Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Config:
-nVidia geforce MX440
-512 RAM
-AMD Athlon (vagymi) 1400+
Nem nagy kép, de így is elmegy rajta. Igaz ezen a képen szaggatott mivel 256 Rammal készült még akkor.
1600*1250 -es felbontásban készült kép
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://racing-events.blogspot.com/
512RAM, Geforce 5500, 2000-res proci bõven megteszi neki.
Én 256 DDR-rammal, Geforce4 mx440-el, és egy amd duron 1400+ -os procival jatszottam. 1600-2000 -res latótávon 1024-en "tökéletesen" (egy-két akadással néha) futott. Most már van 512 amivel jól megy ezen a beállításon, sõtt kicsit többre is tudtam húzni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szóval a resistancot hogy kell felrakni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Kérem,hogyha vki tud infot a OFP😛lanet of War nevü unofficial kiegészitörõl az szoljon...sajna csak halott linkeket találtam,ill itt az sg-n egy halott topicot...ja...meg az amazon.com ot....de azt kihagynám😊))
thx😊)
(engem nagyon sokszor tankal lõttek ki az ah1-bõl úgy hogy a heli meg sem sebesült. Szóval kilõttek belõle)
modokból itt csemegézhetsz bõven, de nagy figyelmedbe ajánlanám az FFUR-t amit itt találsz. + ezt le kell töltened hozzá! (További infók róla: #4247)
Tankokkal kell fedezni az evakuácios csapataimat...ez ok....az Abramsok,M60 asok szépen lepukkannak...aztán a tengerparton a csapataimat Apache helik szadizzák..utasitanak,hogy szedjem le ezeket...hogyan??a tankjaimmal??netán fellövök odáig,vagy machine gunnerrel??...mert annyira kevés az idõ,hogy nem jutok tovább....
köszi a válaszokat..
Emellett kérdezném,hogy mellik modokat tudnátok ajánlani,ami müxik is..és nem csak stuffok,nehezitések,skinekbõl állnak,hanem komplett kampányok,sztorik,stb...thx😊))
Mindenkinek jo játékot kivánok😊)
(vendegsegben van nalam)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elég LOL lesz a kérdésem:
_eddig mindent simán jáccottam,(alapgame)....nemrég mevettem a goty-t,nyomom,nyomnám az ellenállást.....mivel...mivel képtelen vagyok rájönni a backspace menüben arra,hogyan lehet egyenként kijelölni utasitani a csapattagokat.nekem max az megy eddig,hogy mind eccerre kijelöl,és ugyanazt teszik....ez elég gáz,hiszen igy alapból bukik a pálya,és eleve a játék is.ha szinra jelölök,akkor is mind ugyanaz a szin lesz...
kérem,hogy szájbarágosan ,mint egy telefonmenüt😊)vki irja le,mi a lépése annak,hogy egyenként tudjam utasitani a csapattagokat,jármüveket😊)köszönöm!!
(tanklopos pályán állok,és mind egy jármübe ugrál ki-be----stb....
hogy tudok az editor-ban megadni egy team-nek nevet hogy scriptben hivatkozhassak rá? hogy ne kelljen egyesével minden csapattagot elnevezni?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Off vége fáradt vagyok!
A cheat mûködésbe hozása = használás. szerintem 😊
Off vége!
It's Easy!
Hold LEFT SHIFT and KEYPAD MINUS simultaneously on the main menu or during gameplay, release them, and enter these cheats:
campaign - All missions unlocked
topography - Show map elevations
Hold LEFT SHIFT and KEYPAD MINUS while playing, release, and enter these cheats:
iwillbetheone - God mode
savegame - Creates saved state
endmission - Ends current mission
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"