8396
-
Ramza #4021 Szóismétlés rulez :) -
Ramza #4020 Mivel a darkness varázslat mágikus sötétséget hoz létre, ezért semmilyen sötétben látó lény nem fog látni benne semmit, mert az ő sötétlátásuk csak a természetes sötétségre vonatkozik. -
#4019 Béke Nektek!
A "Ghostly Visage" arcane mágia a leírása szerint kör/szint valóságban a gamában óra/szint tartamúnak tünik. Melyik az igaz? Egyébként nagyon tuti, "szellős" páncélzat;-)) -
#4018 Béke Nektek!
1. Nemtom mi okozza (patch 1.27 mellett): A "Darkness" arcane varázslat nem a leírásnak megfelelően müx. A varázslat belsejében a caster sem lát semmit, varázslatot, varázseszközt nem tud használni, fegyveres támadást a szokásos(jónagy) levonásokkal indíthat.
2. Felfedeztem egy partikuláris ölés-technológiát egyelőre sikeres, de nem tudom hol a korlátja és meddig juthatok el vele? A lényeg:
a. wizard kari(elvileg sorcerer is jó)+ütős familiáris(elvileg a technológia leginkább a rogue tipusoknak(pixie,panther) felel meg a "sneak" miatt) vagy summon bármi,
b. "Ultravision" befűrdés a karinak és a segítőnek aztán (megközelítés,benyomulás után) "Darkness" az ellenfelek köré(nincs mentő dobigálás!)
c. a továbbra is jól látó segítő(némi unszolásra) mindenkinek átharapja vagy elvágja a torkát, némi pusztító mágia alapu támogatás javalt.
d. Elvileg dwarf és half-ork fazonok helyből kapnak sötétben-látást, de tapasztalataim szerint ezek sem moccantak rá a karira vagy a kisérőre. Biztos vannak más dögök amelyek láthatnak sötétben, de ezekkel még nem sikerült próbát tenni.
-
magyar ember 2 #4017 Lattam, de az 1 kB-os hamarabb lejon. :) Valoban kicsi, de allitasa szerint ez megpeccseli a filet, nem maga a peccselt file. ezexerint nem probaltad. -
#4016 de az 1kb nekem kevéskének tűnik ;) -
#4015 +n -
#4014 Ha szétnézel a lenti linkeken, találsz nocd patch :) -
magyar ember 2 #4013 A gamecopyworldon egy 1 kB-os NoCD peccs van, de mar a vegleges 1.29 elott is kinn volt, mukodik ezzel is? -
#4012 Benéztem ide is linkelni, ha már KHKH olyan gyorsan és talpraesetten megírta a patch ismertetőt is:
ITT -
magyar ember 2 #4011 Nahat, te ilyenkor nem az ircen alszol? :) -
#4010 +t -
#4009 it is itt vannak:
www.neverwinternights.hu
-
magyar ember 2 #4008 Kijott az 1.29 patch:
http://nwdownloads.bioware.com/neverwinternights/patch/english/nwn_pc_english_from1106710_to1296758.zip
critical:
http://nwdownloads.bioware.com/neverwinternights/patch/english/NWNEnglish1.29Patch.exe
ha 1.28-rol peccselsz 1.29-re:
http://nwdownloads.bioware.com/neverwinternights/patch/english/nwn_pc_english_from1286756_to1296758.zip -
magyar ember 2 #4007 Szelere a 2 alapszint, kozepre a beloluk kevertet. -
#4005 én is ezt mondom -
#4004 izometrikus = Az axonometrikus ábrázolás azon speciális esete, amikor az x és y tengelyek 30-30 fokot zárnak be a vízszintessel, s egy kocka oldalarányai 1:1:1.
:-) -
magyar ember 2 #4003 Esetleg weapon finesse es 2x small fegyver, igy a nyilazasrol se kell lemondani. -
#4002 Te vagy a leader, azt jelenti a multipléjerben. A leaderhez általában a csapat többi tagja ingyen oda tud teleportálni. Át lehet adni p betű, majd transfer leadershippel. -
magyar ember 2 #3999 "a 3-as ad&d-ben"
Ez csak D&D, nem AD&D.
Minden karakter tud jo lenni magas szinten, egyedul az alvas ami szivatas, de az nagyon. Amig 1 harcossal annyit csapkodsz naponta amennyit csak akarsz, addig 1 varazsloval csak annyit amennyit eppen lehet - es az nem tul sok. Ez a mezei modulokban nem gaz, mert ha kifogy a spelled, alszol, de egy HC modulban, ahol 8 percet kell varni 2 alvas kozt, az eleg idegesito. -
#3998 addig van ott, amíg király a karid :D -
magyar ember 2 #3994 Mondjuk az 1.28 ahogy hallottam epp a kivetelek koze tartozik, az ugralo NPCk gondolom eleg zavaroak es gyakoriak lehetnek, szal tuti sietnek az 1.29el, gondolom eleg sok embernek sir a szaja ezert. -
magyar ember 2 #3993 Jacchato. En mindig csak azert peccseltem, mert a szerverekhez csak azonos verzioszammal lehet csatlakozni, azokat meg allandoan befrissitik.
Legtobb hiba csak extrem esetekben jon elo, en 1et nem lattam eddig, hozzateszem az 1.28at meg enm probaltam, mert most epp nincs fenn a vinyon az NWN. -
#3992 és a peccsek fontosak?
alap game-nek véres a torka vagy azért játszható? -
magyar ember 2 #3991 Mondjuk mar kinn van az 1.29 beta peccs, lassan jon az 1.29 rendes is, mer' az 1.28 eleg szar, ugralnak az NPCk, meg hasonlo, szal hamarosan lehet megint letolteni az uj kamera hekket (atirja az exe-t, igy minden verziohoz uj kell). -
#3990 thx! -
magyar ember 2 #3989 Na itt a link a kamera hekkhez:
http://nwvault.ign.com/Files/hakpacks/data/1028560389795.shtml -
magyar ember 2 #3988 Az elso A betu az biztos. :) Asszem Avalon, Avanglion, vagy vmi ilyesmi volt. Volt benne par repulo sarkany (olyat is le lehet szedni hak packban), meg jo nagy tomegjelenet, mint a Witchwork elejen. -
#3987 nem Avalair? -
magyar ember 2 #3986 Ja, es a kameras cuccot a hak packok kozt keresd az nwvaulton! -
#3985 thx, keresem -
magyar ember 2 #3984 Volt egy Avalion nevu movie is az nwvaulton, abban egy egesz introt csinaltak a kamera hackkel. -
#3983 3D rendernél is láthatsz párhuzamos éleket, FOV kérdése. De tényleg nem ez a lényeg. Épp képek után kutatok, hogy legyen valami elképzelésem errők a camera dologról. -
magyar ember 2 #3982 Az izometrikus olyan abrazolasmod, amely terhatast kelt a koordinata tengelyek elforgatasaval, de az elek parhuzamosak maradnak, ezert torzitanak. 3D-ben az elek 1 (pl folyoso) vagy 2 (pl. kulso nezet) nezopontban futnak ossze.
De sztem tok felesleges ezen vitatkozni, nyilvan az izometrikusra hasonlito 3D-s nezopontra mondjak hogy izomtrikus 3D. Nem helyes, de hasznaljak. -
#3981 "Az L/ISO olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten a 3D-s izometrikus csőrendszerek vázolására fejlesztettek ki."
http://www.bentley.hu/termek/grp-plant.html
Mint már mondtam, az "izometrikus" CSAK NÉZET, attól még lehet a render 3D. Példának ott van egy nagy rakás újabb RTS (vagy akár a NWN), ahol minden objektum 3D-s, de a kamera fix (izometrikus), míg régebben ugyanez ment, csak sprite-okkal. Persze ma is rengeteg 2D izometrikus játék jön ki.
Egyszer volt szavazás asszem az rpgplanet.com-on, hogy melyik a legjobb RPG nézet, a négy lehetőség az
-izometrikus 2D
-izometrikus 3D
-first person
-third person
volt.
Mindenesetre kösz az infot, valószínűleg kipróbálom!
-
magyar ember 2 #3980 Az izometrikus az 2D, olyankor az elek parhuzamosak (3D-ben nem), ha jol emlexem a vuizszintestol 30 fokra vannak elforgatva.
En nem probaltam ki, de letoltheto a cuccos az nwvault.ign.com-rol. -
#3979 izometrikusból van 2D és 3D is, az csak egy kameraállás
de a lényeg akkor, hogy meg lehet csinálni
és ilyenkor hogy működik az irányítás? -
magyar ember 2 #3978 Az 1.28 patchhoz uj kamera hack kell, nem jo a regi. -
magyar ember 2 #3977 Izometrikus nincs, az egesz jatek full 3D. A kamera fix szogben rogzitett, azonban 1 camera hack moddal ez felulirhato, a nezopont tetszolegesse teheto (akar FPS is). -
#3976 én eddig csak izometrikus nézetet láttam...... szereplő mögé rögzített 3rd person kamerára gondolok, fps irányítással (Gothic, Morrowind, Hitman stb)