4624
Operation Flashpoint
-
Smokk #2221 ok mond a ftp cimet+a jelszavam es mar toltom is -
#2220 A vinyómon! Íííííííí...
-
Smokk #2219 NA mar csak 1 kerdesem lenne, 1.85-os Resistance patchet holeee talalok?!? -
Smokk #2218 Koszonom,akkor megnezem ugy h elsonek a az 1.85-ot rakom fel es csak utana a 1.91 -
#2217 Az eredeti OFP-hez (és a küldetéslemezéhez, a Red Hammer-hez) jöttek ki a patch-ek 1.46-ig. Az ez utána Patchek már a Resistance-hoz jöttek ki.
Szóval ha csak sima OFP van fent: 1.46
Ha OFP+Resistance van fent: 1.91 vagy 1.94béta -
#2216 sztem nem tod föltenni egyböl,én ugy szoktam telepiteni hogy origibe fölrakom egymásután a cold wart,red hammer,majd resistance,utánna 1.85ös patch,aztán 1.91,majd 1.94béta ami nekem jelenleg van :) -
Smokk #2215 Az eredeti jatekra azonnal feltehetem a legujabb patchet?
Csak azert kerdem ezt a gagyi kerdest, mert ha felteszem a legujabb patchet mindig elkurodik a jatek...
Vki nem tudna segiteni hogyeee oldjam meg ezt a problemat, mee mar nagyon jatszanek halon, de a regi verzio persze nem m1(az addon pack 4-et mar leszedtem) -
#2214 valahol már találtam én is ilyen képeket(természetesen nem a gamébol)de láma vagyok hozzá nem tom nézni:) -
#2213 DANKJÚ VERI MÁCCS!
JÚÁR GRÉT MEEN! -
#2212 ZSÍR!!
A freemail-es cimmel elég sok idő mire kimegy a jelszó, nem szoktam, de veled kivételt tettem és regisztráltalak kézzel.
Az ott megadott emiledre ment a pass.
DOGMAN -
#2211 Mivel az eredeti OFP is kell, ami bizony már nem mai darab, a legjobb, ha a p2p filecserélőkkel próbálod meg. De rögtön kettőre is rá kell keresned, mert kell az Operation Flashpoint, és az Operation Flashpoint: Resistance.
Egyébként mostmár csak valami 6 ezer forint körül van az eredeti OFP GOTY verzió, ami ezek mellett még a Red Hammer-t is tartalmazza (ez azonban nem kell ha letölteni akarod a játékot! Bár végülis jó küldik vannak benne:)). Szvsz BestBuy... -
#2210 Helló valaki megtudná mondani hogy honnan lehetne ezt a játékot letölteni? Vagy hogy a Foxywarez-ről nem -e lehet leszedni -
#2209 Esetleg még úgy tudok segíteni, hogy fordított képeket készítek. Mert a sztereó képeket kétféle módszerrel lehet készíteni:
1. "túlnézéses" típus: a szemeddel a végtelenbe nézel, a két szemed nézősíkja nagyon kicsi szüget zár be egymással.
Tulajdonságok:
- ekkor a kép szélei nem olyan zavaróak
- a fix-sík az a legközelebbi sík. Érthetőbben: miközben nézed a képet (3D-ben persze) és a kép előtt jobbra-balra mozogsz, akkor a 3D-ben látott kép hozzád közelebb eső része lesz fix, hátrább a kép jobban elmozdul (téreffekt).
2. "kancsalítós" típus: a szemed fókuszpontja nem a kép mögött, hanem a kép és a szemed között van. A két szemed nézősíkja nagy szöget zár be egymással.
Tulajdonságok:
- kissé zavaró a kép széleinél látható "semmi"
- a fix-sík a legtávolabbi sík (az előző def. fordítottja)
- sokan nem látják ezt a fajtát, mert képtelenek kancsalítás közben fókuszálni
Na melyik legyen?
Mellesleg te is kipróbálhatod! Nem kell mást tenned, mint a jobb-, és baloldali képeket fölcserélni. Utánna ugyanezt kancsalítva kell nézni. Próbáld ki, hátha jobb lesz! -
#2208 Örülök, hogy tetszik!
A képeket mentsd le és kicsinyítsd le, úgy könnyebb lesz.
A videóval, meg az a baj, hogy még nem találtam megfelelő szoftvert amivel egy videó fájlt tudnék csinálni a 2-ből. Merthát 2 szeme van az embernek. Vagyis a 2 videót két ablakban futtattam egyszerre. Kezdetleges megoldás, de működött. Az a 3D-s nogovai erdő, apám...
Persze föltehetném a 2 videó fájlt valahova, csak az a baj, hogy egyrészt én modemmel netezem, másrészt a fájl méret 2*30MB = 60MB. Majd, ha egy videót csinálok, újrasűrítem, meg valahogy felpakolom, azt szólok.
Addig is, kértek még ilyen képeket? Írjátok le, miket néznétek meg szívesen 3D-ben. Majd intézkedem.
Pl. mikor az első képet csináltam nagyon megdöbbentett a látvány. Ugyanis azzal mindenki tisztában van, hogy a terep növényzete 2D-s lapokból van összerakva. Jól is néz ki, de mikor valaki ezt meglátja 3D-ben, az furcsa. Mintha a fákat, meg a bokrokat papírból hajtogatták volna össze. Nem semmi. Főleg ha nem Nogovában készül a kép, ott ugyanis kicsit kerekebbek, részletesebbek a terepobjektumok. -
LizardX #2207 Ez jópofa! igaz, az Apache-ot nem sikerül összehoznom, de a Vulcan mókás. Hol lehet megkukkantani a videjót? -
#2206 Tehát:
és
Ezer bocsánat! -
#2205 JAAAA ÉRTEM!!!!
Azt hittem, gyagya vagy! Pedig mégsem! Nem tudtam, hogy ékezetes fájlneveket nem lehet beszúrni! A vicc csak az, hogy nálam gyönyörűen bejönnek a képek! Vajon mitől?
Na mindegy, máris orvosolom a problémát! -
#2204 ejnye ejnye ékezetes fájl nevek -
#2203 nekem nem jönnek be a képek. -
#2202 ja ok:) -
#2201 6H7G SB8CM VT9NX GF4GP 35E6T -
#2200 Már szereztem, thx. -
#2199 Valaki adjon Operation Flashpoint - Resistance serialt plz! -
#2198 A magyar OFP szájtos regisztrációban senki nem tud seggit-enni nekem?
-
#2197 Hogy mi van?!
Mi az a "pirox X"? -
#2196 Jók lesznek ezek a pirox X-ek -
#2195 Valaki tudna nekem seggit-enni? A magyar ofp szájtra próbálom regisztrálni magam, de már másodszorra is mindhiába!
Ide képtelen vagyok regisztrációt szerezni!
Kihez forduljak ezügyben? Ötlet? -
#2194 Egy-két kép éppen aktuális munkásságomból:
Címe: OFP in 3D
Ezek un. sztereo képek. Túl kell rajtuk nézni, csak úgy jön ki a 3D-s hatás. Eszméletlen!!!
Vulkan:
Apach:
Ja, és csináltam már videót is! A kamera keresztül megy az erdőn. Sztereóban valami eszméletlen a látvány!!! Életrekel a sziget! -
Mellesleg én modemmel már sokszor tudtam csatlakozni a legkülönfélébb helyekre. De legtöbbször azért rúgtak ki, mert olyan lassú voltam, hogy a csiga mellettem... már nem emlékszem, olyan gyors volt.
Ha meg sikerült csatlakozni és a résztvevők nem bánták, akkor volt csak az igazi: az ellenfél játékosba beleeresztettem 3 tár m16-os ólmot, még mindig talpon volt, majd megdöglöttem, mert a hátam mögé került. Érdekes látvány lehettem! Ennyit a modemes OFP-ről.
De ennek ellenére tényleg sok helyre tudtam csatlakozni! -
Smokk #2192 senki se tudja mi lehet a gaz? -
Smokk #2191 hello az a probléma most, h ha külföldi szerverre csatlakozom akkor ezt írja ki: "config.bin/cfgvehicles/Target.hideweaponsDriver" mit tanácsoltok??? -
Smokk #2190 Thx! -
Braveheart #2189 ofphu -
Smokk #2188 hmm, feltettem, de a magyar szerverekhez sajna password kell(amit persze nem tudok), a kulfoldieknel + meg mindig ugyanaz a helyzet, csak tolt es tolt, es tolt... -
#2187 ha a mkagyar szerverre akartál felmenni akkor ofphu.servegame.com és töltöges le mindent amit kell amúgy asszem a 1.94 a minimum ami kell hozzá de lehet hogy az is kevés. A körvonalas dologról nem tudok semmit. -
Smokk #2186 Nagy szunet utan ismet felraktam az Of Resistens hozza a 1.91-es patchet es ket dolgot tapasztalok:
1. A szerverekre nem tudok fellepni, nem ir ki semmi hibauzenetet csak tolt a vegtelensegig
2. Bugos a jatek azaz csak az alakok korvonalait ill. kezeit latom
Legyszi segitsetek mar, bar gondolom ezeknek a problemaknak a megoldasat mar ezerszer leirtatok, de megis...
Koszi! -
#2185 Civil AI fejlesztése 50%-ban kész van!
Majd most jönnek az anyagi ötletek implementálásai, majd a harcászati AI (MI) kidolgozása. Hát, nem lesz könnyű, ha nem valami gagyit akarok összedobni... -
#2184 Ismeri valaki a "MFCTI 1.1A PS HR Everon" multi pályát?
Ha igen, és tetszett is nektek, akkor hírem az, hogy készítek egy hasonló stílusút.
Igazából egyelőre csak 3 személyre írom (East, West, Resistance), de ki tudja, mi lesz belőle...
A lényege, hogy el kell foglalni egész Everon-t. A játék addig tart, míg el nem foglalod az összes várost, akkor ugyanis az ellenfélnek / ellenfeleknek nincs hova respawn-olniuk.
Lényegét tekintve hasonló a fennt említettel, csak itt minden városban amit elfoglaltál bázisod települ kiképzőteleppel, kórházzal, jármű / tank készítő műhellyel, stb...
Elég az elején tartok, de öcsémmel már kipróbáltuk a béta bétájának a bétáját. Már ez is élvezetes. Mellesleg annyit tanultam az OFP hálózati felépítéséről, hogy az csak na. Tehát, ha e téren kérdésetek lenne, nyugodtan forduljatok hozzám. Talán tudok majd segíteni.
Na mindegy. Ennyi egyelőre. Gondoltam, írok valamit, mielőtt lehal a topic.
Bővebben később... -
#2183 chicken launcher :)
A csirkét nem én csináltam. -
#2182 Ja persze:
Thorougbred-A 2000+, 512DDR (266), Radeon 9200