4624
Operation Flashpoint
  • bebaszov [ZSIR]
    bfg:

dragunovval próbáltál már távoli célt eltalálni? figyelni kell ám a távcsőben látható rovátkákat, pont a ballisztika miatt...
  • Icebird
    Én sem igazán értem mire gondolsz? Mivel ennél a játéknál van értelme igazán a szálkeresztnek is.
  • Evilmann
    Konkrétan mire gondolsz? Bizonyos szintű ballisztika van a játékban, tehát pl. ha egy távoli célpontra lövünk fölé célozni a lövedék esése miatt és az ágyúk is ívesen lőnek.
  • bfg900
    Van a játékhoz ballisztika mod? Mert amugy nagyon penge, de ez eléggé zavart.
  • Icebird
    küldj 1 emailt pedronak! (#1515)
  • DDE
    Hali!
    Nem láttátok valahol a resistance kiegészítőt!
    Nagyon kellene!
    Köszi!
  • Icebird
    Hogy lehete az OFP feelingjét tovább fokozni?
    válasz: végtelenségig.
    A következő effekt is azt bizonyítja ,hogy összeségében az OFP az egyetlen olyan játék ami képes a valóságot ,a realisztikát, a legprecízebben vissza adni.
    Gondolom mindenki tudja hogy mi történik ha a sivatagban fel vagy leszáll egy helikopter.
    Most át is élhetjük:

Letöltés [600 KB]
  • bebaszov [ZSIR]
    Lantee:

és mindenképp nézz el ide:

ofp-scene
  • pedro870
    Ha a magyar szerveren szeretnél játszani, ahhoz kell a resistance is, fel kell tornázni a játékot minimum 1.85-re és az ofphu.servegame.com-ról le kell töltened az ofphu addonpack-ot (30mb). A játék csak a küldetéseket tudja letölteni.

Aki multizna szívesen és ehhez kellene neki az ofp vagy res iso, az dobjon 1 mail-t nekem.
  • Lantee
    Nyah...nekem megvan EREDETIben az OFP GOLD. Kérdésem: Kell-e valamit letöltenem, ha online akarok vele nyomulni, vagy azt majd a program maga elintézi (a'la counter strike)?
  • Creator
    Bfg900!
    Ha jól emlékszem itt a SCUD-ot egyrakat katona, tank shilka védi. Én ugycsináltam meg hogy a hegy felől mentem ott a járöröző specnacz-okkal ovatosan végeztem, majd kiiktattam LAW-al a hegytövében levő két shilkát utánna kértem a helik támogatását majd amikor a kobrák megpuhitották őket, akkor hivtam a páncélos támogatást és a zürzavar közben kilőttem a szintén a hegytövében ácsorgó scud-ot, majd a hegyfelé távoztam 1darab-ban!
  • bfg900
    Látom ez a téma már nem foglalkoztat senkit, de azért rákérdezek, hátha...
    39. küldinél járok és már sikerölt úgy felbaszni vele az agyamat, hogy mára abba is hagytam a játékot :) EgySCUD-ot kellene benne felrobbanti (a játék szerint bombával, hát kinyomoma szemét az ilyen hülyéknek ;). LAW-al próbálkozok de mivel már kb 20x lelőttek, érdekelne valami alternatív megoldás. A felrobbantás még megy is, de az 1 darabban történő hazamenetel nem annyira. Az is érdekelne mondjuk, hogy hogyan lehet hazamenni 2 darabban, de mind1, ez msot nem lényeges :) Szóval ha valakinek van valami tuti tippje a pályára, akkor lécci segítsen!
  • Icebird
    :)
    Sound.pbo (1.0)
    Ha valami kell még csak szólj!
  • Icebird
    Sound.pbo (1.90)

• Icebird
    Igazából ez a 2 javítás és 1 új fügvény került bele:

1.91 - Fixed: When MP mission was played after resistance campaign, weapon pool was available in MP.
    1.91 - New: New scripting function typeOf .
    1.91 - Fixed: Vehicle movements were too slow downhill on some ro

Ami elhanyagolható.Valószinű már csak a következő patchez lesz crack.Addig a szerveren is az 1.90 fog üzemelni.
  • Fireblade
    Nem tud valaki 1.91 Nocd crack-et valahol?
  • Icebird
    Mivel elég rég nem kaptunk hírt ezen a forumon.Leírnám jelenleg hol tart az általunk legjobbnak tartott játék.
    1.90-es patch fut a szerveren ,ha valakinek esetleg nem lenne meg akkor itt beszerezheti:
    ofphu.servegame.com
    user: ofp
    pass: ofp

OFP scene jelenleg 63 regisztrált taggal büszkélkedhet.Ha te is tag szeretnél lenni látogass el
    ide!
    Itt mindent megtudhatsz a játékról és részt vehetsz a scene életében.Egy olyan csapat kovácsolodott össze amit nem találni minden bokorban.Minden válságot átvészelve most mégerősödve ,ennyi idő után is együtt vagyunk.
    A válság : volt olyan időszak mikor sokak (köztük én is) a széthullásától tartottak.Értem ez alatt mikor pl kirugták alolunk az egyetlen ,sajnos akkor még elég kis számmal látogatott OFP szervert.De bebizonyosodott hogy itt nem csupán a játék tartja össze ezt a nagyszerű csapatot.Ekkora már egy olyan összeszokott társaság alakult ki,akik nem engedhették meg hogy egy ilyen probléma véget vessen mindenek.Önerőből összeszegeltük a jelenleg is müködő új szervert.Ami a napokban minden eddiginél nagyobb látogatottságot élvezett.
  • pedro870
    Milyen verziód van?

Ofphu.servegame.com -on találsz origi patch-et, de az ftp-n van megoldás "biztonsági másolatra" is. Ftp címe ofphu.servegame.com user/pass ofp/ofp.

• Nicknév
    hi! honnana tudnám letölteni a red hammer kiegészítőt! segítsetek!
    köszi
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

http://www.extra.hu/gmiki/

egyébiránt haladj a "játékmagyarításról tudtok-e" című topic felé

bebaszov [ZSIR]
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

http://www.extra.hu/gmiki/

egyébiránt haladj a a "játékmagyarításról tudtok-e" című topic felé

bebaszov [ZSIR]
  • TneX
    OK,akkor nekem is az kellene:)
  • TneX
    HA feltelepítem a Resistance-t akkor atomatikusan 1.85-ös lesz a játékom.és mehetek a szerverre vagy ez nem ilyen egyszerű?
  • bebaszov [ZSIR]
    csinálj te is:)
  • DOGMAN
    Jó a logo-tok ZSÍROSOK :D

DOGMAN [ZSIR]
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

adam:

van magyar szerver, esténként rendszeresen játszunk, bár olyan rettenetesen sokan nem vagyunk, max. 10-12 emberkét szoktam megfigyelni.

a szerver ip-je:
    152.66.229.29
    jelszó: ofphu

itt pedig a magyar flashpoint-scene portálja található.

bebaszov [ZSIR]
  • Petiqe
    ZSIR
    Még jóhogy orrbaszájba nyomassuk :D
    röff
    petiqe[ZSIR]
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

ja, én is...akkor nyomunk egy propagandát?:)

bebaszov [ZSIR]
  • Petiqe
    ZSIR
    Már jó a mail szerver én már kaptam is hírlevelet róla.
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

na ja. DOGnak be kéne nyomnia ide is egy new scene-lap agitációt. én nem merem megtenni, mert azt mondta, a mailszerver még nincs tökéletesen belőve, és majd reklámoz egyet ő, ha minden karaj.

bebaszov [ZSIR]
  • Petiqe
    ZSIR
    Rendesen bevan csoffadva ez a fórum.
  • bebaszov [ZSIR]
    kedves Télapó! szüljön már nekem ide egy 1.8-as p4-est rögvest és spontán. ha nem teszi, Pepikét teszem felelőssé a dologért, mert valótlanságokat terjeszt Önről pletykaszinten és ezért szezonon kívüli permetezést eszközöl majd rajta a ZSÍR-klán szellemi atyja.

bebaszov [ZSIR]
  • Pepike
    Szóljál a Télapónak,hátha...:))))))))
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

múltkor is cummantottam eleget a 400-as procival, neten nem komálja az a hentet. meg kell várni a p4-est, az meg szerintem nem az idén lesz:)

bebaszov [ZSIR]
  • Petiqe
    ZSIR
    :D
    Ménemjössz jáccani mostanában ?
    Még mindig 1.46 a szerver.
    Tegnap is henteltünk 3 óráig.
  • bebaszov [ZSIR]
    ezaz Petiqe, jól nyomod!
  • Petiqe
    Korrigáltam részben.
  • Petiqe
    ZSÍR!
    Látom ittis osztod az igét :D
    Mielőtt leordítanád a hajamat a fejemről hogy nincs a nevem mögött a [ZSIR] felségjelzés mentségemre elmondanám hogy már nagyon régen regeltem itt oszt nemvolt kedvem újat csinálni.
    röff
    Petiqe [ZSIR]
  • bebaszov [ZSIR]
    ZSÍR!

a ZSÍR-klán tanyalapja reinkarnálódótt!
    haladás és csipázás:

ZSÍR-tanyalap

új komaságok a lapon:
    -"akasztom a lábam a szádba"-rovat, ahol kieresztheted a fáradtOLAJAT nemgyengén. nem flémre való, ha nagyon beszólsz, lepermetezünk.
    -kommunista, kapitalista és jobbágy-egységek ismertetője, ZSÍR-styleban
    -filozófikus idézetek Lajosbácsitól
    -néhány új kép szellemi atyánkról
    -impresszum
    -néhány halvány új hentes történés

endzsoj!

bebaszov [ZSIR]
  • Icebird
    POW ,Resistance, Gold upgrade/Redhammer elérhető itt nem sokára fent az OFP ISO is.