4624
Operation Flashpoint
  • CSOCSO
    Dogman nem vágta le mizu:))) én meg bedöltem neked.. a helyzet a következő: Joxy mindenhova baírta hogy az OFP istencsászár LAN ban.. biztos nemtom nekem offlineban rohadtul nem tetszik...
    és én írtam utánna egy másik OFP topicba, de tegnap nem találtam a hozzászolásomat az ővé után emiatt hittem azt hogy engem kimoderáltak, de aztán rájöttem hogy több ofp topicba irta ezt...
  • DOGMAN
    Ha lesz a következő akkor szólok Csocsesz, ok?
  • CSOCSO
    LOL sorry nem is ez az a topic:9 csak ebből gondoltam hogy kimoderáltak (OFP isten császár LAN-ba!!!!!!!!
    Most volt az első Scene találkozó a balatonon) ez volt alattam a másik topicban...
  • CSOCSO
    nevestéges hogy kimoderálnak azért mert azt írtam hogy a Cs nél jobb az OFP de van annál is jobb... le merem fogadni hogy Dickma volt az...
  • DOGMAN
    Jeeeeahhh brutál volt....

DOGMAN [ZSIR]
  • DOGMAN
  • Hush
    Köszi Creator, csak az a Mission Failed felirat nem tetszik, s miután elmegy ill. szétlövik a Helikoptert, a csapat bemenekül az erdőbe, s vége a küldetésnek. Már napok óta sz....ok ezzel a küldetéssel.
  • Creator
    Hush!
    Ha jól emlékszem abba a küldetésben akármit csinálsz akkor is otthagy a heli, majd később elfognak a ruszkik ez igy van a történetben.
  • Icebird
    csak vicc volt ,de majd azért utánna nézek.De 1.30-asnál tuti volt olyan ami egészen mást jelentett.
  • Hush
    JA és még egy kérdés?

Elakadtam a Montignac Must Fall küldetés végén. Amikor megérkezik értünk a helikopter, érkezik egy vendég gép is. Mit kell csinálni, mert ha kilövöm az előtt hogy el kezdene lőni, az értünk érkezett gép akkor is lelép, és Misson Failed!???
  • Hush
    Bocsi, DOGMAN!
  • Hush
    Neked is DODMAN!
  • Hush
    Köszi pedro870! Még egy kérdésem lenne, a Dragon nevű kitömörítőt honnan tudnám megszerezni? Még egyszer köszi!!!
  • DOGMAN
    Mondj benne egy bugot!!!
    A jelentésbeli hibákat nem ér elég suxx vagyok englisből... , csak olyan bugot pl ahol hiányzik a szöveg vagy teljesen mást jelent
  • Icebird
    én nem lennék arra annyira büszke:)))
  • DOGMAN
    hehh, én követtem el...
  • pedro870
    Hush:

ftp: 152.66.93.10 ofp/ofp
    flashpoint/util/magyaritas
  • I.C.ram
    pepike volt az! :)
  • Hush
    Csövi skacok!

Nem tudna valaki(DOGMAN) segíteni? Magyarítás kellene a progihoz, nem tudjátok merre ven, ha egyáltalán van ilyen? (Bocs ha már volt róla szó, nem olvastam el mind az 1600 hozzászólást!)
  • DOGMAN
    Petiqe vagy Pepike ez két arc, két klán, ne keverd össze :))

DOGMAN [ZSIR]
  • I.C.ram
    ma mar jatszottam egy jo coop-ban egy masik sraccal (Pitike vagy Petike huppsz ezt mar nem tudom :) a srac kivulrol fujta a palyat nekem csak kovetnem kellett :))
  • Icebird
  • I.C.ram
    na felraktam a jatekot kicsit felkapott az "Ellenseges teruleten" cimu film :)) ugy hogy most szeretnem megakadalyozni annak az amcsinak az elmenekuleset :)
  • DOGMAN
    Tedd fel 32 bitbe a színmálységet
  • Krinyo
    Valaki help.
    Nekem egy Geforce 3 titanium van és olyan hiba van a gameban,hogy a földön rózsaszines kockák vannak.Szal a föld texturája.A szinek szépen átcsúsznak rózsaszinbe.De ez csak a terepen van.Szal mit tegyek?
  • DOGMAN
    Az OpFlashPreferences.exe progit inditsd el és ott az Advanced fülre kattintva állítani tudod a fák, házak, talaj, emberek, járművek, házak szóval a 3d modellek részletességét poligonszámra és textúrafelbontásra egyaránt.
    Pl.: le lehet annyira butítani hogy egy fa két egymásra merőleges lap-ból áll, egy tank meg 3 zöld kockából, és egy csőből.
    De fel lehet húzni olyanra is hogy egy fának hengeres törzse, és ágai vannak a többrétegű lombkorona mellett, és egy tankon még a pótüzemanyagtartály tanksapkájának a zárja is pengén kerek és felismerhető.A fegyverek alkatrészeiről nem is beszélve.
    Természetesen ez a proci és a videokártya teljesítményt is erősen elhasználja, de hát valamit valamiért...

DOGMAN [ZSIR]
  • Icebird
    Ha ezzel sem jó akkor ,nálad nem itt van a probléma.Az OFP egyébként sem olyan szín világú mint az eddig megszokottak.Valószinű hogy téged ez zavar! De ha mutatsz egy képet akkor megmondom hogy jó e vagy sem!
  • hiba
    nalam 16biten szokott ilyen lenni az nvdia driverei miatt (pl a v3 16biten sokkal szebb)
  • Alexease
    A Matáv intézkedések elleni demonstráció koordinációs oldala.
    http://www.nyoc.hu/matav
  • DOGMAN
    Ahoj skacok!!

Akit érdekel a Magyar OFP Scene napi hírei.
    Aki játszani szeretne neten, de nem tudja mi kell hozzá.(peccsek, utilok, addonok, missionok)
    Aki kíváncs az (egyetlen, asszem) Magyar Operation Flashpoint szerveren folyó harcokra, sztorikra, vitákra, klánbulikra, az GO TO the
    Landor2
    szerverre.

DOGMAN [ZSIR]
  • SarkanyfuaRUSH
    Mar megnéztem és az van ott :)))
  • SarkanyfuaRUSH
    Ez az ice bird féles ISO van azon az ftpn, amit Pedro írt ?
  • SarkanyfuaRUSH
    OK, koszi, akkor letöltöm :))
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi gyerekek kiprobáltam !!

Ugy néz ki működik, csak nem volt bent senki.

Nekem RIP-van, NEM ISO. Nem kért sehol CD kulcsot és a patch is sikerult 1.46-ra.
    El tudtam indítani a bent lévő 1.46 játkot, igaz egyedül voltam bent.

Lehet hogy a CD kulcs miatt, vagy a RIP miatt szívni fogok valamivel, vagy ez így működni fog?

Ha nem muszáj nem töltöm le sz ISO-t :))

Csa
  • CaviaR
    SarkanyfuaRUSH:
    1.: Igen
    2.: Nem
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv Emberek!

Csak ket rovid kerdesre szeretnek valaszt kapni:
    1. Lehet-e a OFP RIP (RED HAMMER)-et patch-elni vagy mindenképpen ISO kell hozzá?
    2. Lehet-e eredeti CD kulcs nélkül magyar szerveren játszani?

Előre is köszi
  • Alexease
    Nezd meg a tobbi ladat is. Talan a masik satorban. Ad egy csomot.
  • DOGMAN
    ZSÍR!!

bebaszov ismét fergetegeset alkotott a ZSÍR klán tanyalapján. Hentes történések menü.
    A közelmúltban tagságot nyert katonáink (npeti, Messor és Petiqe) beavatóbulijáról készült beszámolót minden rajongónak erősen ajánlom.

DOGMAN [ZSIR]
  • misi
    tressy, nem tudnal egy jedi knight2 elerhetoseget adni esetleg? en is szeretnek mar egy jot kardozni... (winterman az ofp-bol)
  • Icebird
    TUDNA VALAKI 500MB SZABAD HELYET A GAME-NEK?
    MEGCSINÁLTAM BIN/CUE IMAGE FORMÁTUMRA.(DAEMON Toolst mellékelem hozzá)
    EZENTÚL NEM KELL VÁRNI SEMMIFÉLE TÖRÉSRE!A HIVATALOS PATCHEK ,AZ EREDETI INDITÓ EXE ÉS A KP HASZNÁLATÁVAL MOST MÁR TELJESEN KIZÁRT A FADE!
    AKÁR AZ EREDETI