4624
Operation Flashpoint
-
#1408 Very High-ban nem hinném hogy a mostani gépekkel elmenne.Memória kell neki dögivel(1GB). -
#1407 Van olyan akinek a Resistance, Very Highban normális sebeséggel, és elfogadható töltési idővel fut? Ha igen milyen configon? Mert nekem ha very highon van egy év mire betölt vmit, és majd 1 gigás swap filet csinál, ami azért elég durva. -
pedro870 #1404 Pisztolyok mellett még fn-fal, hk g36 is van, de ezeket eddig csak mission editorral tudtam előcsalni. Nem értek a fegyverekhez, ezek ilyen 20-as tárral rohangáló vmik, elég pontosak és a hangjuk is jól sikerült :). Az orosz helikopter vmi v-80, az alligátor becenevű példányra hajaz. -
#1403 nem ez tobb kerdes volt :)
amugy lattam egy piros motort. -
Sith #1401 jah ez nem egy kérdés volt..bocs :) -
Sith #1400 Csak egy ár kérdés a Resistancal kapcsolatban: uj fegyverek uj jármüvek és milyen az uj sziget? sory de ezekről infót még igazán egyik honlapon se találtam jah és a játékra még várhatok..:-/ -
#1399 Na végig is vittem, cheat nélkül, de vki. írja már le, hogy mi is lett akkor most a vége mert, vhogy nem áll össze a kép. -
#1398 Ok, kösz megpróbálom -
#1397 Itt fent van de egyenlőre valamelyik file miatt CRC-s.Szólok ha jó lesz.
RESISTANCE
Evilmann! dobtam 1 emailt tárhelyről ,oda felmehetne.
-
#1393 Ezt már én is láttam, csak éppen nekem a shift+ - ra semmi nem jön be, így a probléma továbra is él. -
#1391 Kell neki az OFP alap game is. Oda kell felpakolni, nekem legalábbis ez vol a gond.
Kellene egy kis segítség. A Red Hammer kiegészítőben, ott tartok ahol Sergeit kell kiszabadítani, 2 embert kapok akik egy BMP-ben ülnek én egyszál magam 1 T80asban, 15 perc alatt kellene felérni, a sziget közepén lévő bázishoz, de az odaút tele van tankokkal, meg Hind -okkal, amiket tankal elég nehéz lenne lelőni. Valaki ha tud adjon tanécsot a maphoz, vagy egy mentettállás is jó lenne ami az eggyel azutáni pályán van. Előre is kösz.
-
Lantee #1390 Basszus! Letöltöttem mellé a Resistance AddOn-t (azé' mindent én sem veszek meg ), és 100%-nál kiirja, hogy nem sikerült installálnia az O.pob-fájlt. Mi lehet a problem? Na jó! Hülye kérdés...biztos a crc-s! :( -
#1389 Kár hogy kevés olyan van aki ezt gondolja erről a játékról.De örülök hogy te ide tartozól.:) -
#1388 Nézd meg légyszi hogy az eredti exe-je (4.2MB) kéri e a CD-t ,ha be van mountolva! Mert ha igen akkor sajna nem lett jó a másolat.Ha tuti akkor mindenki nevében megköszöném ha feltennéd valahova.Vagy majd ez emailbe megdumálhatnánk. -
pedro870 #1387 Ja, megérdemlik a fiúk, fejlesztgessenek csak tovább.
+ néhány magyar is részt vett a készítésben a RES stáblista alapján -
#1384 Én már jóó régóta büszke vagyok magamra :)))) -
Lantee #1383 NA kérem! Ma bementem a CORA-ba vásárolgatni, és megláttam a polcon az OPERATION FLASHPOINT -GOLD EDITION-t....elkondolkoztam, majd úgy döntöttem, hogy ez a remek game megér nekem 9.900,-Ft-ot, úgyhogy megvettem!
Ez a csapat megérdemli, hogy megvegyem a játékukat! Most roppant büszke vagyok magamra! :) -
#1382 igen pontosan ,kapsz egy iso-t be mount Deamon toolsba ,felinstallál ,aztán jöhetnek a patchek.A POW is teljesen felment,Resistance folyamatban. -
#1379 Támogatásáról biztosított a flémsejt. -
#1378 Testuletileg tamogatunk.
Az allatok :D -
#1377 ütlekborulsz hülyegyerek -
panizzi #1376 ftp-zni lehet? -
#1375 Úgylátom hiába adtam meg az oldalam elérését #1367 hozzászólás.Ahol fent van az OFP iso.És már csak 5 file hiányzik és fent van a POW (Planet of War).És fent lesz majd a RESISTANCE + minden nagyobb ADDON,patch (OFP GOLD Upgrade - Redhammer).
Amúgy nem tud valaki Resistance iso-t ami nem crackelt ,hanem eredetinek másolata (müködik az eredeti exe-vel) -
#1374 Régebben fentvolt de nagyon elhatalmasodott a wrezolás, a végén már semmi OFP-vel kapcsolatos cuccot nem találhatott az ember, ezért a szervergazdi kicsit átfésülte a file-okat :((
Az index fórumon kérdezgess hátha valami nagyobb sávszélességgel bíró emberke megsajnál.... -
#1369 Icebird: jó az oldalad.
A linkek közt a ZSÍR klán a legkirályabb...
:))))
DOGMAN [ZSIR] -
#1368 itt egy tutorial
Nézd át az oldal többi részét is van fórum stb... -
#1367 feltöltés alatt:MK Clan oldala -
#1366 Opfr-kg -
#1363 Ok Thx -
Mikice #1362 A Resistance-hoz kell az eredeti OpFlashpoint is. Ha az fent vann akkor müxik. -
#1361 Udv!
OFP Planet of War letöltést tud valaki ? -
#1360 Valaki pls. segítsen bemountolom a bint a demonba elekzdem installálni /A resistanceről van szó/ de a végén valami ilj15.dll filet nem tud létrehozni /pedig a file mar at van masolva a celkonyvárba/ és a az install leáll és ha itt újraindítok /egyébként törli a gamet/ akkor sem indul el mert azt írja hogy rossz CD kulcs holott az elején már elfogadta. -
pedro870 #1359 És most hol áll meg? Már fekete a képernyő? Az a piros flashpointos felirat a desktopnál már nem jön elő, ugye?
-
pedro870 #1356 hmmm.
www.gamecopyworld.com
-
pedro870 #1355 Ilyenkor lép fel a másolásvédelem, ha nem eredeti a cd-d, akkor crackre lesz szükséged. Ha eredeti akkor meg a cd-rom-meghajtó nem szereti a cd-t, ebben az esetben a crack szintén megoldást jelent :).
Keresd pl a www.gamecopyworld-com-on
crack patchek most épp itt(ftp): 152.66.232.24 ofp/ofp -
#1353 FTP lehalt.... -
pedro870 #1352 te Sith, te még nem nézted a landor2 ftp-n az incoming könyvtárat? :) -
Sith #1351 mivel aról volt szó hogy pénteken jelenik meg hmm szerintme rengetegne jászanak vele... bár kitudja ma szerda van még fél óráig.. -
Draco #1350 jatszik valaki mar a resistant-el ?
Ha igen milyen? -
#1349 Ok Csocso, ismerem már régebbről a gépelési stílusodat is, de mifelénk az idézetet idézőjelbe, és nem zárójelbe tesszük :))