4624
Operation Flashpoint
  • CaviaR
  • DOGMAN
    Pow az nem gyári hanem SUFNITUNNING :)))
  • CaviaR
    Ezt mondtam én is... Az OFP: Cold War Crisis-ben van az 1985 küld.csomag!
    Ja! És a PoW-t ne felejtsd ki!
  • DOGMAN
    Az "Operation Flashpoint: Cold War Crisis" az eredeti gáma, ehhez van az "Operation Flashpoint: Red Hammer" című küldetéslemez és az után jött ki az "Operation Flashpoint: Resistance" című küldetéslemez.
    Csak jól tudom, itt áll a polcon orihginal dobozos :))
  • CaviaR
    A Cold War Crisis az alapjáték. Ahoz van az 1985 című küldetéscsomag, tehát ez az "eredeti progi"...

A PoW-t megnézheted itt, de lehet, hogy már törölték.
  • Lantee
    Köszi...megoldottam...! :)

4x sebességen rohangáltam össze-vissza, egyszercsak belebotlottam a NATO erőkbe....nagy mázli volt! :)
    Már a doksikat is elloptam a GUBA házából. Na az egy komoly misszió volt!
  • CaviaR
    Én ott az erdőnek az ellenkező oldalán jöttem ki, mint amerre mutatta. A réten, ahova érsz, lesznek fák sorban egymás után. Vigyázz, errefelé lesznek járőrök, de előlük elbújhatsz egy fa alatt...
    (Látni fogsz egy traktort is.) Innen továbbmehetsz egy közeli erdőhöz, ahol egy út is lesz. Ha azon elindulsz vmelyik irányban, találsz egy piros autót. Padlógázzal kint is vagy!

Ennyire emlékszem a misszióból, mert vmikor múltév nyáron játszottam azon a pályán.
    Sok sikert!
  • Icebird
    Törölték az OFP ISO-t ,felrakom újból.A többi az még ok.De sietni kell ne hogy ezeket is letöröljék.Ha valami érdekel OFP-vel kapcsolatban csak szóljatok!
  • Lantee
    Naaa...Valaki Help Please!!! Merre rohanjak a szerencsétlen kis pilótámmal??? :-(
  • DOGMAN
    Már törölték, meg is lehet venni ha annyira kell.
    A FADE védelem miatt is megéri original.
  • a shot
    valaki homályosítson fel honnan lehetne letölteni a gammot minden kiegészítővel együtt, mert itt:icebird.uw.hu hibáasan van fenn. Köszi..
  • Lantee
    Na...elakadtam az 1985-ös kampányban! Amikor a lezuhant pilótával kell megszökni...na ott merre rohanjak??? Kiszálltam a dzsipből, berohantam az erdőbe, akkor volt egy kis szöveg (kicsit fázom, éhes vagyok, stb...), de aztán bármerre rohanok mindig belebotlok egy járőrbe, aztán NYEKK!!!

Merre, hogyan, mit??? Köszi!
  • CaviaR
    Mi a különbség a crackelt Resistance ISO, és az újabbik ISO között? (Icebird oldalán)

Szóval érdemes letöltnem?
  • DOGMAN
    Oda kell konnektálnod ahol a map nevét is kiírja, ahol kérdőjel van az vak port :)
  • DOGMAN
    Világos:):)
  • Lantee
    Bazgee!!! Mióta megvásároltam a CORA-ban a Gold Edition-t, azóta nem tudom abbahagyni a játékot! Napi 3-4 órát simán ülök előtte! :)

Ja! Még anno vettem egy Logitech joyt, ki is próbáltam, aztán azóta ott porosodott a monitor mellett. Na, jött az első helikopteres küldetés...az úristennek sem akart felszállni az a rohadt heli...na options...joy enabled...megfogtam a joyt, és azóta IMÁDOM a helis küldiket!!! Nagyon bejön! Apropó...sok van még a harmadik helis küldi után (alap OFP)? MErt már nagyon megnézném a Red Hammer-t, hogy mit sikerült a srácoknak! :)

OFP RULLAAAA!!!!
  • hiba
    de ingy'e van :)
  • DOGMAN
    Persze hogy eltoltam a linket: szerverkereső
  • DOGMAN
    Amúgy meg töltsd le és installáld fel ezt a szerverkeresőt és máris kb 5-600 szerverre mehecc játszani.
  • DOGMAN
    A port az amit a rendszergazda beállít, a default az 2236 de a landor2-őn a 2234 :)
    A a Redhammer küldetéslemez 1.30-asra, a Resistance küldetéslemez 1.47-esre emeli a verziószámot, és akkor új kampányok is lesznek.
    Ha csak a peccseket teszed fel akkor csak az AddOn-ok frissülnek pluszban (és egykét multi mission került be), mivel a peccs a javítanivalókon kívül csak ezt tartalmazza pluszban.
  • DOGMAN
    Braveheart:
    Este 9-10-től kb hajnali 3-4-ig szoktunk játszani.
    Délután csak a ráérő emberek neteznek, vagy a melóhelyen unatkozók.Igaz beba?
    Sajna a melóhely meg a fasztáv elég sok embernek betett, akiknek ISDN.je volt közülünk az Aug 1. óta nem is láttam. Én is modemről nyomom, és csak éjfél után tudok felmenni :((
    De azért gyere ha tudsz, megéri.

Yula:

Magyar OFP szerver IP: 152.66.93.10
    Port: 2234
    password: ofphu

Tudnivalók, használandó addonok, missionok letöltése:
    http

FTP

Ha kérdésed van:
    Index fórum

DOGMAN [ZSIR]
  • pedro870
    itt: 152.66.93.10
  • Icebird
    Bocs itt még mindig Icebird.Csak az előbb elfelejtettem átjelentkezni.
  • item
    KeyPolice v0.64
    De nemsokára jön az új verzó.
    A landor meg jól levan maradva mivel ott még csak a v0.63 van.
    Akinek nincs eredeti OFP! :Ha FADE mentesen akartok játszani akkor mindenképp használjátok ,akár LAN-on akár interneten!

ui: Braveheart! Minél hal le 700k-nál?
  • panizzi
    menni kell a teherautók után észak felé, ha jól emléxem. egy erdős rész keleti oldalán vannak, ott van asszem 3 hind.

én is szívtam először.
  • DOGMAN
    Itt a szerver olvasd el (a tutorial kezdőknek menüben) mi kell a játékhoz és gyere ezerrel :)
  • DOGMAN
    nemám elsüllyedsz vazzeg
  • DOGMAN
    Tudod: teleport mint a kvékben :DDD
  • Shep
    Egyébként felfedezhető némi ellentmondás a kiegészítő és az alap campaign küldetései között, ui. ha az alapban már júli 7-én elkapták Gubat akkor mi a turot keres szeptember 20-án Nogovaban?
  • Icebird
    Haver Nick-jével lett hozzászólva.Ezek már a NET elvonási tünetei.
  • item
    újból:
    RESISTANCE
  • item
    Hi!
    mivel a Matávnak én aug. 1-től 1 fillért sem fizetek igy innentől fogva nagyon ritkán fogok megjelenni ,játszani meg szerintem egyáltalán nem fogok tudni.De addig is igyekszek maradandót alkotni.

Fent van az eredeti RESISTANCE másolata a régi mellett Evilmann jóvoltából, NEM CRACKELT.RESISTANCE
    Tehát mint az alap OFP ISO, ez is úgy használható.Felmennek majd rá az eredeti patchek ,nem kell a crackeltre várni.
    Most jövök LAN partiról és NO FADE!!!.Tehát az új CDkey csomag bevált.Van már 32 darab.Az új KEYPOLICE-al majd felrakom ami egy meglepetést is fog tartalmazni.

Üdv. Mindenkinek!

MÉG VISSZATÉREK! (sux Matáv)
  • Shep
    Na végigvittem a Resistancet, volt benne egy pár fura dolog, lehet nem volt tökéletes a FADE kiiktatása vagy csak sima bug volt de volt 2 olyan küldetés ahol nem kaptam satchelt pedig az előzetes animáció alapján meg a küldetés teljesítéséhez kellett volna. Egyébként a grafika szép viszont gépigénye is van rendesen. Mindent összevetve szerintem az alap OFP az 1985-ös campaign a legjobb.
  • CaviaR
    Van egy kis gondom a Red Hammeremmel.
    Egy ISO-ra van rárakva, v1.46-ra peccselve (eredeti patchel).
    Eddig ment rendesen, de mostanában a mentéssel van gáz. A "savegame" kóddal mentek, de újjabban nagyon elhúzódik minden mentési idő. Ilyenkor a hang néha elmegy, aztán visszajön, és játszhatatlanig belassul a játék. Van amikor teljesen elmegy a hang. (de kint, a Winben meg van...). Ez különösen a hang hiánya miatt jelentős.
    A hangkártyám egy VideoLogic: SonicFury.

Tud vki segíteni?
  • CaviaR
    Köszönöm!
  • item
    hi srác! feltöltöttem újra a fájlokat, mert sok gáz volt velük! tölsd le őket, most mükszik mindegyik!
  • CaviaR
    Király vagy Icebird!

CRC-s még a Resistance?
  • Shep
    A következő a problémám, a Resistanceban mikor jönne a mission compleated felirat egyszerűen visszalép a winbe, de van hogy már akkor visszalép ha a menüt akarom behozni az ESC el.
  • Shep
    Ház ja mert a setupban a memória görögt lehet húzni a végtelenségig.
  • Icebird
    Pontosan milyen addonra gondolsz?.A plusz egységeket az ADDONS könyvtárba kell másolni,ami az alap OFP-nél még nics.A felpatcheltnél viszont már van.