4624
Operation Flashpoint
  • greco
    Tud valaki PBO file készitőt?
    Olyat amivel az 1985.pbo visszaalakitható.
    A StuffPBO nem jó mert limitálva van.
    (magyarítás miatt kellene)
  • skorpio7
    Mindenkinek , akit érdekel .
    Megjelent a legújabb 1.30-as patch a játékhoz .

Operation Flashpoint Patch 12:52 PM EST November 12, 2001
    After several beta versions, Codemasters has released the promised Operation Flashpoint Upgrade #3 patch, bringing the 3D tactical first-person shooter by Bohemia Interactive to version 1.30. The 32.5 MB download includes updated game code with new multiplayer features and optimisations, two new single-player missions and four new multiplayer maps, four new weapons and four new vehicles, and applies to both US and European editions of the game (the European one must be patched to v1.20 first). The official site also has separate downloads of the patch and the vehicles add-on.
  • jAMEsbAUd
    Node varjal! Azt mondja, hogy az Upgrade az mar November vegen kint lesz, csak a fullos Gold Edition, amiben benne van a regi kuldetesek is, az jon februarban! Az szuper, mert kell a fenenek (legalabbis nekem nem) a teljes, csak az upgrade eleg nekem... koszi az infot!
  • Icebird
    Hát igen megjelenés 2002 Február. A fene.

Codemasters today announced the U.S. dates of availability for the Operation Flashpoint Gold Upgrade. The upgrade will be sold as a boxed product in late November and will carry a price tag of $14.99. Included in the package will be the recently announced RED HAMMER: The Soviet Campaign, all of the new vehicles, weapons and missions previously available via download, and a 64 page Operation Flashpoint Prima Strategy Guide.

Codemasters also will also publish a Gold Edition of Operation Flashpoint in February 2002. The Gold Edition will be the quintessential Operation Flashpoint package, which will contain the latest full version of the game along with the RED HAMMER: The Soviet Campaign and the Prima Strategy Guide. The Gold Edition will also include the latest multiplayer and code enhancements to the game. The Operation Flashpoint Gold Edition will carry a suggested retail price of $39.99.

• Icebird
    November 30 a tervezett időpont a Red Hammerrel együtt.De késés előfordulhat.
  • jAMEsbAUd
    tudunk mar valamit arrol, hogy mikor jon ki az 1.30? Mert egy csomo valtoztatast, modositast, plusszot igernek benne... erdekes lehet... meg hogy mikor jon a red kuldetes csomag?
  • DOGMAN
    :))
  • Lacc
    Ok, de ezen az xtrim ftp-n csak 1.26-os, meg 1.27-es patch van, amiket csak 1.20-asra lehet felrakni! Nekem az 1.20-as kell!!!
  • Lacc
    Ja, és a tört 1.20-as patchet honnan lehet leszedni?
  • Lacc
    Most kedvet kaptam megint ehhez a gaméhoz ! Multiba még nem próbáltam ki, nincs valakinek kedve egy multi-party-hoz?
  • I.C.ram
    Tressy te milyen neven szoktal jatszani? ha egyaltalan szokta? :))
  • I.C.ram
    mikor nagy az elet ott? mikor eri meg felmenni oda?
  • I.C.ram
    most jatszottam meg ket emberkevel de ez meg mindig nem az igazi :))
  • I.C.ram
    mar kitalaltam es mar a 972 hozzaszolasban leirtom hogy nincs ot senki tehat mar jartam ott :)))) de miert nincs ott soha senki :((
  • I.C.ram
    nincs senki ott soha :((
  • I.C.ram
    mi a magyar dedikalt szerver cime?
  • I.C.ram
    hehe ha ilyen a grafika akkor kosz nem erdekel :))
  • CSOCSO
    ma probáltam ki valami gamezt ez 3thpersonos volt.tehát kivőlről de állat volt nem az az egy lövés és meghalsz volt mint az OF de nagyjábol ilyen a grafika egész jo volt jobb mint az of a mostani gamestaron van valami storm
  • I.C.ram
    vagy az is lehet hogy a directx nincs fent a gepeden? marmint a legujabb mert az kell hozza a 8-as
  • I.C.ram
    szerintem az 1.20-as kell hozza
  • Willy
    Ugyanott az első könyvtárban találsz egy cd key file-t. valószínü az lesz az.
  • Willy
    Megnéztem. Eddig kiáály!
  • Willy
    ftp://xtrim.counter-strike.hu
    felh.név és jelszó: mindkettő ofp
  • Willy
    b: Lejjebb nézd meg MrTressy írását ott a cím honnan tudod levenni, nem csak ezt hanem sokminden mást is hozzá.
  • Willy
    Mindjárt megnézek egy címet
  • Willy
    szívesen
  • Willy
    fennt van.
  • Willy
    Valaki letörölte. Ujratöltöm. Máris kezdem.
  • Willy
    Már tegnap megtettem. Ott van az Operatin Flaspoint név alatt.
  • I.C.ram
    milyen ADSL-d van? mert nekem Axelero es sajna nem ad tul jo pingeket :((
  • Willy
    A file több mint 3 mb. Van ekkora e-mail tárhelyed?
  • Icebird
    Az OFP 1.27 crackelt patch innen letölthető:
    http://www.findfor.net/files/OPF_Patch_1_27BETA.ace
    a crackelt exe pedig innen :
    http://www.findfor.net/files/Operationflashpoint_127.ace
  • I.C.ram
    nem lehet igaz meg minidg kurva lagos az 1.0 ota :(( pedig most meg a netem is kemenyebb lett (ADSL) de semmi valtozas (na jo egy pici) de meg minig dobalja a tankokat.
  • Icebird
    Hát igen ,jövőhéten meg jön az 1.28-as patch.)))
    Inkább megvárom az 1.30-ast.
    Legalább több minden lesz bent, mint ezekben a 1-2 hét alatt kidobált patchekben.Avval majd érdemes lesz foglalkozni.
  • PICU
    lionwt.warez.hu
  • I.C.ram
    ah jatszhatatlan ez a jatek neten... rohadt lagos pedig ADSL-m van
  • I.C.ram
    Mindenki neveben megkoszonjuk Tressy a paccset de azert az az nfo fajl kicsit durva lett :)) cracker : tressy :))
  • I.C.ram
    ja es ehhez a peccshez nem kell az 1.20-as meg az 1.10-es vagy valami regebbi valtozata a paccsnek?
  • I.C.ram
    ok mar leszedtem mar csak a peccs kene
  • I.C.ram
    NEKEM VALAKI MONDJA MAR MEG PLS HOGY HONNAN SZEDHETNEM LE AZ ISO-t!! pls