4624
Operation Flashpoint
  • Icebird
  • [NST]Cifu
    Ha jobban érdekel a játék, még régebben nyitottam egy topicot neki a HWSW-n, elég részletes ismertetővel:

Söldner topic @ HWSW.hu
  • LSC
    Most nálam sem jó de jó volt.
  • Dutch Flander
    Ezen a címen nekem semmi nem jön be. Mi ez a játék???
  • LSC
    Én tudom...Formattálja a vinyót
  • Braveheart
    Emberek! Mindneki játszon az OFP-vel karácsonykor, gondolom sokan tudják, mi fog történni a játékban! Screenshotokat is rakjatok be! :)
  • LSC
    listálya j-os j? .A hát.
  • LSC
    Azt hiszem amíg kijön az OFP 2 addig lessz egy jó kis konkurens game. Nagyon ígéretesnek tűnik és ha még editálható is lessz mint az OFP akkor megállja a helyét. Érdemes a fegyver és járművek listályát megnézni
    http://soldner.jowood.com
  • 12346
    zsír. megoldottam ezzel a kulcs cserélővel
  • 12346
    na banyek.. sose gondoltam, hogy ide jutok. lekaptam a resistance iso-t, eddig rip volt, rá mentek a pöcsök meg minden, csak körülményesebb volt. nah szal most földobtam az alap flespöttyöt, aztán rá a resistance-t, rá crack, aztán kilép, hogy "Bad serial number given in Setup". fuck. aztán ezt megjátszottam úgy is, hogy pöcsöket is rádobtam 1.91-ig. ue a bibi. mi a vért tegyek, hogy mococorgjon?
  • Dutch Flander
    De ezért letölteni? Dugjon be magának egy mikrofont, azt vegyen föl magának. Ha nem tetszik a saját hangja, torzítsa el GoldWave-el.
    Hallod, Randall Flagg (#2041).
  • MX Maximus
    Ez fájt!
  • LSC
    Röhögni fogsz de van ilyen magyarosítás. Vigyázz gránát, elkaptuk a köcsögöket stb. Vicces.
  • Dutch Flander
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ez súlyos vót. El is felejtettem, hogy beszéd is van benne...
  • MX Maximus
    NEEEEM. Mondjuk: Múv áut end sztéj ló. fájör in dö hól!
  • Dutch Flander
    Counter Strike magyarosítás??? Ez jó vicc! Leszinkronizáljuk magyarra az összes fegyver hangját!
    Ratat-ta-ta... Dirr-durr... Piff-puff... Flanyofssss... Bummm... Ááááááá... Ööööööö... Kabúúúúúmmmmmmm...
  • MX Maximus
    Csak nem Counter Strike! Mert akkor nemjó helyen jársz!
  • Dutch Flander
    Mi a piCSa az???
  • 12346
    dc-ről kapd le a gamét (iso)
  • jerome
    Szorry lusta voltam és nem olvastam vissza.
  • jerome
    Egyébként van magyar klán?
  • jerome
    Sziasztok megtudná valaki mondani, hogy honnan lehet mostanábam letőlteni a játékot nem rippelt formátumban. Vagy érdemes megvenni 6000Ft-ért?
  • Dutch Flander
    Én annak idején, míg nem eredeti volt az OFP-m a patch-eket nem tudtam rá föltenni, mert kérte az eredeti CD-t. Ezért örültem nagyon az 1.30-as rip-nek. Manapság ez már másképp van?

Ja, amit kértél méjlben arról nem felejtkeztem ám el. Még van egy ZH-m, aztán mindent részletesen leírok (méjlben). OK
  • LSC
    Nem igaz. Csak ne rakjál crack-et mielőtt patch-elsz csak az 1.91-re. De ha az 1.92 vagy 1.94 exe-t használod akkor nem kell külön crack.
  • Dutch Flander
    Ha teheted dúrd le az egészet és így rakd fel:
    1. Operation Flashpoint (1.00)
    2. Resistance (1.75)
    3. 1.91 Patch

Így elkerülöd azt a helyzetet, hogy az OFP könyvtárában lévő Addon könyvtárban benntlegyen ugyanaz, mint a Res\Addon könyvtárban. Lehet, hogy ez volt a baj. Valamint ez így azért jó, mert addonjaidat a "külső" addon könyvtárba gyűjtheted, a "belső"-höz meg nem is kell nyúlni (még ha egy addon azt is írja a readme-jébne, hogy oda rakd, mert nem ettől függ a működése).

Hú de okos vagyok, merthogy ha véletlenül nem eredeti az OFP-d akkor a fent írtak valószínüleg s*art sem érnek. De ha jól tudom, az is igaz, hogy nem eredetihez nem lehet patch-et fölrakni.
  • LSC
    Miért írja ki ezt nekem az Mirc amikor be akarok menni az ofp.hu szobába hogy : unable to join channel (need correct key)
  • bfg900
    Kivéve akit zavar a megaigénytelen sárga dvd tok :)
  • teco
    Melyik wrz-ről, mert a predatorwrz-ről már a HL2 letöltöttem de nem megy(exe hiányosak). Kösz
  • LSC
    DC++ vagy fizetős FTP vagy SMS-es warezról.
  • teco
    Helóka! Honnan lehetne teljes játékokat letölteni?
    Egy pár címet megköszönnék.
  • LSC
    Az nem normális aki 12000-ért megveszi azt.
  • Dutch Flander
    Valóban lehet kapni, hogy mindenfele, azt nem tudom, de a MediaMarkt-ban lehet kapni 5900Ft-ért 3az1-ben csomagolásban.
    Egy polcal odébb meg egybecsomagolva a Red Hammert a Resistance-el csak csupán 12000Ft-ért. Normálisak ezek???
  • LSC
    annyira mindenfelé nem mert bejártam a fél magyarországot egyért az külföldről rendeltem. Aztán jött a lveél a CD galaxisból hogy nekik is jött:).
  • pedro870
    Az a lényeg, hogy az upgrade 1 meg ilyesmik, korábbi patch-ek. Az ofp verziói így néznek ki:

1. Alap OFP-t felteszed: 1.00 (volt 1.2-as is) Nem kell crack.
    2. OFP: resistance-t telepíted: 1.75, benne lesz minden korábbi patch tartalma, kivéve a red hammer kampány, nem kell crack
    3. 1.91-es patchet letöltöd a hivatalos oldalról, vagy az ofphu.servegame.com-ról, telepíted: 1.91, nem kell crack
    4. 1.94-es béta patch-et vagy exe-t leszeded a hivatalos oldalról, vagy az ofphu.servegame.com-ról, telepíted: 1.94: nincs benne cd-védelem, nem kell crack.

Ezt értem tiszta telepítésen :) No crack.

Ha nincs Res-ed, ajánlani tudom a GOTY verziót: benne ofp, red hammer, res, 6k-ért lehet kapni mindenfelé!
  • teco
    Köszike, de nem értem. Az opf. feltelepítve ( crack-es cd.),
    upgrade 1. letöltve, de rá clikkeve nem nyílk meg. Kiírja
    hogy "please no corekt cd".....blabla. mit értesz tiszta telepítésen?
  • pedro870
    tiszta telepítéssel juss el 1-94-ig, ezeknél már nincs cd ellenőrzés

1. ofp
    2. res
    3. 1.91
    4. 1.94
  • LSC
    miről beszélsz?:)
  • teco
    A letöltött "upgrade" exe.-ket nem tudom megnyitni,mert korekt cd-t kér.Nekem pedig crack-elt cd.-m van. Mit lehet
    tenni?
  • LSC
    A registry ből kitörlődött a bejegyzés. Eredeti OFP vagy eredeti Resistance kucsod van? Ha az OFP keyt akarod cserélni akkor használd EZT
  • Braveheart
    Hali kéne egy kis help. Újraraktam a windowst, és azt írja ki a játék indításkor, hogy rossz a cd key, ami pedig eredeti, tehát jó. Hol lehet átírni a cd-keyt anélkül, hogy újraraknám gamét? THX