Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na neee. Van annál egy 2 szer olyan jó mod. A robbanás effectben kis világító darabok repkednek amelyek persze égnek és annyi van belõlük mint a szemét! Ja, és ha netán ez nem elég: Olyan mátrix effektek vannak benne hogy a fejem ketté szállt mikor megláttam!!! Amikor a ficak lõ... áh... azt látnotok kellene!!! A kamera a töltény körül forog. Ja és a rakéta! Szép lassan lehet látni ahogy a tankba csapódik. De ez nem minden! A töltény után hasonló effekt van mint a mátrixban.
Egyébként nem szeretem az Ofp-t, de ha meglátom ezt a modot...
Ja, egyébként ez Dutch Flander terméke. Remélem egyszer megosztja veletek is...
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Szóval, mikor felrobbantod a 3 bombát, le kell menni az egyik épülethez és ott meg fog jelenni egy (kettõ?, már nem emlékszem) fickó. Mikor közel érsz hozzájuk, bejön a vége intro, miszerint elfogod õket és elmenekültök hajóval!
Én is sokat szenvedtem ezzel, míg rá nem jöttem a megoldásra. Ja, és legjobb tudomásom szerint, Resistance install után is megnéztem, akkor is ugyanígy mûködött a pálya. Tudnillik a pálya lényege nem a kikötõ felrobbantása, hanem az orosz officer-ek elfogása!!!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
War. War never changes.
Már nagyon felb@szott a dolog, hogy egyszerûen nem tudok rájönni a megoldásra, remélem Ti majd megmondjátok: Az egyik utolsó pályán (asszem a rescue mission utánin) orosz egyenruhában (ja ez a Red Hammer) be kell sétálni egy orosz bázisba, ott 3 bombát kell lerakni különbözõ helyekre, majd elmenni biztonságos távolba, ahol fel kell robbantani õket. Ekkor kell rádión szólni az amcsiknak, akik jönnek is, de ezután akármit csinálok, mindig mission failed lesz, akár bevesszük a bázist, akár elmenekülök... egyszerûen nem tudo mit lehetne még csinálni, nagyon idegesítõ... Valaki tudja a megoldást?
War. War never changes.
Nos újabb kérdések lennének hozzátok, mégpedig úgy néz ki, hogy hétfõn meg lesz a UPC-s nett, mit kell letölteni még tõletek, hogy tudjak MP-t játszani? És ti merre vagytok, megtalálhatok? Elõre köszi a segítséget.
Amúgy király a game, most épp a red hammer utolsó pályáinál vagyok.
War. War never changes.
www.armed-assault.hu
1.94.exe
buldozer szerintem u.a
768 ram
a mission editor upgrade csak plussz dolgokat rak bele maga az engine-n nem változtat szóval az tök mind1 amúgy a 102 kegetys upgrade van.
www.armed-assault.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van egy olyan, hogy CD-Key Write, ez a kulcs lecserélõ program nálam állandóan azt írja rossz kód, addig kell keresgélni, míg le nem cseréli a régit? Remélem nem írtam túl hülyén, és van valakinek egy-két tipp, vagy hogy jól használom e? Segítséget elõre kösz.
Inkább a függõleges és vízszintes szinkronizációt nézd meg, ATI-nál azzal szokott gond lenni.
Ja és a játékban a Shadows-t abszólút lassan kezeli az ATI tapasztalatom szerint. Ha szt kikapcsolod gyors lesz.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Eddig Radeon 7200 VIVO 64MB-os kértyával nyomtam az OFP-t, Most van nálam egy Radeon 9200 128MB-os. Hogy lehet az, hogy lassabbnak találom a játékot?! Ugyan olyan beállításokkal, mint a régi kártyán persze gyorsabb lett, de ha a graf-ra adok (pl. terrain detail), akkor sokkal lassabb lesz (élvezhetetlenebbül zakatol, mint a 64MB-oson).
A 128MB miatt van? Ötlet?
Ja, és így már a régen említett híd-próbléma sem jön elõ!

FAB's site és ott is a textures rész.

Hány megás a kampányod? Hogyan tudnád eljuttatni hozzám?
www.armed-assault.hu
A BAS-féle Chinookot megtalálod az OFPHu FTP-n, a www.ballistic-studios.com címen vagy az OFPHu-s <a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=34">BAS csomagban</a> (200mb).
www.armed-assault.hu
De talán fejtsd ki, mirõl is szól a kampány, hátha megjön hozzá a kedvem (remény)...