4624
Operation Flashpoint
  • C. Christopher
    Tud valaki végigjátszást a Red Hammerhez, olyat mint az 1985-höz lehetett letölteni mindenhonnan? Egyébként hány küldetésből áll a redhammer? Az én gameem szar vagy ebben nem úgy vannak a küldetések, mint az 1985-ben?? (Nincsenek különálló címek a listán, hanem csak "continue (xxxx.xx.xx)")???????
  • Epox
    Én már végigjátszottam mind az eredetit, mind a Red Hammert, de szeretném újrakezdeni egy kicsit másképpen. Találtam egy cheat kódot, ami állítólag god módot ad, de sajnos nem történik semmi a bal shift és a keypad minusz gombjának megnyomása után, amikor beírom, hogy: "Iwillbetheone". Használta ezt már valaki? Lehet egyáltalán ebben a játékban god módot kreálni?
  • kiskorúbézoltán #1286
    Pontosan már nem emlékszem , de a http://ofp.gamezone.cz/-n kell lennie egy Desert Storm linknek .
  • DOGMAN
    ZSIR klán
  • DOGMAN
    A magyaritás akit érdekel későbbi verziókhoz az irjon akkor megcsinálom bár már magamnak beleuntam frissítgetni.
    De azért örülök, hogy van aki használja elbasztam vele 1 hetet mire minden összeállt és még nem is teljes.

DOGMAN [ZSIR]
  • Mnemomic
    Hívd az amcsikat lőjj le mindenkit csak a két officert ne!
  • CaviaR
    De engem ott lelőnek, mielött még hívnám az amcsikat...
    Azért megpróbálom mégegyszer.
    Köszi a segítséget!
  • Mnemomic
    Ezzel én is szoptam. Az a lényeg hogy a 2 tisztett nem kell kinyírni hanem odamenni hozzájuk és aztán jön egy video, hogy elmentek onnan hajóval. Szóval egyáltalán nem azt kell csinálni amit a leírás ír...
  • CaviaR
    Segítsetek!!!
    A Red Hammert nyomom, és elkakadtam egy küldetésnél. Álruhában kell bemennem egy bázisra, ahol 3 bombával fel kell robbantanom a lőszeresládákat, a benzines autókat, és a 2 db BMP2-t. Fel isrobbantottam, hívtam a rádión az Amerikaiakat, meghalt a két tiszt. Innentől az a dolgom, hogy menjek el a szigetről, egy kijelölt helyre. Odamegyek, és Mission Fail-t ír!. Pedig minden ki van pipálva.
    Mit kell csinálni?

Köszi...
  • tzs
    szerintem kár szarakodni a törögetéssel. nemhiszem hogy bárkinek megterhelné a tárcáját az a 12rugó, amit elkérnek az opfért és a gold upgradért. kiküszöbölhetsz vele egy csomó szívást, nem fade-el a multiplayeres servereken, egyböl röffen alá az összes letöltött cucc... stb. ja és csak egyszer kell megvenni. most nem kell egyből elkezdeni engem fikázni, ugyanis ez életem második gamája amit megvettem. (az első a diablo2 volt). ugyhogy kicsit spórolni kell csak, és megvan az ára.
  • zotso
    köszi megpróbálom!!
  • CaviaR
    zotso: Én Tressy FTP-jéről töltöttem le.
    IP: 193.6.50.66
    Login: ofp
    Pass: ofp

Ha esetleg nem találnád meg itt, belinkelem segítség képpen:
    ofp_hun_v1.29_0.75.zip
    ofp_hun_v1.29_0.76.zip
    ofp_hun_v1.30_0.76.zip
    ofp_hun_v1.40_0.77.zip
  • zotso
    Sziasztok! illetve szia Caviár!!
    Én egy új madár vagyok itt. Érdeklődnék Tőled,hogy a #1240-ben általad leírt magyarításról.Ilyet hol találhatok?
  • kiskorúbézoltán #1268
    S.O.S. ( Pontosabban , nem a lelkem van vesz élyben , hanem az OFP-m . )
    Letöltöttem a "Desert Storm/Shield" modot ; a readme szerint bele kell törölgetni az eredetibe , szerény , nyomott véleményem szerint igy az nem fog működni .
    A kérdésem : hogyan tudom működésre birni a "D S/S"-et úgy , hogy az eredeti is játszható maradjon ?
    Megelőzve a kérdést : igen , tényleg ennyire láma vagyok .
  • skorpio7
    ... is letölthető .
  • skorpio7
    Az érdekelteket biztos örülnek majd :) , de kijött az 1.45-ös patch is .Mérete 6,3 MB és 3DGamers oldaláról .
  • DeXoSZ
    Nah,megpróbáltam én is joinolni a szerverre,de kiírta,hogy "wait for server",aztán annál tovább nem jutott,ez mér lehet ?
    Egyébként felpakoltam a peccseket 1.42-ig (a 1.40-est nem,mert hiányolta a IFC22.dll-t).
  • petee
    Mr.Tressy: Képzeld letöltöttem a GOLD-ot de ugye CRC-sek.Azt elkezdtem vele szorakozni a winrar-rar, és kijavította majdnem mindet!Sajna 7 db-ot nem tudott.De kitömörítettem ISObusterral kiirta hogy crcs de megcsinálta.Installnál pedig a SOUND.PBO-t CRC-snek véli és leáll.Pedig majdnem +csináltam! Igy hát kénytelen vagyok valahonnan a teljeset letülteni ismét.Vagy nem tudsz véletlen egy linket?Vagy valaki más??
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Tressy:
    én most kaptam le a OFP Gold Red Hammer Standalone változatát, ezzel lehet multizni?
    Te vagy itt a flespojint szakértő, szerinted?
  • CaviaR
    Az tényleg egy nehéz misszió...
    Én úgy csináltam meg, hogy az erdőböl nem elöl jöttem ki, hanem felül (a térkép szerint nézve). Ott lesz egy nagy rét elszórva fákkal. Itt könnyen, feltűnés nélkül végig lehet lopakodni az útig. Ha elindulsz az úton, találhatsz egy üres kocsit. Ha az megvan, már gyerekjáték. Nyomd a turbót, és nem találnak el... ENNYI.
  • petee
    Bebaszov: sajnos igy sem jo,de sebaj inkább megszerzem a Ofp:gold verziot az mar kapcsiból 1.30-as.
  • petee
    Mr Tressy: Letöltötem a szervereden lévő Ofp:Goldot de crc-sek.(későn vettem észre a fájlt) nem lehet átrakni máshová vagy valami, hogy letudjam tölteni jól??
  • petee
    Nem WinXp hanem Millenium, Te Win98SE-t használsz bebaszov??
  • DOGMAN
    bebaszov látom te is ott vagy mindenhol ahol kell

DOGMAN
  • petee
    Kösz a helpet! Na de komolyan segitsen már valaki!1.20patch-ot soha nem tom felrakni, mert vagy nem jó neki a sound.pbo vagy ha jo akko meg data3d.pbo frissitesenel lefagy.Beszarok, milyen szutyok játék ez bakker!!!
  • petee
    Nem jó a 1.20 patch a sound.pbo fájl nem tetszik neki. most mi rákot csináljak?? Valakinek ötlet?
  • CaviaR
    Ez az #1236 -osra akart mutatni...
  • CaviaR
    A magyarosítás nagyon király! Meg a crack-kelt 1.42-es is. Köszi Tressy!!!
  • petee
    Az az igazság hogy meg van az 140-es is.Guru cdről azt azé akartam megcsinálni én.Vili? De se baj ,majd akko letöltöm.
  • petee
    oké tudom jól letudom tölteni,csak hát modemmel nem igen jön.Mondd meg hogy hol találtad azt a Usafedisc-et.lécciléccilécci:)
  • petee
    Treesy!
    Nem tudsz szerezni új Unsafedisc progit?
    Me én hetek óta keresek újjab verziójut,hogy feltörhessem a patcheket,de nem találok.Lehet hogy nincs is?De akkor hogy törtétek föl az uj patcheket??? Bocs a sok kérdésért, de én láma vagyok ugy tünik.
  • petee
    Csocsi! Bocs hogy ilyen későn válaszolok,csak most tudok. Nekem még mindig nincs megoldás sajna. Megpróbáltam akárhogy de nem megy.Probléma ott van amikor 1.20 patch-et fölakarom raknii de a data3d.pbo fájl frissítésnél lefagy kapcsiból.Valaki tud valamit segítsen.Kösz
  • neuro
    nem, tud valaki külföldi szervert ahol magyar idő szerint 8-tól 4-ig lehetne játszani? :)
  • CaviaR
    Ok-ok! Nyugi... Lazíts!... Elnéztem vmit... Tévedni emberi dolog
  • Icebird
    Az a szerveren futó pályára vonatkozik ,hogy 1.40 verziót igényel.Nekem is 1.42 van fent és tegnap elött játszottam.
  • CaviaR
    De engem azért nem enged fel, mert nekem 1.42-es van fent, és 1.40 kell hozzá. Ezt írja ki.
  • CaviaR
    Engem nem enged fel a szeverre (#1180,#1198), mert 1.42-es patch van fent. Erre rá tud mászni az 1.40-es?
  • kiskorúbézoltán #1209
    Keresd a "Gold" kiadást az alapból 1.30 vagy 1.40 ha minden igaz .
  • Dikkma
    igen.
  • DDE
    Petee (#1177) : mi volt a megoldás?
    Egy haveromnál forult ue. elő. Egy kis lelyi lan partin kellett volna feltenni a gamét, de a probléma ua. volt mint nálad.
    Végül is MOH játszottunk ..
    Köszi!