Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a sz...t nem lehet magyar nyelvre rakni?
Nem jó, küldök másikat, amit írtam nem jó. Bocs de nem vagyok perfekt angol.
Na megvan, mi a köv?
[NST]Cifu
Némi tiszteletett, esetleg...

Figyelembe véve, hogy Dogman a ZSÍR klánból már lassan három éve csinálgat küldetéseket és scripteket az OFP-hez, gondolhatod, hogy van némi tapasztalata a témában. Szóval a magas lóról való leszólásokal kissé alább lehetne hagyni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

El...tam, de már töltöm újra, már oké.
OK
Igen, mai nap lett meg, de a ICQ-n töltök de nem kért semmi adatot, se nem adot kódot! Vagy rossz helyen, rosszat töltök mi?
MX Maximus
Éljen. És?

Itt nem az a lényeg hogy egy megadott helyen megadott idõpontban lelassuljon a játék. Hanem bármikor le lehet lassítani. És még a töltények csíkot is húznak és meg a sniper töltényt is követi a kamera és még a rakétát is és... Inkább nem sorolom tovább. Ha még nem láttad Dutch Flander modját, akkor nézd meg. Szerintem kellemesen fogsz csalódni. És ha még nem próbáltad volna ki, kiváncsi vagyok az azutáni véleményedre.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Hello, köszi, probálkozom!
Csõ Lacus1, nem használtam még ezt az icq-t. Hogyan tudlak megtalálni? Hova, mit kell, hogyan írni?????
Dutch Flander
Ja, láttad #1897-es képeket? Ha nállad is ilyen volt a bullet time, akkor bocs. Nekem ez újdonság volt!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dutch Flander
Hát persze, hogy nem megy. Legjobb tudomásom szerint (lehet, hogy csak Cadet módban) az AT4 és a Carl Gustav launcher kilövés után kicsit irányítható. Bullet Switch-el kilövés után nincs az irányításra lehetõség!

Dutch Flander
Az nem is nagy trükk, hogy lelassítod az idõt! Próbáltál már lövöldözni 20 orosz/amcsi ellen bullet time-al a modomban? A látvány a fontos, a LÁTVÁNY...

LSC
Az AT4 és Carl Gustav nem müxik még.

az hogy mikor megy a szerver s mikor nem, az ofphu oldal tetején olvasható :) a normál szerver ma cti meccs miatt nem ment

www.armed-assault.hu

guces, van az ofphu ftp: 152.66.229.29 user: ofp pass: ofp
na ott a pub/utils résznél

www.armed-assault.hu

Kösz Lacus1, mennék, nem tudnád elküldeni, vagy más helyet ahol meg lehet találni Icebird féle cd-key cserélõt? Elöre köszi
Na hello mindenkinek, most voltam a http://ofphu.servegame.com-on de azt írja nincs kapcsolat a szerverrel, ilyenkor mi van? Valaki írt idõponot hogy mikor hogy megy, de már nem találom.
DOGMAN
"Bullet timet" én már a franc tudja mikor (tán egy éve is volt) hogy alkalmaztam egy missionban, át kellett ugratni motorral egy ugratón, és mikor a levegõbe emelkedtél akkor lelassult az idõ, és hatalmas robbanások közepette a kamera körbefordult a player körül.:D

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Dutch Flander
Persze, biztosan vannak szép, jó és ötletesebb megoldások. Én csak a Flashpoint hollywood-i látfányeffekt fejlesztõje vagyok. Semmi realizmus, csak orbitális robbanások, fények. Ja meg persze a Bullet Time, amire a legbüszkébb vagyok...

MX Maximus
Guces!

Elõveszed a lézert, becélzod a hidat, benyomod a tûzgombot, hivod a bombázot rádión és a lézert rajtatartod a hídon amíg a bomba be nem csapódik a hídba.

Egyébként a lézer arra kell, ha netán nemtudnád, hogy a bombázó bombáját irányítsa a megadott lézer pontra.

Remélem minden okés lesz uces!

Dutch Flander
Na ja! Én is azért szeretem. Nagyon élvezem, mondjuk mikor egy régi kampányküldetést végigcsinálok egyedül, Rambo-módban...

Dutch Flander
A sniper tölténykövetés az OFP alapbeállításához van igazítva, miszerint 900m után nem követi lövedéked a kamera!

Dutch Flander
Ezt nem muszáj végigvárni!
Már én is ki akartam javítani, csak nem jutott rá még idõm. Amúgy felgyorsítod az idõt és nem kell lassítva végigvárni. (Mielõtt elsötétül a kép, lehet idõt gyorsítani, talán ezért nem is babráltam még vele annyit...)

MX Maximus
Kiváncsi vagyok az azutáni véleményedre miután megnézted a Micro FX addont Sef!

MX Maximus
Sef bacsi2!

Láttad már a Micro FX 1.00 BÉTA verziójú addont? Dutch Flander mûve olyan ami felejthetetle. ja, és nefelejtsük el, hogy ez még csak BÉTA!!!

Hello, meg tudnátok mondani a IceBird által készitett key cserélõ letöltési helyét? Elõre köszi.
LSC
Asszem a bullet time-ot is benne hagynám:). Új feelinget ad a játéknak.

LSC
A sniper kamerája mintha nem érne véget.

LSC
Még egy:): Ha a law/rpg becsapódik rá pár mp-re ott is álljon vissza szerintem.

LSC
Egy ötlet : Ha a player katona meghal, álljon vissza a bullet time mert hosszú kivárni lassítva míg vége lessz.

LSC
És örömmel venném ha együtt tudnánk mûködni és elkészíteni a kampányt:).

LSC
Ja és miért van az hogy néha begerjed az egész OFP és a hangok felhangosodnak és sistereg az egész dobhártya szaggatóan. Nem az mododtól hanem úgy általában.

LSC
Ehhez csak gratulálni akarok szép munka. Akkor pár kérdés:
Megkaphatom a config.ccp-t? Módosíthatom e úgy hogy kompatíbilis legyen az én hang addonommal? Felhasználhatom e a bullett time nélkül ami mellesleg nagyon látványos:).

Hello mindenkinek, nos már nem bírom, hogy kell használni a lézert, nem müködik sehogy se,egy hidat kellene felrobbantani, van valami tipp. Elöre köszi.
MX Maximus
Jeeeeeeee!!! Végre! Ez az!

Dutch Flander
Nos!
Aki szeretné a saját OFP játékában látni a #1898 és #1897-ben mutatott effekteket az most letöltheti:

MicroFX 1.00 BÉTA

Dutch Flander
Egy pillanat, tudod én modemmel dolgozom...

LSC
Nos?

Dutch Flander
Várj csak! Mingyáá megpróbálom feltenni a NET-re!

LSC
szerinted?:) A tankosat szívesen felhasználnám minden mátrix nélkül.

MX Maximus
Adj még Dutch!!!

MX Maximus
Na ez az!

Dutch Flander
A modomat???

LSC
Miko lehet tesztelni?

Dutch Flander
Ja és a robbanások:

Ez a kedvenc képem:

Dutch Flander
Nna, végre sikerült!
Tehát:
Mátrix:

Dutch Flander
Hát ez nem igaz. Hogy kell képet beszúrni???

Dutch Flander
Próba:

Dutch Flander
Pirulok, mint a rongy.

Elõször is köszönöm az elismerõ szavakat.
Már régebben írtam errõl a kis modomról, de még nem tartottam teljesen tökéletesnek, hogy másokkal is megosszam. Csak szûkebb baráti körömben mutogattam. Goldmember adta az ihletet nekem is (a robbanások terén), én csak kicsit fölbúsztoltam, ugyanis a én a látványra megyek nem a realizmusra. A Mátrix/Max Payne effekt teljesen saját termék. Megpróbálok fölrakni pár képet, hogy ne csak dumáljak...