8396
-
WiLDoR #2974 Ugyan nem kimondottam ebbe a fórumba tartozik, de server itt 22.40-től:
IP: wildor.dns2go.com:5121
Pass: hungary
Server vault,
full pvp,
d&d core rules nehézségi szint,
max. 6 játékos,
prelude-től kezdve (mivel sokakkal ellentétben én még a chapter 2-ig sem jutottam el :) )
Akit nem zavarnak ezek a modifikációk, azt szívesen várom gamelni, ha még van rá energiája :) -
#2973 Kell hozzá egy fire Beetle stomach (van nem messze onnan egy ládában) a tömjéntartóba. Utána egy Burning hands (van egy csomó tekercs a közelben) a tartóra és már jön is. Csak a protection varázslatokat(pl. circle of prot.agains evil) fogadja el védelemnek köpenyeket stb. nem.
Nekem is lenne kérdésem.
Nem tudod véletlenül, merre van a harmadik gyerek a werewolfos küldetésben? -
#2972 Te hogyan idézted meg a démont, mert én sehogy se tudtam. Kicsit szórakozgattam a gyertyatartókkal, de semmi nem történt. -
Crag #2971 Hello, elakadtam a chapter 3-ban. A snow globe-ban vagyok és a sárkány nem akarja odaadni a world of powert. Leverni nem akarom mert találtam egy törött amulettet ami megoldást jelenthetne, csakhogy a dryad csaj azt mondja meg kéne kalapáltatni a nyakláncot amit csak a törpök tudnak. Azok viszont mindig rámtámadnak és nem tudok beszélni velük. Sikerült valakinek igy megoldania ezt a questet? Mert ha nem akkor muszáj lesz legyakni a bestiát. -
#2970 Ez a Ghosttownban van ugye?
Szóval elsőre tényleg úgy tűnik, mintha a lich lenne a bűnös, de ha elolvasod a naplóját megemlít egy démont. A démont az egyik teremben megidézheted és, ha van rajtad Prot. from Evil varázs, akkor beszélhetsz is vele. Elmondja, hogy ő keverte a kártyákat és ad egy vallomást.
Az őrnél az egyiksem bűnös szöveget választva lehet leadni a vallomását mint bizonyítékot.
Utána már csak el kell döntened ki kapja meg a p-izémicsodát. Ha magaddal viszed mindenki felszabadul (a démon is), ha az őrnél hagyod, mindenki örökké fogoly marad(az ártatlan városlakók is). -
GodBadka #2969 A nwn nagyon jo jatek lett szerintem. Eloszor is gondoljunk arra hogy eredetileg tisztan mutiplayer-re lett tervezve. Ahhoz kepest eleg jo kis single-t raktak ossze a sracok. Masodszor azt hogy milyen targyakat lehet talalni a leolt szornyeknel es milyen a targyvaltozatossag az csak azon mulik hogy milyen a modul. Ha valaki akarja akkor meg lehet csinalni egy diablo szeruseget akciora kihegyezve rengeteg(es valtozatos) varazstarggyal, vagy akar egy morowind osszetetsegu modul-t is a maga eletszerusegevel. Ez teljesen a kesziton mulik, meg azon hogy mennyi idot hajlando raszanni egy modul elkeszitesere. Kulonben azt is meg lehet csinalni a szerkesztoben, hogy az elhullot embereknel szornyeknel ugyanazokat a targyakat lehessen megtalalni mint ami naluk van. A terep reszletessegrol, mar szamos ugy tereptipus es tereptargy letoltheto a netrol, szet kell nezni es rogton nem lesz annyira egyhangu a kornyezet.
Kulonben a Morrowind is nagyon kiraly,de en most inkabb a Never-vel jatszok:)))
-
#2968 Kiadták az 1.20-as patchet. -
#2967 Igazából nem is véletlenszerűen generálja őket, hanem csak egy palettáról berak egy szintednek megfelelő, előre legyártott varázstárgyat. -
Viking #2966 Szerintem nagy hiba ebben a jatekban a veletlenszeru targygeneralas... A Baldur's Gate sorozatban + az IWD-ben sokkal jobb volt az szerintem hogy azokat a targyakat kaptad pontosan, amik az ellenfelnel voltak, szoval ha valakit megoltel, megkaptad a fegyveret, panceljat, meg a gyuruit is... Nekem ez jobban teccett, bar lehet, hogy ez a sajatos velemenyem, mas nem igy gondolja, csak szerintem igy valahogy realisabb... Bar ha barmelyik ilyen game realis lenne, akkor a fokarid nem olne demonokat meg kogolemeket mondjuk... -
#2965 Dehogy! Ez a program nagyon messze áll a Diablo2 szintű tárgylistától. Ritkán találsz fegyvereket az ellennél, varázsfegyvereket egyáltalán. A varázsfegyver itt olyan ritka mint a lánykollégiumban a fi**macsattogás (bár nekem sikerült összeszednem két aranyos kis kardot és azokkal nyomultam barbár styleban : ))). -
#2962 Én személy szerint a NWN-ot linearitását tekintve pontosan a DS és a Morrowind közé raknám.
Próbáldd ki, én senkinek nem fogom elvenni a kedvét egy ilyen jó kis játéktól.
Az AA-t felesleges kipróbálni, mivel csak egy training küldi van benne meg egy-két multi pálya, de azok használhatatlanok, mert Lémszpájon vannak.
Nos igen, tényleg nem ártana egy olyan rendszert mondjuk a Morrowindbe beleépíteni. Persze csak akkor ha kiadnak majd hozzá egy Multi-s Expansiont. -
#2960 A szörnyek megjelenése mindig a szintedtől függ. A tárgyak is, bár ebben hatalmas szerepe van a szerencsének, mivel azt is véletlenszerűen generálja a progi. -
#2959 A terepet se nevezném lineárisnak, max a Dungeon-öket.
A C2-ben elég sok mellékküldetés van.
A Morrowind nekem azért jött be nagyon, mert megnéztem a képeket és magamban eldöntöttem, hogy ezzel felesleges foglalkozni. Amikor kijött, akkor gondoltam, hogy "na egy próbát megér" és felraktam. És láss csodát, az én TNT2-mön 10-15 FPS-el elkocog, bár városokban, min láttávolság mellett is néha előveszi az 5 FPS-t. : (((
Ezek ellenére azt mondom, hogy a Morrowind az isten RPG. Gyönyörű grafika, változatos és hatalmas környezet, fordulatos történet (szerintem a NWN története is jól van kitalálva), plusz tökéletesen kezelhető ToolSet is van hozzá (az Aurorában én csalódtam, mivel az egész terepet egységekből kell felépíteni és minden tereptárgynak kötött helye van (csakis és kizárólag a négyzetekbe lehet berakni őket), ráadásul szegényes a tereptárgykészlet is).
Mondjuk a NWN és a Morrowind nem igen hasonlítható össze, mivel az RPG-ken belül is másfajta élményt nyújt mindkettő.
A DS-ről most nem nyilatkozok, mivel az szerintem az RPG-k megcsúfolása...
Az Arx Fatalis nekem is tetszett, bár kicsit lassú az én gépemen. : (((
Kövezzetek meg, de nekem ez a véleményem minderről. -
#2955 A Morrowindhez képest maga linearitás mintaképe, a Dungeon Siege-hez képes a bonyolultság megtestesítője.
Amúgy szerintem nem túl bonyolult, csak egyszer-kétszer akadtam el.
A szörnyekkel nincs gond, mivel általában egy Encounter generálja őket és az teljesen a szintedhez igazítja a megjelenő szörnyek számát.
A 2953-as üzenetre én se tudom a választ, mivel már a C2-ben meguntam, mert túl egyhangúnak találtam. Max a Charwoodi erdő és falu dobott rajta (nem is keveset), de ez nálam kevés az üdvösséghez. Maradok a Morrowindnél. Mindenesetre egy próbát mindenképpen megér, ISO letöltés szintjén. -
#2954 Kicsit szét kell nézni a csontvázképű kriptájában és ott találsz egy naplót, amiben leírja, hogy miért a csontvázképű a bűnös. Megsúgom, hogy ő az igazi bűnös. -
Zoidberg #2948 Nyugi lesz még.A Chapter 4-ben, ráadásul van mellete egy fazon, akitől nagyon jó varázscuccokat vehetsz.
Szóval pakolj csak tele pár magic bag-ot :) -
#2945 Elakadtam. :( Chapter 2 north road valamilyen griffin nevű kocsmában ahol a tulaj illegális bajnokságot rendez és én már mindenkit kiírtottam, a bajnokság 3-as szintjén vagyok ahol beszéltem egy szoborral és csak akkor enged tovább ha a ládába teszek asszem 3 dolgot kulcs,stb..(többire nem emlékszem).Hol találom ezeket??? -
#2943 Jujj, ezt el ne kezdjük itten :))
Már előre félek a kirobbanó vitától :)
Van akinek az egyik tetszik, van akinek a másik, van akinek mindkettő... (ha tetszik neked a morrowind, akkor játszd azt, az nwn megvár :)
-
TheCow #2942 Hali,
En meg mindig chapter 1 (egyszeruen nincs idom jatszani). Temple of Tyr-ben az oldalso szobaban van egy csoka, akinek ha jol emlekszem 3 tomb-ot kell visszavinni. Na most Blacklake districtben az egyik haz pincejeben van egy lejaro, a ladaba beraktam a nyilat, ha jol emlekszem, kinyilt az ajto, de bent volt nehany repkedo kez karddal(?) vagy mi a halal, es eselyem nem volt.. Valaki jart mar itt, hanyas szintu karakterrel erdemes probalkozni? -
#2940 ti mar befejeztetek a Morrowindet vagy el se kezdtetek? :) -
#2939 rulez ez a játék. bár én nem vagyok baldurs rajongó, sőt még sosem jáccottam vele, de egyelőre nagyon odabasz. csak túúl sok a szöveg:)) -
danad #2938 mellesleg ha valakit érdekel: a gyerekgyilkostól (akinek a tetovált fülét kell megszerezni a fejdíjért-szökött rab) egész jó kis random cuccokat lehet szerezni. persze csak ha megölöd. pl.:+3 two bladed sword, +3 strengt belt,stb. de sajna csak egyet -
danad #2937 hello kevin!
én is megtaláltam a kutat de én nem tudtam átúszni, mert elfogyott a levegőm. te hogy csináltad? -
Viking #2936 Megmondana vki hogy a dupla pengeju fegyverek (double bladed sword, double axe, dire mace) ugy szamitanak-e, mintha 2 fegyvert forgatnak vagy sem? -
#2935 Valaki nem dobna meg az 1cd 1file(rar)-jával már csak az hiányzik.... -
Jacky #2934 Akinek ment a Baldurs Gate, annak menni fog a Neverwinter Nights is!
Ugyanolyan sokat kell olvasni, kuldeteseket csinalni, stb. -
#2933 Ha kicsit odafigyelsz megérthető, csak számít kinek, mit mondasz... Ha végképp nem megy, akkor ments a párbeszéd előtt, és nézd a journalt :) -
#2932 RPG: Role Playing Game....SZEREPJáték.
Namost... (ÉN szeretem a diablo-t, mielőtt félreértenéd), de annak annyi köze van hozzá, hogy az "rpg elemeket", magyarul a szabályrendszerét, környezetét használja...valamilyen csökkentett szinten....
(ezt nem fikázásnak szántam)
NWN- ebben jobban beleveszik a szerep játszását..
Magyrul a questeket megoldhatod többféleképpen, bejuthatsz egy épületbe sokféle módon, rengeteg féle karakter készíthető el....
Viszont igazi RPG ez sem lesz :) Ahhoz real life kell...
-
#2931 : )))
Amúgy nemhogy sok, de egyenesen rengeteg benne a szöveg. -
#2927 Ezzel nem téged, ahanem a Diót kritizáltam. : ) -
#2926 Hát ha te egy Diablo-klónra számítasz, akkor el se kezd. Szerintem legalább közepes angoltudás kell hozzá és szürkeállomány, mert nem lehet síma overhenttel megoldani mint a Diót. -
#2922 Azért túl sokat nem keresgélhetted....
neverwinter.uw.hu....(olyan 2 hetes oldal)
-
Zoidberg #2920 Ha csak egy keveset elolvasol a szövegekből, akkor kiderül, hogy a város karanténzár alatt van, mivel odabenn dúl a Vailing Death nevű pestis-szerű betegség.
Addig se ki, se be...
Segíts a városnak, és akkor kiengednek.
Teljesen szabad játékmenetre meg a késöbbiek során se számíts.Ha megkötöttségek nélkül akarsz bolyongani egy világban, akkor inkább a Morrowindet ajánlom. -
#2919 Csináld meg a questeket :) -
Crag #2918 Talán a küldetéseket kéne megcsinálni.. Akkor kijutnál a vadonba.. Szólj ha nagy hülyeséget mondtam. -
#2916 Szivesen. : ))) -
#2914 Akkor viszont valszeg rossz a törés. Felraktad a krekkelt nwnmain.exe-t? -
#2912 plya=play -
#2911 A plya CD van bent? -
#2908 van ehez valami kiegészítő cuuc?
új pályák egyebek?