8396
  • Petyus_
    mármint Potion if invisibility ehhh... :)
  • Petyus_
    De elég heroikus, mert egy poison of invisibility is simán megteszi. :)
  • Gabo
    Aquli:
    Nyomd le a pentagrammát alkotó ceremonial creatures nevezetű monsztákat. Ha ezt megtetted, Desther is sebezhetővé válik. Az ott lábatlankodó élőholtakat némi turn undeads-sel elég gyorsan meg lehet ritkítani.

Valaki kérdezte, hogy mit lehet tenni Never tomb-jánál a kardokkal. Mivel én sehogy sem boldogultam többszöri nekifutásra sem, semelyik kísérő segítségével sem, ezért alternatív megoldást választottam. Elnyomtam a paladinemmel az összes kéznél lévő védő varázslatot és ezt követően léptem be a terembe. Itt hagytam, hogy a bárd kísérőm végezze a dolgát, amíg én átrohantam a kardok között egyenesen a szarkofághoz. Felmarkoltam a benne lévő cuccokat, majd sprint kifelé a teremből.
    Lehet, hogy nem túl heroikus, de mindenképpen szerepjátékos megoldás.
  • Petyus_
    Nem sérthetetlen... nézd meg jól a csomó zombit, az sde baj, ha rájukklikelsz. :)
  • Aquli
    na help :D. Chapter 2 eleje, megyek a helm's holdban, találkozok Fenthickkel, aki szerintem megbolondult (?) na mindegy, tovabbmegyek, egy terembe ott van egy csomo zombi, meg Desther. Na itt micsinaljak, mert visszamenni nem tudok, Desther meg sérthetetlen. HELP!!
  • mad mind
    1:Amikor megölöd az igazgatót, akkormellette a földön megjelenik, egy kis gubbasztó alak. Az az. Ha sokat vársz elfoglal egyet a transzba esett őrökből.
    2:Az északi folyosón menjél át V-hez. A terem északi részén nyílik.
  • mad mind
    Van a gazdag negyedben egy állatkert. 1 aranyért bemehetsz és bent a hátsó termekbe vezető ajtót nyitja a kulcs. A tekercset az állatkert belső udvarán lévő fán kell használni.
  • Crag
    Én a csicskásomnak magmondanám hogy melee fegyvert használjon és segitsen kinyitni a ládákat. Aztán kicsit távolabb mennék és elkezdeném lőni nyillal a csapdás ládát. Szerintem ilyenkor a henchman is rátámad és csak őt sérti meg a csapda. Bár ezt még sosem próbáltam. Ez csak egy ötlet.
  • fertam
    hi all
    kérdésem lenne: van a city coreban egy faj, mellette egy elf. ad egy küldetés (zoo-s), hozzá egy scrollt, ami vmilyen teleport és egy fára kell varázsolni, meg egy kulcsot a bejutáshoz. na most a kulcs nem műxik, nem csinál semmit (még szerencse hogy van egy kis skillem), a srcoll sem műxik, hiába próbálok vele varázsolni nem megy. please help!!!
  • christy
    A lich kinyitja az ajtót. Átmegyek azon az ajtón, és ott is egy ajtó lesz, egy kétszárnyú ajtó. Egyik oldalán állok én, a másikon pedig a Maugrim, pár Lizard Man és Aribet. Ezt az ajtót hogyan tudom kinyitni? Milyen kulccsal?
  • Al-Ashrad
    Aham köszi szépen a segítséget :D
  • Crag
    nemtom a nevüket. az egyik a docksban van a másik a sewersben valahol. ők uralják Luskant de harcolnak egymással. Én kinyirtam mindkettőt és valahol ott találtam a lever cuccokat
  • Al-Ashrad
    Milyen Főbanditák? :)
  • Crag
    Az egyiket a fogadóban valamelyik szobában. A másik kettő azt hiszem a főbanditáknál van valahol.
  • Al-Ashrad
    Hello!

Lenne egy kérdésem.Luskan ban vagyok és a csatorna rendszerben találkoztam egy Ghoul-al aki egy amulett fejében adott nekem egy Water lever-t megtaláltam a helyet ahova be kell illeszteni,láttam hogy kell még a föld tüz stb. Hol találom meg ezeket?
  • Crag
    Arra gondolsz ahol egy lich van a terem közepén és négy kisebb szoba parázstartóval?
  • christy
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. A Host tower 10. szintjén a Maugrim varázslóhoz vezető ajtót hogy kell kinyitni?
    Előre is köszönöm.
  • TheCow
    A karakter is pofázik egyébként ha túl sok cuccot aggatsz rá.. valami olyasmit, hogy "This is too much to carry" Mondjuk néhány varázs-táska és vígan elszaladgál több kiló páncéllal a batyuban
  • D(r)EADLOCK
    lhet hogy hulyeseget mondok de probald meg:
    restoration potion/spell
  • Draco
    Hanyas Cd-en vagy a palyaszerkeszto?A 3-as CD kell a jatekhoz vagy eleg az elso 2?
    Ha kell a 3-as is akkor mondjon mar valaki letolto helyet a 3-ashoz please.
  • Long_Gun
    Christy: találtál 2 wandot,(ha nem lennél varázsló) meg fire beetle belly's-t, ez utóbbit bele a parázstartóba, nyomsz magadra 1 prot.from. alignment-et, aztán a parázstartóra 1 tüzes kezeket. Nem olvastad el a naplót!
  • mad mind
  • christy
    Sziasztok,

Segítségeteket kérem. A 2.fejezetben, hogy kell megidézni Belialt, a tűz urát?
    Előre is köszönöm.
  • Hmuda
    Egy kis help kéne. Mikor meg akarom nyitni a neverwinter.uw.hu-t, mindig le akarja tölteni a neverwinter.uw filet. : )))
    Hogyan kellene ezt kiküszöbölni? Az internet-beállítások között nem találtam megoldást.
  • WiLDoR
    Server itt 20.00 órától:

IP: wildor.dns2go.com:5121
    Pass: hungary

Server vault,
    full pvp,
    d&d core rules nehézségi szint,
    max. 6 játékos,
    prelude
  • Zoidberg
    Ha valakinek szüksége lenne végigjátszásra, itt megtalálhatja.
    Nagyon komoly cucc, rengeteg térképpel és mellékküldetésekkel:
    http://gamespot.com/gamespot/gameguides/pc/nwn/p3_01.html
  • D(r)EADLOCK
    HI all..
    az lenne a kerdesem hogy hol tudok varazstargyakat kesziteni???
    Port Llast ban vagyok lehet itt valahoil?
    thnx
  • Darkon
  • Hmuda
    Nyugi, csak egy bénább extra sebzést lehet hozzáadni egy már amúgy is mágikus kardhoz. Pl az én +1-es longswordom-ból lett egy +1-es Astral Blade ami csak egy +4D-s Sonic sebzéssel több. Messze van ez még a Diabló szintű tárgykészítéstől.
  • Darkon
    Magic cuccot????? Hová fajult az AD&D kezd "eldiablósodni" az egész. Bár jómagam csak az elődökkel játszottam (a NWN-al nem)BG IWD Planscape stb. de ez kicsit soknak tűnik ez a varázscucc kerálás! Hogy is van ez?
  • Hmuda
    Egy kis help kéne. Mikor meg akarom nyitni a neverwinter.uw.hu-t, mindig le akarja tölteni a neverwinter.uw filet. : )))
    Hogyan kellene ezt kiküszöbölni? Az internet-beállítások között nem találtam megoldást.
  • Plasticman
    Hello!
    Legyszi segitsetek nekem mert elakodtam azon a reszen ahol az 5 kut van es kulonbozo szinu gyemantokat kell beletenni,hogyan kell megcsinalni azt a reszt.
  • Hmuda
    Forg=Forge
  • Hmuda
    Kérd el tőle a receptkönyvet és onnan olvasd ki a recepteket. Ha megvan a hozzávaló a kívánt cucchoz, csak rakd bele a Forg-ba és beszélj a törpével, mire az 500 aranyért meg is csinálja a kért cucccot. Én is így csináltattam magamnak egy +1-es Astral Blade-et.
  • Hmuda
    Nekem nem volt ilyen probléma az 1.18-al.
  • ThunderMaX
    Na ezt csináltam én is elfogadták a nyakláncot és csak a farmos ordas változott vissza emberré a többinél ugyan úgy marad farkas(itt csináltam egy kis csalást is ugyanis ESC-eltem és mindig újra felkínáltam és mindig adta a tapasztalati pontott :) meg a hibakódot is.:( Amikor visszamentem a mapra akkor meg már ott feküdtek behalva. Szóval ez egy BUG!!!legalábbis az 1.18-ban
  • Hmuda
    Nemtom, mi lehet a hiba. Én először Persuade-elni szoktam őket, és ha az nem megy, akkor felajánlom, hogy vagy megölöm, vagy kipróbálja a cuccot. És eddig soha nem haltak meg.
  • ThunderMaX
    Nekem ezekben a farkasküldikben csak a outlying farmot csinálta meg rendesen a progi ugyanis amikor átadtam az ezüst nyakláncot és adta a tapasztalati pontot akkor a szövegablakban hibát jelzet a progi és meghaltak a farkasok miközben nem is öltem meg így sajna ez a küldit nem tudtam megcsinálni.(1.18)
  • mad mind
    Köszi.
  • Hmuda
    Ahha, köszi.

Amúgy nemtom, hogy pontosan meyilkre gondolsz ezért leírom mindhátmat:

1: a szülei házában az emeleten (Port Llast, Outlying farm)
    2: az East Road déli kijáratánál egy kirabolt karaván maradványainál.
    3: A Sout Road egyik barlangjában.