8396
-
#3731 Sziasztok!!! valaki nem tudna nekem kilinkelni egy NWN 2.cd-t??? nagyon kellene!! -
rusland #3728 ok sikerult minden
magyarositas nincs a gamehez? -
rusland #3727 hello skacok
legyszi mondjatok 1 cdkulcsot es mondjatok el minden patchet hivatalos Add-onokat es a crackeket hozza!
elore is koszi -
zero977 #3726 Segithetnetek...
Jatek install...1.26full patch(44mb) fel,1.26 nocd exe fel->minden oke klasszul megy, de nem tudok a Witch's Wake modullal jatszani.
1.27 full patch(48mb) fel, 1.27 nocd exe fel es keri a tetves a CD-Keyt...Akarmit irok be, Invalid CD-Key uzenet....
Szoval hogy lehet mukodesre birni az 1227-es patchet??? -
#3725 NWN-ban van multi.
Van egy csomó jó modul, www.nwvault.com toplistásai közül érdemes válogatni. Tölts le egy megfelelőt. Jókat lehet játszani. -
#3724 suxxx......... pár haverral összejönnénk valami fantasy világban bambulni, de amíg nem indul a Dragon Empires beta test, addig ez nem fog összejönni -
#3723 Ja. :P -
#3722 ördögi kör? :D -
#3721 Neverwinter Nights. -
#3720 :/
3D? :DD -
#3719 Baldur's Gate 2. -
#3718 van olyan RPG, ami elég hangulatos, szép, nem csihipuhi és lehet benne ketten-hárman tolni?? -
#3717 bazzzzzzzz -
#3716 Nincs. -
#3715 van a játékban multi? -
#3712 helo
én vagyok az az oneal aki érdeklődött a gpl után
megváltozott a Hgplm szoba kódja a winvroc-n!
ha lennél ojan szives és elküldenéd e-mailban!
[email protected]
köszi -
Orgi #3711 A 3686os hozzászólás nem elég neked? -
Cold Killer #3710 Hiho all!
Nagyon meköszönnén ha valaki segitene kicsit.
1.Mi kell a netes gamehoz ha másolt a game.
2.Mi kell hozzá.
csak ennyi lenne hálás lennék ha valaki segitene -
Orgi #3709 Nincs tudtommal. -
Orgi #3707 Mikor játszod a rendes játékot lementheted a karidat. Ezután mikor modult választasz nem tudod kiválasztani, hogy melyik karival akarsz menni? -
zero977 #3706 Itt is megkerdezem,hatha tudja vki a valaszt...
Egy csomo modulnal azt irjak , hogy pl. 12-20 szinttu karakternek van.De minden karakter 1. szintu.Viszont igy akkor hogy lehet jatszani ezekkel a modulokkal???
Leszedtem vagy 200 mbnyit,iszonyatosan jo egy ketto,de nem kezdem el 1. szintu karival... -
zero977 #3704 A templomban lehet leszedni a restoration nevu varazslattal... -
#3702 Ennyire nehezet kérdeztem?
vagy lámáknak már nem válaszoltok? -
#3701 Hello
Fejemre róttak egy STR Desc.-t. Nem bírok el semmit és a STR-em 3-al csökkent.
Ezt hogyan lehet megszüntetni?
Általában elmúlik egy pihenő után az ilyen varázslat, de ez nem akar.
köszönöm előre is -
Braveheart #3698 a 3682-es hozzászólás az -
Braveheart #3697 valahol lejjebb leírtam azt, hogy én ezt a hibát hogyan oldottam meg, szerintem neked is működni fog úgy. -
Orgi #3694 Bár most nem igazán aktuális, majd két hét múlva államvizsga után...:( -
Orgi #3693 Ha csináltok én is felrakom újra a gémet. De ne kezdő karikkal, nincs már kedvem 3.* is végigjátszani. Olyan moddal, ami 15 és fölötti kariknak készült...legjobb lenne ha SteveSum (ha jól emléxem a nevére) átírogatná a modulját (én nem értek hozzá, de csak kéne mondjuk 4-5*ös hp a szörnyeknek meg nagyobb sebzés...). -
#3692 Nem csinálunk egy szervert? -
#3691 Én szívesen multiznék. Hol lehet? -
Braveheart #3690 nem megy egyik szerver sem! -
Braveheart #3689 de hülye vagyok, már leírta Orgi. akkor köszi! szokott még vki játszani multiban? -
Braveheart #3688 szívesen! most nekem lenne egy kérdésem, mert az előbb feltettem és nem kaptam választ: hogyan lehet multizni crackes exevel? (nincs kedvem visszaolvasni) át kell írni egy fájlt, ahová a bioware ip-jét kell beírni, de melyik az és mi az ip? thx -
Orgi #3686 1. 1.27.
2.
Hogyan játsszunk multiban?
Néhány emberrel biztosan elofordul, hogy a CD-key-e bannolva van, vagy esetleg valamilyen oknál fogva nem muködik. Ezeknek kínál megoldást a lövetkezo kis leírás.
A jelenlegi CD-key rendszer a következoképpen muködik:
Ha az ember a multiplayer opciót választja, akkor a játék (kliens) becsatlakozik az nwmaster.bioware.com szerverre, és elküldi nekik ravaszul a CD-keyt, valamint az user logint. Így ez a központi szerver le tudja ellenorizni a cd-key-t. Amennyiben valakinek valami oknál fogva nem megfelelo a key-e ( bár a játék megvásárlásakor, ez igen ritkán fordul elo ), azt itt ki is dobja a fenébe, tahát a multi nem elérheto. Aznonban, nem mindenki van a netre kötve, aki multiban akar játszani.( LAN) , az o esetükben a játék észreveszi, hogy "nincs internet", azaz a fennti szerver nem elérheto, és továbblép a multiplayer menübe. Kiad egy hibaüzenetet, hogy nem minden opció fog muködni, de a LAN az igen. Ehhez még hozzátartozik az is, hogy a LAN is tcp/ip protokolt használ, és nem érdekli honnan van a másik gép.(direct connect)
A megoldás:
Egyszeruen modellezni kell azt az állapotot, hogy nem elérheto az internet, azaz a tuzfalból ( aki nem használ, töltsön le egy ingyeneset ) ki kell tiltani a bioware szervert.
( ip: 66.244.193.142 ).
Másik lehetoség, hogy a host file-ban a következo bejegyzést teszed(idézojel nélkül): "127.0.0.1 nwmaster.bioware.com". Windows2k alatt ez a következo file: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts, míg win9x alatt: c:\windows\hosts.
Ilyenkor lehet szervert is indítani, meg csatlakozni is az ilyen módon kreált szerverekhez.
Csatlakozás: A multiplayer menüpont kiválasztása után, JOIN LAN GAME, majd azon belül direct connect, és ott megadni az IP-t. ( Alternatív megoldásnak tökéletes, hogy amíg a logint (és persze a CD-keyt) ellenorzi a játék lehúzzuk a gépet a netrol, és mikor már csatalakozni akarunk egy szerverhez visszadugjuk)
Szerver indításánál ez a kábel kihúzós módszer nem jön be, ugyanis azt is meg kell akadályozni, hogy a szerver is leellenoriztesse csatlakozáskor a CD-keyt bioware-éknél.
****(Neverwintersnight.hu-ról másolva)****
3. Nekem a bárd és a monk.
4. A neverwintersnight.hu-n biztos ott vannak, de az én időmben ez a kettő volt:
ip: www2.rpg.hu
pass: nwnhu
és a
ip: thor.csillagkapu.hu
pass: nwnhu -
magyar ember 2 #3684 A helyes megfejtes a (kristaly)tojas. -
Braveheart #3682 én a cdkey generatorral csináltam egy cdkeyt (a www.gamecopywolrd.com -ról lehet letölteni), majd megnyitottam a NWN főkönyvtárában lévő nwncdkey.cfg fájlt. Ott, a beírtam a cdkey sor alá a cdkeyemet(ez különbözött attól, amit az installnál beírtam, ott eredeileg az volt) Ha még így sem megy, akkor bemásolom ide a fórumba az én nwncdkey.cfg fájlamnak a tartalmát, mert nem hosszú. -
Braveheart #3680 most meg már nem kéri,érdekes. na mind1 -
Braveheart #3679 érdekes akármilyen cdkeyt ütök be az indítás után, egyik sem jó. miért? -
#3678 magyarítás nincs még??
-
Braveheart #3677 nah a cd-keyt megoldottam, már csak az a pá kérdésemre kérek választ