Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Hmmm maxi minden aa meg af?,Nincs vmi mod amivel a fegyverek felbontását növelhetném mert elég lapos a textúra😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
tess full graf nálam. (igaz ez PS kép, de alján ott van a rendes link)

Config:
-nVidia geforce MX440
-512 RAM
-AMD Athlon (vagymi) 1400+
Nem nagy kép, de így is elmegy rajta. Igaz ezen a képen szaggatott mivel 256 Rammal készült még akkor.

1600*1250 -es felbontásban készült kép
Boconadi
simán
Scottt
Pls küldjetek már pár képet thx

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Ati 9250-ven meg 1700 proci mellet el futna normálisan ???Mert az armához kevés a vidkarim 😞 Lehet megszerzem

Nem, szóval 2xkb600mb +1x131mb.

http://racing-events.blogspot.com/

Boconadi
Tört?
Végre elkunyeráltam a GOTY Edition-t. Telepitem az 1. cd-t erre a felél kiírja "File not found: F/data/gamespyR.url" 😞 Nem ismert hiba? Nem tudtok megoldást?

Boconadi
majd gyüssz velünk gémelni 😊
Végre meglesz a Goty edition. Nem túl nehéz egyébként? Lehet helyi hálón játszani?

Boconadi
nagyon érdemes.

512RAM, Geforce 5500, 2000-res proci bõven megteszi neki.

Én 256 DDR-rammal, Geforce4 mx440-el, és egy amd duron 1400+ -os procival jatszottam. 1600-2000 -res latótávon 1024-en "tökéletesen" (egy-két akadással néha) futott. Most már van 512 amivel jól megy ezen a beállításon, sõtt kicsit többre is tudtam húzni.
Hello. Mijen gépen fut6 élvezhetõen a játék? És érdemes most elkezdenem vele játszani, nem túl nehéz??

Seaweed
<#gonosz1>
Mind1, h átmentünk e vagy sem... van 1.05ös ArmA port meg OFP AP5 de egyiket se jáccuk 😊 (hogy mért azt nem tudom)

Sanyix
Nem mentünk át armára.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Boconadi
Boconadi
Ha kampányt akarsz nyomni, akkor külön át kell váltani resistance-ra. Amúgy meg kiírja a verziószámot.
hooah
Megvan az OP egy dvd-n van hozzá egy nagy csomó cucc(patch+ minden féle másolgatós mappa, meg van a dvd-n 3 cd-nyi op feltelepítettem mindent, elvileg a Resistance is rajta van de a játék elíndítása után csak a sima cold var crisis jön be, bár vana benne egy csomó új egység.
Szóval a resistancot hogy kell felrakni?

Alig játszák már átmentünk ArmA-ba
ArmA SG

Bence94
bocs tetszik a space

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
helo tetszika jaték de játszanak -tok még vele?és multiban milyen mert lehet megvennem

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Boconadi
"elfelejtettem a jelszavát az msn-emnek"

hát erre én is mondhatnám.
Ami késik nem múlik...

Ryleh
Sziasztok!!

Kérem,hogyha vki tud infot a OFP😛lanet of War nevü unofficial kiegészitörõl az szoljon...sajna csak halott linkeket találtam,ill itt az sg-n egy halott topicot...ja...meg az amazon.com ot....de azt kihagynám😊))

thx😊)

Boconadi
én aszittem hogy most kurva nagy lebaszást fogok kapni <#gonosz1>
Jóvan azthittem az a sima 2007 ;P

Boconadi
Még jó hogy ott van a #4296-ben.

No problem !
Aki esetleg még játszik OFP-vel :
Kijött az FFUR2007SLX link

Boconadi
próbáld meg gépfegyverrel kilõni az apacs pilótáját. Ha ez nem segít küldj rá szabotot.

(engem nagyon sokszor tankal lõttek ki az ah1-bõl úgy hogy a heli meg sem sebesült. Szóval kilõttek belõle)

modokból itt csemegézhetsz bõven, de nagy figyelmedbe ajánlanám az FFUR-t amit itt találsz. + ezt le kell töltened hozzá! (További infók róla: #4247)
Ryleh
Kérdésem a Red Hammer egyik kvesztjével kapcsolatos.
Tankokkal kell fedezni az evakuácios csapataimat...ez ok....az Abramsok,M60 asok szépen lepukkannak...aztán a tengerparton a csapataimat Apache helik szadizzák..utasitanak,hogy szedjem le ezeket...hogyan??a tankjaimmal??netán fellövök odáig,vagy machine gunnerrel??...mert annyira kevés az idõ,hogy nem jutok tovább....

köszi a válaszokat..

Emellett kérdezném,hogy mellik modokat tudnátok ajánlani,ami müxik is..és nem csak stuffok,nehezitések,skinekbõl állnak,hanem komplett kampányok,sztorik,stb...thx😊))

Mindenkinek jo játékot kivánok😊)

joebacsi
nm 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Lammer
Ryleh baratom neveben: KOSZONI SZEPEN! <#worship>

(vendegsegben van nalam)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

joebacsi
F1, F2, F3, F4..... 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ryleh
Sziasztok!!

Elég LOL lesz a kérdésem:
_eddig mindent simán jáccottam,(alapgame)....nemrég mevettem a goty-t,nyomom,nyomnám az ellenállást.....mivel...mivel képtelen vagyok rájönni a backspace menüben arra,hogyan lehet egyenként kijelölni utasitani a csapattagokat.nekem max az megy eddig,hogy mind eccerre kijelöl,és ugyanazt teszik....ez elég gáz,hiszen igy alapból bukik a pálya,és eleve a játék is.ha szinra jelölök,akkor is mind ugyanaz a szin lesz...

kérem,hogy szájbarágosan ,mint egy telefonmenüt😊)vki irja le,mi a lépése annak,hogy egyenként tudjam utasitani a csapattagokat,jármüveket😊)köszönöm!!
(tanklopos pályán állok,és mind egy jármübe ugrál ki-be----stb....

norbre
üdv

hogy tudok az editor-ban megadni egy team-nek nevet hogy scriptben hivatkozhassak rá? hogy ne kelljen egyesével minden csapattagot elnevezni?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nemtudom.Most nem nézem meg a magyar értelmezõ kéziszotárba.

Off vége fáradt vagyok!
Mondtam én hogy bûn?
A cheat mûködésbe hozása = használás. szerintem 😊

Off vége!

Nem nagy bün ha otthon a gépemen single be cheat-et használok.Én igy gondolom...Egyépként tudom használni csak müködésbe nemtudtam hozni.It's Easy!
Ne csítelj ha nemtudod használni...
It's Easy!

igy mar érthetõ<#duhos2>
Itt ki mondta ,h van console? ezeket csak ugy be kell irni Shitft + numpad - és beirod. lol

Én is csak lesek de jobb lenne ha müköde is.....
Operation Flashpoint: Cold War Crisis Cheats
Hold LEFT SHIFT and KEYPAD MINUS simultaneously on the main menu or during gameplay, release them, and enter these cheats:

campaign - All missions unlocked
topography - Show map elevations

Hold LEFT SHIFT and KEYPAD MINUS while playing, release, and enter these cheats:

iwillbetheone - God mode
savegame - Creates saved state
endmission - Ends current mission
Boconadi
én is csak lesek 😄
consol OFP-ben???

Van valami trükk a consol elõhivásához??Amit találtam az nemjött be nálam.
norbre
jaja.. még azt sem lehet ráfogni hogy ez már valami baromi drága gém lenne..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Kaszi46
ragaszd össze<#ravasz1><#idiota>

*Posse*T.W.D*

repvez
vedd meg a cdgalaxisbol 2500-ért a GOTY-t aztán nem lesz gondod vele.
szoval?