Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 64 db 2.8-as file-ból áll a Rip .
De még elég sok mindent le kell majd tölteni , hogy igazán teljes legyen .
Sajnos nincs idõm kicsomagolni , mert megyek dolgozni . 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Vagyis legyen az eredeti , ISO vagy rip .
Persze ha online akarja nyomni , akkor tényleg érdemes az eredetit megvenni ( Mint nálam a pl.: E.: B. for Dune . ) .
Persze csak annak aki szeret jatszani, es nem csak jatekot gyujteni.
Csak nekem onnan szednek...tudom mindenét cím sat-sat...
H fentvan valahol szójálj...emilbe....
De te igen !
Bár szerintem olyen gyorsan még oda sem kerül fel !
Mindenki vessen egy pillantást az isonews-ra és örvendjen !
Megjelent az OPERATION FLASHPOINT ( ISO ) ! 😊))
Mivel még elég friss , így érdemes talán várni , hátha lesz Rip is belõle .
Mindenesetre a nyár már jól is kezdõdik ! 😊))
Így igaz !Ott még nincs kint.
Csak azt sajnálom , hogy nem másoltam ide be a warez oldalról a híreket.Ott azt állították , hogy ma vagy a pontosság kedvéért az idõeltolódás miatt az USA-banlévõ idõ szerint holnap fent lesz az ISO .
Remélem nem csak kamu az egész.
Szerintem holnap estére okosabbak leszünk már !
( Bár viccnek sem volt rossz , legalább felpezsdült újra ez a topic is. )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehet anyázni, hogy szar a gépem, meg ilyesmi, de kár fáradozni. Ha nem lesz 40%-al gyorsabb a kód, akkor ki lehet dobni az egészet: a CS-nek is azért nagy a tábora, mert minden gépen elmegy, 56k-s modemmel is lehet nyomni. Így nem hiszem, hogy beleköphet a OpF a CS levesébe.
Az egyik megbízható warez oldalon , a holnapi napra igérik az ISO-t !!!
Lehet holnaptól nézelõdni az ftp-ken a játék után !
😊))
Ez is megjelenik végre !
Csak nem zavar?😊))))))Hát ja glidera lett irva a progi...azaz rendesen megcsinálták a glide támogatását........
Press demó kellene szal cím jöhet
Vélemény: nagyon jó, de lehetne jobb is. Bár még nincs kész, de a gépigényt nem találom túl elfogadhatónak - azért ennyire nincs jó grafikája.
A demót másodikra végigvittem, elején még nem figyeltem, távcsõvel nézegettem a tájat, amikor elémtoppant vki és megsebesített, utána a többiek szép sorban meghaltak. Másodikra viszont gond nélkül lelõttem mindenkit... tehát nem annyira ütközött ki, hogy NAGYON a csapatmunkára épül. CS-ben ezt nem csinálom meg.
Mint mondtam, a grafika... mosott. És mégis nagyon szaggat.
Reméljük, kijavítják a dolgokat, és a CS nyomdokaiba léphet. Várjuk, nagyon!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Aki esetleg még nem szerezte meg valahonnan a demóhoz megjelent bónusz küldetéseket , az most le tudja tölteni a HC Gamer honlapjáról.
Rajta !!!
én nemtom, biztos én vagyok a láma, de hogy a pipcsába tudom rávenin a csapatom hogy mindjuk elkezdje lõni a t72es tankokat, vagy akármi mást???
mozgatni elég jól tudom õket, azonsítom nekik a legtöbb célpontot, ki is jelölöm nekik a célpontot de lõni nem akarozik..
miért??
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nagyon remélem ,hogy a végleges progi nem fog ilyeneket csinálni. PIII 650@910 Gf2 256m
😞
egy linket rakjatok mar be lps ahonnan a +kuldiket le lehetne szedni..thx...
Bar nagyon sok hiba es bug van meg benne, de ha igymaradna akkor is a legjobb lenne!!! Demohoz van meg +2 kuldetesem. Akit erdekel az recsegjen egy mailt.
Gratula a fejlesztõcsapatnak.
Lacc: igazabol ez a progi szintiszta csapatjatek! szal az egyeni kamikazze megmozdulasok -mint ahogy te is esszrevetted- nem kifizetodok..:}
ha tul akarod elni akkor erdemes az officere figyelni, es mondjuk az is javallott hogy ne kodorogj el az o altala meghatarozott haladasi iranytol sem..:}
Tobbiknek: itt a hivatalos hp cime: http://www.flashpoint1985.com/
isten a game, mar vagy huszadjara jatszom vegig az elso kuldit: megunhatatlan..:}}
ami pedig nagyoncool hogy nem lett rosz a dzsipp fizikája sem...csak a textúrák ne lennének néhol elmosottak
Viszont a szerver mostse megy lehet hogy a nagy érdeklõdés miatt😊))
amúgy télleg van gépigénye is...de az árnyékokat hogy lehet kikapcsolni TELJESEN?
a hétvége eredményeképpen én is leszedtem a demot: mit ne mondjak, teljesen lenyûgözött..
én még nem láttam ilyen összetett, és izgalmas háborús játékot. talán a H@D-hez hasonlíthatnám, csak jóval összetettebb..
ha valaki tud a megjelenõ játékról további infókat (megjelenési dátum, stb..), szívesen venném ha itt közkincsé tenné..
én már nagyon várom a progit, a multi részébe meg bele se merek gondolni..iszonyatosan jónak hangzik, talán túl jónak is..
Nézzétek meg a demót nagyonisten!!!Úgyérzem a taktikai fpsek TOP2jébe be fog kerülni.....
Kifejezetten isten darab nagyonjó graffal...szal szeddjétek le a demót s misönjeit