Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Insane, Screamer 4x4, OFP)
En ezzel szivok par napja, es nem tudom hogy mi a gyikja. A leirasa: utkeresztezodes, ketten vagyun + auto, jon egy kupac ember teherautoval, elkuldeni az autot egy faluba 2 emberert, vissza jonnek, elmenni celponthoz, ott korhaznal fomuki beszel eggyet, aztan tartani egy pontot a homok zsakoknal. Minden franko, jonnek a ruszkik, 2 tank, egy kupac ember. Mindenkit kinyirunk. Kiirja complette es megvedtuk a falut es elhajtottuk a ruszkikat, mindent kipipal zoldel, kiveve jobb oldalt 3 piros X. Aztan muuuuvi, fo miki leszid, hogy szegyent hoztam mindenkire bla bla bla, aztan kilep a fomenube. Most vagy hibas, vagy nincs rendesen feltorve, vagy egyszeruen poccs vagyok...
Ha van valakinek otlete, irjon. Koszi.
Jha Radeonon játszok sal TNT2 sem lehetetlen
T&L meg semmivel se jobb csak.................több fényt engedhetsz
Kösz! Sokáig nem voltam itthon, WC-rõl már nem mertem nekiállni (helyesen tettem) úgyhogy tényleg THX!
ha nem lenne tul nagy gond, irjatok mar ide, honnan lehet ltölteni valamit belöle, merthát naggyon kéne.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
http://www.operation-flashpoint.net/vietnam/
http://www.invasion1944.com/
A harmadikat nem tudom hirtelen, de 1944-es.
😊
http://www.smartline.co.uk/flashpointarena/missions.asp
Sith én nem mondtam semmi rosszat a játékra, hiszen a teljest még nem is láttam.
Namármost, 3 hete nem láttam a gépet (vizsgaidõszak suxx) de letöltöm, és majd meglátjuk, milyen lesz a végleges.
mmúúúúúú
de neten! hat valami borzaszto Dual ISDN-em van es LAGOL mint a szar
Vagy fordítsam le 1:1ben?
First add-on (July):
- A double-barrelled Civilian hunting rifle (brand: "Kozlice").
- A NATO transport helicopter.
- The Soviet SU-25 aircraft.
- Two new official SP missions.
- Five official MP missions.
Second add-on (August):
- Dedicated server support.
- Five official MP missions (Co-Op campaigns).
- On-line security (not sure what this means, might be to prevent cheating).
- More support for certain types of hardware devices.
- New MP features like a MP mission generator for the Mission Editor (???).
- NATO and Soviet grenade launchers.
- NATO Vulcan AA gun (maybe the M163).
- A new attack helicopter.
- A second public demo (MP) which continues where the SP demo ended.
Third add-on and US release (September):
- Five official MP missions.
- Two new vehicles.
Várjuk!!
Ha valaki tudna mondani egy helyet vagy személyt ahonnan vagy akitõl meg tudnám szerezni a játék pályaszerkesztõjének részletes ismertetõjét az legyen olyan kedves és dobjon meg egy e-maillel.
[email protected]
Elõre is köszönöm!
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9026797&uq=1293
Légyszi írjátok le.
Köszi.
Engem ugyanis a gép úgy lelõ, hogy még fel se ocsúdom az ámulatból, de a legjobb az hogy csak akkor tudom meg honnan lõtt le mikor a kamera rámegy. Ja meg mikor 3 km-rõé kiszúrt hogy szaladok ez még nem is lett volna gond de hogy azt is látta hogy ellenséges katona vagyok az azért nem semmi. Légyszi segítsetek adjatok pár tippet, mert így elég kellemetlen játszani.
- jó kis móka lesz -