8396
  • Jacky
    3352-es hozzaszolas. Tobbek kozott. Mondjatok, itt senki nem nezi meg, hogy mi van egy kicsit elobb?? :((
  • Mayday
    Rögtön ajáték elején elakadtam. Nem tudom kinyitni az istálló végén az ajtót. Nem akar kinyílni. Pavel is megvan még, pedig a végigjátszás szerint le kellene neki lépni...
  • Jacky
    3396-os hozzaszolas. Csak vissza kene nezni egy kicsit ugye ...
  • Lacee
    Miért, mi van az 1.23-ban? Jó hogy nem tőtöttem le :)

Braveheart: szerintem a ranger (esetleg multiclassolva mondjuk egy sorcererrel)
  • Gabo
    npc = non player character = nem játékos karakter = njk
  • Gabo
    Szerintem a level limitet ha lesz hivatalos kiegészítő, akkor talán abban fogják emelni. Viszont nem tartom biztosnak. A hagyományos szerepjátékoknál a 20. szint csak több év játékkal lenne elérhető. Egy 20. szintű kari pedig már kisebb országok, birodalmak sorsát is befolyásolná saját döntésivel.
  • M.A.D.
    1.23-as update-hoz nocd crack valakinek???
  • KH
    yellowcab: nwvaulton próbálj meg modulokat, ott nagyon sok van, de szerintem a hivatalos nw oldalon is lehetnek már

Braveheart
    sout road barlangjában egy sírt kereshecc fel, egyébként ott van egy varázslónak a tornya, amihez több küldi is kapcsolódik, ha tovább mész, eljuthatsz majd Charwoodba...

2. nem tudom, én 10 szinttel fejeztem be a CHP1-et, most voltam már a CHP2-ben keleten és délen és az északi barlangokban, és 12 szintű vagyok, közel a 13 határhoz...
    lassan elindulok Luskan felé...
  • yellowcab
    Sziasztok!

Több kérdésem is lenne:
    1. Van már szint növelője valakinek?-ezalatt azt értem,hogy elértem a 20.-szintet és van 300.000 xp-m tehát még akár fejlődhetnék is

2. Le lehet-e tölteni modulokat valahonnan?

3. A saját készítésű modulban betudom állítani,hogy mennyi lehet a maximum elérhető szint.

Tök nagy hülyeségnek tartom,hogy kaptam egy olyan amulettet,amit csak a 26. szinttől használhatok.
    Ennyi köszi
    hi
  • ThunderMaX
    Amúgy elárulom hogy készül egy full magyar modul single résszel(egyenlőre) és talán ha lesz elég időm még a fontosabb részek párbeszédei is magyarok lesznek(vagyis magyarul beszélnek majd az NPCk), még annyit elárulok hogy nagyon poénos modul lesz nem szokványos történettel,rejtvényekkel. :D
  • ThunderMaX
    A .bic kiterjeszésű file az a karaktert tartalmazza bemásolod az Nwn/localvault könyvtárba és karakter kiválasztásnál kiválasztod azt a karaktert és kész is. Az .erf az a textúrákat tartalmazza az csak modul készítők és egyéb buherátorok tudják felhasználni a tools progival.
  • Hegylakolaci
    Tessék
    Key1=VF6AE-CA9X7-LWGN3-4LCQ6-EPUYL-LMGC7-YEHQA
  • Lacee
    Hogy lehet használni a .bic és az .erf kiterjesztésű file-okat? Letöltöttem pár ilyet a Neverwinter Vaultról, de csak nem mennek...
  • Gabo
    Orgi:
    Akkor egyről beszélünk. Ez nem kimondottan küldetés, csak lehetőség. Ha valaki druidával van, megküzdhet a druida rend béli rangért. Az említett körök az egyre magasabb rangokat jelentik.
    Belialt nekem is csak harmadszori nekifutásra sikerült helyesen megidéznem. A szinten lehet találni két varázspálcát. Az egyikkel burning hands-et lehet kilőni, a másikkal prot. from evil-t. Az utóbbival kell kezelésbe venni a szobában lévő gyertyatartókat, majd magadra (és gondlom a kísérődre sem árt) kell még egy prot.-ot ellőni. (Ez a védelem.) Ezután a kondérba kell rakni egy fire bitle bely-t és meg kell pörkölni a kondért egy burning hands-sal. Utána lehet beszélgetni a démonnal...
  • bravet
    nekem sem muxik ,bar tegnap este meg ment..:((
  • Orgi
    Gabo:
    Druidás quest alatt azt értettem, amit csak druida csinálhat meg asszem. Legalábbis nekem volt egy questem, de mintha az lett volna odaírva a journaéba, hogy csak druid csinálhatja meg. Talán vmi circle volt benne...nem emléxem már.
    Én Quinntet ártatlannak találtam, másik lett a bűnös. Belialt megidéztem, de mondta, hogy vmi védőrúnáról elfeledkeztem és ütni kezdett, én meg futottam, mert túl kemény volt...
    Különben már c3, éppen a füstös questtel szenvedek a creator ruinsban.
  • Lacee
    Minden 2. szinten kapsz két featet. Más spec. dolog asszem nincs.
  • Gabo
  • Gabo
    KHKH:
    Quinnt szerette a testvérét és reménykedett abban, hogy a gyerekek meghívása annak a jele, hogy esetleg a jóság szikrája megvan még benne. Amikor rájött, hogy hibázott, megpróbálta megakadályozni, hogy a testvére teljesen átalakuljon. Ellopta az életeszenciáját tároló edényt.

A lich azért adta fel a halandó életét, hogy tovább növelje hatalmát. Lehet, hogy nemes célnak látszik, hogy a falú védelmezője akar lenni. De ezt mondaná egy L.E. jellemű személy is. Varázslóként ismerni kellet a démonok "lelki világát". Tudnia kellett, hogy amennyi igazságot mond Belial, legalább annyit hazudik is. Ennek ellenére, gondolkodás nélkül megölte a gyerekeket. Sőt hazudott a testvérének is a céljait illetően, hogy az a gyerekeket a kastélyba csábítsa. Szóval csak a saját hatalma érdekelte és ezért mindent megtett.

Belial egy démon lord. Természetéből adódik, hogy gondolkodás nélkül hazudik, káosz szít és szenvedést hoz. Tény, hogy ő volt az, aki a lich-et félre vezette, de aki démonokkal üzletel, tisztában kell legyen a szokásaikkal. És hogyan is lehetne őt megbüntetni? Visszaűzik a pokolba ahonnan megidézték? Ez neki csak hazatérés. Az egyetlen büntetés az lenne számára, hogy az idősík fogja marad. De ezt csak úgy lehet elérni, ha mindenki más is ott marad. A démon miatt büntessük a falú elkárhozott lakóit?

Szóval összerakva a mozaik darabjait, a lich-et találtam bűnösnek. (Ezért is adja a legtöbb XP-t a gép.)
  • Gabo
    Orgi:
    Druidás küldetés alatt mit értesz? Az erdő szelemének megnyugtatását ugyanis bárki teljesítheti.
    Az egyetlen dolog amit csak druida tehet meg, hogy a druidák közötti rangért megküzd a druida táborban.

Egyébként ha Quinntet felmented, azzal Belial-t is szabadon ereszted. Ugyanis a démon lordot csak azzal lehetne megbüntetni, ha továbbra is ennek az idősíknak a rabja maradna. Ez viszont azzal járna, hogy mindenki más is ebben az időtlenségben ragadna. Azt hiszem az egyetlen helyes ítélet a lich megbüntetése lehet.
  • Gabo
    Patchelési problémákra megoldás lehet az, ha nem írjátok felül a tört exe-vel gondolkodás nélkül a játék által feltelepített fájlt. Nevezzétek át az eredeti állományt és másoljátok be a törést. Ha ez után patchelni kell, akkor visszanevezitek az eredeti fájlt és mehet az upgrade. Majd vissza az első ponthoz.
    Így nem kell holmi eredeti exe-éket letöltögetni állandóan...
  • Orgi
    Ha megcsináltál minden questet, az utolsó, hogy bírót játszol és felmented Quinntet, akkor visszamész a barrackba, ott van Aribeth és mellette a kémfőnök (vagy másvki, már keverem, az itteni főnököd...). Na akkor küldenek Luskanba (de előtte csinálj meg mindent, mert ott stornó van quest-ügyileg). Kivéve a druidásat, mert azt csak druida teljesítheti és én Belialt se szabadítottam ki.
  • Fireblade
    Egy kérdés, van olyan magyar oldal a játékról ahol le vannak írva a küldetések magyarul???
  • Fireblade
    Ha frissíteni akarjátok a játékot akkor itt mindent megtaláltok. www.tar.hu/ravine

A deviance féle verzióval lehet valamilyen netes serveren nyomulni?
  • KH
    Ez a Never's Tomb quest
    A Hall of Justice-ban adja az egyik szobában egy pap (Olef, Oleg vmi ilyesmi?)
    A Peninsulába kell menni, ott az egyik házban már feltártak egy sírt, találsz néhány szertartási tárgyat, ezeket kell a ládákba tenni, a ládában található szövegnek megfelelően.
  • Lacee
    Nem a host.sam-ba írj bele, hanem a host nevű filéba, kiterjesztés nélkül. Elvileg mennie kell.

Más. Chapter 1-ben a Prison alatt jóval találtam egy bazi nagy sakktáblát, ahol pár bábuval lehet interaktolni. Mire jók? Eddig csak arra jöttem rá, hogy szétverhetők...
  • Lacee
    Ha jól tudom, akkor
    thor.csillagkapu.hu
    www2.rpg.hu

Legalábbis nekem működtek :)

Ja, és a jelszó mindkettőnek nwnhu
  • netuddki
    NeverWinterNights
  • Lacee
    Azóta megoldódott a dolog, frissíteni kellett a winrart. Mikor lehet embereket találni Marlowe szerverén? :)
  • Lacee
    A gamecopyworldről letöltöttem az 1.22-es crackelt exét (devnw122.rar), de amikor meg akarom nyitni, azt mondja, hogy unknown method, és ennyi. Máshonnan le lehet tölteni? google-lal próbáltam rákeresni, nem sok sikerrel.
  • Hegylakolaci
    nekem simán ment a neverwinternights.hu-rol leszedtem az eredeti game exe azt visszaraktam játék elinditva update azután a gamecopyworld.com-rol a patch-el felpatchelve és kész is azota is megy rendesen
  • hun-ter
    nem vesztesz vele sem... sokat
  • Mike at home
    Nekem el se indul a jatek :)
  • Lacee
    Na még egy üzenet: mi a teendő, ha azt mondja, hogy "client and server versions do not match"? Gondolom, kéne az új patch, de azt a már említett okokból nem tudtam megszerezni...
  • Lacee
    Bázz, nagy nehezen letöltöttem az 1.22 peccset, erre kiírja, hogy upgrade aborted, vagy vmi ilyesmi, mert nem jó az nwmain.exe file. Milyen jó...
  • Lacee
    Oké, akkor a hétvégén megpróbálom :)
  • Lacee
    Érdemes 56K-s modemmel nekiesni a netes játéknak?
  • bravet
    Hi!
    Remelem tud valaki segiteni az a problemam,hogyha elinditom a gamet elkezdi tolteni a splash screen is megjelenik ,de egyszercsak eltunik es szo nelkul abbahagyja a toltest es a jatek nem indul el... xp-m van ,ha valaki tud segiteni plz. help!
  • TheZsenyka
    Cső arcok!

Gondom a következ: Chapter három közepe táján vagyok, megy is a gamma mint atom, ellenben lepukkant a hdd-m amin a gamma volt. A mentéseket szerencsére sikerült átmásolni az újonnan telepített NWN alá és pengén működik is DE: Az eddig megkapott MOVIE-kat (tudod, a chapter-ek közötti movie-k) most nem tudom megnézni, nyilván egy ".ini" fájl bejegyzés vagy egy registry key tárolja. Tulajdonképpen nem egetverő gonf, de szeretném megnézni az eddigi movie-kat. Please help.
  • Crag
    este 8 okrul akit tud jojjon irc-re plz..

http://www.rpg.hu/chat/irc/nwn.php

par fontos dologban kellene donteni.
    pl: server oldali save, szavazas modulokrol, stb.