Worms World Party
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az, hogy amikor hostolok interneten, akkor senki sem tud hozzám kapcsolódni, annyit tudok, hogy a Router körül van valami, de nem tudjátok, hogy kell beállítani?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mondjuk engem nem zavartak a turbo felhõk ^_^
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A problémám az volt, hogy a színek teljesen össze-vissza voltak, meg nem igazán úgy nézett ki a játék, ahogy kellett volna, a menüben még jó volt. (háttér + pálya fekete és egybeolvadt, stb.). A problémát az Object Dock okozta (egy ilyen menü program windowshoz), csak kikell lõnöm ha játszani akarok.
Másik furcsaság, hogyha nem teszem be a vga beállításokba az antianalisinget direct3d-hez, akkor a játék ilyen turbó üzemmódban, vagy nem tom hogy fut (a menüben a felhõk például alig látszanak úgy 😄).
Mind1 nagy nehezen beállítottam a dolgokat, hogy tudjak játszani.
Valaki mutli?
Elõre szólok, hogy most tettem fel nosztalgiából és semmi patch, meg ilyesmi nincs rajta, ha esetleg kellene. Bár kétlem.
Amúgy, de lol, feltettem 1024-re a felbontást és tök kicsi lett pff, úgy, hogy visszatettem 800x600-ra.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Le tudnátok írni azt az oldalt amit az elöbbiekben emlitettetek?
Kiváncsi lennék mi van rajta...elöre is thx
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Pain is inevitable. Suffering is optional.
annyi h a bmp filet berakod ide: C:\Team17\Worms World Party\User\Flags
hamachin sem mûxik:s
de most találkoztam egy emberrel akinek ugyanez volt a a baja. de õ kikapcsolta a tûzfalat és utána mûködött neki! ugyanezt persze én is megpróbáltam, de nekem nem ment...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
lol😄