4624
Operation Flashpoint
  • pedro870
    Lapot kell cserélni a szerverbe, ezért egy ideig még nem elérhető, után viszont ha minden jól megy, akkor a www.ofp.hu is oda vezet majd...majd. Hétvégére szerettük volna visszavinni, de most kicsit pesszimista vagyok.
  • Icebird
    azért még lehet csinálni pár dolgot:) pl CraterSmoke1-3ból szükség lenne egy FPS kimélő verzióra. Mivel az m2a2 HE füstje megeszi sorozatnál. Próbálgattam már több beállítással, de igy már a sima lövésnél alig van füstje és még igy is zabál. Túl gyorsan kapja a köv. effektet és nincs ideje az elözönek eloszlani.
  • goldmember
    Csaladi okok elszolitottak, meghat sokmindent mar nem nagyon tudtam volna csinalni.
    A gepem: Amd 1400, 512(133) ram
  • Yula
    Heggesztik a szervert.
    Bővebbet, majd pedro.
  • Szabyka
    http://ofphu.servegame.com/
    nálatok bejön ???
  • pedro870
    olvasgattam vmikor régebben a topikodat a bis fórumon és hiányoltak téged, meg a további fejlesztéseket :)

milyen procid van és mennyi memo

főleg az terheli a gépet, ha szerver vagy, nem kliens... pl egy cti elég terhelő szerverként
  • goldmember
    Azt hiszem az:)
    Plusz memoria kell vagy plusz processzor hogy jobb legyen a multim?

• pedro870
    te azagoldmember vagy, aki az effektes modot készítette ofphez?
  • Icebird
    a hálozati rész miatt
  • goldmember
    Miert van az hogy ha egyedul jatszok egy multit (nem ded szerveren, csak siman) sokkal lassabb mintha singleban nyomnam ugyanazt a missiont?
  • lachun
    Jó, amugy sem regisztráltam volna:DDD
  • ChevyG #2530
    smsweb.atw.hu-ra ne regisztráljatok, nagyon szar!!!
  • pedro870
    rájöttem :)
  • lachun
    Lacus vagyok csak itt gy kellet reggelnem:DDD
  • lachun
    44 huh az igen de közte voltam én is szerencse:))))
  • pedro870
    44 fő volt a max játékosszám egy pályán :)
  • Yula
    B4 karajság volt, Zsír!
  • lachun
    !S na hali megjöttem Bodajk4 OFP táborból.Nagyon jó volt még mindig ez a gém üt mindent és nagyon jó a veterán server, nagyon tetszet jövőreis megyek remélem sikeresen el tudom intézni.
    Még mindeig ez a játék a császár a harci szimulátorokban azt hiszem!!!!!!!
  • pedro870
    szerver kis időre kidőlt, ofphu.servegame.com addig is nem elérhető
    remélhetőleg pár nap az egész
  • lachun
    Igy van e leg rálisabb játék én mondom éss tényleg über sok fejlödés van!!!Pedro tudnál linket adni a WW2-es filmekről amit csináltak azt a történetett?????(francia elleálás STB)
  • pedro870
    Persze ezt az fps-t el lehet érni gyengébb géppel is, csak le kell venni a grafikát. Ugye a resistance-t még ghz alatti gépekkel is lehetett nyomni, most viszont ahogy fejlődnek a gépek, a pályákat és az addonokat is úgy készítik már, hogy több teljesítmény van.

Pont pár napja néztünk egy single küldetést (ah1-gyel kell egy konvojra vadászni, ez talán még eredeti ofp 1.0 küldetés), egy 3,6-on futó p4-en x800 proval nagyon szépen játszható volt a küldetés 5000m-es látótávval(!), azt hiszem high terepfelbontásal, de lehet hogy csak normal volt. :) 4 éve ezt olyan 700-as látótávval játszhattad max és lényegesen gyengébb grafikával.

Majd szeretnénk is összehozni egy weboldalt, hogy lássák a playerek, akik még a resistance előtt inkább letették a játékot, meg akik most ilyen söldnerre várnak meg "reailisztikus" fps-ekre, hogy milyen sokat fejlődött ez a game, és mennyi lehetőség van benne még mindig. Na meg a cti és úgy általában a multi kva jó.

• pedro870
    Hát ennél a videóban látottnál durvább grafikájú addonokkal is szoktuk nyomni a coop porton. Ez a cr cti pont azért jó, mert a 2-3 órás pálya végén is még átlagosan 20-25 fps fölött maradhat a game (2500+ 9800, 2xaa, 8x aniso), miközben egy egész szigetre kiterjed a csata (12-18 város), és azért legalább 20-30 jármű rohangál, nomeg számtalan gyalog.
  • Z
    ááá! Játék közbeni grafikának ilyen szintűt megcsinálni...úgy, hogy rendesen fusson is (AMD Athlon FX-53, és ATI/nVidia csúcskártya nélkül), nem nagyon hinném, hogy megoldható.
  • Shep
    thx, kiváncsi vagyok mennyire fogja leeni a gépet, meg lenne már meg az adsl, aztán egyből többet nyomnám a gamet.
  • pedro870
    CR CTI

az ofphu szerveren is ezt nyomjuk tegnap óta a cti porton

OFPHu
  • Shep
    honnan lehet leszedni?
  • lachun
    !S Pedro megyek ám :DDDDD
    Már nagyon várom:DDD
  • pedro870
    Kedvcsináló CTI-hez

CTI Video

Jövő héten giga ofp lan!
  • pedro870
    akár így is taníthatnák a történelmet :)

Fall of France OFP film

egy 5részes sorozat első eleme

ofp.info-n érdemes megnézni az új addonokat, ma pl felkerült pár francia készítésű cucc, egy tiger heli és merkava tank többek között
  • GaBika6
    Hi!

Ballistic Addon Studios modok erdekelnenek.Sajnos nem el az oldaluk pedig szerintem allat addonokat gyartottak.Valaki segitsen lecci.Nekem komplett palyak, missziok, champainok erdekelnenek letoltesre, de olyanok amiknel nincsenek hibauzenetek, tehat minden benn van.Foleg Ballistic Addon Studios, de barmi mas is johet ami "ertelmes".Erdekel meg az a misszio ami a Black hawk down mintara keszult!Letoltesi helyet linket ftp barmit lecci adjatok!

THX!!!
  • pedro870
    fel kell nyomni a textúra méretet mindenhol legalább 512*512-re...milyen vga kártyád van?
  • Kvázi
    Próbáltam. Jól néz ki nagyon, csak a beállításokkal lehet bíbelődni. Van valami javaslatotok? Pl. a víz nálam fehér, és nem jövök rá, hogy miért.
  • pedro870
    persze tükröződés az
  • pedro870
    nem hiszem, mert ezzel multizom :)

kevesebb fps ez tény, de én csak a tökröződést kapcsoltam be és simán játszható maradt a game
  • toMpEr
    = 1szamjegyu fps :)
  • pedro870
    próbáltátok már a tükrözödő vizet s egyéb effekteket tartartalmazó dxdll-t? :)

• pedro870
    hardverkulcsos :)
  • toMpEr
    es a neten nem lehet fellelni "olcsobban"?
  • ChevyG #2503
    Ha tucc léci segits!
  • ChevyG #2502
    Hijába probálom, nem müxik! Resistance 1.94 verziom van. [email protected]