Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MX Maximus
"Realistic explosion" mod?

Na neee. Van annál egy 2 szer olyan jó mod. A robbanás effectben kis világító darabok repkednek amelyek persze égnek és annyi van belõlük mint a szemét! Ja, és ha netán ez nem elég: Olyan mátrix effektek vannak benne hogy a fejem ketté szállt mikor megláttam!!! Amikor a ficak lõ... áh... azt látnotok kellene!!! A kamera a töltény körül forog. Ja és a rakéta! Szép lassan lehet látni ahogy a tankba csapódik. De ez nem minden! A töltény után hasonló effekt van mint a mátrixban.

Egyébként nem szeretem az Ofp-t, de ha meglátom ezt a modot...

Ja, egyébként ez Dutch Flander terméke. Remélem egyszer megosztja veletek is...

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Dutch Flander
Nekem sem volt fenn a Resistance, mikoron végigcsináltam a Red Hammert...

Szóval, mikor felrobbantod a 3 bombát, le kell menni az egyik épülethez és ott meg fog jelenni egy (kettõ?, már nem emlékszem) fickó. Mikor közel érsz hozzájuk, bejön a vége intro, miszerint elfogod õket és elmenekültök hajóval!
Én is sokat szenvedtem ezzel, míg rá nem jöttem a megoldásra. Ja, és legjobb tudomásom szerint, Resistance install után is megnéztem, akkor is ugyanígy mûködött a pálya. Tudnillik a pálya lényege nem a kikötõ felrobbantása, hanem az orosz officer-ek elfogása!!!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

LSC
Várj a két tisztet megpróbáltad elfogni?

Nincs fent a resistance, asszem cheatelnem kell. Köszi a helpet.

War. War never changes.

LSC
Igen sajnos van egy bug a játékban ha fel van rakva a resistance hiába csinálod meg ez lessz. Szóval ha végig akarod nézbi reinstall resistance nélkül. Vagy shift plussz - jel és beírod endmission.

Hello midnneki, lenne egy kérdésem:
Már nagyon felb@szott a dolog, hogy egyszerûen nem tudok rájönni a megoldásra, remélem Ti majd megmondjátok: Az egyik utolsó pályán (asszem a rescue mission utánin) orosz egyenruhában (ja ez a Red Hammer) be kell sétálni egy orosz bázisba, ott 3 bombát kell lerakni különbözõ helyekre, majd elmenni biztonságos távolba, ahol fel kell robbantani õket. Ekkor kell rádión szólni az amcsiknak, akik jönnek is, de ezután akármit csinálok, mindig mission failed lesz, akár bevesszük a bázist, akár elmenekülök... egyszerûen nem tudo mit lehetne még csinálni, nagyon idegesítõ... Valaki tudja a megoldást?

War. War never changes.

Hello mindenkinek, LSC, Pedro, egy ideig nem jelentkeztem, de már megvan új írásba az OFP, rendesen megy, és köszönöm a segítségeteket.
Nos újabb kérdések lennének hozzátok, mégpedig úgy néz ki, hogy hétfõn meg lesz a UPC-s nett, mit kell letölteni még tõletek, hogy tudjak MP-t játszani? És ti merre vagytok, megtalálhatok? Elõre köszi a segítséget.
LSC
én meg csinálom a radhammer folytatását és tesztereket keresek😊.

A robbanásokról jut eszembe: sztem elég furcsa, hogy pl. ha egy tankot meglövünk, és ne mrobban fel rögtön, akkor elõtte "összemegy", és csak utána robban fel, ugyanúgy, mint pl. a házak, a többi jármû...
Amúgy király a game, most épp a red hammer utolsó pályáinál vagyok.

War. War never changes.

plána aki készíti, goldmember, egy magyar sárc 😊

www.armed-assault.hu

LSC
Igen ez nem rossz. Van a FAB-nak is egy hasonló olyan is van ha nem teljesen semmisül meg a járgány akkor gõzölög a hûtõvíz, robbanás után meg més lángol a jármû, és figyelembe veszi azt is hol lõtték meg a jármûvet. Nagyon profi.

LSC
Válzozatlanul a buldozerben nekem sem jelent meg félre ne értsd, csak a játkban jelent meg.

LSC
Betölti de vibrál az egész kép meg minden baja van.De érdekes mer amikor a screenshotot akartam csinálni azokon meg nem látszik a hiba.
1.94.exe
buldozer szerintem u.a
768 ram
a mission editor upgrade csak plussz dolgokat rak bele maga az engine-n nem változtat szóval az tök mind1 amúgy a 102 kegetys upgrade van.

LSC
Készül egy hang mod/addon amiben jópár hang R6-ból van.

LSC
ki tudod szedni de kicsit körülményes. Ha sound blastered van a gyári CD-jén van a creative recorder, elindítod, meg az R6 editort odarakod a hanghoz, a recordert átálltíod "what you hear"-re és lejátszod a hangot ennyi. Az új recorder szar minõségben vesz fel a régebbi az tökéletes.

LSC
Az a két dolog tök jelentéktelen. Miért kell egy számnak 2000 face-ból állnia amikor egy textúra erre tökéletes. Kicsit még csonkítsd meg itt-ott mert 3 ilyen szerkezettõl meghal az OFP engine😊. Nincs az editorban ? Ott van empty/object alatt.Nekem betöltötte simán még csonkítás nélkül is csak bugzott az egész engine. Adhatsz pár jó címet ahol jó hangok vannak de ne ilyen CS szintûeket😊.

Guces, hol voltál fenn? A honlap a normál és coop szervert is mutatja, a coop 21:30 és 00:00 között nem megy.

www.armed-assault.hu

Ja még egy, a Hungarian OFP szerver mikor indul, mert voltam fen, és azt írja a szerver nem elérhetõ. A másik, mi minden kell, hogy netten is tudjak nyomulni?
[NST]Cifu
Rakd fel a Rage3D Tweaker-t. Itt a honlapja, ezzel szépen lehet finomhangolni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hello mindenkinek, kellene egy kis segítség.
Van egy olyan, hogy CD-Key Write, ez a kulcs lecserélõ program nálam állandóan azt írja rossz kód, addig kell keresgélni, míg le nem cseréli a régit? Remélem nem írtam túl hülyén, és van valakinek egy-két tipp, vagy hogy jól használom e? Segítséget elõre kösz.
LSC
Ez az exporter nem jó hangokhoz.

LSC
Küldtem mailt.

LSC
ALPHA = LSC = LSC2(melóhely). Még nem néztem meg de most megnézem.

Rosco
Nekem is az van, elõtte egy 64 MB volt és sokkal gyorsabb lett. Nincs összefüggés a RAM-ok között szvsz.
Inkább a függõleges és vízszintes szinkronizációt nézd meg, ATI-nál azzal szokott gond lenni.
Ja és a játékban a Shadows-t abszólút lassan kezeli az ATI tapasztalatom szerint. Ha szt kikapcsolod gyors lesz.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Dutch Flander
Egy technikai kérdés!

Eddig Radeon 7200 VIVO 64MB-os kértyával nyomtam az OFP-t, Most van nálam egy Radeon 9200 128MB-os. Hogy lehet az, hogy lassabbnak találom a játékot?! Ugyan olyan beállításokkal, mint a régi kártyán persze gyorsabb lett, de ha a graf-ra adok (pl. terrain detail), akkor sokkal lassabb lesz (élvezhetetlenebbül zakatol, mint a 64MB-oson).

A 128MB miatt van? Ötlet?

Ja, és így már a régen említett híd-próbléma sem jön elõ!

LSC
A textúra készítés egy külön mûvészet😊.

LSC
fegyver modellek nincsenek?

LSC
Engem igazán a fegyverek érdekelnek.

LSC
Csak lejöttek a levelek 5*-re. Este megnézem, és eladom a terveket az oroszoknak😊.

LSC
Sajna úgy néz ki a freemaol behalt. Akkor küld a [email protected] ra.

LSC
Befejeztem az ak74/BG 15 -t, akit érdekel letöltheti INNEN. Readme még nincs benne, az eredeti AK47 modellt nem én csináltam. East/men/Grenadier (AK74/BG15) alatt megtalálod. Véleményeket kérnék.

LSC
Úgy tudom ami nem 100% hogy nem lehet ilyen material "fényességet" csinálni. Úgy kell megcsinálni a textúrát hogy úgy hasson. Ajánlom figyelmedbe a következõ tutorialt ha nem ismernéd, sok jó trükk van amivel életszerûbbé lehet tenni a textúrákat. Én egyébként nem erõltetem a textúra készítést mert se rajzolni nem tudok, sem a grafikai kreativitásom nem túl jó. Script, edit, config, és fegyver módosítások amik fekszenek nekem.

FAB's site és ott is a textures rész.

LSC
Ja, igen😊.

LSC
Ez rossz helyre ment😊

LSC
Pilu mi lett a mailod?

LSC
Textúrákkal együtt tudtál importálni?

LSC
ja már nincs. Akkor : [email protected]

LSC
A logo alatt van mail.

LSC
Min dolgozol? Vagy csak ismerkedsz vele?

LSC
Nem tudok róla hogy lenne limit. Viszont ha egy LOD sok face-ból áll (300-400) akkor nem lessz árnyéka. Ha ilyen gondod van szóljál meg lehet oldani.

LSC
Ezt meg a nulláról csak a textúrákat csórtam😊 de ez nem lessz benne szerintem mivel az amerikaiaknak nem sok szerepe lessz.

LSC
Pl ezt egy AK47 bõl csináltam. AK74 / BG15

LSC
Elég nagy mert sok jófajta addon lessz/van benne (köztük néhány saját szerzemény). Szóval ha modemmel nyomod akkor nem egyszerû az átvitel😊.

Dutch Flander
Akkor még egy utolsó kérdés.

Hány megás a kampányod? Hogyan tudnád eljuttatni hozzám?

a franc, mindig elfelejtem, hogy már nem lehet ilyesmit

www.armed-assault.hu

A Karrillion féle RTS-ben (CTI-hez hasonló) chinook-kal és mi-17-tel is lehet szállítani: http://www.aggression.org/karr.html.

A BAS-féle Chinookot megtalálod az OFPHu FTP-n, a www.ballistic-studios.com címen vagy az OFPHu-s <a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=34">BAS csomagban</a> (200mb).

www.armed-assault.hu

LSC
Ha magyar nem akarja akkor megkérem hogy írják ki az ofp.cz-n ott biztos lessz rá jelentkezõ. Annyit elmondanék azért hogy maximalista vagyok, tahát kompromisszumokat nem szeretek kötni. Saját konfigurált fegyverek lesznek benne egyedi hangokkal, és természetesen intro és outro-val a küldetések és próbálok egyedi feladatokat kitalálni de nem jönne rosszul egy két kreatív elme akik adnának pár jó ötletet. De sajna ahogy látom a magyarokat ez nem nagyon érdekli.

Dutch Flander
Hát meggondolandó. Csak tudod az a bajom, hogy kemény az egyetem, és a maradék idõmet inkább én is szerkesztgetéssel tõltöm. Csak én nem kampányokat tervezek, hanem látványkiegészítõket (BulletTime, látványosabb robbanások, meg minden ami a szemnek ingere).
De talán fejtsd ki, mirõl is szól a kampány, hátha megjön hozzá a kedvem (remény)...

LSC
Utoljára megkérdem hátha : senki nem akar segíteni azzal hogy teszter lenne a kampányomhoz?

LSC
van egy újabb O2 és Buldozer ami már nem kér. Ha kell felrakom neked valahova. A szállítást nagyon könnyen egy scriptel meg lehet oldani bármilyen jármûhöz asszem van is nekem valahol egy ilyen script.