4624
Operation Flashpoint
-
#1200 Segítsetek!
A Red Hammerben olyan misszióm van, hogy egy utasszállító helikoptert kell ellopni. El is loptam, feltankoltam, a convoy-t szétszedtem, és most valami Nocay csapatot kell felszednem, és elvinnem.
Itt a bibi. Ugyanis nem akarnak beszállni a helikopterembe. A motort is leállítottam, ki is száltam, még tisztelegtem az officer-nek, de rám se hederítenek. Mit kell csinálni? -
#1193 Tudtok valahol magyar leirást eme remek játékhoz? -
#1191 Igy csináltam....
Na még1x nekifutok, ha nem megy próbálkozom a CloneCD-s verzióval :) -
#1188 Amit leszedtem toled patcheket, mar az elsot sem sikerul feltenni! (1.20-as)
Nem talalja a dta/data.pbo filet, pedig ott van...:( -
#1187 Igen -
#1184 A neten akarsz játszani? -
#1183 Hello Mindenki!
Kis segitseg kellene. Most szantam ra magam, hogy jatszak ezzel a jatekkal is. Minden eddig megjelent patchet fel kell tennem, vagy eleg a legutolso? -
#1179 Minden lehetséges ,egy példa hogy mi mindent kilehet hozni ebből a játékból:
Dune Conversion
Flashpoint STRATÉGIA módra, SZÓSZERINT ÉRTENDŐ!!!
Sajnos nem teljes ,egy bizonyos fejlődés után direktmódon hibát raktak bele.Tehát nem lehet teljesen kifejlődni.:(
A forráskódjával még nem találkoztam.Vissza fejtve viszont a neten fellelhető :DePBO,unpack programokkal a forráskód utolsó sorai lemaradnak ,mivel ezen programokkal csak demo verzióban találkoztam.
Tudna valaki esetleg teljes értékű kitömörítő prg-t?
-
#1178 És én mit csináljak? -
#1177 nem!ez a verifying szabályosan lefut. Utána kiirja hogy pathing... és a data3d.pbo fájlnál lefagy a gép. Csak reset segít.. -
#1176 Lehet, hogy így érti, ugyanis nálam ez a tünet:
Verifying Operation Flashpoint, version 1.00...
Error found in file Worlds\abel.wrp (aa26f362!=c93ee8cb)
Error found in file DTA\Sound.pbo (2e091cb6!=c3f6e8b8)
One or more files in game instalation are modified or dammaged.
Reinstall game from original CD disc and try again.
A problémás fájlok természetesen a cd-ről vannak. -
#1174 Nem tudom föltelepíteni az 1.20 patchet mert patchelés közben mindig csontra lefagy!Ez mi lehet szerintetek?? -
#1173 Hol szoktatok játszani, és mikor mert syeretnék én is csatlakozni? -
#1170 javult valamit az OFP multi tehat jobb lett a ping? meg ilyesmik? a magyar szerver meg mindig nem el? -
#1155 Tartom az előző kérdést! :-) -
#1154 Megint sikerült megakadnom egy hosszabb kényszerszünet (monitor-halál) után. Az alapjáték vége felé, a tábornok elfogása okoz egy kis gondot. Megtaláltam a helyet, ahol a gonosz fővezér pár spetz naz kíséretében kiszáll a UAZ-ból (a házaknál). A gyalogosok nem okoznak problémát, csendben le bírom mészárolni őket, viszont a környéken szaladgál egy T80, amit képtelen vagyok likvidálni (akna, rakéta stb. nem jött be, mindig legalább az egység fele elhalálozik).
A következő gond, hogy rohadt messze van a másik rakétakilövő, így nem érek oda időben.
Valami ötlet? -
#1153 KÖSZI mindenkinek!!! -
#1151 kinek van meg ez a game eredetibe? -
#1148 Segítenétek nekem is? A Red Hammert nyomom, és elakadtam a Camping-ban. Nemtudom hanyadik misszió, de az a dolgom, hogy egy konvolyt kell kísérnem egy truck-kal. Az Angelina-t kell eljuttatnom valahova. Megyünk, és megtámadnak. Jön egy tank, sok katona, és szétlövik az egyik kocsinkat. Ekkor az a parancs, találjak egy másik módot Angalina elszállítására.
Ezt nem láttam még sehol itt a fórumon, úgyhogy segíthetnétek! Köszi! -
Nyiri #1147 na megcsinaltam, de elolrol kezdtem :] De a bmpt redberakta rendesen ugyhogy csak 1 ember uszta meg rajtam kivul :]
Taktikam az volt hogy a sarokhazhoz raktam az AT-s municot és mindig lejartam alepcson :] A bmp jol dolgozott, mert 2 m60-t és 1 m113at elintezett :] De a tobbi ram maradt. De jo volt, mert most csak 1 rest hagytam a tankoknak és csak ott tudtak bejonni... 32 perc alatt kesz is voltam
Koszi a segitseget... -
Nyiri #1145 Most ott vagyok, hogy mindent kinyirtam és jon a helikopter, de nem tudok megtenni 50 metert mert jon 4 m1a1 és szarralonek (mar probaltam, kuszva, futva, kocsiban, kerulve) de mire leszall a heli addigra halott vagyok :]
De ez az eddigi legjobb kuldetes :]
Te jo taktikaztal akkoren csak lerakta fedezett helyeken a cuccot, és mindig futottam oda :]
(Az AT launcher-hez valo tolteny kinyir egy m1a1-t?) :] -
Epox #1142 Én a konzolhoz vagyok szokva a cheateknél. -
Epox #1141 Na ja, így már más.:)) -
Nyiri #1140 Milyen hatasnak kellene lenni???
nem jon be semmi kursor se a consol, hanem siman be kell irni: savegame és akkor elmenti :]
Rosszul csinaltad akkor... -
Epox #1139 Nekem is volna egy kérdésem. Akiknek működik a savegame cheat, azok RIP - et használnak, vagy ISO -t. Én a RED HAMMER - t és az eredetit is kiírtam CD - re(mindkettő RIP), működnek is rendesen, de a savegame hiányzik belőlük. Vagyis a leírt módon nem működik: bal shift + keypad -. Ennek semmi hatása sincs. Tud valaki más módot mentésre? -
Nyiri #1138 Hela!
Tudnatok segiteni a Red Hammer-ben ? :]
A masodik kuldetes azutan, amikor Spec Natz-nak leptetnek elo...
Egy varost kell vedeni 5 emberrel és eddig jott 1db M1A1, 3db M60, 2db M113, meg egy rakas katona.
Ezt mindent elinteztem egyedul mert az 5 ember szepen kinyiratta magat... :[
De mar semmi municiom és a ammostruck pont az ujonnan jott 2db M60as mellett all (3 jott a 2 M113 utan). Ugyhogy eleg szivatos kuldetes az mar biztos és persze az eddig legizgalmasabb is :]. Volt ugy hogy az egyik hazbol a masikba futottam at egy M60as elott, az persze azonnal lott és a mogottem levo uaz-t kapta telibe :] Szerencsere megusztam de a szivem majd kiugrott :]. De nemtom mit kezdjek azzal a ket M60assal. Arra is gondoltam, hogy egy tavoli reapir turckkal javitgatok valamit a meg mukodokepes M1A1-en és azzal rendbevagom oket, de eletveszely barmerre is mozdulni. Valamit taktikat tudnatok ajanlani, mert akkor elolrol kezdem (ja es csak 1 csalast hasznalok mindig: shift+szurke- és: savegame, mert ez igy elmenti a gamet és nem tepem ki a hajam egy másfel oras jatek utani kobor golyo okozta halal utan :]... koszi a helpet...
-
#1135 Köszi, Atesz, ha nehezen is, de összejött. -
#1134 Szvasz Spy! Lionwt-n fenn volt.. :(
De stronger meghekkelte jól az oldalt -
#1130 Van valakinek tuti stratégiája arra, hogyan lehet megsemmisíteni a SCAD rakétákat? (Sokadik küldetés) Ugyanis már vagy 30 féle képpen próbáltam, de a sok tank és Spec Natz csávó egyből lenyom. A tanktámadás sem ér túl sokat, és a légitámogatás sem. A Shilkákat egyszerűen nem bírom kiiktatni rendesen, mert egyből lenyomnak, így azok meg szétkapják a November csapatot. -
#1122 sajnos ,a monitorozást nem néztem meg.
De a szemét azért megette a kódot.
Majd megpróbálok valamit kezdeni vele. -
#1121 Na elmész ám a ....!!! :))
1 forumon már irtam róla kritikát ,de ha nem elég akkor be copyzhatom ide is!! -
#1118 nem vagyok fent vele a neten ,csak meg néztem jó e és lekapcsolodtam. De nem hiszem hogy ez lenne a gond. (Majd ha másnál sem jó) -
#1116 Hát akkor valamit igen elbaltáztál!
Most probáltam az 1.6.3-hoz és jó ahoz is.Kipróbaltam win98 és Win2000 alatt is.
Milyen verziód van? -
#1114 ha még nincs hozzá reg:
All-seeing Eye v1.x.x (reg) -
#1112 ehh :)) a magyar szerver meg mar a szunet ota (oszi) teljesen kihalt! :(( pedig ott azert voltak lagmentes csatak :)) -
#1108 Köfi! -
#1107 alap confignál : PAGE UP ,PAGE DOWN -
#1106 Hogy lehet megemelni a helikoptert? Beindul, de nem bírok repülni vele. -
#1105 Szívesen ! -
#1102 Lantee !
Ment egy mail !!!