Worms World Party
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
amúgy van leírása angolul, magyarul😊 hamachi.cc és Balumannek is van egy...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
de... öö... én nem nagyo ismerem a progit:S
és úgytodom azzal csak laon lehet játszani... nem?😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
sz'al:
miért van az hogy ha én nyitok host-ot senki nem tud belépni? tudjátok van ez a visszaszámlálás de nem tudnak belépni, a számláló meg csak számol vissza.
és akkor ebbõl következik a másik kérdés, hogy... mien progival, vagy egyáltalán hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a többiek beléphessenek az általam nyitott host-ba?
thx.
elsõ lépésben (nembiztos h jól emléxem az egészre de megpróbálok) felszeded a dobozokat és az elsõ "fára"(mivel Woodland) egy girder segítségével felmászol.
majd a kukac jön aki nem fog támadni.
megint te jössz menj át az ellenség fején és menj le abba a kis "völgybe", és ott az utbanálló fát égesd ki blowtorch-al.
ezután ejtõernyõ segítségével ugorj át a kis szakadék fölött. hátraszaltóval pont feltusz ugrani a kiálló füvekre, majd ha odaértél az ellenséghez ott fent, lökd be a szakadék írányába!
ha mégsem akkor asszem
vmivel menj fel arra a fára is, és bungee-val ess le a pálya végén. utána mégegy bándzsí és megvan a doboz, amibe ha nem csal az emlékezetem donkey van, de az már nem számít😊
szívesen.<#rolleyes>#rolleyes>
pontosan amikor magát a game-t indítod el máris, vagy amikor betöltöd a játékot?
ez van, istenem
----------------
#270-írjátok le részletesen plz =)
(a plz, meg a pls, vaygis please, azaz légyszi/kérem😛)
help
help
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
nemtom mi volt a baja, semmi nem csináltam vele és elmúlt:S 😄
a kukacok pirosak az aknák lilák a pályát nem lehehet látni.. egyszóval a színek összekeveredtek!! a felbontás, bit beállitásokon semmit nem állítottam, újratelepítettem, semmi!:'((
vki pls help!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
(u.i.:ha további segítség kell pályát átverekedés szempontjából, szólj, és én leírom)
Kérdésem lenne, hogy hogyan lehet neten keresztül játszani?
Láttam IP-ket meg PROXI-kat, csak nem tom mit kéne beirni 😄
Ha vki tud segiteni akkor plz...😄
Amikor ott vagy a hajón rakd le a hajó fölé a 'girder'-t,me amikor kilövöd a minéket kirepülsz a hajóbol,viszont ha ott a girder nem repülsz el..
utánna vedd föl a health packokat amíg nem lesz...:
legalsó kukachoz:6 health crate,mine
középsõ kukac:7 hp create,mine
legfelsõ kukac:8 hp create,mine
remélem megértetted ^^
(5. küldetés)
Szoval ha észreveszed, az egy aknavetõ, amid neked van ott a hajón.
Felveszel egy életet, terem egy akna a csõbe, egx meg kilövõtöltetnek.
Na, szépen leugrasz, aktiválod a kilövõaknát, az pedig pontosan rálövi a másik aknát az ellenséges kukacokra.Az elsõ kukachoz kb 2 aknát kell betölteni, a harmadikhoz meg vagy 8-at, de már nem emlékszem, ki kell tapasztalni.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.