4624
Operation Flashpoint
  • skorpio7
    Lantee !
    Van egy kis probléma , lehet hogy a rip-ből kifolyólag , de sajnos nekem nincs data könyvtáram és így az - AUTORUN.WAV ( lelőhelye \Data ) - file-t nem tudom neked felrakni .Nemsokára megy a levél , hogy hova is került a másik két file .
    Talán Breki33 tud segíteni a hiányzó file-nak a megtalálásában .
  • skorpio7
    Ez a supergamez ftp címe .:

ftp://ftp.supergamez.hu/.hdd2/upload/

Ide lehet tölteni .
  • skorpio7
    Nem vagyok az Insane tagja , már elköteleztem magam a WCftp-nél .
    Offtopic
    Egy kérdés : Milyen gyakran frissítenek az Insane-en , mert a főoldalt , játéklistát nézve az utolsó 2001.11.06.-án volt .Vagy csak a főoldalt nem frissítik és az ftp-n magán folyamatosan ?
    Ontopic
    Van egy ftp-m , amire felrakom a kért file-okat , de nem ártana egy e-mail cím , ahová elküldhetném magát a címet , mert hát ugye ide nem rakom ki .
  • Breki33
    es az en ugyemben? :-)
  • skorpio7
    Gondolom az ISO van meg neked.De benne vannak a rip-ben is ezek a file-ok ( remélem ) .Mindjárt leszedem a progikat és megnézem , mit tehetek az ügyedben .
  • Breki33
    ok csak az a baj hogy az eredeti valtozatot meg nem sikerult felraknom mert csak tolt es tol feloran keresztul aztan semmi

allitolag egy tores kene hozza, de meg nem ertem ra foglalkozni vele
  • skorpio7
    Breki33 !
    Tudtommal az eredeti alapprogramodat tudod vele felfejleszteni ( csak az addon-nal - Operation Flashpoint Gold 1985 Campaign-Addon ! ) 1.30-asra , amelyben így minden eddig kiadott javítás benne lesz , értelem szerűen minden új egység , fegyver , stb ...
    Mindezek mellett kipróbálhatod , hogy milyen is a másik oldalon ( orosz - ezért is RED HAmmer a neve ) harcolni !
    Kapsz 20 új , orosz küldetést is .Szóval megéri leszedni .
    A STANDALONE pedig ( ez egy másik dolog - Operation Flashpoint: Gold Red Hammer *Standalone* ) csak a 20 új küldetést tartalmazza ( tehát nincsennek benne a régiek és nem is lehet vele azokat feljavítani az 1.30-as verzióra ( ezért is jobb az addont leszedni ) és azokat tudod értelemszerűen lejátszani az eredeti game segítsége nélkül is ( ezért standalone - bár ezt szerintem te is tudod ).
  • Breki33
    SZiasztok

MI ez a Operation Flashpoint Gold Red Hammer Standalone

Irnatok rola bovebben?
  • greco
    Brom!
    Kipróbáltam és működik.
    Kösz!!
  • I.C.ram
    hat szerintem tolsd le a patcheket(crackeltek mar) az ofp FTP-rol cim xtrim.counter-strike.hu pass ofp nev ofp
  • Icebird
    egy tipp : Ne tedd fel az 1.10 ,hanem 1.0-ra egyből az 1.20-at!
  • I.C.ram
    elvileg a sorrrend jo de szerintem ha kirpbalnad azt amit mondtam tehat install ujra majd a patchek is ujra!
  • I.C.ram
    az azt jelenti hogy mar felpeccselted regebben de hibasan peccselodott fel ugyhogy installald ujra za ofp-t es rakd fel sorban a paccseket
  • skorpio7
    Hát tudod ez egy STANDALONE változat , így megy magában is a játék .
    Ami a lényeg , hogy bezavar-e valamit a FADE vagy sem .Mindenesetre ez olvasható az nfo-ban , ami kint van az isonews-on is .

Special Note:
    As far as we can tell, the so-called 'FADE'-protection, that was introduced in the first patch for the original Operation Flashpoint,is triggered by a bad serial and not fully cracked serial-checks.Therefor we used a good serial (and no serial-crack) in this rip and didn't experience any symptoms of the protection so far. Of course we cannot warrant any guarantees, only longterm testing will show :)
  • skorpio7
    Csak egy kérdés .
    Le szeretném tölteni a gold-ot a játékból ( 64*2,8 MB ) , ami tartalmazza az eddigi kiegészítéseket ( így eleve 1.30-as verziójú ) és persze az új 20 orosz küldetést .
    Tehát az a kérdésem , hogy akinek már megvan ( mivel eddig a FADE védelem elég jó volt , csak persze Tressy-nek köszönhetően kikerülhető lett ) , ebben a verzióban működik vagy sem a FADE ?
  • Icebird
    M3CZ-P5186-XNEYL-CL0T7-513NT
  • greco
    BRom!
    Az 1985.pbo-t kicsomagoltam és összeraktam a te
    programoddal.Ezután a játék nem indul és kicsomagolni sem lehet az összerakott file-t!
  • Shep
    Kijött a kieg /Red Hammer/. Nem tudjátok honnan lehetne leszedni?
  • Icebird
    Majd szólok neki. Küld el légyszi emailben hogy pontosan mit csinál! És javítva lesz. Köszi!
  • Icebird
    Sajna ez nem mód ,csak addon ,de úgy is írtam.
    de azért itt a link: http://free.x3.hu/icebird/letoltes/ww2.zip
    a Panzertank: East/Armored-ként nem mükszik csak Empty-ként.meg probálom kijavítani.
    És a
    Naci : http://free.x3.hu/icebird/letoltes/Nazi.zip

• greco
    BRom !
    A pbo kicsomagolód működik ,de hibásan rakja össze a file-t annak ellenére ,hogy a mérete megegyezik!
  • Icebird
    Hát ne is, megjelent a WW2 ,Naci addon.Nemsokára 20 új civil skin. Remélhetőleg hamarossan Cdkey generáló!!!
  • CaviaR
    Az nfo file-ban le van írva, hogy mire van kikrekkelve. Ha nem derül ki, nincs más megoldás, PRÓBÁLD KI! :)))
  • Shep
    Srácok a ripre is fel lehet rakni a patchet/crackelt/? meg a kieget?
  • I.C.ram
    vagy csak ofp a pass :))
  • I.C.ram
    xtrim.counter-strike.hu (ftp) a pass ofphu
  • Shep
    Honnan lehet leszedni?
  • I.C.ram
    mi a faszert raktak b g36-ost meg steyr augot??? amikor azok a fegyverek a 21. szazad talalmanyai! na jo inkabb csak a 90-es evek-e
  • cold-fire
    Hello mindenki ha van valaki aki le tudna nekem irni az opf-ot akkor utánvételbe kifizetném!!!!!!!!
  • I.C.ram
    csuszunk
  • I.C.ram
    mi az uj jelszava az xtrim szervernek mert az ofphu-t nem fogadja el!
  • Shep
    A címe Between the lines
  • skorpio7
    OpFlash Gold Edition

A Codemasters bejelentette, hogy hamarosan piacra dobják az Operation Flashpoint című játékuk, Gold Edition nevezetű változatát. Ebben benne lesz a még készülő Red Hammer: The Soviet Campaign nevű kiegészítő, az eredeti játék, a legfrisebb frissítések, kiegészítések és némi meglepetés is.

2001.10.26.
    ZeroCool

Én a RED HAMMER kiegészítőre gondoltam .Vagy ez az !?
  • Shep
    Ugye ugye mert figyelmetlenek vagyunk És nem is ma hanem már tegnap megjelent

Released: Wednesday November 14th, 2001

Note: U U
    ± U U U
    ± U This is an official retail addon for Operation Flashpoint U U
    ± U and not a standalone release. U U
    ± U Operation Flashpoint and updates are necessary U U
    ± U for playing. Update Pack 1.10 is required, 1.20 recommended ......

all content © 1998-2001 iSONEWS

• skorpio7
    Shep !
    Hol olvastad !?
    Az isonews-on nem látom még .Esetleg már fent van valamelyik warez-en vagy ftp-n ?
  • Shep
    Meg már vkinek a ma megjelent kiegészítő? Ha igen honnan lehet leszedni?
  • Shep
    Nem tudom de szerintem az egyik legjobb game amivel találkoztam, persze csak a DOOM után Igaz a multi el lett toszva, meg amíg 56k-m van maradok a CS-nél
  • I.C.ram
    megkene mar erteni hogy a bistudio egy pancser amator tapasztalatlan kis szar fejleszto csapat! Ne is varjatok tolluk sokat :(( Ha egy tapasztaltabb ceg csinalta volna ugyanezt a jatekot akkor most valoszinuleg az ev jateka lenne! de hat sajna.... :(((
  • Icebird
    http://free.x3.hu/icebird/letoltes/intoPBO1_0.zip
  • DOGMAN
    BRom:Dobjál ide linket lécci,vagy nyomd fel az xtrim.counter-strike.hu-ra Tressy-nek
    DOGMAN