagyobb DM-i felügyeletet igénylő modulokat érdemes lenne egy-egy kampány részeként felépíteni.
Persze ez egyenlőre csak egy kis filozofálgatás, konkréttá majd csak a játék megjelenése után válik a dolog. (Vegyétek úgy, hogy hangosan gondolkodtam.) Egyben viszont biztos vagyok. Annak ellenére, hogy eddig csak egyszer próbálkoztam map készítéssel, ráadásul az is a HL-hez volt, az NWN-nél valószínűleg meg fogok próbálkozni egy-két kisebb modul elkészítésével.

dracoon:
Azért a magas szintű játékoknak is megvan a maga stílusa, hangulata. Általában ilyenkor már a karakterek nem kevés felelősséggel járó pozíciókat töltenek be, döntéseik birodalmak életét befolyásolhatják. A személyes hatalmuk, legyen az harci tudás, mágia vagy papi hatalom is óriási. Az ilyen hatalommal rendelkező figurákat a legtöbb esetben már az égi hatalmak is figyelemmel kísérik. Ez pedig mind felelősséggel jár. Egy ilyen szintű karakternek (és az őt irányító játékosnak) illik kellő önmérsékletet tanúsítani. Bármily meglepő szerintem a szerepjátszásnak itt néha még nagyobb szerep jut, mint egyébként.
Persze ehhez az szükséges, hogy a kalandmester is kellő képen felnőtt legyen a feladatához. Meg az is, hogy a játékos tényleg végig élje a karaktere fejlődését a kezdetektől egészen hatalmának a csúcsáig. Ha valaki csak "csinál" egy 20. szintű karit, valódi értékét soha nem fogja átélni, megérteni. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg csak egy eszetlen gyilkológépet fog látni benne.

Mondom mindezt úgy, hogy soha nem volt igazán magas szintű karim és nem is meséltem még ilyen társaságnak.

dracoon
elirtam mind1

dracoon
A TOB-ban az a CEL hogy szintet lepj, itt csak egy lehetoseg...

dracoon
Olyan ez mint ha leulsz dnd-zni. Ott is csak masodlagos a szintlepes... Az meg nagyon ritka, hogy egy karival 1. rol eljuss 20. szintre. Vagy uj karaktert inditasz, vagy mondjuk 8-as szintrol kezditek. Egyebkent szerintem alacsonyabb szintu karikkal sokkal elvezetesebb jatszani. Meselni nekik meg meginkabb. A 20-as szint, az mar csak amolyan plusz, nesze elvezkedj egy kicsit, mielott ujrakezded. Aki meg azt elvezi, hogy van egy 20-as szintu karija, es kesz, arra mar nemtok mit mondani.

marlowe
Ok, de már csak "reggelre" igérem...

marlowe
a csítes, felért karikra gondolt

marlowe
Így jórész már eleve meg vannak szűrve a játékosok...

marlowe
Én mondjuk úgy képzelem el a "kalandokat", hogy megbeszéljük irc, fórum, ki mikor ér rá egy modul lejátszására...
Aztán a karakterek találkoznak a megadott időben a kocsmában, és egy kis felkészülés után elindulnak kalandozni egy portálon át. Vagy egyszerűen a Magyar világ pár beépített modulját csinálják meg.

dracoon
ha valaki akar segiteni varost epiteni (egyenlore tervezni) akkor az dobjon mar meg egy email-el kosz 😊

[email protected]

Egy kis "party attac" és kész. Vagy DM is behozza az ítélet végrehajtóját.
Azért bízok abban, hogy a szerepjátékosok lesznek többségben.

marlowe
Mér nincs új model két hete.....?😞(((

"A szerver lista a Gamespy megfelelõ szervereibõl áll fel."
"Megoldható az egész a Gamespy kihagyásával is (pl. a szerver IP címét megadva). Lesz egy közvetlen kapcsolat gomb is, s ezen belül is lehet egy szerver lista a Kedvenceken belül."
Ez utóbbit díjazom. Valahogy soha nem rajongtam a Gamespy-ért. Az UT-ban pl. nagyon szeretem azt, hogy egy korrekt saját beépített server browser van, szerencsére ezt az UT2003-ba is beteszik.
Bár szerintem a Gamespy-osdi nálunk nem lesz igazán probléma, hiszen talán a magyar szerverek címeihez mindannyian hozzá fogunk férni.

marlowe
Szóval bizonyos szempontból mégiscsak előnyös egy magyar server vault létrehozása, ( ide amúgy is el lehet küldözgetni a karaktereket ) mert aki igényli és nagyon fair akar lenni, az akkor feltölti a karakterét. pl, netes klán. És meg van oldva a klánból kizárás, ellenőrzés, meg bármi..

marlowe
Ráadásul ugye "valódi szerepjátékban is van olyan pl., hogy gyertek 5-8 közötti karikkal. És akkor sem elsőről kezdik."

marlowe
Majd holnap kijavítgatom :o)

marlowe
"A szerver részletesebb adatait bemutató oldalon látni lehet majd, hogy a szerver használ-e valamilyen szûrõt. A fõ szerver browser oldalán nincs semmilyen GUI erre a beállításra"

Ezt úgy kell értelmezni, hogy a szerver bróvzerben nem jelöli ki a szerver mellett, hogy szűrős-e vagy sem, deha nyomsz egy szerver infót, akkor megtudod.

marlowe
Kitettem, lehet olvasni a végét :o)
Még énis nekiesek, bár fáradt vagyok már énis hozzá, majd holnap reggel frissen :o)

marlowe
GUI: grafikus felület (kb.)

I.C.ram
Nekem az Interplay-hez jo emlekeim fuzodnek... de sajnos nincs sok hatra neki 😞
marlowe
Nagyon dolgozhatnak a bioware-nél ( szerintem is emiatt hagynak ki sokmindent (nem is olyan
sokmindent)
Mert nem frissítik a modellviewert sem :o(

Szerintem jó hatással van rájuk az Infogrames :o) Gatyába rázza

dracoon
hat azokat is lehetett neten jaccani, csak akkor kellett cd kulcs, ha a kozponti szerveren keresztul akartal jatekot talalni (ezeknel volt ilyen)

marlowe
De valami olyasmi lehet, mint a valve-nál még...

marlowe
Nos, Icecapot kérdezd , úgylátom ő tájékozottabb a témában.

dracoon
ez mi hogy kell cd key? jo kell, es ha en crack et hasznalok nem cd keyt, akkor mi van? nemtok becsatlakozni neten egy szerverre? azt kotve hiszem, hisz pont ezert lesz crack. akkor meg nem ertem. ha nincs kozponti szerver, akkor a cd kulcsnak mi ertelme?

marlowe
Na, hova lett mindenki? :o(

marlowe
Remélem, hogy az az elavult GIU alatt lévő opció működni is fog.....

Mondjuk, hogy mégis kell cd-key....khm...:o(

marlowe
ok, akkor semmi gáz.