Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem jó. Nem tartja a beállításokat. Vagy 1.66-ot használok és akkor okés a futás vagy 1.69-et és akkor lassú. Szinte minden szerver 1.69-et használ már. Ha van ötlet szívesen veszem.
Sikerült megoldani akinek esetleg késõbb hasonló problémája lesz. telepítse az 1.69 után még az 1.66-ot is abban javítják ezt a hibát alapból az 1.69 nem telepíti ezt a módosítást.<#banplz>#banplz>
Remélem tud valaki tanácsot adni. Feltelepítettem a játékot a kiegészítõkkel együtt. Patcheltem 1.69-ig. Feltelepítettem a CEP 2.2-õt. Indítom a játékot és olyan lassúvá vált már a menünél hogy szinte használhatatlan. Asztali vason tökéletesen fut. A rendszer követelményeket messze meghaladja a laptop. Közel 8 féle drivert próbáltam ki az Ati-tól. Még omega drivert is. Átállítottam a játék ini fájlaiban már mindent amelyre a biover fórumban javaslatot tettek a cpu affinity-tõl a lõdd ki a hardveres egér ötletig mindent. Kilõve a tûzfal a viruskeresõ. A dalakora szerveren akartam játszani otthon megy is de a laptop megfog. Olyan lassú mint ha a minimum configom se lenne meg. Állítólag van rá megoldás. Ha tudtok segítsetek léci.
Csatolom a konfigot:
Time of this report: 6/29/2010, 16:12:07
Machine name: Gortrek-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Micro-Star International
System Model: CX600
BIOS: Ver 1.000
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3072MB RAM
Page File: 847MB used, 5293MB available
DirectX Version: DirectX 11
Card name: ATI Mobility Radeon HD 4300 Series (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type:
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9552&SUBSYS_10061462&REV_00
Display Memory: 1786 MB
Dedicated Memory: 507 MB
Shared Memory: 1279 MB
Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Native Mode: 1366 x 768(p) (59.998Hz)
Output Type: Internal
Driver Name: atidxx32.dll,atidxx64,atiumdag.dll,atiumdva.cap,atiumd64,atiumd6a,atitmm64
Driver File Version: 8.15.0010.0163 (English)
Driver Version: 8.56.1.15
DDI Version: 10.1
Driver Model: WDDM 1.1
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/14/2009 03:14:55, 2342400 bytes
Vezérlõpult -> Rendszer(System) -> Speciális beállítások(Advanced settings) -> Haladó fül -> Teljesítménynél - Beállítások... -> Utolsó fül, Data Execution Prevention -> Rakd át a DEP bekapcsolása mindenre, kivéve amit kiválasztok -> Hozzádás alul, válaszd ki a Neverwinter exe.jét ahol installáltad, OK-z le mindent
próbáld meg így hátha mûködik
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Nekem is win7 van fent nekem se indul el! Be se hozza a játékot! (mükõdése leállt), nem szeretnék xp-t felrakni egy játék miatt meg már elég régóta fent van win7.
Van erre valami tipp???!, Látom másnak is volt hasonló gondja.
Belekezdem egy Online PvP modulba. Scriptelõ-i tudásom igen elenyészõ, de ennek ellenére elég sok mindent megcsináltam. Viszont a nehezebb dolgokat nem tudom megoldani:S. És 2 hét múlva vagy 3 kész kéne lennem. Nincs esetleg aki tudna segíteni?
Email:[email protected]
Ide jelezzetek kérllek ha tudtok!
Sok más Win7esnek ez a probléma, de valamelyik Win7esnek meg elindul. Nem értem miért.
Ladies and gentlemans, lenne egy nagy problémám!
Épp most kaptam meg eredetiben a NwN Diamond edition-t (Gondolom nem kell bemutatni, hogy az alap + 2 kiegészítõ lemez) aminek nagyon örültem.
Csak sajnos ezután jött a gond. Win7 64 bitre gyanakodok de egyszerûen amikor felupdatelem a játékot, Play gombra kattintva nem történik semmi.. kis töltés és kész, semmi.
Nézegettem hivatalos fórumokat de nem találtam ott sem semmit (vagy csak nagyon vak voltam).
Lehet, hogy nem kéne felupdatelnem vagy mi lehet a gond?
Elõre is nagyon köszi a választ!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Régen nagyon sokat rp-ztem NWN servereken és az érdekelne manapság van e még olyan magyar szerver amin található 14-18 vagy több ember esténként?
Tudtok olyan népszerü játékról még aminek van multija és magyar rp-s szerverei?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem tudom ,hogy a videómemóriám kevés-e neki (256M😎.
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Régen nagyon sokat rp-ztem NWN servereken és az érdekelne manapság van e még olyan magyar szerver amin található 14-18 vagy több ember esténként?
Tudtok olyan népszerü játékról még aminek van multija és magyar rp-s szerverei?
Olyan problémám van, hogy miután fel rakom a játékot és miután elindítom a menütõl kezdve villog a kép:S Esetleg nem tudjátok ennek az okát?
Válaszotok elõre is kösszönöm!
A magyaritassal es a telepitesevel kapcsolatban volna nehany keredesem.
Most szeretnem megvasarolni a jatekot,de nemtudom melyik verzioval mukodik, a magyaritasok.hu oldalon levo fajl?!
Ugye van a Diamond es a Deluxe Pack.A Diamond tartalmazza a Kingmaker kiegeszitot is.Erre is vonatkozik a magyaritas vagy ez a resz marad angol?A Deluxe csak a 2 kiegeszitot tartalmazza.
Az magyaritas,ha jol tudom 1.66-os verzion fut,van e frissebb jelenleg?
Ismerem a NWN freeweb-es oldalt,de virusriasztas kapok ott,ezert probalok itt kerdezni?
Koszonom a valaszt elore is!
Nem tudom, hogy az alap hogyan mûködik. Nekem a platinum van meg, kb 2000 ft volt (és azóta is ennyi mindenhol), szerintem nagyon megéri.
Alapkampányban kb meddig lehet fejlõdni? Lv18 (utolsó feat miatt) elérhetõ? Esetleg lv20...?
Gonosz jellemen már én is gondolkodtam párszor, de eddig az tartott vissza mindig, hogy még végig se játszottam rendesen, és ki tudja mi mindentõl esek el, ha nem nyalok be mindenkinek tövig 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A 3.ban minden sarkon találsz majd egyet, de most még rendkívül ritkaság.
Gondolom, pale masterre vagy alakváltóra gyúrsz vele.
Azt hiszem, újra fogom kezdeni, és nem harcos kasztot választok. Egy kaotikus gonosz alakváltón gondolkodom, tökéletes jellemjátékkal. Bár így pár dologtól elesek, de mindent a szerepjátékért.
Taktikám általában annyi, hogy tolok egy-egy stoneskint meg mage armort mindenkire, bull's stregth-et csicsokra. Így egész jól bírják az ütéseket, bár elemi sebzések ellen gyengék. Sajna nincs is olyan varázslatom, mert kb egy éve kezdtem ezt a karaktert, és kissé félrefejlesztettem, de szerencsére pont most vagyok szintlépésnél. Még azt is elképzeltem, hogy invisibilityt tolok párducra, hogy sneak attackot ki tudja játszani.
Gyenge ellenfelekre nem pazarlok varázslatot, erõseket tûzlabdával, magic missile-al, melf arrowwal szoktam meglepni, esetleg ice storm, mert az is van.
Felszerelésben az egyetlen jó, amit találtam eddig, az egy Boots of Speed, nagyon táp cucc. A többi az boltban összevásárolt cumó, meg elsõ fejezetbõl a csicskáktól kapott cuccok többnyire. Elsõdleges cél minél magasabb karizma, most az alap 20, cuccokkal 26. Kézben egy staff of curing van, jobb még nem esett. Bár ez se rossz, mentett már életet. Fõleg akkor, amikor lejött a stone skin, és nem vettem észre idõben 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Milyen karaktered van?
Bocs, hogy így teleszpemmelem a topicot 😊
Viszont lenne egy másik kérdésem:
Alapkampány - Chapter 2.
Neverwinteri erdõben adott egy ékkövet ez a Setara nevû nõszemély. Említett valamit, hogy ez majd jó lesz valakinek, de csak átfutottam a szöveget, nem olvastam el rendesen. A kérdés adott: mire jó ez az ékkõ, illetve kinek kell adni?
Ezzel olyanokat szívathatsz meg, akik megveszik eredetiben, és valaki már használja a kulcsukat mert azt dobta a generator. A legnagyobb szemétség kulcsgenerátort használni.
De ha meg is teszed, még mindig csak egy jogtiszta példányod lesz. LAN-hoz viszont kettõ kell. Nos, gondolom, még egyszer nem fogod ezt megtenni, ezért szerintem használj egy kulcsgenerátort (elküldtem neked némi leírással kiegészítve). Egy nemcsak neten, de LAN-on is tudsz majd játszani.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz