4624
Operation Flashpoint
-
Pill #2421 Hogy is van ez az IRC?
Hogy kell csatlakozni? -
#2420 Köszi!
És mennyit szenvedtem vele...
-
#2419 Szépen néz ki. :) -
Jöhet? Ilyen füst-effektek vannak a kilőtt rakétáknál. A gyalogságé nekem nagyon tetszik. A helikoptereknél, még lehet, hogy alakítani kell, majd remélem ebben valaki segít!
Hamarosan fölteszem... -
#2417 MEGVAAAAAAAN!!!!!!!
Fel tudom robbantani a levegőben!!!!
Az eredmény annyira látványos lett, hogy a következő MicroFX-be belekerül. És bármíly hihetetlen, most vettem észre, hogy a Barell-ekből lehet Refuel-ozni. Vagyis a robbanó benzineshordók nagyon is kézenfekvőek.
Ötletek, vélemények ezzel kapcsolatban? Mármint globálissá tegyem a robbanó hordókat? Mindenütt, mindíg robbanni fognak! -
#2416 Eddig tartott megnéznem, eredményeim a következők (hogy neked is igazad legyen!):
- a levegőben ottmarad a szecsel (alias TimeBomb), vagyis nem zuhan le (HURRÁ! )
- a "setdamage 1"-el 1 lesz a damage-e, de nem robban föl (JAJ NEEE )
- ellenben ha belelövök 12-t M16-ossal, akkor felrobban (ÉLJEEN! )
- de nem úgy akarom felrobbantani, hogy rálövöldözök (NEMÁÁÁ! )
Ergó, meg kell találnom az explozálás módját, azthiszem fejben már meg is van! (JUPPÍÍÍ! )
De csak fejben. (DE KÁÁÁR! )
Ha lesz eredmény, jelentkezem!
HELLÓSZTOK! -
#2415 Nem értek a zoxigénhez. Nincs alapból az OFP-ben valami erre alkalmas ojjektum? Ami lehetőleg atomtámadás ellen is véd? -
#2414 Ugye, ugye... -
#2413 Elég hogy ha a shell73 ütközik, nem kell már nektek is.:) Elég kevés azok száma kik értenek ezekhez a dolgokhoz. Ne amortizáljuk már le ezt a kis létszámot. LSC megtíltom hogy elhagyd a topicot!:) -
#2412 Igen olyan mintha ha helin robban. Lényeg kell az objektum ami atom biztos. 30 literes, vagy nem tudom.:D
Láthatatlan objekt, aminek ütközik a shell73 és bááámm.:)) -
#2411 a földön legalábbis. -
#2410 mondom hogy lehet ha nem hiszed próbáld ki részemről befejeztem ebben a topikban. -
#2409 Tudnád részletezni?
- mi az a "pont"?
- olyan lenne, mintha egy helikopteren robbanna a shell73?
- ha nem használok zoxigént, akkó igen, nem, azellen nem véd?
Eni áder véj? -
#2408 Úgy emlékezem, nem lehet setdamage-el explozálni. Mégpedig azért nem, mert ha a BlackOp-os fickó leteszi, más nem tudja hatástalanítani gépfegyverrel, vagy gránáttal, vagy egyébbel, ugyanis éppúgy mint a shell73 ez sem sebződik. Max összegyűrődik, de ettől még nem robban! -
#2407 Hi! II. VH-s MOD +jelent már? Vagy addonokkal át lehet-e variálni II. VH-sra a Flashpoint-ot? -
#2406 a satchelt próbáltad már? Az felrobban a földön a setdammage-ra szerintem a levegőben is. -
#2405 félreértettem a problémát. -
#2404 Na akkor itt van rá egy trükk, bár biztos lehet egyszerübben. Kilösz egy pontot megfelelö koordinátára ahol lebeg, utánna indul a shell73, ami becsapódik a ponton. Most nem tudom lehete dropra ütközést, mert akkor oxygenbe kell csinálni egy modellt rá. Vagy bármi törmeléket felhasználni erre. -
#2403 Most vagy én nem értem, vagy te nem.
Szeretnék a levegőben robbantani! És nem csak látványt akarok, hanem hatást is. Pl: ha a közeledben becsapódik egy pl shell73, akkor az sebez rajtad, valószínüleg meghalsz. DE, HA a levegőbe teleportálom a shell73-at, akkor mindaddig nem robban fel, míg a földhöz nem ér, ERGÓ nem tudok shell73-al egy 1000m magasan lévő helikoptert felrobbantani! Érc? Vagyis kéne egy "robbanóanyagfajta", ami a levegőben is robban!!!
PL:
"
_x = "shell73" createvehicle [getpos akármi select 0, getpos akármi select 1, 1000]
_x setdamage 1
Exit
"
Ennek eredményeképpen nem történik semmi 1000m-en, csak ha 1000m-t zuhanva becsapódik a shell73. És bassza meg nem a földön kell robbannia, hanem 1000m-en!!! Mert én AZT AKARÓÓÓM!!!
Nem bántani akarlak, csak segítséget, ötleteket...
"robbanas setpos getpos hordo select 2 +30"
Ezt végképp nem értem:
- mi az a "robbanas"?
- miért tegyem 30m-rel feljebb?
- ettől még nem lesz hatása +30m-en!!! -
#2402 helyesebben így: (már felejtek sry)
robbanas setpos [getpos hordo select 0,getpos hordo select 1,getpos hordo select 2 +30] -
#2401 az lehet a baj nálad hogy a shoti golyók a bulletsniper-ből nyílnak amiknek nincs tracer-je alapból. A microXF egy mod amiben valszeg ez a bulletsniper-nek van tracer-je. -
#2400 asszem egy bizonyos bug jelenség van nálad ami közismert. Amikor csináltam a heli effektemet ugyanez volt a probléma van egy biszonyos kb 30 méteres "csúszás" ezt úgy tudod kompenzálni hogy robbanas setpos getpos hordo select 2 +30 .Ha ez nem jó akkor nemtom. -
#2399 #2391-re valakinek valami ötlete?
PLÍÍÍZ?
-
#2398 Ja és a tracercolor nem [0,0,0,0] (a látottak alapján)!
A config-om felülbírálná? -
#2397 Nem értem!
Nálam a kilövés után minden rendben van, csak az összes töltény míg be nem csapódik a kilövés helyétől (a cső végétől) a becsapódás helyéig szép fehér csíkot húz. A csíknak csak a kezdőpontja nem változik.
Így érthető? -
#2396 egyesek gépén a lövéskor egy pillanatra megakad (nálam nem) akkor a script-ben feljebb kell rakni azt a ~0.0001-es delayt egy kicsit. -
#2395 A shotinál nem ilyen mert a tracercolor 0,0,0. -
#2394 Ja és a legeslegfontosabb:
Végre itt a legújabb MicroFX1.60!
A beígért csobbanásokkal, meg javításokkal együtt.
Kedves egészségetekre!
-
#2393 Mérmint LSC-re gondolok... -
#2392 Korábban írtál egy Mossgerg nevű addonlól. Ugye ezt te csináltad? Nagyon jó, megoldását tekintve egyszerű is, csak van pár bajom vele:
Így kell ennek kinéznie? Vagy csak nálam van vele baj? -
#2391 Részletezés:
Csináltam pár benzines hordót. Namost ezek, ha beléjüklövök, értelem szerűen felrobbanak. A robbanás módja (nálam), hogy odateszek egy teszemazt shell73-at a helyére és miután felrobbant kitörlöm a hordót. Nagyon jól néz ki, DE: ha egy kupacba teszek pl. 20 hordót, akkor a lökéstől jópár felrepül a levegőbe. Ezeket is csak akkor tudom felrobbantani, ha a földön vannak, merthát a korábban emlegetett shell73-as töltet csak a földhöz érve robban.
Vagyis: szeretném a levegőben lévő hordókat felrobbantani (a levegőben). A shell73-nál a setdamage 1 nem hat, akkor is csak a földön robban. Més robbanóanyagot meg nem találtan a megoldáshoz. Van még olyan megoldás, hogy camcreate "Explosion", de ez csak látvány, egy arra járó helikopterre pl. semmilyen hatással nincsen.
Így érthető? Levegőben robbantás. -
#2390 a redhammert a campaign alatt találod. A resestance-nak azért van 2 mert mod-ként működik. -
sazsmadar #2389 Hali! Megvettem az operation flashpoint 3cd-ét! Azt írja, hogy benne van az eredeti játék a red hammer, és a resistance. Mikor feltelepítem kapok két ikont. Az egyik az original game, a másik pedig a goty. Innen elindíthatom a resistance, és a original verziót. De a red hammert sehol nem találom. Hogy lehet ez elindítani? Másnak nem volt ezzel problémája? -
#2388 Nem kell? Huh, okés. Akkor majd csak akkor veszem meg ha tényleg bejön multiban annyira. De akkor elég az alapjáték + legújabb patch? -
CK1 #2387 nem kell oridzsinál -
#2386 nem igazán értem a problémát. Részletezd kicsit gondolom nem az a probléma hogy szimplán robbanjon fel mert az nem hinném hogy problémát okozna neked. -
#2385 Csak a lényeget nem írtam: Beszerzése ajánlott, fanatikusoknak kötelező!!! -
#2384 Szerény véleményem szerint a PC-s játékok között egy ALAPMŰ! Főleg a szabadságát és a sokrétűségét tekintve.
Multiban? Melyik játékkal tudok, mondjuk unaloműzés gyanánt az öcsémmel ejtőernyős ugrást végezni helikopterből 2000m-ről? Meg csak úgy repkedni, majd motorozni, stb stb stb...? -
#2383 Kész. Elhatároztam, hogy én is kipróbálom már milyen ez az ofp multiban, annyi felől hallottam már, hogy mennyi kúlos. Régebben végigtoltam és tetszett akkor is nagyon, de nem tudtam erről a sceneről (ha volt akkor egyáltalán).
Megyek is mindjárt nézem ezt az ofp portált, csak annyit mondjatok, hogy meg kell-e venni oridzsinálba (ha igen, akkor gondolom az a golden editiont kellene)? -
#2382 Tudna valaki seggit-enni?
Szeretnék valamit felrobbantani a levegőben. Hogyan?
Rengeteg módon lehet robbantgatni, de a robbanó-tölteteket nem tudom a levegőben explozálni. Valami megoldás?