4624
Operation Flashpoint
-
#1101 Lantee !
Van egy kis probléma , lehet hogy a rip-ből kifolyólag , de sajnos nekem nincs data könyvtáram és így az - AUTORUN.WAV ( lelőhelye \Data ) - file-t nem tudom neked felrakni .Nemsokára megy a levél , hogy hova is került a másik két file .
Talán Breki33 tud segíteni a hiányzó file-nak a megtalálásában . -
#1098 Ez a supergamez ftp címe .:
ftp://ftp.supergamez.hu/.hdd2/upload/
Ide lehet tölteni . -
#1097 Nem vagyok az Insane tagja , már elköteleztem magam a WCftp-nél .
Offtopic
Egy kérdés : Milyen gyakran frissítenek az Insane-en , mert a főoldalt , játéklistát nézve az utolsó 2001.11.06.-án volt .Vagy csak a főoldalt nem frissítik és az ftp-n magán folyamatosan ?
Ontopic
Van egy ftp-m , amire felrakom a kért file-okat , de nem ártana egy e-mail cím , ahová elküldhetném magát a címet , mert hát ugye ide nem rakom ki . -
#1092 es az en ugyemben? :-) -
#1090 Gondolom az ISO van meg neked.De benne vannak a rip-ben is ezek a file-ok ( remélem ) .Mindjárt leszedem a progikat és megnézem , mit tehetek az ügyedben . -
#1088 ok csak az a baj hogy az eredeti valtozatot meg nem sikerult felraknom mert csak tolt es tol feloran keresztul aztan semmi
allitolag egy tores kene hozza, de meg nem ertem ra foglalkozni vele -
#1087 Breki33 !
Tudtommal az eredeti alapprogramodat tudod vele felfejleszteni ( csak az addon-nal - Operation Flashpoint Gold 1985 Campaign-Addon ! ) 1.30-asra , amelyben így minden eddig kiadott javítás benne lesz , értelem szerűen minden új egység , fegyver , stb ...
Mindezek mellett kipróbálhatod , hogy milyen is a másik oldalon ( orosz - ezért is RED HAmmer a neve ) harcolni !
Kapsz 20 új , orosz küldetést is .Szóval megéri leszedni .
A STANDALONE pedig ( ez egy másik dolog - Operation Flashpoint: Gold Red Hammer *Standalone* ) csak a 20 új küldetést tartalmazza ( tehát nincsennek benne a régiek és nem is lehet vele azokat feljavítani az 1.30-as verzióra ( ezért is jobb az addont leszedni ) és azokat tudod értelemszerűen lejátszani az eredeti game segítsége nélkül is ( ezért standalone - bár ezt szerintem te is tudod ). -
#1086 SZiasztok
MI ez a Operation Flashpoint Gold Red Hammer Standalone
Irnatok rola bovebben? -
greco #1082 Brom!
Kipróbáltam és működik.
Kösz!! -
#1080 hat szerintem tolsd le a patcheket(crackeltek mar) az ofp FTP-rol cim xtrim.counter-strike.hu pass ofp nev ofp -
#1078 egy tipp : Ne tedd fel az 1.10 ,hanem 1.0-ra egyből az 1.20-at! -
#1073 elvileg a sorrrend jo de szerintem ha kirpbalnad azt amit mondtam tehat install ujra majd a patchek is ujra! -
#1070 az azt jelenti hogy mar felpeccselted regebben de hibasan peccselodott fel ugyhogy installald ujra za ofp-t es rakd fel sorban a paccseket -
#1066 Hát tudod ez egy STANDALONE változat , így megy magában is a játék .
Ami a lényeg , hogy bezavar-e valamit a FADE vagy sem .Mindenesetre ez olvasható az nfo-ban , ami kint van az isonews-on is .
Special Note:
As far as we can tell, the so-called 'FADE'-protection, that was introduced in the first patch for the original Operation Flashpoint,is triggered by a bad serial and not fully cracked serial-checks.Therefor we used a good serial (and no serial-crack) in this rip and didn't experience any symptoms of the protection so far. Of course we cannot warrant any guarantees, only longterm testing will show :) -
#1064 Csak egy kérdés .
Le szeretném tölteni a gold-ot a játékból ( 64*2,8 MB ) , ami tartalmazza az eddigi kiegészítéseket ( így eleve 1.30-as verziójú ) és persze az új 20 orosz küldetést .
Tehát az a kérdésem , hogy akinek már megvan ( mivel eddig a FADE védelem elég jó volt , csak persze Tressy-nek köszönhetően kikerülhető lett ) , ebben a verzióban működik vagy sem a FADE ?
-
#1061 M3CZ-P5186-XNEYL-CL0T7-513NT -
greco #1056 BRom!
Az 1985.pbo-t kicsomagoltam és összeraktam a te
programoddal.Ezután a játék nem indul és kicsomagolni sem lehet az összerakott file-t! -
#1054 Kijött a kieg /Red Hammer/. Nem tudjátok honnan lehetne leszedni? -
#1052 Majd szólok neki. Küld el légyszi emailben hogy pontosan mit csinál! És javítva lesz. Köszi!
-
#1051 Sajna ez nem mód ,csak addon ,de úgy is írtam.
de azért itt a link: http://free.x3.hu/icebird/letoltes/ww2.zip
a Panzertank: East/Armored-ként nem mükszik csak Empty-ként.meg probálom kijavítani.
És a
Naci : http://free.x3.hu/icebird/letoltes/Nazi.zip
-
greco #1050 BRom !
A pbo kicsomagolód működik ,de hibásan rakja össze a file-t annak ellenére ,hogy a mérete megegyezik!
-
#1047 Hát ne is, megjelent a WW2 ,Naci addon.Nemsokára 20 új civil skin. Remélhetőleg hamarossan Cdkey generáló!!! -
#1043 Az nfo file-ban le van írva, hogy mire van kikrekkelve. Ha nem derül ki, nincs más megoldás, PRÓBÁLD KI! :))) -
#1042 Srácok a ripre is fel lehet rakni a patchet/crackelt/? meg a kieget? -
#1041 vagy csak ofp a pass :)) -
#1040 xtrim.counter-strike.hu (ftp) a pass ofphu -
#1036 Honnan lehet leszedni? -
#1035 mi a faszert raktak b g36-ost meg steyr augot??? amikor azok a fegyverek a 21. szazad talalmanyai! na jo inkabb csak a 90-es evek-e -
#1033 Hello mindenki ha van valaki aki le tudna nekem irni az opf-ot akkor utánvételbe kifizetném!!!!!!!! -
#1031 csuszunk -
#1029 mi az uj jelszava az xtrim szervernek mert az ofphu-t nem fogadja el! -
#1028 A címe Between the lines -
#1027 OpFlash Gold Edition
A Codemasters bejelentette, hogy hamarosan piacra dobják az Operation Flashpoint című játékuk, Gold Edition nevezetű változatát. Ebben benne lesz a még készülő Red Hammer: The Soviet Campaign nevű kiegészítő, az eredeti játék, a legfrisebb frissítések, kiegészítések és némi meglepetés is.
2001.10.26.
ZeroCool
Én a RED HAMMER kiegészítőre gondoltam .Vagy ez az !? -
#1026 Ugye ugye mert figyelmetlenek vagyunk És nem is ma hanem már tegnap megjelent
Released: Wednesday November 14th, 2001
Note: U U
± U U U
± U This is an official retail addon for Operation Flashpoint U U
± U and not a standalone release. U U
± U Operation Flashpoint and updates are necessary U U
± U for playing. Update Pack 1.10 is required, 1.20 recommended ......
all content © 1998-2001 iSONEWS
-
#1025 Shep !
Hol olvastad !?
Az isonews-on nem látom még .Esetleg már fent van valamelyik warez-en vagy ftp-n ? -
#1023 Meg már vkinek a ma megjelent kiegészítő? Ha igen honnan lehet leszedni? -
#1019 Nem tudom de szerintem az egyik legjobb game amivel találkoztam, persze csak a DOOM után Igaz a multi el lett toszva, meg amíg 56k-m van maradok a CS-nél -
#1017 megkene mar erteni hogy a bistudio egy pancser amator tapasztalatlan kis szar fejleszto csapat! Ne is varjatok tolluk sokat :(( Ha egy tapasztaltabb ceg csinalta volna ugyanezt a jatekot akkor most valoszinuleg az ev jateka lenne! de hat sajna.... :((( -
#1012 http://free.x3.hu/icebird/letoltes/intoPBO1_0.zip -
#1011 BRom:Dobjál ide linket lécci,vagy nyomd fel az xtrim.counter-strike.hu-ra Tressy-nek
DOGMAN