Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
single player resze viszont jo bar kicsit bonyolultabb mitn a DS vagy a diablo quest rendszere 😊)
na tehat ha a fomenuben ramegyek a multiplayerre akkor ker egy accountot mint a diablo battlenetjen csinalok egyet es azzal akarok belepni akkor kiirja hogy invalid cdkey! es csak okra lehet menni utana kidob a fomenube!
Mostmar csakazertis utananeztem. Hivatalos siteon azt irjak, hogy VAN LAN. Azert inkabb nekik hiszek 😊 Igazabol az erdekelne, hogy lehet-e LANon jatszani vele nem eredeti cd-keyel, mert onnantol mar konnyu belole IP alapon intereten jatszani, viszont olyat is olvastam iSONEWSon, hogy LANhoz is erdeti key kell. Na akkor most hol az igazsag? 😊
Mellesleg honnan a frászból lehetne szedni??
Eddig csk I.C.ramnak van meg akit ismerek😊))
Amugy I.C saját szemével látta hogy nincs Lan akkor elhiszem neki😊)))
Amugy I.C saját szemével látta hogy nincs Lan akkor elhiszem neki😊)))
iSONEWSon azt irjak, van benne LAN. Most akkor mi az igazsag?
Nem igaz, hogy mar mindenkinek megvan csak nekem nincs... Olyan lassuak ezek a serverek.
Nem igaz, hogy mar mindenkinek megvan csak nekem nincs... Olyan lassuak ezek a serverek.
LAN van benne? IPX vagy TCP/IP, mindegy.
: (((
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
jatszottam vele jo a grafekja bar a modellek kicsit bugyutak nehol de a texturak nagyon jok!!! nagyon el vagyok keseredve mert nincs benne multi sima tcp/ipben csak neten lehet nyomni! es ahhoz ugye kell a cd-key ami original! 😞(((
Mostmár egyiken se
Melyik warezen van fent???
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kössz az infot!😊))
Meg a teljes 3. CD...
Bazz I.C mákod van😞((
A 2. Cd ból a 15. és a 20-tól felfelé😞((
Én meg játékot
Honnan szedted?A morpheus most behalt nekem😞((
a meselo nem jatszhat a jatekban o csak adogatja a szornyeket es a terepet rendezi no meg szovegel az aurosok helyett
Na látod arra én is kíváncsi lennék😊)))))
www.neverwiternights.hu és inkább hanyagolnom kéne a htmlt😊))
Grrrrr,idiot😊)))
Látogasd meg a www.neverwinternights.hu-t további ÉRTELMES infó érdekében😊))
Látogasd meg a www.neverwinternights.hu-t további ÉRTELMES infó érdekében😊))