8396
  • Orgi
    3429es hozzászólás és későbbiekben boncolgatják még a témát...
  • Orgi
    Most töltöm a modulod. Sajnos az a baj vele, hogy elég későn csináltad meg - ezt most úgy értem, hogy én már rég uninstalláltam a játékot 2*i végigjátszás után, ami nem 2 perc. Erről nem te tehetsz, ez nem kritika, csak ténymegállapítás. Valszeg a legtöbb ember, akit érdekelt volna már rég végigvitte és leszedte.
    A másik, hogy ez kis karikhoz van, nem? Nem lehetne egy másik verziót is csinálni, mondjuk 17es szinttől felfelé? Én nem értek hozzá, ha ez nagy munka...csak azért, mert a legtöbben előbb végigviszik gondolom, utána néznék meg, másrészt szeretnék a tápos karijaikkal játszani vele.
    Különben én se értem, miért lett ennyire elfelejtve ez a játék, mert elég jó és pont ez lenne benne a legjobb - magyar questek csinálása.
    Bár még nem láttam előre is gratulálok hozzá, biztos rengeteg idődet beleölted! Sőt továbbítom 2 embernek is a kalandod:) Bye,

Orgi
  • Orgi
    Egy chapterben a legjobb, ha megcsinálod az összes küldetést az xp miatt és a minden henchmanét a tárgyak miatt. A többire már nem emléxem, de a www.gamefaqs.com-on van egy csomó segítség a játékhoz, nézd+ ott.
    Különben én 2* játszottam végig és eléggé meg lehet unni a 2. végére. 3.hoz már nem volt kedvem.
  • Lolka
    Nemtud segíteni senki?

Mi az beleunt mindenki ebbe a játékba?
    Pedig szerintem nem egy megunható darab!
  • Lolka
    Pár kérdésem lenne megint. Segítsetek ha tudtok légyszives!

Chapter 2.

Kijöttem arról a helyröl ahol megkellene idézni a tüzzel azt a lényt. Ezután elmentem másfelé és most mikor visszamennék nemtalálom a bejáraton a belépöhelyet. Szoval ott a barlang szálya de bemenni nem lehet. Mostmár nem is tudok többé bemenni? Elrontottam végleg?

A druidák fönöke elteleportált egy helyre ahol lekelett ütnöm valami varázslófélét. Ez sikerült is és utánna kijöttem. Viszont a küldetés miszerint valami circlet (korona aszem) kell megszerezni még mindíg nincs elvégezve és én úgy gondolom annál hagyhattam. Viszont vissza oda sem akar engedni!?

Az adott chapterben az összes köldetést megkell csinálni ahhoz hogy a következQre menjek? Vagy elég a fö!? Itt úgy gondolom az a fö amikor a könyveket kell összeszedni!?

Elöre is köszönöm ha segítetek!
  • Lolka
    KHKH

Rendes toled hogy segítettél!
    Köszi szépen!!!
  • Lolka
    SEGÍTSETEK!

Két helyen elakadtam.

1. Chapter 2. Valami erdQben van egy oszlop amkinek háromszor kell válaszolni. Ha rosszat válaszolok otterem kér csontváz és megtámad! Nos mit kell itt válaszolni?
    2. Chapter 2. Valami kastélyban vagyok ahol van egy szoba ahol körben kandelláberek égnek és valami sugarak mennek egymás felé. Aszem itt belelehet tenni valamit a középsQben hogy megjelenjen Belial aszem. Mit kell itt csinálni?

Elore is köszönöm!
  • marlowe
    ITT Nézz szét alaposan, és van.
  • BADE
    Valaki nem tud mondani nekem egy cd-key-t mert a játék megvan csak a kód nincs meg!
  • magyar ember 2
    Gondolom a 18as INT az nem az alap nalad, hanem cuccokkal novelve annyi. 7. szintu spellekhez 17es INT kell, de az cuccok nelkul.
  • netuddki
    AAAaaarrggghh!!!!!!!szarrá ment a cd1 !!emberek!! ki tud cd1 -et valahol (letölthetőt)
  • Kis Szabó
    Tudom csúnya dolog csalni de mégis kiváncsi vagyok: sikerült vkinek használni a cheatet vagy vmilyen trainert? Leírná hogy ment?
  • marlowe
    Hááát a játékokat általában akkor lehet leszedni "könnyen" mikor kijönnek...

Namost ez júliusban jött ki...
  • gumininja
    Okes, a heten mar nem lesz jatek, sem probalkozas, de a kovetkezonel leirom a hibauzeneteket. Kabe 2-3 fele szokott elojonni, belole egy az a CDkey-t emlegeti, de azt megoldottuk. Tobbit nemtom fejbol, hulyeseget meg nem akarok irni. Hatha tudsz majd megoldast..

A modult meg, ha kesz lesz teljesen, termeszetesen kozreadjuk valamilyen letoltheto formaban, de az meg odebb lesz. Addig is DMC-t jaccunk legtobbszor, a mar kesz, de tobbnyire meg ures vilagban..
  • marlowe
    Juteszembe, esetleg a modulotokat nem akarjátok a közösséggel megosztani? :D
  • marlowe
    Nah ezzel még mindig nem írtál semmit, csak annyi érdemlegeset, hogy nemmegy :)

Én pont arra gondoltam, hogy MIT ír ki? MIÉRT nemmegy? Valami hibaüzenetet csak kiír? Olyan nincsen, hogy nemmegy :))

Mindenesetre abból, hogy hozzám be tudsz jönni, és egymáshoz nem tudtok joinolni arra következtetek, hogy csak nem olvastad el elég figyelmesen az oldalon való leírást, és mivel joinolni hozzánk tudsz...azaz a kliensek OK-sok. A szerveretekkel lesz a gond. Szal azon is tiltani kell a bioware-t. Persze várom a konkrét hibaüzenetet, vagy valami iylesmit: - A progi kifagy, a progi kilép, kiírja ezt meg azt :)

Nah így remélem értehető mire akarok kilukadni..:)
    (bocs, ha kioktatós lett, vagy ilyesmi de hajknal van, és 2 napja kerülgetjük egymást :D )

• gumininja
    Egesz nyaron un. lanpartyn tokeletesen mukodott a dolog, ugy ahogy anno kitalaltuk nyar elejen, es ahogy le is irtad az oldalon. De a tarsasag, a jatekosok, a dm, az uj tanev miatt ismet szetszorva egyetemeken/foiskolakon az egesz orszagban. Es mivel tovabbra is jaccanank, a sajat modulunkkal, meg kellene oldani a tcpip dolgot. A serveredre, meg a tobbi serverre fel tudok lepni, lanon is muxik itthon, de tcpip szinten nem akar muxeni sehogy sem. Direct Connect-el sem megy semmire. Szal remelem erthetoen irtam le hogy mi a gond. Roviden: hogy oldjam meg, hogy en hostolok, es erre a hostra ip alapjan csatlakozik a tobbi? Ennyi lenne a kerdes ;]
  • marlowe
    Kazi! Írtam levelet.
  • marlowe
    Na de mégis valamit mondjál, mert az hogy nemmegy, elég kevés rájönni a hiba okára.
  • magyar ember 2
    13. szinten johogy nem, 17.tol lrhrt 9es szintut tanulni (sorcinak 18tol). Na meg persze 19es INT is kell hozza.
  • gumininja
    Igen, olvastam, megcsinaltuk, de megsem megy.. De meg probalkozunk, majd lesz valami.
  • Lolka
    Végigjátszás van hozzá?
    Valami kezdeti stádiumban lévő is jólenne!
    Vagy tudtok segíteni?
    A Chapter 2-ben vagyok és megkellene idézni valami tűzdémont akit csak spéci fegyverrel lehet megölni. Hol van ez a fegyver? Vagy össze kell rakni mert találtam valami fogat meg ilyen olyan tárgyakat!
  • marlowe
    ITT van a leírs az oldalon
  • gumininja
    Marlowe, vagy valaki pls help! Nem kerdek nagy dolgot, csupan annyit, hogy lehet tcpip-t megoldani multiban? Lanon kivalloan ment a game, de mostmar sajna 3-400km van a csapat kozott, de a jatekokat folytatnank tovabb. A gamespy fele modszert probaltuk, de ott sem igazan sikerult megoldani. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy egyelore nem eredeti egyik verzio sem ;] 1.26 peccs van fenn. Ha barki tud megoldast konkretan, pls help! Elore is thnx!
  • Mayday
    Marrok cuccaihoz hol tudok szerezni "Magical" cuccokat, hogy csinaljon nekembeloluk jo kis holmikat???
  • via_mala
    Hello!

En is letoltottem mindenfele drivereket:
    SBPCI128Setupus.exe meg p128w2k.lib. Na ezek fel is mentek, aztan jol nem tortent semmi. A cuccokat a www.creative.com-rol szenvedtem le.
    Ha te masmilyen drivereket talaltal, akkor a keresem az lenne, hogy kuldd el az URL-t, vagy a file pontos nevet, vagy barmi hasznos infot(, vegsosoron akar magat a file-t is lehetne).

Ja meg egy fontos kerdes: te milyen oprendszert hasznalsz?
    (En WinME -t.....)

Koszonom, hogy valaszoltal.
  • szazu
    http://members.lycos.nl/gamesolves. Angol sajna, de azért rajtam segített.
  • I.C.ram
    Nem jó! CRC-s, nem lehet kitömöríteni.
  • Orgi
    The Werewolf hunter:
    You first learn of this quest in the inn, but officially get it in the shrine. He will
    give you four silver necklasses that will cure these werewolves. What you have to do is
    find the three boys that were infected with lycontrophy, then the man that supposedly
    infected them with it, the head werewolf.
    The first boy can be found right in town. Urth is hiding in his house, and is easy to
    miss(i did) Thanks to TrevorKKbo for this information.
    The second boy is found in the very South East corner of the East road, by the entrance
    to the south road.
    The third and final boy is found in a cave to the north in the south road.
    After you have cured all three boys you can go after the master werewolf, where it all
    happened. This is in a cave in the Green Griffen Inn area in the south eastern area.
    After curing this wolf you find out that he is not the head werewolf, but in fact the man
    selling anti-werewolf materials!
    Now head to Alhelor's house and defeat the final werewolf, and return to the temple with
    news to complete this quest.
  • M.A.D.
    nekem is SB128PCI-om van, és egy driver frissítéssel megoldódott (2001.10.10). ha van újjab, akkor az engem is érdekel.
  • Mayday
    Nehany kerdes meg chapter 1-bol:
    NPC kuldiket hogyan lehet megkapni? Csak azet oldhatom meg, aki velem tart vagy maset is?
    Masik. Meldanent nem oltem meg, amikor talalkoztunk, meg tudom meg tenni kesobb? Nem talalom mar a hazaban, de a kuldi meg megvan, hogy tegyem el lab alol.
  • via_mala
    Biztos volt már az eddigi 3500 hozzászólás között, de egyszerűen nincs erőm mindet végignézni. Szóval: a cucc már vagy egy hónapja megvan, de nem tudom elindítani. Más fórumokon is láttam, hogy kilép a program, az nwmain.exe meg beragad. Azt is tapasztaltam, hogy ha kikapcsolom az options-ben a hangokat (Disable sounds), akkor megy. Namost nekem egy Soundblaster PCI128-asom van, amivel idáig semmi gond nem volt, de azt sejtem, hogy drivert kéne frissítenem. Ha jól sejtem, akkor adjatok ötletet, ha rosszul sejtem, akkor is. Ezer köszönet!
  • Mayday
    O.K. Nagyon szepen koszonom. Sikerult vegre normalis sebesseggel haladnom, sokkal elvezetesebb azert igy :)
  • gumininja
    De ha megsem akarod eladogatni a konyveket, szerezz olyan magikus dobozokat, zsakokat, amik 100%ban csokkentik a benne tarolt cuccok sulyat, igy nem lesz tulpakolva, es meg a targyaidat is cipelheted tovabb.. (varazsloknak es egyeb keves STR emberkeknel nagy hasznuk van)
  • gumininja
    Van a jateknak egy hatalmas nagy ujitasa, ami nalam nagyon bejott. Az, hogy nem lehet elszorni a fontosabb quest cuccokat csak ugy a nagy vilagban, mert a templomokban talalhato diningpool-ban/bol (asszem ez a neve) visszaszerezheted oket. Szoval add el nyugodtan a konyveket, foleg amiket mar regota hurcolsz magaddal, tobb chapteren keresztul. Azok a konyvek "szamitanak" foleg, amik nem a szokvanyos modon neznek ki, hanem valami speci szinuk, alakjuk van. A tobbi csak olvasmany, csak neked mondanak hatterinfokat, semmi kimenetele a tortenetre/questre.
  • WiLDoR_work
    add el őket :)
  • Mayday
    basszus, az siman meglehet, teli vagyok mindenfele konyvekkel! :)
    azokat, ha elolvasom, utana van meg hasznuk, vagy adjam/dobjam el?
  • Mayday
    Oke, nincs orok eletem, ezt elfogadom, DE hogyan szedem ezt le magamrol????
  • gumininja
    Nem, nincs örök életed, ne félj, eheh ;]
  • Mayday
    Vazz, van rajtam valami kib***tt lassitas, se Aribeth, se massal nem tudom leszedni!
    Hogyan lehet????????? Vagy OROK ELETEMRE RAJTAM MARAD???????