8396
  • Braveheart
    hopsz... nincs cd-keyetek ami működik is?
  • Braveheart
    Hali mindenki!!! Régen én is nagy Neverwinter Nights rajongó voltam, és most visszatértem! Csak pár dologban kéne segítség:
    1. melyik a mostani patch?
    2.hogyan lehet crackes exevel multiban nyomulni?(egy fájlban át kell írni vmit, de nemtom melyik az a fájl)
    3.melyik a kedvenc karakterosztályotok?
    4.milyen magyar szerverek vannak?

Egyenlőre ennyi, köszi szépen és BUÉK !
  • [LI]*.SaZ
    Sracok tudna valaki mondani nekem par cimet ahol a gamet esetleg nyomjatok,vagy nyomjak multiban?
  • I.C.ram
    Már kiderült, hogy a tojás a jó, tovább is jutottam, de akkor is eltünt a koponyám! :D
  • I.C.ram
    Srácok, egy köcsög bugba botlottam. Lent vagyok a Griffon fogadó dungeon rendzserében, és ott az utolsó résznél, ahol egy találoskérdésre kell a választ kitalálni. A válasz szerintem a koponya, de azt nem fogadta el, és rám teremtett egy csomó lényt, aztán loadoltam, és eltünt a koponyám. A többi ilyen tárgyat, már mind próbáltam (béka, rovar)
  • Orgi
    Bioware technical fórum? Gondolom másnak is előjött már...
  • Bandee
    Ez is +oldva =) De van 1 nagyobb gáz. Végre be tudom pipálni a Shiny Water-t, de nagy feketeség van a víz helyén. Radeon9000Pro / DX9 / 781-es driver (cat 3.0). 5let?
  • Bandee
    THX. Lerántottam a peccset, de a korábbi cd-key-re azt mondja invalid. Vki yo cd-key 1.27-hez?
  • Orgi
    A shiny water bekapcsolása 1.27es patchhel megy csak. Benne is van a changelogban, hogy végre működik radeonnal.
  • Orgi
    Én 1.24es patchhel játszottam a dolgot és ott tuira nem volt semmi ilyesmi.Több társ max vmi moddal lehet.Bárd voltam, charisma volt a fő tulajdonságom...egy hencman és egy idézett lény lehet.
  • bakker
    Hi, le lehet ezt a magmet még valahonnan tölteni ? Marha kiváncsi vagyok rá ?

Esetleg valakinek működő cím ???
    Vagy már mindenkinek megvan ?
  • I.C.ram
    Hát nekem ezt mondták. De azért nem ártana, ha valaki megerősítené, mert én most a Charismára gyurok a törpével, hogy legyen +1 segítőm. Remélem nem potyára ment a dolog. Mert akkor nagyon, de nagyon ideges leszek, mert egy Törpe Fighternél, azért nem a Charisma az elsődleges. :)
  • zero977
    ICRam ez biztos??????????
    Mert akkor mar mindgyart mas a helyzet....
    Meg tudja vki ezt erositeni????
  • Bandee
    Az miért van h fent az 1.26-os peccs. Radeon9000Pro-m van (dx 8.1) és nem tudom bekapcsolni a shiny watert? Elvileg pixel shader kell hozzá csak, akkor meg miért nem? Ott van csak hiába kattanok rá, nem kapcsolja be. Amúgy DX9 van fent ill 781-es driver. 5let?
  • I.C.ram
    Én úgy tudom, hogy ahány +-os a Charismád, annál több segítőt fogadhatsz! Tehát 12-es Charismával (+1-es) +1 segítőt fogadhatsz. Javítsatok ki, ha nem így van.
  • zero977
    Na, vegre az uj videokartyammal (Geforce 2) sikerult elkezdeni a jatekot....
    Ami CSODALATOS....
    de, egybol felbaszta az agyamat 2 dolog:

1:Nem fegyverezhetem fel a tarsamat.

2:MIERT CSAK EGY TARSAT FOGADHATOK FEL???
    Igy nics semmi hangulata, komolyan visszasirom a BG2-t,meg az IWD2 is jobb.

Na, de azert nem hagytam annyiban a dolgot...
    es LAM:
    http://snow.prohosting.com/wperpo/oc.htm

Battle AI fokozasa es a tars inventory-aban is turkalhatsz!!!!!Oriasi,igy mindjart mas!!!
    (Aki ismeri annak bocs)

A masik:
    EGYSZERRE TOBB SEGITOT IS FELFOGADHATSZ!!!
    Kiprobaltam, mukodik!!!!
    http://snow.prohosting.com/tuten100/
  • jeejee
    írtam emilt a címedre
  • Bandew
    Halihó mindenkinek!
    Másolva van meg a NWN és az a gond hogy rossz hozzá a cd-key. Ha valaki tudna adni egyet( természetesen másolt nwn kódját) azt megköszönném.
  • [LI]*.SaZ
    hát itt mindenki megvan halva... próbáld meg ezt a progit: dchun.hq.hu

• netuddki
    kösszíííí....
    rád mindíg lehet számítani :-)
  • Al-Ashrad
    Halle!

Felteszem még egyszer a kérdést,hátha valaki válaszol:) Szoval, szoktatok még multizni? ha igen,akkor hol? Tudnátok cimeket mondani? előre is köszi! :)
  • aiguo
    Witch's Wake hivatalos modul :-))

WW
  • netuddki
    tessék mondani ...mi az a WW ????
  • marlowe
    Jujj hova süllyedtünk! Fel Fel! Kinnt a WW, nyomás letölteni, játszani
  • PhantomW
    nem találtam erre megoldást
  • ghomby
    olvass vissza a 3637-ig és ott a válasz
  • PhantomW
    felraktam a gamét rá az 1.26 pecset multiplayerben rányomom hogy new game create charakter akkor leelenöri a cd keyes és azt mondja unaur... vagyis nem jó pedig cdkey generatorral csináltam aztán a keychangerel megváltoztatom a key akkor amikor elinditottom a gamét egy cdkey kell neki és oda bármit generálok nem jó neki
    valaki segítsen please!
  • netuddki
    kössz ....
  • Al-Ashrad
    igen
  • netuddki
    ez szomorú :(
    de hova kell ezt bemásolni ?? a modules mappába?
  • Al-Ashrad
    Szerintem nem nagyon létezik,de lehet,hogy tévedek. Ellenben vannak magyar Kalandok. Pl: #3638-as hozzászolásban leírtakban egy magyar kalandrol van szó.
  • netuddki
    sziasztok
    fijjug a newerwinter nights-hoz létezik magyarítás??
  • Al-Ashrad
    Hello allz!

Merre szoktatok mostanában neten játszani? Tundátok adni pár ipcimet?

Előre is Thx! :)
  • ghomby
    Baldur's Gate II magyarosítást nézd meg a bk2.ini.hu címen! NWN magyarosítás tudtommal jelenleg nincs, de már dolgozunk rajta. A részletek ha érdekelnek látogass el a www.neverwinternights.hu oldalra és ott kukkants be a forum oldalára.
  • azazel
    Tényleg dobhatnátok már valami magyarítás linket
  • Hypo #3633
    Na erre varrjatok gombot http://www.automex.hu/index.php?PHPSESSID=&m=3&am=2&oid=66&oid2=5071&PHPSESSID=6932553649df541bfb4cd5df8c92e54f
  • marlowe
    Fordítás, és Végigjátszás ügyben javaslom az oldlaon lévő fórumot olvasni
    Jelenleg tudtommal nincsen, de mindkettő folyamatban.
    (végigjáccás: KHKH ). Fordításba meg lehet jelentkezni
  • marlowe
    Leszedtem, ha újra megy a thor felrakom oda, az ideiglenes server csak egy modult bír.
  • marlowe
    Sokat segítene, a serverben, ha elküldenéd mailban
  • marlowe
    Gyere az oldal fórumára, ott vannak sokan akik tesztelik szivesen.