Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarul olyan mint baldurs 3dben viszont mondjuk van egy áruus egy kullcsal aki 3000pénzért adja akkor én vagyok a mesélõ odadatom magamnak a kulcsot 100ért vagymi?😊
morpheus
dev-nwn3.r39-tõl kellene link mert a mopheus behalt. Plíííz! 

Nekem is ott tart, ha minden igaz. Mire otthon vagyok, csak kiírom, és hajrá...:o))))
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Na valaki infót nyomjon már! Én csak most kezdtem el leszedni! Valaki már biztos a közepén tart...:o))))))
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Jujj de megélénkült a topic :o))
Akinek info kell a játékról:
www.neverwinternights.hu
(hamarosan frissül az aktuális játékbeli dolgokkal)
Akinek info kell a játékról:
www.neverwinternights.hu
(hamarosan frissül az aktuális játékbeli dolgokkal)
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Aki esetleg még nem találta volna meg:
http://morpheus.hq.hu/
innen letölthetõ4
Good night everibody!
http://morpheus.hq.hu/
innen letölthetõ4
Good night everibody!
Hát ma biztos nem töltöm már le.Majd holnap!
Kedvenc ftp-men már fenn van

olyan mint a dungeon siege csak a bg2 jatekmenete es szabalyrendszere (reszben mert ez mar a 3e dnd) es itt lehetsz meselo is mert te is epitheted a jatek kozben a terepet stb stb
Még nincs fenn sehol.Talán 1 óra mulva!
ez olyan, mint ha azt kerned, hogy mondjuk el ot perc alatt, milyen a kamaszutra.
www.neverwinternights.com (.hu)
www.neverwinternights.com (.hu)
amugy tényleg most nézzetek hülyeének de ez a neverwinter végülis olyan mint a baldurs gate vagymi? sohasem hallotam róla. vilagositstok mar fel pliz
mit irt csocso pls copyzzatok be vagy leglabb meseljetek el mert az a franya moderator kitorolte
Phhh ... akkor maradjon csak a topic-jánál és értékelje , hogy ott (majdnem)mindent szabad ... de csak ott . 

"A BC a jobbik csapat jutalma."
bejön ide hogy milyen hozzászólásokat írkálunk, meg hogy a szabályzat... kit érdekel ez most de komolyan?😊))
Jópáran már tegnap estére vártuk, és vártuk, és vártuk, majd elaludtunk... de üsse kavics, túléltük hogy elszámoltunk és késett picikét 😄D
Phhh ... ez a bejelntés nem méltó a játékhoz .
Ez az igazi .:
Csak kár , hogy a jövõ hónaptól lesz chello-m és addig kell várni . 😞
Ez az igazi .:
M E G J E L E N T !!!
Csak kár , hogy a jövõ hónaptól lesz chello-m és addig kell várni . 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."