Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Wenik !
Ezt olvasd el ! : #93

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Wenik
Udv

A hcgammer-en azt irjak, hogy "új másolásvédelmi rendszer, a FADE" van ellatva a CD ami bizonyoa opciokat letilt a jatekban. Aki "biztonsagi masolattal" jatszik van ilyen iranyu tapaszalala ?

skorpio7
Én meg se néztem , hogy a régivel indul-e , de mivel volt egy crack.zip file , értelemszerû volt , hogy a benne lévõ file-lal felülmásoljam a régit !
Általában ezt szokták a crack-os file-okkal !Vagy nem ?! 😊))

skorpio7
Detonator !
A jó indító file mérete 2880 kB.

skorpio7
Még valami !
A "központi helyen" mindenki megtalálja a Music és Voice Addont a játékhoz ! 😊))
Töltsétek ti is le !

skorpio7
Hustler !
Elõször is meg kell hogy jegyezzem , szertem a hozzád hasonló okos embereket !
1.Bár már túl vagyok a középiskolai tanulmányokon rég , de én is tanultam angolt , mégha nincs is róla papírom.De még ha el is felejtettem , a szótárazás tudományát NEM !Itt van a gép mellett állandóan az ANGOL-MAGYAR KISSZÓTÁR ( 22000 címszavas ) arra az esetre , ha kellene .De meg kell hogy mondjam , nem okozott nagy fejtörést a "Find the car" megfejtése .
2.Mivel elég sokszor lelõttek és így számtalanszor újra kezdtem a küldetést , képzeld el , hogy annak ellenére , hogy a "Find the car" méterszámlálója a JÓ NAGY SEMMIRE MUTAT , bizony megtaláltam azt az autót !
3.Nos !
Ha szerettél volna igazán okosat mondani , akkor elég lett volna azt írnod , hogy "EZ ÍGY TERMÉSZETES" !
Vagyis hogy a "Find the car" segítség métermutatója csak egy nagy humbug .
Errõl ennyit !

skorpio7
Detonator !
Neked Rip vagy ISO van meg ?
Ha rip , akkor kell lennie egy crack könyvtárnak is , amiben benne van a jó indító file !
Ha ISO , akkor csak ha elküldi neked valaki a crack-kelt exe-t !

skorpio7
Aki kérdezi mégegyszer , hogy honnan van az addon , annak üzenem , hogy még idõben letöltöttem a a freegamezrõl ,
Bár ha bug-os a program , akkor felesleges volt !

skorpio7
Alexease !
Nekem a 64 db-os rip van meg ( nem a Myth ), de az is ugyanezzel a problémával indul :
... . az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto...
Szóval vagy a törése rossz ( értendõ ez mindkét rip-re ) , vagy a játék még a béta állapotában leledzett , amikor is megkaparintották és piacra dobták ( mi meg letöltöttünk egy bug-os programot ) .
Estleg van egy harmadik lehetõség is !!!
Csak mûködik az a védelem és a "törõ srácok" nem tudtak mit kezdeni vele !
Mi meg jól megszívtuk !
Szóval lenne egy kérdésem !!!
Akinek full ISO változatban van meg , annak az elsõ single küldetésben a kocsihoz vezetõ méterszámláló odavezeti valóban , vagy csak az utca egy pontjára , ahol semmilyen autónak nevezhetõ objektum nem áll ?!?

Lazarus
Nagyon légyszi árujja el nekem vlki mi a tigris URL címe! Nagyon megköszönném! PLZ!!!!!😞
esetleg ha közlöd azt a privát helyet azt is McKöszönném
mekkora az ISOja?
tedd fel 6000rel mert onnan hamar lejönne
ISOT honnan szeded?
Shep
a HOVA lemaradt bocs

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
tolták már el megint a végén még olyan lessz mint a Maxpayne, pedig azt is nagyon várom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csak arra értettem amit mondtál, hogy nem a végleges verzióval nyomulunk, egyébként én is gondolkoztam hogy nekiállok modemmel az isonak aztán meggondoltam, és azt mondtam a fenébe is ha annyira jó akkor inkább megiratom. Mert én úgy csináltqm volna hogy nem iratom fel CDre hanem emulátorral a whinchesterrõl játszottam volna vele.

Shep
skorpio7 honnan szedted le az addont? Remélem nem freegamezról mert onnan pont most törölték és csak a fele van meg a 11estõl kéne a többi.

Shep
Hát ez tényleg egy ugrás volt a semmibe, szerintem ha annyira jó egy game mint ez és nem elég a rip akkor érdemes megiratni.

Shep
Lehet a társakat irányítani? Hogyan?

Alexease
Nekem is Myth RIP van, de semilyen Crack nem volt benne. Megy a jatek rendesen – leszamitva hogy szaggat – de pl. az elso single-ben (auto lopas) hiaba megyek a kijelolt pontra, nincs ott az auto. Most vagy valami gaz van, vagy a program vedelem.
Ha elkuldene valaki a mukodo exe-jet, megkoszonnem.
KOSZI!!!
Shep
Na rájottem miert nem volt jó nekem az instinct, mostmár jó, mert mikor autodetectre nyomtam a setupban az a landscapenel 64x64-esre állította, én átállítottam 256x256-ra és jó volt.

Figyeljetek már hogy a bánatba lehet úgy kiszúrni az ellent hogy az ne vegyen észre mert pl a kocsilopást 4-edjére sikerült megcsinálnom mert mindíg lelõttek, ja miért nem szál be azon a pályán nekem a uazba? Ti milyen beállítások mellett nyomjátok, milyen konfiggal?

A kampányan abban küldetésben mikor kimentünk a jeepel õrjáratozni mindenki meghalt én is majdnem otthagytam a fogam erre a köv küldiben ott volt mindenki aki az elõbb meghalt ez azért érdekes nem?

skorpio7
Hogy lehet az , hogy nincs meg neked ?
Nem Rip hanem másolt cd-s változat van meg ?

Alexease
Valaki kuldje el legyszi a crack-et, vagy a crack-elt exe-et!!!! E-mail-be, vagy tegye fel valahova.
Elore is koszi!!!!!
skorpio7
Hustler !

Végre belenéztem a postaládámba !
MENT EGY MAIL NEKED !!!

skorpio7
Hustler !
Te ki vagy ???
Nem hiszem , hogy megadtam volna 1 emberen kívül bárki másnak is az ICQ számomat !

Mighty
Hali Nyiri!
Itt is összefutunk? 😊
Már én is leszedtem. Lehet, hogy ezt is be kéne venni a repertoárunkba majd a RASF mellé? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Törölt felhasználó
NE ajanlogasd mar hanem irjal linket
Shep
A betyár mindenit a gyári driverrel nekem is megy, de ezzel a framerate mindíg gyengébb, sõtt, de megpróbálom újabbal is még jó, hogy elõrelátó vagyok és bespájzoltam egy párat belõlük. Na mindegy köszi skorpio az ötletet.

skorpio7
Na mindegy !
Megyek játszani , mert nagyon bassza a fantáziámat ez az elsõ küldetés .
EL ! 😊))

skorpio7
Természetesen az asus site-ról leszedve .
Nem hivatalos detonator driverekkel még nem volt dolgom , mert ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna .

skorpio7
3.75-ös gyári asus driver .

Shep
Srácok a mytes tényleg nem müxik mer ha nincs más leszedem azt, bár most próbálom a drivert.

Shep
Kicsomagoltam a crakot is de mégse jó most megpróbálom a videodrivert a DX8 már nekem is eszembejutott de az nem volt megoldás. Azért kösz. Melyik driver van fent neked?

skorpio7
Na kiderült a dolog !
Ez is tökéletesen megy !
Mindenkinek ajánlom a letöltését a music és voice addon-nak , mert nagyon jó hangulatot teremt ! 😊

skorpio7
Mostmár csak arra vagyok kíváncsi , hogy a Myth-es "Voice és Music addon" megy-e az INSTINCT-es alapprogrammal vagy szedhetem le az INSTINCT-eset hozzá !
Hát most ezt is megnézem !

skorpio7
Ja igen !
A legújabb DX8 és az én TNT2-höz a gyári legutolsó driver van fent .
Semmi detonator .Ezzel még nem volt olyan játék , ami el ne indult volna .

skorpio7
Csak azért , mert ebben van a jó indító file ( OperationFlashpoint.exe - 2880 kbyte ) .
A régi 3720 kbyte nagyságú volt ( ha így könnyebb megnézni ) .

skorpio7
A Crack.zip-et kicsomagoltad ?

skorpio7
Na !
Ez megvan !TÖKÉLETESEN mûködik ! 😊))
Be kell hogy valjam , én még a demóval sem játszottam , de az elsõ küldetés már megfogott ( mármint a hangulat ) !
Viszont kell gép alá rendesen , mert néha be-beszaggat .

Shep
Na remélem tudsz nekem segíteni. Mert elég szar lenne ha lekéne szednem a mytest valahonnan mert a warezcenter állandóan foglalt.

skorpio7
Ja igen !
Ez a Myth-es ( 63 ) verzióval szemben 64 db file-ból áll !

skorpio7
Még én se néztem meg , de nekem is az INSTINCT-es van meg.
Gyorsan kicsomizom és visszajövök ide , hogy mi van .

Shep
Srácok segítsetek már nekem óriási problémám van leszedtem végre a gamét /Az instinct félét/ ma mikor nézem hogy na milyen is ez a fenomenális game hát nem indul. A következõt teszi velem bállítom a dolgokat, elindítom de csak a codemasters logót hozza be aztán visszalép a windowsba, aztán megnéztem a filet amit generál és abban azt írja, hogy acces violation c:\windows\system\d3d8.dll Mi a búbánat van vele, vagy inkább szedjem le a mytest azzal minden renbe van? Elõre is köszi

skorpio7
Igen !
Én már letöltöttem !
Beeeee.....

skorpio7
Hát sohasem lehet tudni !?!
Talán tényleg az "éjjel rabló nappal pandúr" mókát játszák a fiúk ! 😊))
Mindenesetre nekünk ez a jó !
És a programfejlesztõknek ?
Ez legyen a srácok lelkiismeretének a feladata ( persze csak ha tényleg így van ), hogy feldolgozza ezt a dolgot .

skorpio7
EZT ÉRDEMES ELOLVASNI !!! 😊))
2001. június 17.

Megbukott a F.A.D.E.

A Codemasters másolásvédelmi technológiája a F.A.D.E. csúfosan megbukott. Az eddig csak az Operation Flashpoint-ban használt védelmet a DEViANCE nevû kalózcsapat sikeresen megtörte és a játékot hibák nélkül megjelentette a neten. A védelem lényege az lett volna, hogy a kalóz változatokban bizonyos funkciók nem mûködtek volna. Hála néked DEViANCE. 😉

skorpio7
16*2.8 Music addon.
10*2.8 Voice addon.
32*2.8 High-Resolution addon.
Ez mondjuk csak 58*2.8 , de így is majdnem annyi , mint szigorúan maga a játék ( 64*2.8 )rip-je !
Pedig ezek nélkülözhetetlenek a teljes élvezethez !

Shep
skorpio7 igazad van még legalább 70x2.8 hogy ok legyen

A rip-t letölteni a warezcenter.warez.hu címrõl lehet.