394
Worms World Party
-
REMUS 123 #354 sziasztok -
REMUS 123 #353 de amúgy van fönt valaki -
REMUS 123 #352 de amúgy tök jó ez a kis játék -
REMUS 123 #351 -
REMUS 123 #350 tök jó lanba játszani a worms word party-val mert nekem két gépem van és ketten lehet játszani -
c115 #349 Hogy kell használni a mission editort?Hivatalos honlapról lehet leszedni.Plz help!!!! -
kozmiviktor #348 Windows XP SP2 patch nincs ? vagy csak én csináltam vmit rosszul -
donatus13 #347 ja a tűzfalt ellenörizd meg legyen kikapcsolva mindegyik ha több van -
donatus13 #346 eredeti? -
#345 És az miért van, hogy pár nappal ezelőtt még tudtam szervert csinálni. Most meg rámegyek hogy host, és kiír valami hibát, hogy Unable to host... Mi a fene problémája van most, semmit nem csináltam a játékkal. -
blinty #344 kössszi!!
-
donatus13 #343 www.gamecopyworld.com -
blinty #342 helló! nem tudja valaki h. honnan lehet letölteni a wwp crack-ot??...nagyon fontos lenne!!köszi!
-
Blaki #341 Hi
Miért van az, hogy amikor hostolok interneten, akkor senki sem tud hozzám kapcsolódni, annyit tudok, hogy a Router körül van valami, de nem tudjátok, hogy kell beállítani?
-
Ry0K3N #340 Nekem nem volt gyorsabb, igaz akkor single playerben nem próbáltam. Lan-on (hamachival) meg jó volt. -
#339 a felhők engem se, de a játék is gyorsabb :D -
Ry0K3N #338 Ja hogy az antialiasin miatt csinálta? o_O
Mondjuk engem nem zavartak a turbo felhők ^_^ -
#337 Én is megoldottam a problémámat, úgyhogy mostmár én is játszok neten ;)
A problémám az volt, hogy a színek teljesen össze-vissza voltak, meg nem igazán úgy nézett ki a játék, ahogy kellett volna, a menüben még jó volt. (háttér + pálya fekete és egybeolvadt, stb.). A problémát az Object Dock okozta (egy ilyen menü program windowshoz), csak kikell lőnöm ha játszani akarok.
Másik furcsaság, hogyha nem teszem be a vga beállításokba az antianalisinget direct3d-hez, akkor a játék ilyen turbó üzemmódban, vagy nem tom hogy fut (a menüben a felhők például alig látszanak úgy :D).
Mind1 nagy nehezen beállítottam a dolgokat, hogy tudjak játszani. -
Dexantreal #336
Valaki mutli?
Előre szólok, hogy most tettem fel nosztalgiából és semmi patch, meg ilyesmi nincs rajta, ha esetleg kellene. Bár kétlem.
Amúgy, de lol, feltettem 1024-re a felbontást és tök kicsi lett pff, úgy, hogy visszatettem 800x600-ra. -
#335 véletlen volt xD -
#334 htx a tartalmas hozzászólásért -
#333 -
#332 Hy All! (végre itthon :P )
Le tudnátok írni azt az oldalt amit az elöbbiekben emlitettetek?
Kiváncsi lennék mi van rajta...elöre is thx
-
pistu87 #331 Halika! Valaki leírná hogy mit kell csinálni az alap WWP-vel hogy tudjunk játszani neten? A Himachi fent van... de eccerűen nem látja 1mást a két gép a játékban. :S Mit kell csinálni? Előre is THX! -
Vodkas #330 igeh... :D -
#329 a szuper pályámon röhöx?:D -
#328 nincsmit:) -
Vodkas #327 :D -
THE DAHAKA3 #326 király!!megvan minden, és végtelen van belőlük thxthx!! :) -
#325 -
THE DAHAKA3 #324 van a partyban is, csak nem tudom hogy kell betenni -
Vodkas #323 jó kérdés... az nem csak az armageddonba volt? -
THE DAHAKA3 #322 hello, hogy lehet betenni beton szamarat, meg ilyeneket ? -
#321 hjah, én is. -
Vodkas #320 jó azaz oldal régóta kerestem már wormshöz "cuccokat". -
#319 aham. mert én is eddig a blamethepixel-ről szedtem. de mondjuk nem olyan fontos mert a mostani is elég jó, csakhát csinálnék egy teljesen egyedit is... -
Vodkas #318 amit én raktam be az nem saját készitésű de akkor gondolom te a sajátodat szeretnéd be rakni. -
#317 és miben csináltad? mármint milyen progival? és úgy csináltad, h egy másik neveként mentetted el, vagy teljesen újként?... csak mert nekem nem jött be soha... -
Vodkas #316 meg is néztem nekem müxik -
#315 oké