4624
Operation Flashpoint
  • Icebird
    Very High-ban nem hinném hogy a mostani gépekkel elmenne.Memória kell neki dögivel(1GB).
  • Shep
    Van olyan akinek a Resistance, Very Highban normális sebeséggel, és elfogadható töltési idővel fut? Ha igen milyen configon? Mert nekem ha very highon van egy év mire betölt vmit, és majd 1 gigás swap filet csinál, ami azért elég durva.
  • pedro870
    Pisztolyok mellett még fn-fal, hk g36 is van, de ezeket eddig csak mission editorral tudtam előcsalni. Nem értek a fegyverekhez, ezek ilyen 20-as tárral rohangáló vmik, elég pontosak és a hangjuk is jól sikerült :). Az orosz helikopter vmi v-80, az alligátor becenevű példányra hajaz.
  • hiba
    nem ez tobb kerdes volt :)
    amugy lattam egy piros motort.
  • Sith
    jah ez nem egy kérdés volt..bocs :)
  • Sith
    Csak egy ár kérdés a Resistancal kapcsolatban: uj fegyverek uj jármüvek és milyen az uj sziget? sory de ezekről infót még igazán egyik honlapon se találtam jah és a játékra még várhatok..:-/
  • Shep
    Na végig is vittem, cheat nélkül, de vki. írja már le, hogy mi is lett akkor most a vége mert, vhogy nem áll össze a kép.
  • Shep
    Ok, kösz megpróbálom
  • Icebird
    Itt fent van de egyenlőre valamelyik file miatt CRC-s.Szólok ha jó lesz.
    RESISTANCE

Evilmann! dobtam 1 emailt tárhelyről ,oda felmehetne.

• Shep
    Ezt már én is láttam, csak éppen nekem a shift+ - ra semmi nem jön be, így a probléma továbra is él.
  • Shep
    Kell neki az OFP alap game is. Oda kell felpakolni, nekem legalábbis ez vol a gond.

Kellene egy kis segítség. A Red Hammer kiegészítőben, ott tartok ahol Sergeit kell kiszabadítani, 2 embert kapok akik egy BMP-ben ülnek én egyszál magam 1 T80asban, 15 perc alatt kellene felérni, a sziget közepén lévő bázishoz, de az odaút tele van tankokkal, meg Hind -okkal, amiket tankal elég nehéz lenne lelőni. Valaki ha tud adjon tanécsot a maphoz, vagy egy mentettállás is jó lenne ami az eggyel azutáni pályán van. Előre is kösz.
  • Lantee
    Basszus! Letöltöttem mellé a Resistance AddOn-t (azé' mindent én sem veszek meg ), és 100%-nál kiirja, hogy nem sikerült installálnia az O.pob-fájlt. Mi lehet a problem? Na jó! Hülye kérdés...biztos a crc-s! :(
  • Icebird
    Kár hogy kevés olyan van aki ezt gondolja erről a játékról.De örülök hogy te ide tartozól.:)
  • Icebird
    Nézd meg légyszi hogy az eredti exe-je (4.2MB) kéri e a CD-t ,ha be van mountolva! Mert ha igen akkor sajna nem lett jó a másolat.Ha tuti akkor mindenki nevében megköszöném ha feltennéd valahova.Vagy majd ez emailbe megdumálhatnánk.
  • pedro870
    Ja, megérdemlik a fiúk, fejlesztgessenek csak tovább.

+ néhány magyar is részt vett a készítésben a RES stáblista alapján
  • DOGMAN
    Én már jóó régóta büszke vagyok magamra :))))
  • Lantee
    NA kérem! Ma bementem a CORA-ba vásárolgatni, és megláttam a polcon az OPERATION FLASHPOINT -GOLD EDITION-t....elkondolkoztam, majd úgy döntöttem, hogy ez a remek game megér nekem 9.900,-Ft-ot, úgyhogy megvettem!

Ez a csapat megérdemli, hogy megvegyem a játékukat! Most roppant büszke vagyok magamra! :)
  • Icebird
    igen pontosan ,kapsz egy iso-t be mount Deamon toolsba ,felinstallál ,aztán jöhetnek a patchek.A POW is teljesen felment,Resistance folyamatban.
  • Dikkma
    Támogatásáról biztosított a flémsejt.
  • Hangianix
    Testuletileg tamogatunk.

Az allatok :D
  • Dikkma
    ütlekborulsz hülyegyerek
  • panizzi
    ftp-zni lehet?
  • Icebird
    Úgylátom hiába adtam meg az oldalam elérését #1367 hozzászólás.Ahol fent van az OFP iso.És már csak 5 file hiányzik és fent van a POW (Planet of War).És fent lesz majd a RESISTANCE + minden nagyobb ADDON,patch (OFP GOLD Upgrade - Redhammer).
    Amúgy nem tud valaki Resistance iso-t ami nem crackelt ,hanem eredetinek másolata (müködik az eredeti exe-vel)
  • DOGMAN
    Régebben fentvolt de nagyon elhatalmasodott a wrezolás, a végén már semmi OFP-vel kapcsolatos cuccot nem találhatott az ember, ezért a szervergazdi kicsit átfésülte a file-okat :((
    Az index fórumon kérdezgess hátha valami nagyobb sávszélességgel bíró emberke megsajnál....
  • DOGMAN
    Icebird: jó az oldalad.
    A linkek közt a ZSÍR klán a legkirályabb...
    :))))

DOGMAN [ZSIR]
  • DOGMAN
    itt egy tutorial

Nézd át az oldal többi részét is van fórum stb...
  • Icebird
    feltöltés alatt:MK Clan oldala
  • Icebird
    Opfr-kg
  • Shep
    Ok Thx
  • Mikice
    A Resistance-hoz kell az eredeti OpFlashpoint is. Ha az fent vann akkor müxik.
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv!

OFP Planet of War letöltést tud valaki ?
  • Shep
    Valaki pls. segítsen bemountolom a bint a demonba elekzdem installálni /A resistanceről van szó/ de a végén valami ilj15.dll filet nem tud létrehozni /pedig a file mar at van masolva a celkonyvárba/ és a az install leáll és ha itt újraindítok /egyébként törli a gamet/ akkor sem indul el mert azt írja hogy rossz CD kulcs holott az elején már elfogadta.
  • pedro870
    És most hol áll meg? Már fekete a képernyő? Az a piros flashpointos felirat a desktopnál már nem jön elő, ugye?
  • pedro870
    hmmm.
    www.gamecopyworld.com

• pedro870
    Ilyenkor lép fel a másolásvédelem, ha nem eredeti a cd-d, akkor crackre lesz szükséged. Ha eredeti akkor meg a cd-rom-meghajtó nem szereti a cd-t, ebben az esetben a crack szintén megoldást jelent :).

Keresd pl a www.gamecopyworld-com-on
    crack patchek most épp itt(ftp): 152.66.232.24 ofp/ofp
  • DOGMAN
    FTP lehalt....
  • pedro870
    te Sith, te még nem nézted a landor2 ftp-n az incoming könyvtárat? :)
  • Sith
    mivel aról volt szó hogy pénteken jelenik meg hmm szerintme rengetegne jászanak vele... bár kitudja ma szerda van még fél óráig..
  • Draco
    jatszik valaki mar a resistant-el ?
    Ha igen milyen?
  • DOGMAN
    Ok Csocso, ismerem már régebbről a gépelési stílusodat is, de mifelénk az idézetet idézőjelbe, és nem zárójelbe tesszük :))