4624
Operation Flashpoint
  • pedro870
    LSC, a JAM addont megtalálod a BAS Blackhawk csomagjában.

http://www.ballistic-studios.com/downloads/BAS_Blackhawks1_SOAR2_JAM1.zip

Guces: öö most nem tudok helyet hirtelen, de az eredeti kb 6-7k most asszem.
  • guces
    Hello
    Tudna valaki segíteni, hol lehet a Resistance-t letölteni?
    Segítséget köszi.
  • [NST]Cifu
    Sorry man'
  • LSC
    áááááááááááááá:)Pedig olyan jó lett.
  • pedro870
    Leírás és letöltés

Tartalma
  • pedro870
    nyanyád!
  • pedro870
    OFPHu Addonpack 4

multihoz

<a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=News&file=article&sid=267&mode=flat&order=0&thold=0">AP4 leírás és letöltés</a>

<a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=News&file=article&sid=268&mode=flat&order=0&thold=0">AP4 tartalma</a>
  • pedro870
    Most nem tehetem, mert előtérben kell hagynom a Bodajk térképet :).
  • DOGMAN
    bazzeg Cifu ezt nem teheted velem...
  • [NST]Cifu
    Sajnos nekem sem jó az időpont sajna, ezért is nem kapálództam mostanság (égő pofa effektus :))
  • LSC
    akkor az lenne előnyben akinek erősebb gépe van.
  • LSC
    Rakd már be plz az RPG-s képet amit felraktam a képtárba a hét képéhez:).
  • LSC
    Asszem sajna nem jó nekem a meló miatt.Talán legközelebb.Have fun all.
  • LSC
    jóvan értjük:).Ez eszembe sem jutott.
  • bfg900
    Oké, akkor ez volt a baj, én csak multiban huzigáltam a visibility-t.
  • bfg900
    Oké, akkor ez volt a baj, én csak multiban huzigáltam a visibility-t.
  • pedro870
    Cifu, Lsc, bfg...mi a helyzet Bodajkkal? :)
  • pedro870
    Viszont single player editornál, miközben mozgatod a látótávolság beállítását, közben látnod kéne a háttérben, ahogy az a ténylegesen nő vagy csökken. Multi editornál talán az számít, mi volt a szerver indításakor a beállítás, illetve ha van setviewdistance a pályán, akkor mindig az lesz érvényes.
  • pedro870
    a terep részletességét pedig
    setterraingrid x
    módon lehet állítani a multi pályán.
    x= 50, 25, 12.5, 6.25, 3.125
  • [NST]Cifu
    Márpedig megváltoztatja, de sok custom küldetésben a készítője lefixálja a látótávolságot, ami főleg multiban számít, mivel elég vicces csata az, ahol az egyik játékos 600 méterig lát, a másik meg 2km-ig :)))

A küldetésekben a "setviewdistance x" adja meg emlékeim szerint a látótávolságot. Amúgy az alap küldetésorozatban pl. nincs lefixálva a látótáv, tehát pl. ott látnod kellene a változást, illetve ha a küldetésszerkesztőbe vagy.

Egyszerű példa: indísd el a küldetésszerkesztőt, rakj le egy ürgét (alapból "player" lesz), és indísd el. Ezek után ESC, majd SETUP, és állítgasd a látótávot...
  • LSC
    nem hiszem:).
  • bfg900
    Hát akkor nálam az bugos, mert egy miliméterrel sem változtatta meg a látótávolságot :|
  • LSC
    de bizony lehet,de lehet hogy resistance kell hozzá.A video options-ban a visibility.
  • bfg900
    Hogy lehet látótávolságot állítani? Optionsban nem leltem.
  • LSC
    kűdtem egy mailt.
  • LSC
    De az egésznek az a lényege (nem figyeltél) hogy amit csinálok kampányt abban akarom hogy mások legyenek.
  • LSC
    A dynamicrange már rég fent van, át is variáltam a magam tetszésének megfelelően:).
  • [NST]Cifu
    Ezt a hang dologot amúgy nem értem. Inkább rakj fel egy sound Addon-t (pl. Dynamic Range), azok tényleg sokat dobnak az élvezeten.
  • [NST]Cifu
    Erre a bullet time-ra én is kiváncsi leszek :))

Amúgy a jelenlegi gépemen a CPU-ra 6000 pontot ad (AMD Barton 2500+ felhúzva 3200+-ra), de az előző gépemre, egy 1Ghz-es P3-amra csak 1600 pontocskát adott. Azon 1200m-es látótávval voltam (tankcsatákhoz, helikopteres akciókhoz kellett annyi), most 1600 méter, és "High Detail"-on megy (a "Very High" esetén ekkora látótávnál már erősen belassul).

Amúgy amire még házsártos a játék, az a ram, gyakorlatilag egy-két küldetés után célszerű volt egy fullos restart nyomni, WinME alatt az 1Ghz-es, 256Mbyte-os gépemnél, pláne a spéci addonokkal telenyomott küldetések után.
  • LSC
    Jah és nem pár fegyverhez hang kéne hanem pl van a G36.pbo és azt akarom hogy legyen egy pl lsc_g36.pbo ami az editorban is megjelenik, ez ugyanaz lenne mint a gyári csak más a hangja.Az a lényege hogy nek elljen felül írni az eredeti fájlokat.Ehhez kéne másik config.ccp
  • LSC
    de nem mindegy a látótávolság sem:).
  • LSC
    Egyébként ez a játék jobban proci függő mint VGA.
  • LSC
    Ezt a sniperes témát már én is megcsináltam bae.AWP-vel lövik ki a csávót a sniper és közben látszik a golyó.A szerkesztéshez én is értek csak a config.ccp-hez nem.(még)
  • LSC
    Akkor csak a Radeon lessz a bűnös mert nekem nem szokott közelítéstől függően hibákat produkálni.A sok ALT+TAB tól szerkesztés közben már nekem is landolt desktop-on de az más tészta.
  • [NST]Cifu
    A 8500-ös 64Mbyte-os volt, de ha neked "high detailon" nem szaggatott pl. 30 egységgel a képben egy város közepén, akkor a hiba az én gépemben volt :D

Amúgy nem teljesen látom át a dolgot, miért fagyasztja le a rendszert nálad, mondjuk mst jött ki a Cataclyst 3.7, de az OFP-ről egy szót sem ejtenek...
  • [NST]Cifu
    Bevallom, a Res-t nem próbáltam 7x00-es szériával, mivel a 8500-ösöm kb. akkor lett meg, mint a Res. De sajnos nem elképzelhetettlen, hogy valami ilyesmi okozza a gondot, a Res. sajnos eléggé eszi a hardware-t, és a 32MB-os videókártya "normal detail"-on eléggé gázos már a Res-szintű mapokra, én még 8500-on is kénytelen voltam visszavenni "low detail"-ra, ha komolyabb mennyiségű egység volt a képen, és a "normal detail"-nál is szépen belassult, pedig egye ez erősebb kártya, mint amivel te rendelkezel. Szóval itt szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a kártyád nem bírja már valószinüleg.

Az, hogy ilyenkor kilép az asztalra ismerős jelenség - egyes addonoknál 8500-nál is előfordult, hogy bár távolról tökéletes volt, de ha közeliteni kezdtem hozzá, és ki akarta rakni részletesebben, akkor szépen kirakott az asztalra, roszabb esetben (ill. WinME alatt) pedig le is fagytam.

Javaslatom tehát az, hogy ha a Resistance-alapú mapokon akarsz kavarni, vedd vissza "low detail"-ra.
  • LSC
    Újabb VGA driver ha nem próbáltad volna még.Az addonok némyelyike ,eg űber fasza, pl a nemrég kiadott MI28.Még az is látszik melyik rakéta hiányzik a kilövőből pl.
    Dutch Flander
    Én épp egy kampányon dolgozok és szeretnék egy két gyári fegyvert belerakni más hanggal úgy hogy a régi fájlt ne kelljen felül írni.Meg tudnád oldani?
  • [NST]Cifu
    Nekem se Radeon 8500LE-vel, se 9800Pro-val nem csinált ilyeneket, de hasonló jelenséget láttam már. Szvsz valami addon bekeverhet, nincs felrakva valami spéci addonpack, amely esetleg bekavarhat?

Sajnos az OFP egyik legszörnyűbb házsártja az, hogy bizonyos addon-ok képesek összeakadni, és amikor az ADDON könyvtár már másfél gigás, akkor bizony menetrendszerint meg is történik. Szóval a kérdés az, hogy ez akkor is jelentkezik, ha friss OFP+RES install után próbálod?
  • LSC
    akkor valószínű mert nekem GF van és a radonoknál ritkán de előfordulhat.A Planet of War nagyon jó.Aki tudja szerezze be.
    Konfig: AMD 1600+,GF3 Ti 200,768MB ram,WinXP.
    Azt próbáld még meg hogyha be van kapcsolva az antialiasing vagy anisotroping filter kapcsold ki.
  • LSC
    Nincs nálam probléma,kipróbáltam.Tehát nálad van valami de szerintem ezt bill géc és Marek Spanel sem tudná miért van.