7
  • kowajano
    #7
    igy is pangás van a proci piacon . Az amd most dobta ki 1,33ghz procit és kötve hiszem hogy vinnék mint a cukrot. Föleg a pangás miatt. Ugyhogy egyenlöre tök fölösleges kiadni egy 1,4 ghz es proceszort.
  • Anee
    #6
    "A legfrissebb tesztek szerint egyébként a mai alkalmazásokban az 1,33 GHz-es Athlon még a megjelenés előtt álló 1,7 GHz-es Pentium 4-et is lekörözi."
    Nah erről ennyit..amúgy télleg csak azért nem adják ki mert először még a TB-Duron párosból akar nagyonnagyonnagy hasznot húzni......
    Érthető..
  • Pali
    #5
    Szerintem is kicsit grízes ez a processzor dolog. Nem igazán kell már ekkora teljesítmény egy átlagfelhasználónak, legfeljebb ha játszik az ember, de ott meg sokkal inkább 3D kártya kell, mint gigahz fölötti proci. Szó ami szó, ez a PC krízisnek nevezett dolog, amiről most olvasni, szerintem ebből ered. A piac telítődött, az emberek meg unják az állandó fejlesztést, pláne hogy már nincs is miért, mostmár tényleg a 3D gyorsítóké a szó, pláne, hogy drágábbak, mint egy processzor. A hülye is látja, hogy ez az állandó fejlesztgetés előremenekülést jelent, egyszerűen nincs értelme olyasmit gyártani, amire nincs kereslet. Divatos kifejezéssel élve fenntartható fejlődés, nem lehet a végtelenségig csak fejlődni, mert előbb-utóbb tökéletesek leszünk :)
  • Ligend
    #1
    No akkor alljunk meg egy szora! Hol azt hallani hogy a chipkeszlet hiany miatt nem dobjak piacra, hol pedig a "hatalmas teljesitmenyt" emlegetik. Az elsot elkepzelhetonek tartom, es meg is ertem, de mivel mint a legtobb ember, en sem szeretem ha hulyenek neznek. Sok teljesitmenyigenyes alkalmazas van, aminek valoszinuleg kellene az a tobblet, amit ez a proci nyujthat. Ne mondja nekem senki hogy az AMD pusztan arra var hogy a gyorsabb P4(ek) megjelenjenek... Miert lenne egy olyan hatalmas ceg mint az AMD ennyire konyoruletes egy kis Intelhez hasonlo torpevel szemben? Ha tenyleg gyorsabb mint a jovendobeli P4, miert nem adja ki most hogy szivjon a konkurencia? Vagy anyagi, vagy gyartokapacitas beli problemai lehetnek az AMD-nek, nem hiszem hogy csak a vicc kedveert kereti magat. Nem vagyok igazan otthon a marketingben, igy arulja mar el nekem valaki, miert kell zart ajtok mogott mutogatni egy gyartasra kesz termeket?