Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki, lenne 1-2 kérdésem járatosabb emberkékhez.
Fent van az OFP+RES és egyéb kiegészítõk, 1.92, 1.94 beta exe, patch-ek, Trinity 1.0stb.
Rendesen megy a játék, nincs semmi gond, de lenne kérdés, tudnátok ajánlani valami letölthetõ missiot, amihez nem kell sok letölteni való? Mármint kiegészítõ, ne keljen sok.
Remélem, kapok egy pár jó tippet, elõre kösz.

LSC
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.

LSC
Ez sem fog szarul kinézni

tavaly is igy volt 😊

MX Maximus
Csá Cifu! Rég hallottam felõled!

Há mi van veled?

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

[NST]Cifu
Jaaaaa, közben szépen leesett a tantusz, csúnya, okoskodó kis Cifunak, és rájött, hogy ostobaságában nem tünt fel neki, hogy az X3-tárhelyrõl akarsz beszúrni képet. Azzal nem fog menni, sem a Tár.hu-ról...

Javaslom az Ultrawebet, nekem onnan minden további nélkül megy...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
bazd, hát erre nem elszúrom a szöveg formázását?

[NST]Cifu

Valami ilyesmire gondolsz?
Egyszerû, fogod a kisképet, és szépen betûzöd képként, majd rögtön fogod a teljes UBB hivatkozását, és kivágos, majd szépen csinálsz egy url-t amely a nagy képet adja meg célként, szövegként meg beílleszted a kivágott UBB hivatkozást...

Icebird
csak tudnám mért nem lehet kiskép hivatkozást berakani

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird

Icebird

[NST]Cifu
Ha jobban érdekel a játék, még régebben nyitottam egy topicot neki a HWSW-n, elég részletes ismertetõvel:

Söldner topic @ HWSW.hu

LSC
Most nálam sem jó de jó volt.

Dutch Flander
Ezen a címen nekem semmi nem jön be. Mi ez a játék???

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

LSC
Én tudom...Formattálja a vinyót

Emberek! Mindneki játszon az OFP-vel karácsonykor, gondolom sokan tudják, mi fog történni a játékban! Screenshotokat is rakjatok be! 😊

War. War never changes.

LSC
listálya j-os j? .A hát.

LSC
Azt hiszem amíg kijön az OFP 2 addig lessz egy jó kis konkurens game. Nagyon ígéretesnek tûnik és ha még editálható is lessz mint az OFP akkor megállja a helyét. Érdemes a fegyver és jármûvek listályát megnézni
http://soldner.jowood.com

12346
zsír. megoldottam ezzel a kulcs cserélõvel

12346
na banyek.. sose gondoltam, hogy ide jutok. lekaptam a resistance iso-t, eddig rip volt, rá mentek a pöcsök meg minden, csak körülményesebb volt. nah szal most földobtam az alap flespöttyöt, aztán rá a resistance-t, rá crack, aztán kilép, hogy "Bad serial number given in Setup". fuck. aztán ezt megjátszottam úgy is, hogy pöcsöket is rádobtam 1.91-ig. ue a bibi. mi a vért tegyek, hogy mococorgjon?

Dutch Flander
De ezért letölteni? Dugjon be magának egy mikrofont, azt vegyen föl magának. Ha nem tetszik a saját hangja, torzítsa el GoldWave-el.
Hallod, Randall Flagg (#2041).

MX Maximus
Ez fájt!

LSC
Röhögni fogsz de van ilyen magyarosítás. Vigyázz gránát, elkaptuk a köcsögöket stb. Vicces.

Dutch Flander
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ez súlyos vót. El is felejtettem, hogy beszéd is van benne...

MX Maximus
NEEEEM. Mondjuk: Múv áut end sztéj ló. fájör in dö hól!

Dutch Flander
Counter Strike magyarosítás??? Ez jó vicc! Leszinkronizáljuk magyarra az összes fegyver hangját!
Ratat-ta-ta... Dirr-durr... Piff-puff... Flanyofssss... Bummm... Ááááááá... Ööööööö... Kabúúúúúmmmmmmm...

MX Maximus
Csak nem Counter Strike! Mert akkor nemjó helyen jársz!

Dutch Flander
Mi a piCSa az???

12346
dc-rõl kapd le a gamét (iso)

jerome
Szorry lusta voltam és nem olvastam vissza.

jerome
Egyébként van magyar klán?

jerome
Sziasztok megtudná valaki mondani, hogy honnan lehet mostanábam letõlteni a játékot nem rippelt formátumban. Vagy érdemes megvenni 6000Ft-ért?

Dutch Flander
Én annak idején, míg nem eredeti volt az OFP-m a patch-eket nem tudtam rá föltenni, mert kérte az eredeti CD-t. Ezért örültem nagyon az 1.30-as rip-nek. Manapság ez már másképp van?

Ja, amit kértél méjlben arról nem felejtkeztem ám el. Még van egy ZH-m, aztán mindent részletesen leírok (méjlben). OK

LSC
Nem igaz. Csak ne rakjál crack-et mielõtt patch-elsz csak az 1.91-re. De ha az 1.92 vagy 1.94 exe-t használod akkor nem kell külön crack.

Dutch Flander
Ha teheted dúrd le az egészet és így rakd fel:
1. Operation Flashpoint (1.00)
2. Resistance (1.75)
3. 1.91 Patch

Így elkerülöd azt a helyzetet, hogy az OFP könyvtárában lévõ Addon könyvtárban benntlegyen ugyanaz, mint a Res\Addon könyvtárban. Lehet, hogy ez volt a baj. Valamint ez így azért jó, mert addonjaidat a "külsõ" addon könyvtárba gyûjtheted, a "belsõ"-höz meg nem is kell nyúlni (még ha egy addon azt is írja a readme-jébne, hogy oda rakd, mert nem ettõl függ a mûködése).

Hú de okos vagyok, merthogy ha véletlenül nem eredeti az OFP-d akkor a fent írtak valószínüleg s*art sem érnek. De ha jól tudom, az is igaz, hogy nem eredetihez nem lehet patch-et fölrakni.

LSC
Miért írja ki ezt nekem az Mirc amikor be akarok menni az ofp.hu szobába hogy : unable to join channel (need correct key)

bfg900
Kivéve akit zavar a megaigénytelen sárga dvd tok 😊
Melyik wrz-rõl, mert a predatorwrz-rõl már a HL2 letöltöttem de nem megy(exe hiányosak). Kösz
LSC
DC++ vagy fizetõs FTP vagy SMS-es warezról.

Helóka! Honnan lehetne teljes játékokat letölteni?
Egy pár címet megköszönnék.
LSC
Az nem normális aki 12000-ért megveszi azt.

Dutch Flander
Valóban lehet kapni, hogy mindenfele, azt nem tudom, de a MediaMarkt-ban lehet kapni 5900Ft-ért 3az1-ben csomagolásban.
Egy polcal odébb meg egybecsomagolva a Red Hammert a Resistance-el csak csupán 12000Ft-ért. Normálisak ezek???

LSC
annyira mindenfelé nem mert bejártam a fél magyarországot egyért az külföldrõl rendeltem. Aztán jött a lveél a CD galaxisból hogy nekik is jött😊.

Az a lényeg, hogy az upgrade 1 meg ilyesmik, korábbi patch-ek. Az ofp verziói így néznek ki:

1. Alap OFP-t felteszed: 1.00 (volt 1.2-as is) Nem kell crack.
2. OFP: resistance-t telepíted: 1.75, benne lesz minden korábbi patch tartalma, kivéve a red hammer kampány, nem kell crack
3. 1.91-es patchet letöltöd a hivatalos oldalról, vagy az ofphu.servegame.com-ról, telepíted: 1.91, nem kell crack
4. 1.94-es béta patch-et vagy exe-t leszeded a hivatalos oldalról, vagy az ofphu.servegame.com-ról, telepíted: 1.94: nincs benne cd-védelem, nem kell crack.

Ezt értem tiszta telepítésen 😊 No crack.

Ha nincs Res-ed, ajánlani tudom a GOTY verziót: benne ofp, red hammer, res, 6k-ért lehet kapni mindenfelé!

www.armed-assault.hu

Köszike, de nem értem. Az opf. feltelepítve ( crack-es cd.),
upgrade 1. letöltve, de rá clikkeve nem nyílk meg. Kiírja
hogy "please no corekt cd".....blabla. mit értesz tiszta telepítésen?
tiszta telepítéssel juss el 1-94-ig, ezeknél már nincs cd ellenõrzés

1. ofp
2. res
3. 1.91
4. 1.94

www.armed-assault.hu

LSC
mirõl beszélsz?😊

A letöltött "upgrade" exe.-ket nem tudom megnyitni,mert korekt cd-t kér.Nekem pedig crack-elt cd.-m van. Mit lehet
tenni?
LSC
A registry bõl kitörlõdött a bejegyzés. Eredeti OFP vagy eredeti Resistance kucsod van? Ha az OFP keyt akarod cserélni akkor használd EZT

Hali kéne egy kis help. Újraraktam a windowst, és azt írja ki a játék indításkor, hogy rossz a cd key, ami pedig eredeti, tehát jó. Hol lehet átírni a cd-keyt anélkül, hogy újraraknám gamét? THX

War. War never changes.