Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Kösz, mert már vagy 2 hete keresem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Wajk légyszi szánj már meg és árulj már el nekem egy megfelelõen mûködõ /még ha kicsit lassú is, nem baj/ Hi-res addon lelõhellyel. Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kánya
hey tök yóóóóó!!!!!azon az ftp-n rajta van a SHREK!!!

Shep
Wajk légyszi szánj már meg és árulj már el nekem egy megfelelõen mûködõ /még ha kicsit lassú is, nem baj/ Hi-res addon lelõhellyel. Elõre is kösz.

Mostmár jön az iSO, szupercool, de az elsõ ripet ki akartam probalni, de nincs benne inditófile, mondjuk a crackben van de akárhova rakom nem megy, ISO Rulez, THX CSá
THX, az elsõ rip éejött, az addonok valami miatt nem, az iso se szuger, a másik rip meg offline, de az elsõ jó, a játék király, te meg fasza csávó vagy. 😊
Alexease
Amugy mikor jelenik meg itthon?? Ezt erdemes lenne meg venni. Ez lenne a harmadik jatekom😊))
(Insane, Screamer 4x4, OFP)
Alexease
Van aki megcsinalta a TAKING COMMAND kuldetest?
En ezzel szivok par napja, es nem tudom hogy mi a gyikja. A leirasa: utkeresztezodes, ketten vagyun + auto, jon egy kupac ember teherautoval, elkuldeni az autot egy faluba 2 emberert, vissza jonnek, elmenni celponthoz, ott korhaznal fomuki beszel eggyet, aztan tartani egy pontot a homok zsakoknal. Minden franko, jonnek a ruszkik, 2 tank, egy kupac ember. Mindenkit kinyirunk. Kiirja complette es megvedtuk a falut es elhajtottuk a ruszkikat, mindent kipipal zoldel, kiveve jobb oldalt 3 piros X. Aztan muuuuvi, fo miki leszid, hogy szegyent hoztam mindenkire bla bla bla, aztan kilep a fomenube. Most vagy hibas, vagy nincs rendesen feltorve, vagy egyszeruen poccs vagyok...
Ha van valakinek otlete, irjon. Koszi.

Köszi szépen már megy, kicsit lassu, de 1 nap mégegyszer THANX! hát te egy isten vagy! 😊
prószáljátok meg Glideon sokkalgyorsabb és szépsége is korrekt
Jha Radeonon játszok sal TNT2 sem lehetetlen
T&L meg semmivel se jobb csak.................több fényt engedhetsz
Shep
Wajk please help!!! #363

CSOCSO
torgyit otthon röhögnék rajta és basznék kiszabaítani..😊 GO! Go! Go!!moovin moovin!! Right, Im position!!..Balázs cover me!😊))))))))))
Hehe, ez nem Amcsi kisrigo!! Attol meg hogy bemutatokon feszitenek, semmi mast nem csinalnak. Es mive SWAT-os munka hijjan az en Swatos ismeroseim a piacra jarnak zsebtolvajokat fogdosni. Es majd rajosz hogy a 20 eves palyafutasod alatt lesz 1 SWATos melod is, akkor mar lesz mit meselni az unokaknak!! Jaa, es meg szokta mast is csinalni, most jut eszembe. Ez mostansag errefele nagy Divat. XY adocsalo vallalkozo beszallitasa lakasarol, majd kiserese a birosagra....na meg ilyen melok is vannak.

Dikkma
ÍJJJJJha

Ne már, mi lesz, ha elrabolják Torgyán doktort? Ki szabadítaná akkor ki?
CSOCSO
amugy mindig a jokkal vagyok nem a terrorisákkal...ezért szeretem azt a bemegyünk egymás után szorosan követve egymást arcunk mellett a fegyver meg hasonlok...voltam is bent a magyar terrorista elháritoknál hogy mi a helyzet...kurva jo volt volt bemutató ( nem csak én voltam) meg beszélgettünk az ottani egyik föbb muftival aki eléggé lazán vette a dolgot és nem volt se pokerarc se tul komoly...jo fej volt..nah mindegy...szal még lehet hogy az életbe is beállok a magyar SWAT ba😊
CSOCSO
megvan a demo vagy 15 pályával én ugy hasonlitom össze hogy figyelni kell mindenhova hol van az ellenség mindnekinek van gránátja fegyvere stb! de ne hasonlituk össze!! nekem akkor sem tetszik annyira!!! irányitsd az embereket meg menjé meg csunya meg hasonlok...nem tetszik és kész! nekem a SWAT dolgok tetszenek ahogy egymás után mennek be a házba bedobják a füst gránátot vagy a fény gránátot berohannak kiabálnak hogy földre kezeket fel stb...meg is van a SWAT 3 meg megvolt a Rogue speras vagy mi egyik sem tetszik mert meg kell mondani hogy visszavonulj törtj be stb..és ezt ugy hogy te is tedd a dolgod lehetetlen!!nincs 3 kezem....nem rosz..talán neten kurvajok..de az OF nincs meg fullosan a swatban nem néztem még hogy van e multi.mind1...egy Sf vagy CS ötször jobb!!
Shep
Wajk esetleg nem tudnál egy másik helyet ahonnan a Hi-REs addont le lehet szedni mert a lent említett hely nekem olyan lassú, hogy csak na 0.02 kb/sec azert ez még modemmel is durva nem?

Dikkma
_Wajk- <-- állati egy csávó 😄DD

Kösz! Sokáig nem voltam itthon, WC-rõl már nem mertem nekiállni (helyesen tettem) úgyhogy tényleg THX!
Hello mindenki!
ha nem lenne tul nagy gond, irjatok mar ide, honnan lehet ltölteni valamit belöle, merthát naggyon kéne.
Teljes mértékben egyetértek veled Jock és követelem hogy CSOCSO mondjon le és ne gyalázon olyan játékot amit nem tud értékelni a hös kontár terorista.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

CSOCSO
szar gamez!!ugy ahogy van!!nem lehet egyszerre a sok botra fiigyelni meg magadra is hogy azt csináld amit kell.. a többieknek parancsokat osztani mert ha nem adsz akor vanak olyan hölyék és fejbelövik magukat...egy Cs vagy SF--nek sokkal jobb hangulata van!!!persze nem rosz gamez...talán multiban jo lehet...nemtom
Alexease
... bocsi, 1942-es...
Alexease
Lesz hozza (most ugy nez ki) harom nagy kiegeszites. Ketto WW2-s, es egy Vietnamos (Operation Vietnam). Persze teljesen uj palyak, rengeteg jarmu, repulo, fegyver, ember, stb...

http://www.operation-flashpoint.net/vietnam/

http://www.invasion1944.com/

A harmadikat nem tudom hirtelen, de 1944-es.
cervin
Valaki... üörökélet kéne köszi
Dikkma ezegyszer megbocsájtok de legközelebb...
😊

á=é 😊
ezt názzétek :
http://www.smartline.co.uk/flashpointarena/missions.asp
Dikkma
na ez az, hogy nem emlékszem : elõtte, vagy után vettem új vinyót ?!?!

Sith én nem mondtam semmi rosszat a játékra, hiszen a teljest még nem is láttam.
Ez szörnyû. Végre kiadnak egy játékot amiben van ötlet és a megvalósitás is jó erre jönek és fikázák. Mutas egy olyan játékot amiben mindez bennne van és jobb mint az OFP!

Dikkma
Nemtom, nekem PIII-al szar volt a demo, nagyon fos mosott graf, és akadt.
Namármost, 3 hete nem láttam a gépet (vizsgaidõszak suxx) de letöltöm, és majd meglátjuk, milyen lesz a végleges.
mmúúúúúú
I.C.ram
Ez a jatek egy JO otlet kurva silany megvalositasa!! SZAR GRAFIKA, NEM TUL NAGY JATEKELMENY, NAGY GEPIGENY!!! pedig en biztam a cseh fiukban dehat ... Semmikeppen nem eri megvenni pedig en meg tervezgettem is de ahogy kezembe kerult a kaloz verzio elment tole a kedvem 😞((
I.C.ram
en lanban jatszottam es ot meg turheto (nem lagol)
de neten! hat valami borzaszto Dual ISDN-em van es LAGOL mint a szar

Még nem próbáltam de látom hogy csak LANon fogom
I.C.ram
a jatekon nagyon cool de csak Single-ban Multiban neten egyszeruen elvezhetetlen allandoan lagol osszevissza ugralnak a jarmuvek senkit sem lehet gayonloni stb egyszeruen zsornyu!! LAGOS mint az ALLAT!
Elég ha azt nézed mi lessz benne....
Vagy fordítsam le 1:1ben?
OFP upgrades - OFP.4players.de has been re-launched and is now the official German OFP site. They got a very tasty press release from CM on their site concerning future OFP upgrades. As the entire announcement was in German, we've summarized the info in English. Note: we have yet to confirm all the info with BIS and CM, but since they state to be an official CM site, we're pretty sure the information is valid. Check the German article out here or read the English version below. Great site layout by the way.

First add-on (July):
- A double-barrelled Civilian hunting rifle (brand: "Kozlice").
- A NATO transport helicopter.
- The Soviet SU-25 aircraft.
- Two new official SP missions.
- Five official MP missions.

Second add-on (August):
- Dedicated server support.
- Five official MP missions (Co-Op campaigns).
- On-line security (not sure what this means, might be to prevent cheating).
- More support for certain types of hardware devices.
- New MP features like a MP mission generator for the Mission Editor (???).
- NATO and Soviet grenade launchers.
- NATO Vulcan AA gun (maybe the M163).
- A new attack helicopter.
- A second public demo (MP) which continues where the SP demo ended.

Third add-on and US release (September):
- Five official MP missions.
- Two new vehicles.

Várjuk!!
A Codemasters bejelentette, hogy az elkövetkezendõ három hónapban folyamatosan kiad 3 kiegészítõt, a napokban megjelent Operation Flashpoint címû háborús játékához. A jelek szerint a júliusi extra csomagban új pályákon felül még új jármûvek is lesznek...ezt követi majd az augusztusi, melyben fegyverek, és más meglepetések várják az érdeklõdõket. Az újdonságok teljes listáját itt tekintheted meg. A program hivatalos honlapját itt találod meg.

A multi részen még lehet javítani egy két pach-el de szerintem egyedül is király.

Ferro
Hölgyeim és Uraim!

Ha valaki tudna mondani egy helyet vagy személyt ahonnan vagy akitõl meg tudnám szerezni a játék pályaszerkesztõjének részletes ismertetõjét az legyen olyan kedves és dobjon meg egy e-maillel.

[email protected]

Elõre is köszönöm!

Shep
Valaki igazán segíthetne. Kösz

I.C.ram
Kene szervezn egy nagy Capture the flag Multiplayert!!! a sima alap palyan mert a tobbi szar szerintem
I.C.ram
attol fugg milyen jatekot jatszotok ha ilyen pontozosat mint pl a CTF=capture the flag akkor akarhanyszor meghalhatsz csak a hulladtol felkell venned a fegyvereidet vagy ujakat a ladakbol de ha Coop-ot jatszotok akkor sajna csak "egy eletem egy halalom" fele jatekmenet van!
Törölt felhasználó
Neha nezzetek be erre a forumra is mert megbeszelhetnenk egy kis netes jatekot

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9026797&uq=1293
Lacc
Nem tudja valaki, hogy hogyan kell a mission editorban olyan waypointokat lerakni, ami látszik is, mikor játszik valaki a pályán? Tehát, mint az eredeti missionökben, egy sárga kör, vagy háromszög mutatja. Eddig csak láthatatlant sikerült szerkesztenem, ami mûködik is, csak nem látni.
Lacc
Érdekes, most már jó. Nekem csak 60 mega, de hát ez van. Nagyon király game! Jó hangulata van!
Lacc
Jaj, de hülye vagyok, csak most vettem észre a Campagin-t. =) De láma vagyok! Ok, már csak az a gond, hogy ahogy rákattintok, azt írja ki, hogy "campaigns\1985\description.ext.':' 'encounteres instead of'='". Volt valakinek még ilyen gondja?
Rá jött már valaki arra, hogy ha én vagyok a fönök, és a helikopter fenn van, hogy tudom utasítani, hogy szálljon le elém a földre ?
Légyszi írjátok le.
Köszi.
Lacc
Én a warezcenterrõl töltöttem le ezt a gamét, de most olvasom az 576-ban, hogy kb. 50 küldetés van benne! Nekem meg 13, és ezek rögtön választhatóak, nem pedig szépen sorban jönnek! Másnak is ilyen?
Shep
Srácok áruljátok már el nekem hogy a bubanatba tudjatok kiszúrni az ellenséget kellõ távolságból?
Engem ugyanis a gép úgy lelõ, hogy még fel se ocsúdom az ámulatból, de a legjobb az hogy csak akkor tudom meg honnan lõtt le mikor a kamera rámegy. Ja meg mikor 3 km-rõé kiszúrt hogy szaladok ez még nem is lett volna gond de hogy azt is látta hogy ellenséges katona vagyok az azért nem semmi. Légyszi segítsetek adjatok pár tippet, mert így elég kellemetlen játszani.

kimenekülni...: )))
- jó kis móka lesz -