8396
  • Petyus_
    Köszi a tegnapi játékot! :)

A Szar single után kezd ismét lelkesíteni a game, nagyon jó dolgokat ki lehet ebből hozni, csak működjenek stabilan, rendesen a magyar szerverek, legyünk benn elegen, és valahogy ki kellene egyensúlyozni a modulokat, mert a sűrű elhalálozás elég frusztráló, főleg így, hogy csomó XP levonás egyik helyen, "mennyország" másik helyen... de jó! :)
  • Gabo
    Luskan kapuit majd a C2 tejlesítése után nyitják meg előtted.
    Szerintem ne rohanj annyira!
  • WiLDoR
    én sem tudtam bemenni, mert megkattant a server.

gyere marlowe serverére:

ip: thor. csillagkapu.hu, pass: nwnhu
  • Petyus_
    Hol vagytok?

Az rpg.hu.ra nem tudtam bemenni...
  • WiLDoR
    Él a

ip: www2.rpg.hu
    pass: nwnhu

és a

ip: thor.csillagkapu.hu

server is!

gyertek játszani!
  • Petyus_
    Nem szabad csüggedni, lesz ez jobb is :)

Végülis reális, hogy ha rossz helyre tévedsz, meghalsz... :)

Este akkor www2.rpg.hu-n találkozunk! :)
  • Gabo
    Szerintem erre gondolt:
    http://www.neverwinternights.hu/
  • Petyus_
    Akkor csatlakozom hozzátok! Remélem bevesztek a csapatba! :D Hánykor? Ha papot indítok jó lesz, vagy másra van szükség? :)
  • Gabo
    "Doboz melyen se fogantyú, se nyilás, mégis arany kincset rejt."

Probálj meg rájönni, hogy milyen tárgyra utalhat. A labirintusban lehet találni néhány kristály tárgyat, ezek között van az is, amit a dobozba kell helyezni. (koponya, béka, tojás, pók)
    Kell egy kis aszociációs készség és rájösz szerintem magadtól is.
  • Gabo
    Mindig veled együtt lép szintet, és mindig egy szinttel alacsonyabban van, mint te.
    Ha több mint egy szinttel vagy magasabb nála, akkor beszélgetéskor kiválaszthatod azt, hogy tanítod egy kicsit. Ezt követően szintet fog lépni.
    Ha ő a magasabb szintű addig nem fejlődik, amíg utol nem éred és le nem hagyod a szintjeid számával.
  • Petyus_
    OKés, melyiken szoktatok lenni?
  • Petyus_
    Akkor ma este én is kipróbálom, nem gáz, hogy csak első szintű karakterem van? (Illetve az sincs, majd csinálok :))
  • Petyus_
    www.gamecopyworld.com-on van mindenhez törés. :)
  • mad mind
    Hol lehet megtalálni az 1.22-es tört patch-et?
  • ghomby
    Udv. Mindenkinek

A jatekot le lehet forditani ugye? De hol talalhatok egy friss talk editort? Mert a regivel nem mukodik.
  • Gabo
    A hullák között.
    Szegényke lefeküdt piheni az akadémia mellett. Véletlenül botlottam bele, amikor gyújtogattam, meg fosztogattam a halottakat. (Bár ez utóbbit egy paladin nem veri nagydobra.)
  • M.A.D.
    Felrakta valaki a legújabb patchet? megy simán?
  • Gabo
    A paladin nem egy nagy mágia használó. AD&D-ben ha még jól emlékszem valahol 8. szint környékén kapja meg az első varázslatait. Itt D&D 3rd edtionben ez kicsit ugyan máskép van, de a lényegen nem változtat. Most 13. szint környékén is csak 3. szintű varázslataim vannak.
  • Gabo
    Braveheart:
    Az ellenfél valószínűleg más fegyvereket, mást támadási módszert használ. Pl.: Ha te kétkezes kardot lóbálsz, míg ő két tőrt, akkor logikus, hogy többször fog támadni.
    Ezen kívül ha varázsolni kezdesz vagy valamilyen tárgyat használsz, esetleg közelharcban lőfegyvert akarsz használni, akkor az ellenfél szabad támadásokat kap.

Egyébként tényleg érdemes elbeszélgetni mindenkivel. Így tudod a mellékküldetéseket is megkapni. Ezek pedig lehetővé teszik, hogy mire a keményebb feladatokba bele kell kezdened, már kellően felkészült legyél.
  • Norbyte
    Csekély angol tudásom miatt nem tudom a NWN-ot nyomni. HONNAN TUDNÉK MAGYARÍTÁST LETÖLTENI???
  • Lacee
    És nem tudnád nekem is elküldeni? :)
    Bocs, hogy így flémelek, de hát ha elszánt az ember...

[email protected]
  • Crag
    engem másfél hónapig hitegettek azzal hogy "a jövő héten megjelenik". Aztán egy külföldi haverom feladta postán és itt volt 3 nap alatt. A magyar disztributorok be******ják. Remélem olvassák ezt. Nem igaz hogy nem képesek kiadni pár hét alatt.
  • WiLDoR
    akinek van kedve netherlends modult játszani multiban (server vault van), az jöjjön ide gyorsan:

ip: www2.rpg.hu
  • Lacee
    Köszi acímet, csak az a gond, hogy modemes vagyok, és az a 7-8 óra inkább 4-5 napot jelentene... :(
    Esetleg ki tudnád nekem írni CD-re, ha szépen megkérlek? :)
  • WiLDoR
    kezdem unni magam...
  • WiLDoR
    Crag serverén, hogy lehet kijutni abból a Beetle's Battle Trainer szobából? Hiába kapcsolagatom a kapcsolókat, nem történik semmi...
  • Gabo
    Én is csak kapkodom a fejem...
    Nekem néhány napba is beletelt, mire az első fejezettel végeztem. Persze minden házat végig kutatni, (szinte) minden mellékküldetést megoldani, elbeszélgetni az NPC-kel időbe tellik.
  • Gabo
    Kérdezősködj az NPC-ktől, olvasd el a kezedbe akadó naplókat, leveleket és rakd össze magadnak az információ morzsákat. Szerintem hamar rá fogsz jönni, mi lehet a probléma a börtönnél.

A valódi toll-papír-kocka szerepjátékokban sem fogja senki megmondani, mit kell tenned. Teljes mértékben rád van bízva, merre haladsz, milyen utat választasz. A kalandmester pedig egész biztos, hogy ki fogja használni a hibás döntéseidet.
    Az NWN esetében is ez a lényeg. Magadtól kell rájönnöd, mi történt, mit hogyan kell megoldani.
  • Gabo
    Braveheart:
    Ne rohanj! Ez nem a Diablo 2. Itt ha hasznos információkhoz akarsz jutni, beszélgetni kell a főbb NPC-kel legalább. Pl.: Így ki tudod deríteni, hogy hogyan lehet bejutni a börtönbe.
    Nem hiszem, hogy lenne értelme lépésről-lépésre leírni, hogy és mit kell tenned az előrébb jutáshoz. Ezzel pont a játék lényegéttől fosztanánk meg. Ráadásul erre ott vannak a végigjátszások.
    Viszont végigjátszást használni szerintem értelmetlen...
  • Gabo
    Börtön negyed = Peninsula district, csak hogy egyértelmű legyen.
    Azért neveztem Börtön negyednek, mert az a félsziget uralkodó épülete.
  • Gabo
    Mondjuk, ha elbeszélgettél volna Arabeth-szel a templomban, akkor tőle kaphattál volna egy olyan tanácsot, hogy a börtön negyednél kezd a problémák megoldását. Arabeth minden alkalommal elmondja, hogy szerinte hol érdemes kezdeni a kutatást az elveszett lények után. Ilyenkor ő nehézségi szint szerint tesz javaslatot.
  • Evil
    uhh ennek a cirka 38mb file nak nem fogok nekiugrani az 56k csodammal.Lehet megis auto update lesz belole.
  • Gabo
    Braveheart:
    Neked is azt tudom mondani, mint amit Rage-nek nem rég leírtam. Ha nem egyértelmű, és nem boldogulsz a játék kezelésével, akkor olvasd el a .pdf formátumú manualt (útmutatót) ami az egyik CD-n fent kell, hogy legyen. Ha mégsem, akkor a http://www.neverwinternights.hu/ -n lévő anyagokat olvasd át. (Itt azt is megtalálod, hogyan is lehet multiban játszani.)
    Ezen kívül olvasd el az egyes képzettségek, tulajdonságok, kasztok leírását. Ezek lényegi részét a játékon belül is megtalálod.
    Ha ezt megteszed, a kérdéseid 90%-kára biztos választ kapsz.
  • WiLDoR
    aki multizni szeretne az csatlakozzon ide:

ip: thor.csillagkapu.hu:5121

ez az első online magyar server
  • Lacee
    Szeretném kipróbálni a játékot, a Morrowind után. Csak az a gond, hogy nem tudom, honnan... Valaki nem tudna küldeni nekem egy backup copyt? Csere, díjazás érdekelne, bővebben:
    [email protected]
  • Gabo
    A játék hivatalos oldalán találhatsz olyan verziót is a patchből, amely offline használható.

http://nwn.bioware.com/support/patch.html

Itt keresd a Manual Patch Installation kezdetű sort!
  • Gabo
    Tartok tőle, hogy így nem nagyon fog menni Voodoon. Sorry!
  • Yotzoo
    yahh 16 bites meg nincs is :((
  • Yotzoo
    erre azt mongya hogy előbb uninstall
  • Ridley
    Hi mindenkinek! csináltam egy modult és feltöltöttem a www.bioware.com-ra a neve: The Nightmare. Holnap már elérhető lesz. Mégis csak egy hazai készítette pálya(ák)...Ha nem találod meg írj mailt és elküldöm (100-200 kbyte). Szigorúan csak 20-as karakterrel álljatok neki :)
    Ha tetszett és még szertnétek hazai modulokat akkor írjátok meg aztán megcsínálom. üdv: ridley