Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hcgammer-en azt irjak, hogy "új másolásvédelmi rendszer, a FADE" van ellatva a CD ami bizonyoa opciokat letilt a jatekban. Aki "biztonsagi masolattal" jatszik van ilyen iranyu tapaszalala ?
Általában ezt szokták a crack-os file-okkal !Vagy nem ?! 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A "központi helyen" mindenki megtalálja a Music és Voice Addont a játékhoz ! 😊))
Töltsétek ti is le !
Elõször is meg kell hogy jegyezzem , szertem a hozzád hasonló okos embereket !
1.Bár már túl vagyok a középiskolai tanulmányokon rég , de én is tanultam angolt , mégha nincs is róla papírom.De még ha el is felejtettem , a szótárazás tudományát NEM !Itt van a gép mellett állandóan az ANGOL-MAGYAR KISSZÓTÁR ( 22000 címszavas ) arra az esetre , ha kellene .De meg kell hogy mondjam , nem okozott nagy fejtörést a "Find the car" megfejtése .
2.Mivel elég sokszor lelõttek és így számtalanszor újra kezdtem a küldetést , képzeld el , hogy annak ellenére , hogy a "Find the car" méterszámlálója a JÓ NAGY SEMMIRE MUTAT , bizony megtaláltam azt az autót !
3.Nos !
Ha szerettél volna igazán okosat mondani , akkor elég lett volna azt írnod , hogy "EZ ÍGY TERMÉSZETES" !
Vagyis hogy a "Find the car" segítség métermutatója csak egy nagy humbug .
Errõl ennyit !
Neked Rip vagy ISO van meg ?
Ha rip , akkor kell lennie egy crack könyvtárnak is , amiben benne van a jó indító file !
Ha ISO , akkor csak ha elküldi neked valaki a crack-kelt exe-t !
Bár ha bug-os a program , akkor felesleges volt !
Nekem a 64 db-os rip van meg ( nem a Myth ), de az is ugyanezzel a problémával indul :
... . az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto...
Szóval vagy a törése rossz ( értendõ ez mindkét rip-re ) , vagy a játék még a béta állapotában leledzett , amikor is megkaparintották és piacra dobták ( mi meg letöltöttünk egy bug-os programot ) .
Estleg van egy harmadik lehetõség is !!!
Csak mûködik az a védelem és a "törõ srácok" nem tudtak mit kezdeni vele !
Mi meg jól megszívtuk !
Szóval lenne egy kérdésem !!!
Akinek full ISO változatban van meg , annak az elsõ single küldetésben a kocsihoz vezetõ méterszámláló odavezeti valóban , vagy csak az utca egy pontjára , ahol semmilyen autónak nevezhetõ objektum nem áll ?!?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha elkuldene valaki a mukodo exe-jet, megkoszonnem.
KOSZI!!!
Figyeljetek már hogy a bánatba lehet úgy kiszúrni az ellent hogy az ne vegyen észre mert pl a kocsilopást 4-edjére sikerült megcsinálnom mert mindíg lelõttek, ja miért nem szál be azon a pályán nekem a uazba? Ti milyen beállítások mellett nyomjátok, milyen konfiggal?
A kampányan abban küldetésben mikor kimentünk a jeepel õrjáratozni mindenki meghalt én is majdnem otthagytam a fogam erre a köv küldiben ott volt mindenki aki az elõbb meghalt ez azért érdekes nem?
Nem Rip hanem másolt cd-s változat van meg ?
Elore is koszi!!!!!
Végre belenéztem a postaládámba !
MENT EGY MAIL NEKED !!!
Te ki vagy ???
Nem hiszem , hogy megadtam volna 1 emberen kívül bárki másnak is az ICQ számomat !
Itt is összefutunk? 😊
Már én is leszedtem. Lehet, hogy ezt is be kéne venni a repertoárunkba majd a RASF mellé? 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Megyek játszani , mert nagyon bassza a fantáziámat ez az elsõ küldetés .
EL ! 😊))
Nem hivatalos detonator driverekkel még nem volt dolgom , mert ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna .
Ez is tökéletesen megy !
Mindenkinek ajánlom a letöltését a music és voice addon-nak , mert nagyon jó hangulatot teremt ! 😊
Hát most ezt is megnézem !
A legújabb DX8 és az én TNT2-höz a gyári legutolsó driver van fent .
Semmi detonator .Ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna .
A régi 3720 kbyte nagyságú volt ( ha így könnyebb megnézni ) .
Ez megvan !TÖKÉLETESEN mûködik ! 😊))
Be kell hogy valjam , én még a demóval sem játszottam , de az elsõ küldetés már megfogott ( mármint a hangulat ) !
Viszont kell gép alá rendesen , mert néha be-beszaggat .
Ez a Myth-es ( 63 ) verzióval szemben 64 db file-ból áll !
Gyorsan kicsomizom és visszajövök ide , hogy mi van .
Talán tényleg az "éjjel rabló nappal pandúr" mókát játszák a fiúk ! 😊))
Mindenesetre nekünk ez a jó !
És a programfejlesztõknek ?
Ez legyen a srácok lelkiismeretének a feladata ( persze csak ha tényleg így van ), hogy feldolgozza ezt a dolgot .
2001. június 17.
Megbukott a F.A.D.E.
A Codemasters másolásvédelmi technológiája a F.A.D.E. csúfosan megbukott. Az eddig csak az Operation Flashpoint-ban használt védelmet a DEViANCE nevû kalózcsapat sikeresen megtörte és a játékot hibák nélkül megjelentette a neten. A védelem lényege az lett volna, hogy a kalóz változatokban bizonyos funkciók nem mûködtek volna. Hála néked DEViANCE. 😉
10*2.8 Voice addon.
32*2.8 High-Resolution addon.
Ez mondjuk csak 58*2.8 , de így is majdnem annyi , mint szigorúan maga a játék ( 64*2.8 )rip-je !
Pedig ezek nélkülözhetetlenek a teljes élvezethez !