4624
Operation Flashpoint
  • LSC
    Az egyik ház mellett ezen az oldalon van egy lőszeres doboz.Abban találsz.Az egyik pillér mellé rakjál le 3-at és kész.
  • CaviaR
    Elakadtam a Resistanceben!
    Fel kell robbantanom egy hidat. Az elején azt mondja, h van elég satchel charge, de senkinél nincs egy darab sem. Hiába megyek oda, nem tudom megölni az egész ellenállást. Van vagy öt őrjárat, mi meg csak 10-en vagyunk. Embert pedig nem szivesen vesztenék. Rég óta megvannak, nagyrészük veterán...
    Segítsetek!
  • DOGMAN
    van voice csatorna:
    global (az összes játékos hallja)
    side (csak a te oldalad hallja pl west)
    team (csak az osztagod tagjai hallják)
    vehicle (csak a valad egy járműben ülők hallják)
    voice (tőled kb 6-8 méterre mindenki hallja, a távolsággal arányosan halkul)

Namármost, hogy ezeket a kutya nem használja arra amire valók,...
  • LSC
    Ja, LSC vagyok csak hogy felismerj:).
  • LSC
    Legelőször én is azt hittem hogy van egy parancsnok aki az ész, és mondja ki merre mint a single-ben.Annak jobban örültem volna, de így is nagyon jó érzés mikor kilövök valakit.Teljesen más mint a sof2-ben pl ahol egy perc alatt 3-4 embert is ki lövök.Itt meg kell szenvedni 1-ért is.Ami nem tetszik, hogy mire jó az AT launcher ha meglövök egy komolyabb tankot és röhögve megy tovább.Múltkor 3 law-ot lőttem egy nem tudom milyen tankba mind eltalálta és még a csöve sem konyult le.
  • bfg900
    Van egy oylan csatorna, amit csak az egymás közelében állók hallanak, nem? Najó, úgyrémlik, hogy ezt az ellenség is hallja, de talán el lehetne vele boldogulni. Tényleg, mennyi annak a hatótávolsága?
  • DOGMAN
    Hát ami azt illeti engem is, de azé egy 12 fős csapatot összefogni egy ekkora területen zajló harcban???
    kisebb osztagokat szoktunk alakítani(2-3 fő) akik még elég jól elkommunikálnak egymással, de pl a Bodajki LAN-on 2x22 fővel már totűál káosz volt az egész voice channel...
  • bfg900
    Na leírom ide is a bajomat, hátha ide is jár sok okos ember :)
    "Lehet hogy amit most fogok mondani, már kipróbálásra került, vagy mittudomén, de azért megpróbálkozok vele. Nem túl régóta játszok ofp-ot, ráadásul nem is tudok minden este feljönni a szerverre, de van 1 dolog, az esti menetekben amit nem értek. Igazán nem akarom a cséhez hasonlítani a játékot, csak megemlítem, hogy ott milyen szintű együttműködésre van lehetőség. Mikor még nem játszottam ofp-t, szinte biztosra vettem, hogy ebben hatványozottan jelen lesz a taktikázás. Hogy őszinte legyek, óriásit csalódtam. Három esetlet látok lehetségesnek:
    1., jól látom és tényleg abban merül ki a taktika, hogy "menjen mindenki védeni", "valaki jöjjön utánam valami tankkal", "jelöljétek már be a térképen a..."
    2., nem igazán megvalósítható, mert: túl nagy a pálya, túl nagy veszteségeket lehet szerezni egy rossz akcióval, túl lusták vagyunk...
    3., rengeteg van belőle, csak én nem vettem eddig észre.
    Igazán nem akarok se okoskodni, se flamelni, egyszerűen nagyon zavar a dolog.

"
  • DOGMAN
    Ehhehe akkor jóhogy jó a socket...
  • [NST]Cifu
    De küldetések kipróbálásáról van szó :)
  • DOGMAN
    nem a FADE miatt van csak eccerően bug, mert olyannak is volt már akinek eredeti van...
    Cifu: Socket módban nincsen voice radio :))))
  • [NST]Cifu
    Egyszerű, nem Directplay módban, hanem Socket módban kell játszani...
  • bfg900
    Nem. Ez bug miatt szerintem.
  • hiba
    ehh
    ez FADE miatt?
  • Charly
    sziasztok valaki segitsen kellene egy olyan exe amivel müködik az opf és lehet patch-elni nekem tört verzió van meg help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THX
  • DOGMAN
    ne nagyon multizz 1.75 feletti ofpvel lokálban , mert egyes feltételek megléte esetén (directplay mód)törli az egész particiót...
    nemsokéára kintvan a következő peccs azon majd javítva lesz

socket módban nem csinálja, ott próbálkozz
  • LSC
    Helló all.

Elkészült a Resistance kiegészítő teljes felirat fordítása.Tartalmazza a menük+parancsok+editor(DOGMAN) és a Resisatance kampány fordítását is.Ha van rá igény akkor elkészítjük az egyéni küldetések fordítását is.Írjátok meg akit érdekel az egyéni küldetések fordítása.
    Letöltés: Reasistance_hu
  • bfg900
    De bejön, mert van valami radar script :)
  • pedro870
    East: elmosódott, világosabb egyenruha, béna sisak :)
    Nyugat: kontrasztos, sötét egyenruha, divatos fejfedők, esetleg védőszemüveg vagy mi
  • [NST]Cifu
    Multiban EZ sem fog bejönni :DDD
  • bfg900
    Amúgy általánoságban úgy tapasztaltam, hogy az east katonák takonyszínűek, a west katonák valahogy vagy zöldebbek, vagy szürkébbek. Egyébként meg ha valakinél (távcsőben) fatussal rendelkező fegyvert látsz, akkor már lőheted is. Mármint ha történetesen west vagy :) Egyébként meg a térképet azért kell nézni hogy hol vannak a társak és nem azért, hogy azt lesd ki az ott veled szemben :) Tehát azt mondod hogy "na megnézzük a térképet. Ebben az erdőben nincs senki a társaim közül, tehát ha meglátok valakit, azt lelövöm." Persze egyáltalán nem egyszerű, még énis csak tanulgatom.
  • bfg900
    Multiban ezek nem jönnek be :)
  • CaviaR
    1.) Beállításoknál megadhatod, hogy veterán szinten is mutassa a csapattársat.
    2.) A "0" gombbal kijelölöd az egész csapatodat. Ha a célpontodon nem jelenik meg zöld karika, tudod mi a dolgod. :)
    3.) Belelősz egyet, ha mondja "1-es, tüzet szüntess" (a maga nyelvén) akkor hagyd békén csórikámat.

Más megoldást nem tudok.
  • Charly
    Sziasztok kitud segitteni honnan lehet leszedni az opf-ot eredeti kelleni segitsetek köszi Charly
  • Shep
    Na ez az veteran szint volt, és egyszerűen nem mertem lőni, csak miután a térképen beazonosítottam, de néha ez már késő volt
  • CaviaR
    Cadet szinten ha csapattársra célzol, akkor zölddel kiírja mi ő (soldier, officer, machinegunner stb.). Ha ellenségre, akkor nem ír semmit.
    Veteran szinten nemtudom milyen...
  • Shep
    Srácok, köszönöm azoknak akik tegnap segítették a játékomat és válaszoltak a kezdő kérdéseimre, de lenne még vmi, ti honnan tudjátok, hogy akit láttok az ellen e vagy sem, nekem szinte tök egyformának tűnik mindenki, mindig a térképet nézitek vagy mi?
  • CaviaR
    Nézz körül DC-n. Biztos megvan valakinek.
  • neménvoltam
    Nagyon megköszönném.
  • neménvoltam
    Nem tudtok valami olyan helyet ahol még az alap verziót le lehet tölteni? Esetleg valaki fel tudja valahova tölteni? Már legalább másfél éve keresem.
  • CaviaR
    Meg tudnád adni az ftp címét? Az oldal amit írtál nem akar bejönni. (http://ofphu.servegame.com/index.php)
    Köszi!
  • LSC
    Elkészült a Redhammer kampány teljes felirat fordítása.Tartalmazza a teljes Redhammer felirat fordítást,a menük+parancsok+editor(by DOGMAN) fordítását is.Hamarosan elkészül a Resistance és az összes egyéni küldetés is.Remélem szerez pár kellemes órát ez a fordítás és még élvezhetőbb lesz ez az amúgy is nagyszerű játék.
    REDHAMMER_HUN
  • DOGMAN
    Pont jó lesz az én men/command menü/editor, magyarításomhoz.
    OFP/res/bin/STRINGTABLE.CSV

Letölthető innen

DOGMAN [ZSIR]
  • LSC
    Megtláltam.Helikopterrel.Csak amikor próbáltam felszállni az egyikkel az nem szállt fel.Azt nem tudja vezetni.Találtam egy másikat,feltankoltam az felszállt.
  • LSC
    Biztosat nem tudsz?
  • LSC
    Jó ha tudjátok hogy készül a red hammer és a resistance teljes felirat magyarosítása.
  • Looserke
    Az Ftp serveren már nincs rajta az iso??? Mert én sehol sem találom, pedig a honlapon említik.
  • LSC
    Megtudnátok mondani hol a rákban van a második scud az utolsó pályán?
  • DOGMAN
    #ofp.hu IRC csatira mássz be, ott segítenek majd
  • Braveheart
    nem tudna vki cdkeyt adni?