Worms World Party

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössszi!!
www.gamecopyworld.com

helló! nem tudja valaki h. honnan lehet letölteni a wwp crack-ot??...nagyon fontos lenne!!köszi!
Hi

Miért van az, hogy amikor hostolok interneten, akkor senki sem tud hozzám kapcsolódni, annyit tudok, hogy a Router körül van valami, de nem tudjátok, hogy kell beállítani?
Nekem nem volt gyorsabb, igaz akkor single playerben nem próbáltam. Lan-on (hamachival) meg jó volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Balumann
a felhõk engem se, de a játék is gyorsabb 😄

Ja hogy az antialiasin miatt csinálta? o_O
Mondjuk engem nem zavartak a turbo felhõk ^_^

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Balumann
Én is megoldottam a problémámat, úgyhogy mostmár én is játszok neten 😉

A problémám az volt, hogy a színek teljesen össze-vissza voltak, meg nem igazán úgy nézett ki a játék, ahogy kellett volna, a menüben még jó volt. (háttér + pálya fekete és egybeolvadt, stb.). A problémát az Object Dock okozta (egy ilyen menü program windowshoz), csak kikell lõnöm ha játszani akarok.

Másik furcsaság, hogyha nem teszem be a vga beállításokba az antianalisinget direct3d-hez, akkor a játék ilyen turbó üzemmódban, vagy nem tom hogy fut (a menüben a felhõk például alig látszanak úgy 😄).

Mind1 nagy nehezen beállítottam a dolgokat, hogy tudjak játszani.

<#wave>

Valaki mutli?
Elõre szólok, hogy most tettem fel nosztalgiából és semmi patch, meg ilyesmi nincs rajta, ha esetleg kellene. Bár kétlem.
Amúgy, de lol, feltettem 1024-re a felbontást és tök kicsi lett pff, úgy, hogy visszatettem 800x600-ra.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

LordAdam911
véletlen volt xD
vegicsek
htx a tartalmas hozzászólásért

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

LordAdam911
motyodlee
Hy All! (végre itthon 😛 )
Le tudnátok írni azt az oldalt amit az elöbbiekben emlitettetek?
Kiváncsi lennék mi van rajta...elöre is thx

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Halika! Valaki leírná hogy mit kell csinálni az alap WWP-vel hogy tudjunk játszani neten? A Himachi fent van... de eccerûen nem látja 1mást a két gép a játékban. :S Mit kell csinálni? Elõre is THX!
igeh... 😄

PJack
a szuper pályámon röhöx?😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
nincsmit😊

😄

király!!megvan minden, és végtelen van belõlük thxthx!! 😊

PJack

van a partyban is, csak nem tudom hogy kell betenni

jó kérdés... az nem csak az armageddonba volt?

hello, hogy lehet betenni beton szamarat, meg ilyeneket ?

PJack
hjah, én is.

jó azaz oldal régóta kerestem már wormshöz "cuccokat".

PJack
aham. mert én is eddig a blamethepixel-rõl szedtem. de mondjuk nem olyan fontos mert a mostani is elég jó, csakhát csinálnék egy teljesen egyedit is...

amit én raktam be az nem saját készitésû de akkor gondolom te a sajátodat szeretnéd be rakni.

PJack
és miben csináltad? mármint milyen progival? és úgy csináltad, h egy másik neveként mentetted el, vagy teljesen újként?... csak mert nekem nem jött be soha...

meg is néztem nekem müxik

PJack
oké

most raktam be egyet mindjárt megnézem h müxik e

PJack
azt tom, h hova kell, meg h .bmp-nek kell lennie, de nekem a game-be nem jeleníti meg... vmi más beállítás is kell asszem a képpel kapcsolatban, csak nemtom mi...<#fejvakaras>

ja am. már tod h h lehet zászlót berakni?
annyi h a bmp filet berakod ide: C:\Team17\Worms World Party\User\Flags

PJack
bizony. csak saját handot nem, ami nagy kár, mert én már csináltam...

Hali! ha zászlót v sírt berakok a játékba azt látja a másik játékos?

LordAdam911
😄
PJack
azt megtudjátok modani, h hogyan lehet zászlót berakni? mert nekem sehogyse sikerül😞

Drephis
azaz érdekes h némelyik szerverhez tok csatlakozni de a legtöbbhöz nem 😞

help

LordAdam911
😞
PJack
na még mindig ez a bajom: #284
hamachin sem mûxik:s
de most találkoztam egy emberrel akinek ugyanez volt a a baja. de õ kikapcsolta a tûzfalat és utána mûködött neki! ugyanezt persze én is megpróbáltam, de nekem nem ment...

Drephis
htx😊

help

LordAdam911
<#eljen>
Drephis
milyen a logóm? 😄DDDDDDD (ulead gif animatorrel csináltam :|)

help

LordAdam911
😄DDDDDDDDDDD
PJack
ték

PJack
lol😄

Drephis
kb

help

mike0013
ennyure vicces lett volna😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Drephis
loál 😄

help

motyodlee
XD
végülis megoldottam...
1024*... helyett 640*480ra tettem és igy nem szarik be a screen...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene