Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marlowe
nVidia Geforce3 Ti200 64Mb DDR 26 620
nVidia Geforce2 Ti VX 64Mb DDR 21 670

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

marlowe
Van valahol egy export is :o)
Így most fejbõl megnemmondom 😊))

hun-ter
jó is volna😊
hun-ter
ok
jajmár hogy kell karit exportolni
van olyan hogy add to palette de az csak a modulhoz adja hozzá vagy mi. nem?
marlowe
40ft=40e ft 😊)

marlowe
Kinek van pénze 40ft-os kártyára....(gondolom ráadásul netto)

marlowe
Hé siccinen a reklámoddal :o)

marlowe
GTS-t ne vegyél, szar.
( a ti-hez képest ) De Inno3D-ben egy noname Ti nagyon jó. (tudom nekem is az van .o)

Gyerekek!40200Ft ABIT SILURO GF3TI200 128M DDR+TV OUT+DVI Bp,Nádasdi u.6 06-1-2152923
Nagyon sirály!!!!!!Máshol 10-20 ezerrel drágább!
hun-ter
jaj tök jó csináltam még hajnalban egy területet ahol emberek vannak karóba húzva meg a földön egy másik lenyilazva és ég a hátában a nyíl😊) ja meg egy szökõkutat hogy belõle karókon fejek lesnek kifele😊
hun-ter
na hát ez az ami engem nem érdekel ezer éves túlcsámcsogott téma...:/ meg idegesít is "picit"
hun-ter
de ronda az az "elfkút"😊)
hun-ter
mennyi is az? nemtom én a gf2 gts-t néztem 25-ért...
marlowe
ja, ittis van egy nwn fórum 😊
http://www.rpg.hu/forum/viewthread.php?tid=158

hun-ter
semmi mondom anyi nem elég csak hogy mondták hogy az eddig legnagyobb modul 10mb volt
marlowe
Most nagyon olcsó egy gf2ti, 64Mb ddr-el 😊)
Szerintem +éri ó, na jó nem csinálok HW fórumot.

hun-ter
a sárkányok jók meg minden de én csak akkor lenék sárkánnyal ha tud repülni is! meg mindenféle varázslatot használni és tudna beszélni(sárkány nyelven) nem csak öklendezõ hangokkal jelt adni pillanatnyi érzelmeinek😊
marlowe
Milyen max 10Mb rammal? Mivan??!

hun-ter
ajánlott konfigon is csak az agp lehet a gyengém
marlowe
Jólvan jólvan, akkor nem leszek vörös sárkánnyal :o))
Elég az aranysárkány is 😊

hun-ter
na jó persze nem csak azt kell elkezelnie
fú ha belejövök esetleg az editorba és nem leszek ilyen hülye akkor azt hiszem csinálok egy jó hosszú modult...
hun-ter
max 10 mb rammal?😊)
hun-ter
de én nem olvasok readme-t!!!😊)))) ok nekem is a modellviewerrõl jutott csak eszembe...
persze hogy nem fog szaggatni ezt tudom.
marlowe
Egy szerveren lehet több szerver is. Az meg ne felejtsd el, hogy a szervernek nem kell grafikusan megjelenítenie semmit... csak minimálisan számolni. Elegendõ rammal, meg bennt van a modul a memóriában..

marlowe
Akartam is mondani, hogy 32-bitbe tedd 😊 A modellviewer is szaggat 16 biten, 32-n meg szép folyamatos :o)
De írják is, hogy 32.biten használd.

Amúgy a játék nem lesz ilyen szaggatós ugye nem kell az egész területte megjelenítenie, csak azt amit látsz :o) Tehát az elvileg gyorsabb is lesz, pláne, hog ynem ablakban fut stb...

Amúgy mindig a játék végére hagyják az optimalizálást ( azaz a játék gyorsabbá tételét)

Hardverrõl:
Jelenleg a mininimum konfig:
(elvileg kész a game(?))

Pentium® II 450 MHz or AMD K6 450 MHz
96-128 MB RAM ( WIN98--WIN2k/XP )
16 MB TNT2-class OpenGL 1.2 compliant video card
(Voodoo-kat el lehet felejteni úgy néz ki, mert bugzik vele)
56k (2 players max)

Recommended konfig (élvezhetõ játék):
Pentium® III 800 MHz or AthlonTM 800 MHz
128-256Mb RAM ( WIN98--2000/XP)
NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon
Internet: broadband

hun-ter
nmem nagyon foglalkoztam vele eddig csak most gondoltam átállítom a színmélységet...nem olvastam el a readme-t, nem szokásom😊 a lámpát hogy kapcsolod fel? próbáltam úgy hogy estére állítottam az idõt de semmi a propertiesben meg nincs ilyen legalábbis én nem találtam...
nincs szabálykönyvem. nemtom nekem alapból semmit nem osztottel én meg beraktam "néhány" pontot. export/import: még megnézem bár ezt is kerestem.
hülye lehetek nagyon
dracoon
Igen, irtak, hogy a jatek stabilitasa naprol napra jobb...

Egy nagy vilag, (ertsd sok terulet) azert rendesen igenybeveszi a szervert. Foleg ha mas-mas teruleteken maszkalnak... Bar lehet hogy linuxon "gyengebb" gep is eleg... a jatekosok szama meg csak a savszeltol fugg, de mivel 64 jatekos a maximum szerverenkent, igy arra szerintem 10 mbit is eleg (ha tenyleg 10 mbit 😊)

Ki lesz DM? Elvegre azrt megsem hagyhatjuk, hogy marlowe legyen... latjatok, voros sarkannyal akar lenni 😊))))))))))))

dracoon
Lampaba langot?? 😊) Kapcsold fel! 😊)

Alapban elosztja a skillpontokat, ha nem akarod, hogy "cheatelt" legyen, akkor vegyel le egyet vmirol es rakd at masra... bar nem, igy sem jo, mert vannak class-skillek... baaa... nemtom, nezd kozben a szabalykonyvet, ugy konnyu 😊))

Lehet exportalni a karaktereket, aztan beimportalni a masik modulba.

A sorcerer itt azert nagyon mas lesz, mint a BG2-ben, az nem igazan a 3. kiadas szerint volt, de teny, hogy eleg tapos a sorcerer. Ultimate karakter a level 1 paladin/ level /19 sorcerer, (gondoljatok a karizma modositora, mentok, hp stb) bar a lawful good jellem miatt ez nalam nem jonne be...

Igen, azt irtak, hogy csak 32 bitben muxik a beta, de ez asszem a readme-ben is benne van 😛

Jatek sosem szaggat, csak ideje a gep cserenek...

hun-ter
hajh a lámpába nem lehet rendesen beletenni a lángot(csak a béta miatt vagy én vagyok hülye?😊)
hun-ter
na azt már eldöntöttem hogy hogy fogok kinézni😊
nagyon teccik ez a drow
hun-ter
a skilleket hogy állítsam be hogy biztos ne legyen "cheat"? sajos 18-as lett drow... na mindegy
hun-ter
hogy lehet kimenteni egy emberkét? dracoon moduljában átalakítottam az egyik õrt teljesen és ki szeretném menteni hogy majd fel lehessen használni de hogy kell?
hun-ter
na 30 perc alatt félig megcsináltam egy drow-t😊)
hun-ter
na ennyire nyomorék is csak én lehetek átraktam 32 bitbe a színeket és máris normálisan megy bár így sem folyamatos de jó! na jó akkor belemerülök végre😊 csak nem tudom minek mert ezeket ugye úgyse lehet használni a "full" verzióban...na mindegy
hun-ter
ha nem szaggatna... tényleg nem tudod hogy ez esetleg csak a béta miatt van-e?
hun-ter
jaj a wisre nem tettem jóvan
marlowe
Juteszembe:
A béta toolset instabilkodása miatt...remélem a game nem fog ilyeneket csinálni, mert meghülyülök...

Úgynézki, lesz egy szerver 1Gbyte rammal, és 1Gbites nettel a magyar NWN world-nek. Szóval tessék jól nekifeküdni annak a toolsetnek és begyakorolni 😊))

marlowe
Különben is kitérdekel, jövök egy marlowe-skines Red dragonnal, aztán kész :o)

marlowe
Én erõteljesen gondolkodom egy monk karakteren 😊)
Bár a wizard, vagy a sorcerer? (mindig keverem)
Szóval az ami "genetikusan" tud varázsolni. Nagyon vonzóbak tûnik :o)

Bár még mindig a legvonzóbb számomra egy Ranger karakter...(esetleg elfben :o)

dracoon
nem tom, lehet mas modszerrel is?

az nwn ben 30 pontot oszthatsz szet... szerintem jo az, legalabb senki nem lesz tapos, mert 3 oraig dobalta a karakteret...

paladinnal ugyanakkor problemas a dolog... mindig is az volt... szerintem:

str:14
dex:12
con:14
int:10
wis:14
cha:14

hun-ter
paladin(mindig is nehéz volt megcsinálni)
str:16
dex:13
con:16
wis:8
int:8
cha:13
most se nagyon jött össze - én nem ezzel a módszerrel fogom az biztos😊 amúgy az nem 25 pont?
dracoon
Ki hogy osztaná el a 30 pontot?

Az én varázslóm:
Erõ: 10
Ügyesség: 14
Állóképesség: 14
Intelligencia: 18
Bölcsesség: 8
Karizma: 8

dracoon
Mar hogyne lehetne elforgatni... lerakod, aztan kijelolod, es CTRL+JOBB EGERGOMB-al tudod utanna forgatni a placeable object-eket.

hun-ter
csak abban reménykedem hogy ez a lassúság csak a béta átka!
hun-ter
jaj istenkém hányszor fogjuk még látni az introt mire megjelenik...én végignéztem mindkettõt, és közben eszembe jutott hogy meg tudnék csinálni egy egész kontinenst akár, a történetet, szuperjó történetem volna(de nem osztom meg senkivel mert inkább megírom...2-3 éve tervezgetem😊)
a másik amit észrevettem hogy a sárkány átfújt a falon, de persze lehet hogy csak én láttam rosszul. hát elég szar az 54megás muvi minõség szempontjából, de nem érdekelt valahogy...mindenre kíváncsi vagyok amíg meg nem jelenik!
ja dracoon ha már úgyis csináltál már modult: az objecteket nem lehet elforgatni? minden négyzethálósan helyezkedik el egy irányban? azért ez elég gáz ha így van:/
hun-ter
persze hogy megint késõn keltem...😊)
dracoon
Van 2 uj(abb) movie az nwvaulton... az egyik (9M😎 egy nezheto minosegu gameplay movie, a masikon (54M😎 alig latszik valami, viszont aki turelmes, meglathatja, hogy lehel a sarkany (nagyon cool).

dracoon
a trial miatt van, toltsel le rendeset

hun-ter
biztos a film ilyen😊)) de komoly próbáld meg elõrébb hogy van-e hangja máshol!
Draccon!

Nekem nagyon tetszik, baromira bejött!