4624
Operation Flashpoint
  • ChevyG #2501
    THX Pedro!!!
  • pedro870
    ja ezzel csak a saját groupodba lévő emberbe tudsz "átmenni"
  • pedro870
    izé

megkeresed a user/USERNÉV/mpmissions/PÁLYANEVE könyvtárat, csinálsz bele notepad-del egy description.ext file-t amibe beleteszed minimum ezt a 2 sort:

respawn=5;
    respawndelay=10;

és elmented
  • ChevyG #2498
    Szeva! Segitség kellene! Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy saját multiplayer misszioba, ha kinyirnak akkor másik testbe kerülök át? (ezt +aszontam) "playable" és "unlock" nem műxik. A gyári mp missziokba müködik pedig.... S.O.S:!!!
  • DDE
    Köszi!

A Gold telepítése hogy történik? Ahhoz nem kell patch/törés?
  • cifuatwork
    A sima OFP-hez az 1.46 az utolsó patch, ahoz keres törést (pl. gamecopyworld.com). De szvsz inkább rakd fel az OFP:Resistance-t (ekkor a sima OFP-t nem kell patchelni!!!), és ahoz szedd le az 1.90 ill 1.92 béta patchet.

Egyébként pedro fél oldalal lentebb már adott egy linket... TESSÉK
  • DDE
    Hali!

Fel szeretném (ismét) telepíteni a teljes OFP-t.
    Az 1.20 és 1.30-as pecsekhez kellene törés.
    Tudtok segíteni?
  • pedro870
    mellesleg van jópár addon ami kinéz legalább így...némelyikkel még játszani is lehet az ofphu szerveren :)
  • pedro870
    átalakított ofp motorra épített katonai felhasználású szoftver...nem is olcsó :) Van pá jó video a vbs-ről, talán Icebird belinkeli.

2. rész lesz, csak most sajna az x-box-os ofp-be ölnek kva sok energiát...
  • toMpEr
    kozben mar felvilagositottak, hogy ez csak egy kiegeszito-szeruseg az 1. reszhez
    egyaltalan lesz 2. resz?
  • toMpEr
    opf2?

VBS1 - virtual battelfield systems
  • DOGMAN
    5-6 ezer forint a full csomag...
  • ricsi1
    hi!
    honnan lehet leszedni ezt a játékot(pachek +ami kellhet a multihoz)
    köszi
  • MX Maximus
    Már ott van Dutch.

Boldog szülinapot Dutch! Remélem hallasz.
  • arty
    köszönöm, AGP aperture 32/64/256/512mb beállitásokkal nem megy a game,
    128 volt a megoldás, ráadásul erről már olvastam is.

köszönet a segítségért: pedro870, bfg900, icebird!

mondjuk ennek a resistancenak ugylátom elkél majd egy 4000+ mhz gép a teljes pompához ... :)
  • pedro870

a lényeg: -nomap paraméterrel indítsd az exe-t. Nem egyedi a problémád, ati-knál ez szinte általános, és az aperture-t meg le kell vinni, szóval nem abból kell több neki :).

Ha OUT-ot használsz, abban ezt (nomap) simán bejelölheted.
  • arty
    az jelenleg 256mb... megprobalom meg feljebb :)
  • bfg900
    Tán valami video aperture izét, nem vagyok otthon a dologban.
  • bfg900
    Úgy rémlik a biosban kell valamit izgatni, hogy ez megjavuljon, de már nem tudom, hogy melyik opciót.
  • arty
    friss xp, cat 4.6, dx9b ... régebbire nem akarok visszalépni. (9800asom van, gondolom egyedi a gondom, másnak tuti megy ezekkel a paraméterekkel)

lehet akkor 1.75el tolom majd szingliben :) de még olvasgatok ... (itt az 1.90es időkig visszamentem, de nem nagyon került szóba)
  • Icebird
    vagy video kártya drivert, vagy a directx-et nézd át.
  • arty
    felsiker. hardware-s t&l eseten vertexbuffererror out of memory? hibauzenet... akarhogy is butitom le...:(

sima d3d eseten elindul, de elegge le kell butitani h menjen ... az 1.75 ment t&l el is, minden maxon ...

szornyen befejezetlen erzeseket kelt ez a resistance, de mondjuk 2x szebb az alap OPFnel :) a fak csodalatasak, a keleti jarmuvek eszmeletlenul jol meg vannak csinalva... talan csak a karakterek maradtak picit rondacskak, de a tobbi feledteti!

na, utanaolvasok mivan ezzel a vertexbufferes orulettel :)
  • arty
    az olvass el!-t el szokasom olvasni, ezuttal is igy tettem :) valami megis balul sult el, mivel MOST felmegy furcsa modon az 1.96 ! :)

koszonom az onzetlen, turelmes segitoszandekot, ritka ez errefele :)

elobb utobb online is kiprobalom magam, reszkessetek ;) szoke meselt a CTI modrol, eleg jol hangzott...
  • Icebird
    jöjjön az ofphu forumra, ugy is szükség lesz majd a segítségére.
  • Icebird
    Ez az alap OFP telepítöjének spéci kibelezett verziója, de olvass el!!!-ben le is van írva:) #2466 hozzá szólásra CSAK AZ ALAP OFP SERIALT ellenörzi, ezért kell neked amit linkeltem progi.A RES-hez csak azért kell CD-Key hogy feltudd rakni, egyáltalán nem foglalkozik a játék utánna vele, mert még reg bejegyzést sem csinál a RES-röl. Az oldalunkon levan írva a telepítés, 1.91-re nincs is szükség van egyböl 1.96 patch (NOCD)
  • MX Maximus
    Van egy rossz hírem Dutch Flanderről. KiBANnelte egy narrátor. De ez is egy másik történet.

Valószínüleg már nem fog ezen a fórumon bármit is csinálni de az E-mail címét tudjátok.
    Ja, és a modulja egy másik helyen lesz majd letölthető. Ha találkozom vele, megkérdezem tőle a címet. Egyenlőre ennyi.

Na csá!
  • CoolStuff
    Már késő!:D
    Nem baj, nem bánom... volt feelingje a bujkálásnak!:P
  • arty
    eh, desktopra dob az 1.91es exe, az 1.96beta meg createvertexbuffer erroros :( megyek aludni. pa ..
  • arty
    na, reinstall se segitett, kezzel atirtam a registyben ...

1.91 felment, az 1.96al ellentetben :)

szoval akkor egy final 1.96exe lenne vhol.. ? :)
  • arty
    kis debug a cdkey_witehoz:

betalloztam neki a d:\games\opflash konyvtaram, mivel ott a game. a resistance ugye korrupt installra hivatkozott... elinditottam a reinstallt a resistance cdrol, es o a d:\games\opflash\OperationFlashpointban latta a jatekot...

rosszulirja be a regitrybe gondolom a kis program... remelem segitettem :)
  • arty
    beta.exe=final.exe tutira? asszem vhol a forumban (vagy itt, vagy a honlapon) h nemigazan... azaz van kulonbseg (vmi dogfight?) ... egy 1.96 final exe volna valahol valakinek ... ?

(na, ezt mar sosem fogom tudni meghalalni ;) )
  • arty
    megprobalom az 1.91es pecset, ugy tudom utana mar csak az exe valtozik, egy 1.96beta exe-m meg ugyis van ....

a weblapotokrol :) koszonom... remenykedek.
  • arty
    koszonom... sajnos ezekutan azzal fogad az 175to196 installer, hogy vagy nincs installalva az opf vagy corupt az install ... :( ez sztem nem a resistance kodot cserelte ki :)

• Icebird
    CDKey write-tal tudsz újat adni neki, mellete van pár, válogathatsz!:)
  • arty
    (jah, ez a resistance 1.75, ami most fentvan, nfo beli seriallal raktam fel)
  • arty
    az 1.96 os pecs reklamalja, hogy rossz a serialom ... tud vki olyan serialt/patch_krekket, h felupdatelhessem 1.96ra a cuccot ?
  • LizardX
    De ami mindent visz:
    Asshole
    Egy napja sírok emiatt, má' megnéztem vagy 50-szer.
  • LizardX
    I'm on a roll
    Szóval, próbáljuk újra.
  • LizardX
    Bezzeg linkelni, azt nem tanultál meg, öcsém!!
  • LizardX
    Háh háh, ezt láttátok?
    <br><a href="http://www.bushtech.com.au/chads/imonaroll.avi" target="_blank">Im on a roll</a>
    Behugyoztam a röhögéstől.