4624
Operation Flashpoint
-
Pill #2461 Lehet ám felgyorsítani az időt benne. Hivatalosan is benne van a játékban. így nem kell hosszú gyalogtúrákat csinálni. 1/4-ed annyi idő alatt megvan! :) -
Pill #2460 Én is nagyon várom a 2-t. Most fejeztem be a simát, tagnap álltam neki a Resistance-nek.
Poénból csináltam egy olyan páylát ahova leraktam durván 500 katonát, majd Shilka-val végigkaszáltam őket. Eszméletlenül szaggatott. Sőt néha még a single is belassul egy kicsit ha repülök. Nem tom mi lesz itt a 2-vel. :) -
#2459 Ismerem, télleg megdobbentő!
Lehet, valamikor letöltöm újra a gémet, és benézek ide!
Nagyon jó hangulatú gém ez!
Volt amikor egy küldetést 4 órán át csináltam meg, kúszva vittem végig... -
pedro870 #2458 ezek az eredeti cuccok, de azóta megdöbbentő minőségű mod és addon jelent meg az ofp-hez, pl finmod, bas és dkm cuccok, egész szigetekre kiterjedő cti pályák... jere ofphu.servegame.com-ra és meglátod -
#2457 Nagyon ász! -
lachun #2456 sajna repülö tabi ninc már levették csak a taxi maradt
-
#2455 Én miután befejeztem az alap gémet abbahagytam, mert volt sehol kapható a kiegészítő!
Jelenleg ezek vannak?:
OF
OF Gold
OF Resistance
Ez mindenidők legjobb ilyen gémje!
Várom már a 2-t! -
#2454 KÉPET PLZZZZ!:D -
lachun #2453 Van még repülő traban is az addonok közt asszem:) -
#2452 Hali!
Van tuning trabi a gémhez?
Azt tom, hogy van sima, de nincs moddolt? -
#2451 buzievagy az nagyon LOLLLOS :DDD -
Pill #2450 Lejött már mindet fölraktam csak még nem tudtam kipróbálni hogy jó -e -
lachun #2449 Látom itt is zajlik az élet:) -
pedro870 #2448 működjé sg buzi-e vagy -
pedro870 #2447 én nem csináltam semmit -
#2446 sikeresen elírtad a linket... -
pedro870 #2445 nem tudod elképzelni, milyen kibaszott lusta tudok lenni :DD
na most megerőltetem magam:
Multi telepítési sorrend -
#2444 Pedro vazzeg 3 gombnyomás egy URL beágyazása a hozzászólásodba mikor szoksz már le a kopipésztes linkekről:DD -
LizardX #2443 Jesszus, ezen szétröhögtem az agyam! -
pedro870 #2442 Pill, most lejött az image vagy nem? szóljatok nyugodtan irc-en ha van vmi
egyébként legjobb megvenni eredetiben az ofp a red hammer és a res alig 6k -
pedro870 #2441 ne 1.46-os ofp-re törekedj, hanem 1.96-os resistance-ra, ehhez itt van a telepítési sorrend:
http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=19
mondjuk e a multira vonatkozik, szóval ha multit nem tervezel, akkor az addonpack nem kell
crack se kell, csak 1.96-os béta patch, az tuti nem kér cd-t. -
pedro870 #2440 neeeeeeeem
-
#2439 Ha tudsz angolul, akkor csak okoskodj egy kicsit :)
Az alap OFP-hez (kiegészítők nélkül), kell az 1.20-as peccs, az 1.30-as peccs, és az 1.46-os peccs.
A peccset is crackelni kell, hogy egyáltalán fel lehessen tenni! :)
A gamecopyworld-ön mindent megtalálsz, a hivatalon oldalon meg a peccseket :) -
#2438 segitene nekem valaki, hogyan kell fel patchelni az opf-t.
mijen fájlok, kellenek és hogy hogyan? THX -
#2437 Most volt Windows reinstallom és a legalapabb Ofp volt fent. Ha a Userst kimentem és visszamáslom meglessz minden ugye? -
#2436 pedig a dc simán jó. csak megint az van, hogy tudni kő használni:) -
#2435 Video mission: gyaloggalopp -
#2434 MOD van már? Lehetöleg II.VH-us -
HUN Thomas #2433 Itt fent van, bár nem FTP http://gamelib.fw.hu/ -
Tucok #2432 Pill: Akkor bocs, és ha szerzek FTP helyet akkor OK? Megkérem QRZ -t csináljon nekem ott 100Kb/sec -es sávot lehet elérni. -
Pill #2431 Kedves Tucok!
Pedro már föltette az FTP-re a gémet de Fira (Egyed) nem tudta leszedni mert meállt neki 17%nál. -
Tucok #2430 Helló!
Tudna valaki adni egy FTP szervert ahonnan meg lehetne szerezni a Resistance -t? Warezon nem találtam (már nem egy új gém :) ). DC++ -ba meg elkezdtem tölteni, kínkeservesen lejött 5 nap alatt úgy, hogy folyamatosan ment a gép erre az image fájl használtahatatlan, sérült. Lehetőleg olyan hely kéne ahol az image 15Mb -os darabokra van feldarabolva, mert nem szeretnék még1szer szívni. Előre is köszi. -
#2429 akkor a medi eval-nál is valoszinü ez a gond,lefagy az intro után a kép sötét képernyö és ennyi,az uj gamék mennek,csak a régebbiek kinlodnak,nézek valamerre 1 régebbi catalyst et -
lachun #2428 !S sajnos kell játszani a driverekkel mert asszem csak régebbivel tudod ATIval használni!!! -
#2427 mikor jön az uj verzio?amiota kicseréltem a kártyám(ati 9600)kinlodik a game ,canot create 3d meg hasonlo állatságokat ir ki az opf-re elötte ati 7500el simán ment:)) -
lachun #2426 haliho jo estétt:) -
lachun #2425 HUh végre el indult a game magyar modban irány Bodajk go go :))) -
#2424 Multiplayer Útmutató Link könnyebben -
pedro870 #2423 irc: kiválasztod pl az irc.extra.hu-t vagy irc.sote.hu-t, aztán bejössz az #ofp.hu csatornára
multihoz meg itt van útmutató: http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=19
törni nem is kell, mivel az 1.96-os exe nocd-s -
Pill #2422 Tört játékokkal is lehetne multizni?
hogyan?