4624
Operation Flashpoint
  • dikki*yysw
    "DE CSAK "normal detail"-en! Ez csak nállam van így???"

esetleg addig rakd át low/high detailre?
  • LSC
    nekem nem fagyott még editorban.
  • LSC
    véééégre.
  • LSC
    na jóvan má
    KOLO
  • LSC
    hát ez sem jó:/ talán most:)
  • LSC
    nem jó a link ez a jó: kolo.zip
  • LSC
    Én a resistance-t csak úgy telepítettem eddig hogy fent volt a redhammer is.Talán olyan jobban tudna segíteni akinek csak OFP+Res van.
  • LSC
    hiányzik egy addon de hogy miért azt nem tudom.Mindenesetre letöltheted innen.Tömörítsd ki a Res/addons/ -ba hátha jó lessz.De szerintem az a legegyszerűbb ha beszerzed a redhammert akkor tuti jónak kell lennie.
  • guces
    LSC, Pedro, valaki, haladok de még nem az igazi, szóval ofp felrak,semmi crack ilyesmi, Resistance felrak, 1.91 patch, és erre a crack. Res.exe indit és ezt irja ki: Addon kolo requires 1.85 of application. Erre van valami orvosság? Elöre kösz.
  • guces
    Ok, köszi probálkozom.
  • bfg900
    Hát valószínű a key-ekkel lehet itt probléma, mert úgyrémlik, hogy nekem is pont ezt írta ki. Egy cdkey.reg lehet megoldaná a problémát.
  • guces
    Ok, köszi probálkozom.
  • LSC
    na szóval ofp felrak,semmi crack ilyesmi, Resistance felrak, 1.91 patch, és erre a crack.Ha nem jó akkor nem tom.Jónak kéne lennie.
  • guces
    LSC, Pedro, valaki, mindent ugy csináltam ahogy megbeszéltük de nem megy, a Resistance.exe nem indul, a hiba üzenet a köv: OFP nincs telepítve vagy nem jol van telepítve! Az alap ofp elindul.
    Hogy fojtasam, dobjam az egész játékot és új telepítés? Köszi a segítséget.
  • LSC
    má nem tom:).
  • guces
    Hello Pedro, irtam a honlapra, tudnál válaszolni nagyon örülnék neki!Köszi
  • pedro870
    wazze
  • atusss
    hát wazze én nem atusss vagyok és azt sem tudom ki az az atusss....mi a ... van itt?? :))))
  • atusss
    multihoz OFP+RES kell
  • guces
    LSC ezt kinek írtad?
  • LSC
    a crack-eltre nem megy fel.Telepítsd újra.
  • antijedi
    és nekem is válaszolj pls hogy multyhoz mi kell? nem elég véletlen egy sima alap ofp? :P
  • guces
    Kösz Caviar, a elözö kérdéseimre is tudnál valami tippet adni? Elöre is kösz.
  • CaviaR
    Ezt így akartam:

guces: OFPRes_upgrade_1_91.zip
    mstummer: A Resistance-he csak az alap OFP kell (Cold War Crisis)
    bimbi10: Az a módszere, hogy rákattintasz kétszer a patch-re.
  • CaviaR
    guces: ftp://downloads.codemasters.com/Upgrade/OFPRes_upgrade_1_91.zip
    mstummer: A Resistance-he csak az alap OFP kell (Cold War Crisis)
    bimbi10: Az a módszere, hogy rákattintasz kétszer a patch-re.
  • guces
    Hello, segítsen már valaki! Köszi
  • guces
    Hello, segítsen már valaki! Köszi
  • bimbi10
    Sziasztok tudja -e valaki milyen módszerrel lehet felrakni az új patch-eket másolt játékra vagy lehetetlen??
  • guces
    Hello, nem találom a 1.91-es Patch-t, tud valaki segiteni?
  • antijedi
    multyhoz muszáj resistance?? :D
    full alap ofp nem elég véletlen? (pere patchekel együt... :P)
  • guces
    LSC köszi,telepítem és még írnék mert volna kérdésem az OFP CZ-vel kapcsba. Köszi
  • LSC
    a szigetet editorban tudod használni és multiban ha az adott pálya azon van persze.Az OFPhu-ról még érdemes letöltened a magyarosításokat meg ami még érdekel.A multihoz kell még az AP3 (de lehet hogy már AP4?) is.
  • LSC
    ha van resistance-od akkor csak az 1.91 kell+crack hozzá.A saját küldetésed a User/teneved/missions/ és ott a pályád neve mappa.Ha jobb hangot akarsz akkor használ a dynamicrange mod-ot.Man még egy nagyon jó mod ami a felhőket cseréli le negyon szépre hisky a neve.Minden fegyvert és egyéb adon-t megtalálsz a OFP CZ oldalon.Az addonokat csak az editorban tudod használni.A dynamicrange-t és a felhőt bárhol.Van még egy vér mod is de az nem nagyon megy együtt a dynamicrange-val és kicsit lassítja is a gépet.
  • guces
    Bénázom it, elírtam, Hungarian OFP Scene Portal.
  • guces
    UI: Láttam egy "új" szigetet is amit le lehet tölteni a OFPHun oldalról, ezt csak a neten lehet használni? Vagy hogy müködik ez? Köszi
  • guces
    HELP Csá mindenkinek, nagy a gondom le akerom törölni a OFP-t, és ujra telepíteni de már nem emlékszem a Patch-ek sorendjére, melyiket kellene elöször felrakni és utána a töbit stb... ebben tudna valaki segíteni? Ezt elöre is köszi. A másik a Editors-ban csináltam 1 pár pályát ami nagyon bejön nekem, a mappák közül melyiket kel elmentenem máshova hogy az uj telepítésre be tudjam rakni? Ugyanis töbször találtam már ua a általam írt pályát, de melyiket jó ha elmentem? Harmadik, OFPHun oldalon vannak letöltések melyiket érdemes letölteni 1 tört verziohoz, és melyiket tudom a Singlébe, M Editors-ban, Campaig-ban használni, vagy látok javulást képi, vagy hang terén, esetleg új jármüvek, fegyverek, melyiket tudom használni? Segítségetek előre köszönöm, várom a tanácsokat kösz Ati.
  • LSC
    És nincs egy readme ahol legalább leírnák a szükséges addonokat.
  • LSC
    a Between the lines elég szar.Átgondolatlanul megszerkesztettek pályák és folyamatosan addon-ért rinyál.Editorupdate102.Hiába rakom be nem jó neki.Ennyi volt számomra.Talán a PoW jobb lessz ha végre lejön.
  • LSC
    A between már lejött most a planetet töltöm 18-al.800 mega:(.
  • antijedi
    planet of war-t latam clonecds verzioban dc++on de dsl-es gyerek 6 slotal és állandóan televan :D