Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam a riportot Spanel-el. Létezõ helyszínekren lesz a harctér? Akkor egyszercsak egy láthatatlan falba fogom beverni a fejemet a pálya szélén, vagy létezõ szigeteken fog játszódni, amit szintén víz vesz körül

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
De örülök is, mert addigra a hardver-árak is lemennek.
Hogy van ez???

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az OFP szabadságánál mi lehet korszakalkotóbb???
Én csak attól félek, hogyha kijön az OFP2 akkor biztosan nem árt egy hardver-frissítés. Sajna ez nem egy nagyobb addon lesz, hanem egy új engine (jól tudom?). Ergó életszerûbb és a mai kornak megfelelõ grafika.
Mellesleg, ha a 2 részben nem lesz editor, akkor én rá se fogok hederíteni!!!
ember küzd egy kib**zott zászlóért.
Felettéb felemelõ és izgalmas tud lenni. És ha egyszerre ennyi ember (bot) harcol a pályán én le se szoktam kakilni, hogy milyen részletesek a figurák, fegyvereik. A hangulat megvan és nálam csak ez számít...Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
A béta patch-bõl van csak exe verzió az ofphu ftp-n, ezt csak be kell másolni. Vagy itt:
1.94 exe
Mivel az 1.94-hez (és 1.92-höz) nem kell cd, érdemesebb feltenni 1.91-ig full eredetiben a programot és utána a béta exe-ket használni. Így nem használsz semmi törést...
"mondjuk olyan lenne jó mint a BF1942 graf"
Izé. Ajánlom figyelmedbe az új BAS szigetet, a kva sok kiegészítõt. A grafikával sztem nincs sok gond.
www.armed-assault.hu
Mostmár bátran fel fogom rakni a pecseket, csak tudod engem mindig is zavart a béta szócska. Meg az sem utólsó dolog, hogy modemet használok, és nem szívesen szedek le fölöslegesen bétákat. Ebbõl kifolyólag azt sem tudom, hány megásak ezek, majd megnézem.
Letörli a partíciómat?! Én már indítottam DirectPlay-t, de a partícióm még megvan. Lehet, hogy a Win2k (NTFS) miatt?
de a GameCopyWolrd on nem jutottam semmire. nincs más hely,
vagy potosabb cím?
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Patch-ek @ Flashpoint1965.com
Crack hozzá a GameCopyWolrd-on...
lehet-e irni más vers.-ra,és hogyan? Milyen javítás kell hozzá és honnan.Nemleges válasz is kell,akkor nem kínlódok tovább vele. köszi.
Nnna szóval egy kérdés:
Ti mit tudtok az OFP patch-ekrõl. Eddig még sosem raktam fel bétákat, nem is szándékozom, de ezek után lehet, hogy kéne? Arról van szó, hogy (annó) megjelent az 1.92b patch. Gondoltam várok, hátha lesz nem béta is. Aztán nagy meglepetésemre jött az 1.94b
. Mostakkó mivanmááán? Nem létezik 1.92-es, vagy magasabb pecs, vagy csak én nem tanálom?
Ötlet, avagy vélemény?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
tudna vki ajánlani nekem olyan letöltési helyet, ahol részletes, illusztrációs leírás van a <b>Mission Editor használatáról</b>? (egyszer már találtam, csak nem tudom hol, és most nincs meg)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A másik fontos dolog: ez a játék nem csak a harcászatról, fegyverekrõl, háborúról szól. Másik kedvenc játékom régen a GTA volt. Ergó, megcsinálom az OFP-ben a GTA-stílust. Már 2 hónapja dolgozom azon, hogy létrehozzak egy ÉLÕ szigetet: rendõrök járõröznek az utakon, buszok biztosítják a tömegközlekedést, parasztok dolgoznak az ültetvényeken, taxival közlekedhetsz, autót bérelsz/veszel, stb... És még mindig nem szól a modifikációm a fegyverekrõl, és a harcászatról!
Szerintetek melyik másik játékban tudnám ugyanezt így megcsinálni?

Nos utánna néztünk ahol íratom a cd-t jól átnézték, és a lényeg hogy a erededti Res cd sérült. Mást nem tudok aki írat igy ezért probálom letölteni valahol.
Remélem szedbe jut valami letöltési lehetöség, vagy másnak, várom üzid, köszi.