Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe megint kivágott na jól van tényleg majd a fullal próbálkozom...pedig már egész szépen felépítettem a dolgokat! innen is látszik hogy még a hülye(én) is képes vele összedobni egy mapot😊))
de tényleg most nézem ilyen fákat meg folyót stb már csináltam nemtom mé nem találtam a szemet házakat😊))
Ja, mégvalami:
Futass le egy egy 3Dmark 2000 tesztet. Kiváncsi vagyok a pontokra :o)
Futass le egy egy 3Dmark 2000 tesztet. Kiváncsi vagyok a pontokra :o)
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Na , meg csak jobb, hogy most szóltunk 😊 legközelebb nem teszel ilyet 😊))
Asszem megvan a screenshot felelõs az nwn.hura :o)
Jaja, ne keseredj el, menni fog ezzel is a game, de hamarosan vehetsz bele +256Mb ramot, megy egy jobb VGA-t .
Milyen haz objectet keresel te??? A hazakat a tileset tartalmazza, az nincs benne az objectekben... Tudod, van ott egy kis ikon az objectek felett balra... ott lehet megrajzolni a palyat... 😊)))
Bazzeg p4-ed van??? En meg itten sajnallak, na felejtsel el!!!
Minek vettel 2Ghz-eset? Vettel volna 1.8-asat, 512 Mega Rammal... Es ehhez a gephez mar illik venni egy gf3ti-t! Pl: innovision gf3ti-200 29k brutto... Mennyiert vetted azt az asusot? Eladtam volna neked az enyimet egy tizesert 😊))
Minek vettel 2Ghz-eset? Vettel volna 1.8-asat, 512 Mega Rammal... Es ehhez a gephez mar illik venni egy gf3ti-t! Pl: innovision gf3ti-200 29k brutto... Mennyiert vetted azt az asusot? Eladtam volna neked az enyimet egy tizesert 😊))
+kérdezhettél volna gépvásárlás elõtt...:o(
De ennyi pénzbõl 1.5x-2.5x ennyi teljesítményt kihozhattál volna ( 2x ennyi rammal).
Mindenesetre ez is erõs gép, bár a ram lassan kevés lesz, a VGA meg a géphez képest nagyon szûk keresztmetszet.
De ennyi pénzbõl 1.5x-2.5x ennyi teljesítményt kihozhattál volna ( 2x ennyi rammal).
Mindenesetre ez is erõs gép, bár a ram lassan kevés lesz, a VGA meg a géphez képest nagyon szûk keresztmetszet.
ASUS 7100= GF2 MX ami annyit tesz, hogy butított....( mx400 van bennük)
A chip is butított, meg a memória sávszélesség is
(javaslom az NVIDIA honlapját)
A chip is butított, meg a memória sávszélesség is
(javaslom az NVIDIA honlapját)
na én is lámer vagyok de nekem még csak nem is segítenek😞 megnéztem dracoon modulját is és nála se találtam ház object-et. akkor mi az?
jó rendben béna vagyok meg sötét de tényleg mondja már meg valaki hogy hol tudok házat csinálni
jejeje összehoztam egy kis tábort két félorkkal meg hullákkal égõ roncsokkal tábortüzekkel fákkal kövekkel...nekem teccik😊
haat nem akarok senkit elkeseriteni, de a recommended config, ami P3-800 MHZ 256MB RAM GEFORCE2-32MB szerintem a MEG elvezheto kategoria. A minimumot csak azert irjak oda, mert az alatt el se indul a jatek... 😊)) Szoval a recommended alatt mar csak fanatikusok ulnek le jatszani egy jatekkal...
duron 750 re azt tudom mondani, hogy (szerintem) igen csak pengeelen van... 😊 Nem vagyok biztos benne hogy folyamatos lesz 😞(( En az 1200-es tualatinomra is izgulok meg, kell e vennem gf3ti-t vagy sem...
duron 750 re azt tudom mondani, hogy (szerintem) igen csak pengeelen van... 😊 Nem vagyok biztos benne hogy folyamatos lesz 😞(( En az 1200-es tualatinomra is izgulok meg, kell e vennem gf3ti-t vagy sem...
Inno3D: Az ár noname, amit kapsz meg egy márka.
Nagyon meg kell nézni a noname-ket is....( azokból is sokféle van) Pl Butterfly-t soha ( bár volt nekem azis, szépen ment, még TNT2-ben )
Lássátok lentebb... Inno3D.. csak jót tudok róla mondani.. samsung ddr ramokkal van..stb.
Lássátok lentebb... Inno3D.. csak jót tudok róla mondani.. samsung ddr ramokkal van..stb.
Szerintem hüjeség, hogy noname-t soha...
Van az Inno3D az nonam ekategória, de van honlapjuk, driverek rendszeresen, nagyon jó kis kártyák, nonam eárban...5cd-s melléklettel adják dobozban...(szóval elvileg már márka noname áron)
Nekem már a második Inno3D kártyám, és nagyon meg vagyok vele elégedve...plusz minden ismerõsömnek ez van...
Márkásat az vegyen (VGA-ból), akinek megéri az a +10e huf-ot, hogy ASUS van neki.... eladni sem nagyon lehet drágábban 😞 Szóval hosszú távon többet lehet rajta bukni.
Van az Inno3D az nonam ekategória, de van honlapjuk, driverek rendszeresen, nagyon jó kis kártyák, nonam eárban...5cd-s melléklettel adják dobozban...(szóval elvileg már márka noname áron)
Nekem már a második Inno3D kártyám, és nagyon meg vagyok vele elégedve...plusz minden ismerõsömnek ez van...
Márkásat az vegyen (VGA-ból), akinek megéri az a +10e huf-ot, hogy ASUS van neki.... eladni sem nagyon lehet drágábban 😞 Szóval hosszú távon többet lehet rajta bukni.
remélem hogy a duron750 elég lesz neki
nem tudom mennyi különbség van de az editort szépen meg tudja jeleníteni
nem tudom mennyi különbség van de az editort szépen meg tudja jeleníteni
Jogos a para...pláne ha belegondolunk, hogy nem asusból telt volna ugyanennyiért egy gf2ti 😞
Szóval a procin múlik a dolog, ha az elég bika ezt is eléggé meghajtja.
Szóval a procin múlik a dolog, ha az elég bika ezt is eléggé meghajtja.
fuh most néztem csak meg a "kilencek rendje" honlapját...mindentõl elment a kedvem mert egyrészt nem tudok normálisan angolul, másrészt meg én miért nem tudok végre benne lenni valami hasonlóban?😞
Jo lesz hozza. Ugyan nem 1600x1200-ban, de jo lesz. 😊))
Ezt kerdeztem... ja, legalabb leirjak mik lesznek benne az nwn-ben.
Ezt kerdeztem... ja, legalabb leirjak mik lesznek benne az nwn-ben.
alindítottam mégegyszer és kiírta hogy vissza akarom-e állítani ami elveszett mert hogy nem jól lett leállítva múltkor az editor. erre nyomom nagy lelkesen hogy igen és visszahozza a kezdeti állapotot...na ettõl megy el a kedve az embernek!

AAAAAAAAAAARRRRGGGHHH
megcsináltam egy egész felszerelést tök jó lett tápos állat erre nyomom a végén hogy ok menteném el és kiírja hogy abnormal akármi valami hiba és kilép...áááá tépem a hajamat
megcsináltam egy egész felszerelést tök jó lett tápos állat erre nyomom a végén hogy ok menteném el és kiírja hogy abnormal akármi valami hiba és kilép...áááá tépem a hajamat
akinek van icq-ja, kuldje mar el a szamat emailben: [email protected] thx
Kwish: te nekialltal mar vmi hirnek forditani, vagy atdolgozni a kasztokat ilyesmiket az nwn alapjan? mert akkor feleslegesen nem probalkozok egyikkel sem...?
Kwish: te nekialltal mar vmi hirnek forditani, vagy atdolgozni a kasztokat ilyesmiket az nwn alapjan? mert akkor feleslegesen nem probalkozok egyikkel sem...?
special abilities-t hogy tudom normálisan megoldani szóval alapból nincs de szeretnék egyet-kettõt
Még egy jótanács:Videokártyából noname-t soha!!!
Nem netto