4624
Operation Flashpoint
-
#1705 "DE CSAK "normal detail"-en! Ez csak nállam van így???"
esetleg addig rakd át low/high detailre? -
#1703 nekem nem fagyott még editorban. -
#1701 véééégre. -
#1700 na jóvan má
KOLO -
#1699 hát ez sem jó:/ talán most:) -
#1698 nem jó a link ez a jó: kolo.zip -
#1697 Én a resistance-t csak úgy telepítettem eddig hogy fent volt a redhammer is.Talán olyan jobban tudna segíteni akinek csak OFP+Res van. -
#1696 hiányzik egy addon de hogy miért azt nem tudom.Mindenesetre letöltheted innen.Tömörítsd ki a Res/addons/ -ba hátha jó lessz.De szerintem az a legegyszerűbb ha beszerzed a redhammert akkor tuti jónak kell lennie. -
guces #1695 LSC, Pedro, valaki, haladok de még nem az igazi, szóval ofp felrak,semmi crack ilyesmi, Resistance felrak, 1.91 patch, és erre a crack. Res.exe indit és ezt irja ki: Addon kolo requires 1.85 of application. Erre van valami orvosság? Elöre kösz. -
guces #1694 Ok, köszi probálkozom. -
#1693 Hát valószínű a key-ekkel lehet itt probléma, mert úgyrémlik, hogy nekem is pont ezt írta ki. Egy cdkey.reg lehet megoldaná a problémát. -
guces #1692 Ok, köszi probálkozom. -
#1691 na szóval ofp felrak,semmi crack ilyesmi, Resistance felrak, 1.91 patch, és erre a crack.Ha nem jó akkor nem tom.Jónak kéne lennie. -
guces #1690 LSC, Pedro, valaki, mindent ugy csináltam ahogy megbeszéltük de nem megy, a Resistance.exe nem indul, a hiba üzenet a köv: OFP nincs telepítve vagy nem jol van telepítve! Az alap ofp elindul.
Hogy fojtasam, dobjam az egész játékot és új telepítés? Köszi a segítséget. -
#1689 má nem tom:). -
guces #1688 Hello Pedro, irtam a honlapra, tudnál válaszolni nagyon örülnék neki!Köszi -
pedro870 #1687 wazze -
atusss #1686 hát wazze én nem atusss vagyok és azt sem tudom ki az az atusss....mi a ... van itt?? :)))) -
atusss #1685 multihoz OFP+RES kell -
guces #1684 LSC ezt kinek írtad? -
#1682 a crack-eltre nem megy fel.Telepítsd újra. -
antijedi #1681 és nekem is válaszolj pls hogy multyhoz mi kell? nem elég véletlen egy sima alap ofp? :P -
guces #1680 Kösz Caviar, a elözö kérdéseimre is tudnál valami tippet adni? Elöre is kösz. -
#1679 Ezt így akartam:
guces: OFPRes_upgrade_1_91.zip
mstummer: A Resistance-he csak az alap OFP kell (Cold War Crisis)
bimbi10: Az a módszere, hogy rákattintasz kétszer a patch-re. -
#1678 guces: ftp://downloads.codemasters.com/Upgrade/OFPRes_upgrade_1_91.zip
mstummer: A Resistance-he csak az alap OFP kell (Cold War Crisis)
bimbi10: Az a módszere, hogy rákattintasz kétszer a patch-re. -
guces #1677 Hello, segítsen már valaki! Köszi -
guces #1676 Hello, segítsen már valaki! Köszi -
bimbi10 #1675 Sziasztok tudja -e valaki milyen módszerrel lehet felrakni az új patch-eket másolt játékra vagy lehetetlen?? -
guces #1673 Hello, nem találom a 1.91-es Patch-t, tud valaki segiteni? -
antijedi #1672 multyhoz muszáj resistance?? :D
full alap ofp nem elég véletlen? (pere patchekel együt... :P) -
guces #1671 LSC köszi,telepítem és még írnék mert volna kérdésem az OFP CZ-vel kapcsba. Köszi -
#1670 a szigetet editorban tudod használni és multiban ha az adott pálya azon van persze.Az OFPhu-ról még érdemes letöltened a magyarosításokat meg ami még érdekel.A multihoz kell még az AP3 (de lehet hogy már AP4?) is. -
#1669 ha van resistance-od akkor csak az 1.91 kell+crack hozzá.A saját küldetésed a User/teneved/missions/ és ott a pályád neve mappa.Ha jobb hangot akarsz akkor használ a dynamicrange mod-ot.Man még egy nagyon jó mod ami a felhőket cseréli le negyon szépre hisky a neve.Minden fegyvert és egyéb adon-t megtalálsz a OFP CZ oldalon.Az addonokat csak az editorban tudod használni.A dynamicrange-t és a felhőt bárhol.Van még egy vér mod is de az nem nagyon megy együtt a dynamicrange-val és kicsit lassítja is a gépet. -
guces #1668 Bénázom it, elírtam, Hungarian OFP Scene Portal. -
guces #1667 UI: Láttam egy "új" szigetet is amit le lehet tölteni a OFPHun oldalról, ezt csak a neten lehet használni? Vagy hogy müködik ez? Köszi -
guces #1666 HELP Csá mindenkinek, nagy a gondom le akerom törölni a OFP-t, és ujra telepíteni de már nem emlékszem a Patch-ek sorendjére, melyiket kellene elöször felrakni és utána a töbit stb... ebben tudna valaki segíteni? Ezt elöre is köszi. A másik a Editors-ban csináltam 1 pár pályát ami nagyon bejön nekem, a mappák közül melyiket kel elmentenem máshova hogy az uj telepítésre be tudjam rakni? Ugyanis töbször találtam már ua a általam írt pályát, de melyiket jó ha elmentem? Harmadik, OFPHun oldalon vannak letöltések melyiket érdemes letölteni 1 tört verziohoz, és melyiket tudom a Singlébe, M Editors-ban, Campaig-ban használni, vagy látok javulást képi, vagy hang terén, esetleg új jármüvek, fegyverek, melyiket tudom használni? Segítségetek előre köszönöm, várom a tanácsokat kösz Ati. -
#1665 És nincs egy readme ahol legalább leírnák a szükséges addonokat. -
#1664 a Between the lines elég szar.Átgondolatlanul megszerkesztettek pályák és folyamatosan addon-ért rinyál.Editorupdate102.Hiába rakom be nem jó neki.Ennyi volt számomra.Talán a PoW jobb lessz ha végre lejön. -
#1663 A between már lejött most a planetet töltöm 18-al.800 mega:(. -
antijedi #1662 planet of war-t latam clonecds verzioban dc++on de dsl-es gyerek 6 slotal és állandóan televan :D