4624
Operation Flashpoint
  • bricsi01
    5 évig játszottam vele de valamit kitöröltem és nem tudtam belépn
    asztán letöröltem.
  • pedro870
    Az előző 2 helyett

• pedro870
    kedvedért ;)

• lachun
    Pedro ezek nagyon kira kiépek szerintem jöhet még :)))
    Mert tudod a sracok elég vizuális tipusok:DDD
  • pedro870
    Red Hammer? Az benne van a GOLD-ban.
  • steweee
    arra lennék kíváncsi, hogy mi volt a resistancén kívüli nagy mod neve. gyári kieg volt, végig is játszottam , és nem jut eszembe a neve
  • pedro870
    mára az utolsó!

• pedro870
  • pedro870
  • pedro870
    Teljes mod talán csak a finmod van. Van azért a BAS-nak is nagy csomaga és ahhoz küldetések. Vannak effekt csomagok. De készül egy csomó mod, amelyeknek van demo verziója, pl Hokkaido (japán hadsereg), inv44 (II vh.), SFP (svéd hadsereg), illetve hülye vagyok van még egy nagy kész mod a CSLA, a cseheké, az se rossz. De pl nekünk (ofp.hu) is van pár addonválogatásunk multihoz, amihez természetesen küldetések is vannak. És önálló addonból van kva sok.

Ha sima res-t használsz 1.96-tal, ahhoz nem kell annyira komoly gép, azon is elmegy amit lent írsz. Viszont pl a lenti képekhez már az én gépem kevés lenne (athlon 3200+, 9800), bár lehet hogy csak le kell szedni a látótávot. Ezek azért durva képek, általában jól fut minden. Ugye ofp-nél a látótávolságot állíthatod kb 100 métertől - 5000-ig, egy p4 + x800-as gép egész szépen viszi az utóbbit is alap res-sel :). Meg a minőségi beállítások. Szóval nincs olyan gép, amit ne lehetne megizzasztani durva beállításokkal.
  • lachun
    Huh Pedro ezek nagyon állat képek és akkor miylen lesz az OFP2:O!!!
  • steweee
    természetesen a goldra és a resistance kiegre gondoltam együtt. de létezik még hozzá 1 vagy két nagy kiegészítő is, amivel játszottam is, csak már nem emléxem rájuk. azok is kellenének, illetve bármilyen nagyobb mod vagy saját gyártású kampány/missön. én is csináltam két vagy három egyszerűbbet annak idején.
    ja és mi számít komoly gépnek ? mert annak idején amd 700 + gef2ti-m tökéletesen futott, most meg jóval erősebb a gépem
  • pedro870
    Hát ezt nehéz összefoglalni. Egyrészt vedd meg, de szerintem jobb 6k-ért a goty verzió, amiben benne van a Resistance kiegészítő - enélkül a max verziószám 1.46 és kimaradsz a legjobb dolgokból.

A Eesistance most 1.96-nál tart. Az alapjátéknak rengeteg hibáját javítottak, de maradt még azért, a multi teljesen élvezhető (nem modemmel). Hogy mi jelent meg: www.ofp.hu ofp.info, irc-en szívesen mesélünk: #ofp.hu, de leírni mindent az most sok lenne, tervezünk egy oldalt, ahol bemutatjuk az ofp mai állapotát. Vannak füves addonok, inv44 ha arra gondolsz még nem jelent meg, de van Finmod, van mindenféle kiegészítő, és mégtöbb még készül :).

Látod a lenti képeken mikre képes a motor, de azért ezekhez a lentikhez pl elég kemény gép kell.
  • steweee
    hi, egy olyan embertől kérdezem aki nagyon ottvan a játékban. régebben a kedvenc játékom volt, és most gondolkodom hogy megveszem eredetiben. 2000ft a média márktban. milyen kiegészítők jelentek meg hozzá eddig összesen, az az új mod, amiben színes a fű és egyebek megjelent e már, mekkora a legmagasabb verziószám és az kijavítja e az alapjáték hibáit?
  • pedro870
    teszek még be képeket, gondolom nem bánja senki :)

a srác egyébként az operation enduring freedomon is munkálkodik, ahogy látom, lehet hogy ez is abból használ elemeket. A heli egy bas pavehawk volt, van pár addon a cbt csomagból (az m2).

• pedro870
    Newland sziget, még béta

http://www.ofp.at/index.php?act=download&dlid=478
  • goldmember
    Ez melyik desert map? Meg nem lattam ilyet, ami igy be lett volna telepitve novenyzettel.
  • pedro870
    izé

• lachun
    Ez is OFP:)
  • lachun
    !S midenjót mindenkinek!
  • lachun
    Nagyon pöpec lecsekkoltam már:))
  • pedro870
    az oldal/szerver ismét elérhető, most már www.ofp.hu címen is!
  • lachun
    !S mindenkinek :)))
  • lachun
    megnéztem über kafa ez is!!!
  • Ebola
    Hááát, nem vagyok biztos benne. Én Allies in Arms (WWII Collection Mod) néven láttam.
    Innen szedtem le: http://ofp.fifthelement.net/index.php
    Köszi pedro! meg nem neztem meg mert itt ül a főnök a nyakamon... ;)
  • pedro870
    indítsd -nomap paraméterrel...bele a parancsikonba
  • lachun
    melyik moddal az invázion44 gyel??
  • Ebola
    Hali!
    Meg tudnátok mondani hogy miért halhat bele az OFP, ha WWII mod-dal szeretnem inditani? Hiba: D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY
    ATI 9600 Pro-m van
    Köszi!
  • lachun
    na szedem az 1.3 as finmodott remélem még jobban fog tetszeni.Egyszer Joxy unszolására feltettem és elámultam milyen super volt!!!
  • lachun
    azta ti aztán nem semmik vagytok ....és valaki azt monta az OFP-t nem lehet tovább fejleszteni.Most vissza olvasva egy csom jó lehetöség van még benne:DDDDD
  • goldmember
    Szerintem megoldhato az 1.3 -mal is. En ugy keltettem eletre a Maldevic islandot, hogy a MOD folderbe
    1. bekopiztam a Finmod/Worlds foldert
    2. bekopiztam az Addons folderbe pedig a Finmod/Addons -bol az osszes FDF nevo pbo filet.
  • Icebird
    jah, majd szerzek korábbi FDF addont.
  • goldmember
    Ugyertettem, hogy nalam nincs a heliken HE lovedek.
    Icebird: Azert nem megy 1.3 mal mert abban a sziget mar kulon wrp fileban van, irta is hogy az 1.2 vagy 1.1 FDF kell mert ott addonban van az egesz cucc.
  • [NST]Cifu
    Nincs heliknél HE lövedék? A Kamov V-80-nál például akad (hogy a custom heliket ne is vegyük)...
  • Icebird
    én már ránéztem, de FDF 1.3 szigettel nem megy nálam, írtam is neki.
  • pedro870
    megnézem ma este, látom kicsit ideges már a haverod :)
  • Icebird
    hát valszeg az lesz hogy nem lesz olyan tűzgyorsaság, de ezt még elkell majd fogadtatni az m2a2 bandítákkal.:)

Igazából az OFPböl a sarat is kiharapó, földarabok szerteszéjjel szanaszét a levegöbe becsapodás effekt hiányzik:))
  • goldmember
    Ja, aki esetleg sokat singlizik az OFP-vel kiprobalhatja ezt a modot, szinten magyar fejlesztes. Egy idiota haverom csinalja.

http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?s=742f581c5dea7b4b2e4488697b040402;act=ST;f=55;t=41692
  • goldmember
    Mivel az osszes robbano lovedek (granat, HE, AP, HEAT/SHELL) ugyanabbol a cratersmkoke(1-3)-bol epul fel, sajnos el kell donteni melyik a fontosabb. Nekem az volt elso, hogy a HEAT/SHELL robbanas nezzen ki jol. A HE fust effect engem is zavar, en megnoveltem a cannon reloadtime-ot a M2A2 es a BMP2-nel, a helikoptereknel meg eleve nincs explosive bullet:)
    (igen pedro870 DirectX9b!)
  • pedro870
    lehet, hogy ilyen procnál még nagyon látványosan leterheli a gépet, ha szervert indítasz. DirectX-ből 9b van fent?