4624
Operation Flashpoint
-
Gabo #902 Honnan veszed, hogy a MOD-kat pénzért hozzák ki? Nézz inkább utána! -
jAMEsbAUd #900 szerintem nem kerult sulyesztobe, csak peldaul en is utalm, hogy kihoznak most hozza egy csomo MOD-ot... persze penzert megintcsak... szoval eleg nagy uzletet csinalnak belole... egyebkent nagyon rulez jatek! -
#899 :) pont azt akartam mondani hogy lionwarez!! www.reliz.ru keress rá! -
#897 honnan szedhetnem le az isot? a lionwarezen kivul mert nem akar az ottani muxeni -
Sith #895 Egyetértek Jock de ugytünik sokan elfelejtették pedig az letölthetö ADDONOK és küldetések miatt még most is érdemes lenne foglakozni vele. Én mindenesetre sajnálom hogy ilyen gyorsan a sülyesztöbe került. -
#894 ja, hát thx..
eza fórum eléggé halott, pedig ez a gamma többre érdemes mitnhogy 1 db hozzászólást, vagy reaglást kapjak..
no de mind1, ez van. -
Sith #893 Még mindig nem szedtem le a demot. gondolotm legalább egy valki reagáljon. -
Sith #891 Varjú azért kösz de nem nekem kellet.
http://www.maxtarget.com/games/pc_operation_flashpoint.shtml By VARJÚ
Szuri ezen a cimen megtalálod a pachet.
Azért kösz :) -
#889 Hi!
Hát az bizony nem az én oldalam ,de amint meg lesz az enyém szólni fogok.
Amúgy egész jó kis odal.
Örülök hogy végre van már Magyar OFP honlap. -
#888 ISO-t keresek köszike -
#886 Megjelent! DEDICATED SERVER LAUNCHER :
http://www.operationflashpoint.d2.cz/Downloady/Tools/ofp_standaloneserver.zip
2 hét múlva meglesz az 1.20-as OFP magyarosítása.
Ugyanakkor tervezek 1 Magyar Flashpoint oldal indítását.
Ha valaki lát benne fantáziát és tudna foglalkozni az oldal valamelyik részével ,azt örömmel venném!
Szinte minden rajt lesz ,ami a Flashpointtal kapcsolatos. Anyag van bőven.
-
Sith #885 Szuri bocs msot nincs sok idöm de ha körülnézel lejebb akor biztos irta valaki hogy honan lehet crackelt 1.20 ast letölteni. -
Sith #883 Jock sory de nekem a ful van meg nem igazán foglalkoztam a demoval. -
#881 http://apollo-warez.darktech.org/gamez.html
-
#880 Megjelent az update #2. Honnan lehet leszedni? Nekem me, sikerült itt. Tud valaki linket? -
#879 szaisztok
valaki próbálta már a mp demót?
isdn eléréssel nem lagzik nagyon?
csakhogy tudjam le húzzam e...!
-
#878 Várok linket ha van, most nincs időm keresni
Kösz
DOGMAN -
#877 http://troffmeister.falcon40.net/troff-harbour/page_01.htm
Ez már misszió a javából.Főleg a vége fele vannak dúrva képek.Nem mostanában fogok ilyennel játszani.Hát nem tudom ,ami alatt csinálták a képeket ,azalatt el nem hiszem hogy nem szaggatott le.
Nekem 900MHZ-en jóval kisebb volumenű küldetés is képregény ,nagyobb összezördülésnél.Egy biztos ,ehez a játékhoz proci kell ,mert nem a grafika miatt szaggat ,hanem a mesterséges értelem miatt.
(Innen érhető el ,ha nem müködne az 1 link :
http://www.daviesr.freeserve.co.uk/) -
#876 Lelehet tölteni hozzá a Music & Voices addonst meg a high resolutiont,pluszba.Az utobbi nem felt.szükséges.
Neked ez hiányzik töltsd le valahonnan!
Nem olyan nagy méretű. -
#874 Az MPDemo feltelepítése után a patch már nem kér cd-t, hanem elindul és a telepítendő file-ok ellenőrzésekor áll le, mert az a file nem létezik a rip-ben amit ellenőrizni akar:(
ugyhogy azzem mindenképp kell a full.
DOGMAN
-
#873 Az MPDemo feltelepítése után a patch már nem kér cd-t, hanem elindul és a telepítendő file-ok ellenőrzésekor áll le, mert az a file nem létezik a rip-ben amit ellenőrizni akar:(
ugyhogy azzem mindenképp kell a full.
DOGMAN
-
#872 REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Codemasters\Operation Flashpoint]
"MAIN"="d:\\Games\\OP"
Editben létrehozol egy REG kiterkesztésű fájlt ,a fenti tartalommal! Átírod az elérést ,hogy nálad hol található a OFP! Lefuttatod a REG-et! Ennyi.
(lehet hogy win98 alat csak 1 "\" kell ,én win2000 alatt probáltam)
-
#871 Nem tudjátok, az 1.20-as crackelt patch mi módon telepíthető fel a RIP-re.Azt modja nincsen feltelepitve a game.Ha a multiplayer demót felrakom akkor elindul (azt hiszi fön van a full) de a voice.pbo filenál lehal mert az a RIP-ben nincsen benn.
DOGMAN -
Sith #870 megy a szerver és lagos is ha nem jó a kapcsolatod bár ez edig is igy müködött tehát nem sok változott -
#869 megy rendesen vele a dedikalt szerverrendszer es nem lagos? -
#868 Valóban rég kint van a tört 1.20-as.Mindjárt az elején ahogy feltették neki is álltam letölteni(ttp://www2.hyperlink.cz/sda08).Jól meg is szívtam 700kB-tal a vége elött (törölték) kipurcant.Más elérést nem találva hagytam is az egészet.Egészen mostanáig.
Kösz a tippet Prometheus!
Remélem nem lesz vele gond.
http://www2.hyperlink.cz/sda08/Patch1.20.zip.gif
hát ezzel az eléréssel tényleg nem müködik ,mivel átnevezték Patch1.20.zip.zip -re.
Felvetnék egy kérdést:
Mi a véleményetek a 'Tactical view' (", [NUM]" billentyű) opcióról?
Mert az tény hogy jelentőssen megkönnyíti az egységek irányítását,szinte stratégia játékként tudjuk ebben a állapotban irányítani (laszózás,kicsinyítés ("- [NUM]"),nagyítás("+ [NUM]"),egységek egybe szedegetése (SHIFT) stb...) viszont messze túlmegy a játék eddig megszokott realitásán. -
#864 Én leszedtem! Kipróbálhtajuk... -
#863 Nem tudom , de tudjátok-e , hogy megjelent a játék multi demója !
Ezzel legalább nyolcan is lehet hivatalosan , minden gond és FADE nélkül játszani egymás ellen !
Mindjárt leszedem , már csak kíváncsiságból is ! :)
Jó lesz a WOLFI mellé netes játéknak . :) -
#860 Megoldodott a FADE problémám. Szereztem még egy CDKEY-t.Igy legalább haverral tudunk normálissan multiban nyomulni.Aztán mire lesz valami ,tényleg FADE mentes tört 1.20 patch ,arra már az 1.30-sal kell majd tökölni.
Úgyis itt van egy csomó addons
http://www.operationflashpoint.d2.cz/
szinte minden nap van valami új.
Ami nem csoda mivel nagyon egyszerű bőviteni az OFP-ot.Akár saját texturákkal (objektumokkal)is.
fegyverek tulajdonságát is meg lehet vátoztatni.
Viszont kellene valami modell szerkesztő amivel meg lehet nyitni a OFP-ban lévő P3D kiterjesztésű fájlokat.PBO-ban lévő fájlok szinte mindegyike levan tömörítve (JPG is).Amikkel ugyan az 'unpack-sqm.exe' nagyrészt meg is birkozik ,de a P3D fájl ennek ellenére struktúrálatlan marad.Amit a 'Painter 3D' nem tud megnyitni.Jelen pillanatban csak ezt a 3D-és progit ismerem ami tudja kezelni az ilyen kiterjesztésű fájlokat.
Tudna valaki e témában segíteni? -
Sith #859 Eredeti. Már sikerült megoldanom de egy kisé felvitte a vérnyomásomat, hogy a hivatalos honlapról letötött pach nem megy az origi gamessal. -
#858 MrTressy! Én abban nem lennék olyan biztos hogy nálad nincs FADE! Látogass el csak ide! :
http://www.maxtarget.com/games/pc_operation_flashpoint.shtml .
Ma frissítették (ofp_120_fixed_update_2.ace)
mivel nem teljessen ok volt az elöző.De sajnos nekem nem tudja megpatchelni.Pedig a leírtak alapján minden siman ment ,teljessen friss installra proszáltam (eredeti játék)és a regisztry is törölve lett.
A legjobb módja FADE ellenőrzésére hogyha kétszer el van indítva a játék.Az egyikből szervert indítani ,a másikkal meg csatlakozni hozzá.
COMMENT,MP (Multiplayer) Fade protection
STR_FADE_REMMEMBER,Remember
STR_FADE_AWAY,"Original games do not fade."
STR_FADE_CAUTION,"My copy is fading."
ismerőssek a felíratok.Csak Multiban van!!!
-
#857 Eredeti játékod van...? -
Sith #856 Please help me. Amikor fel akarom rakni az 1.20 as pachet másolás közben kiakad azzal a felkiáltással hogy Instaláljam ujra a játékot az eredeti CD röl. a sound.pbo val van valami baja .
Van valakinek ötlete? -
#854 Most fedeztem fel ezt a forumot.(mert eddig a játék varázsa alatt voltam.) Végig olvastam ez elejétől nagyon jó és tanulságos,és amint látom rengeteg mindenben tudtam volna segíteni.De most már igyekszem nem lemaradni semmiről.
A FADE az 1.20-as ban kapásból észrevehető ,tehát ebben tuti ott van.Multiban kész káosz ha aktíválodik.Szórja rendessen ,az eredeti játékban nincs FADE üzeneteket és ott szivat ahol tud. pl:kidobál a játékból ,üres a radar ha valaki beszáll melléd (nem AI!) ,Célpontot befogási prob.,fegyver szórása módosul,stb... (Persze nem biztos hogy minden 100% a FADE-től).Sajnos csak 1 eredeti Flashpoint van meg.(Míg le nem megy az ára.) Igy egyenlőre marad az 1.10-es verzió ,mig felnem törik normálissan.Ezt is majdnem úgyan úgy lehet használni mint az 1.20-ast ,csak sajnos a joystickról és a dedicated serverről kell lemondani.De az ADDONS-okkal lehet bövítgetni.Sőt egy kis ügyeskedéssel a 1.20-ra írt ADDONS-okat vissza lehet butítani hogy menjen.
Nem rossz kis védelem van bent.Sőt már a virusokra is aktíválodik a FADE.A Cseh fiúk tudták kire kell bízni a program levédését. De én is így védeném ha már ennyit dolgoznék rajta.
Kár hogy egyenlőre az 1.20-ast nem lehet normálissan multiban élvezni az eredeti CD-nélkül.
Apropó eredeti CD. Hát eddig még nem sikerült egy CD író progival sem leírni.Nem tudom hogy mivel vették le a neten fellelhető ISO-kat (úgyhogy MÜKÖDIK CRACK NÉLKÜL).De egy biztos ,ha még sikerülne is lemásolnom ,még mindig ott van az azonos CD-key.
-
#853 Ugyan körmölje már ide valaki az eddig kiadott patchek,crackek állapotat.Melyiket kell melyikre installálni,melyikben van FADE és mit ront el mert nincs kedvem letölteni modemmel azért 38 M-ot hogy ne tudjam felrakni.
DOGMAN -
Nark #848 Tudtok olyan helyeket ahonnan multiplayer map-eket lehetne letölteni? -
#847 Szívesen ! :) -
#846 köszi!
Wissza adtam a winnek a swap kezelését. Ezzel a hiba megoldódott. Még1x köszönöm.
Most már megyek és nyomom a játékot. :)
Üdv, yas. -
#845 Yas !
Alant írtam neked ! :) -
#844 Valahogy olyan ismerős a dolog .
Nem a swap file méretén kéne állítanod ?!?
Mondjuk úgy a 3-szorosára .Most nincs kedvem mind a #843 hozzászólást megnézni , de mintha ilyen hiba is felmerült volna .Nálam a ripben volt ilyen probléma , amikor a kampány módban a teherautóról leugorva elkezdett a csapat futni a hegyen .Egy helyen , a támadás előtt elkezdeti betölteni a pályát .Pontosabban csak kezdte volna , mert állandóan kidobott .Na itt azután állítottunk a swap file-on ( remélem jót írok ) és már minden rendbe is jött .
Egy a lényeg , jó sok helyet "zabál" a winchesterről a program ( nekem 256 MB RAM van a gépben ).