Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hallo

Ezt a DR jobb volt ap4 elõtt dolgot nem értem teljesen, nálam ua, csak az ap4 elsõ verziójában a hk, xms hangok hibásak voltak.

Másrészt aki keres kiegészítõket (pl RES), az jöjjön má fel az irc-re, mert elképzelhetõ, hogy van épp megoldás.

#ofp.hu

www.armed-assault.hu

Hello LSC, BUÉK MINDENKINEK, LSC lenne kérdésem, találtam részeket ahol téli terep minták vannak, meg egyebek, de maga a szigetet, vagy xy pályát hogy tudom télire varázsolni? Egyébb szerkesztõk fordítás alatt vannak, lassan de haladok!!!
LSC
x-mas in OFP. Ez nem a karácsonyfa hanem Sgt.KillaK télapója😊.

LSC
Elvileg ehhez nincs joga.

csabawarchief
hát meg nekem rossz a dc++om tiltja a szolgáltató, más helyet nem tudtok?

Ok, kösz LSC, elkezdem letölteni õket, utána elkezdem gyúrni, bízom benne, hogy menni fog, (párom örül majd a legjobban, õ majd fordít) törekszem!
DR-rõl még annyit, hogy korábban míg nem volt fenn a OFPHu AP4 1.94, fent volt a DR és nagyon jó hang volt, különösen xy pályáknál nagyon ütõs volt a hang.
De OFPHu AP4 1.94 után ez a hang már nincs meg, és ezt nagyon sajnálom, király volt, ezért kérdeztem hogy nincs-e valami megoldás a DR külön, vagy más alkalmazására?
De remélem lesz még valami tipp, vagy Dogman ötlete?
LSC segítséged továbbra is köszönöm, jelentkezem, és ha kell teszter még mindig, hát vagyok, minden este fent vagyok itt, az SG-n, Hali.

DOGMAN
egy sound blaster live 5.1 vagy más eax-ot ghardveresen gyorsító hangkárty.
bazzeg bemész egy multiplayerre mondjuk HA Sakhalinra és az ágyúzástól leesik a fejedrõl a haj,a mortaroktól ijedtedben meg lefosod a szék lábát 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

LSC
Mér jobb a wss? Az ogg sokkal kisebb és egyszerûbben kezelhetõ minõségben meg nem sokkal rosszabb.

LSC
Nos a szigetkészítéshez kell a Visitor2light nevû progi amit sajna nem ismerek mert szigettel még nem foglalkoztam nem is szeretnék mert fél év mire befejezel egy szigetet. Épületekhez és minden egyébb tárgyak elkészítéséhez az O2 szerkesztõ kell letöltheted INNEN. Pontozni nem nagyon tudok mert ezekhez csak ezek a progik vannak. Ha script írásnál vagy egyébb hasonló pl mission készítésnél jársz ahhoz vannak jó progik amik segítenek de nem helyetted csinálják meg😊. Az O2-höz találsz egy nagyon jó tutorialt ITT én szinte mindent ebbõl tanultam az O2-höz de sajnos nincs minden ebben sem benne. Sok esetben más addonjait bontottam ki és néztem meg dolgokat. Ja, és rengeteg tutorial van az OFPEC -en érdemes olvasgatni. Szükséged lessz még a PBO tool-ra amivel a PBO kat tudod kibontani illetve tömöríteni. Egyenlõre ennyi szólj ha valamin becsípõdtél.

Icebird
Eredeti DR van az AP4ben. Viszont egyel korábbi, mert azóta ECP-vel kijött egy wss formátumú, ami kb 30MB.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Hello LSC, nos a szerkesztésre visszatérve, elõször is tereppel szeretném kezdeni, egy szigetet, utána épületek, utak (úgy tudom, hogy épület külön szerkesztõ, ugye?) Tervek vannak a fejembe, de remélem OFP-ben élni is fognak.
De ha tudnál írni egy rövid leírást, hogy melyik szerkesztõ mire való, (esetleg pontozva) annak is örülnék.
De segíts, mit mondjak még, mi ami fontos még, hogy tudj segíteni?
LSC
külföldieknek megvan LAN osoknak is.

dc++-on megvan, de mire lejönne arra megjelenne az OFP2 is, így máshonnét kell leszednünk 😞

War. War never changes.

csabawarchief

LSC
Nekd? Soha.

csabawarchief
Tudnátok nekem segíteni, honnan tudnám most letölteni a Resistance kiegészitõt?

Ok, köszi, várom már, na megyek, köszi a segítséget,este leszek, hali.
LSC
Befejezem az effekteket és utánna átküldöm. Van pár dolog amit még zsírozok kicsit.

LSC
ÕÕÕõ a kampány teszt?

Nem jó hír, és a teszt, mondj valami bíztatót.
LSC
így magában nem csinál akkor semmit

Amit legutobb ajánlottál DR-t az pbo. ha berakom a Addons ok közé, az nem segít ha jól sejtem, ugye?
Skubiznám, mikor lehet tesztelni?
LSC
Az AP4-ben módosított DR van asszem nem az eredeti. Majd skubizd meg az én addonpack-omat amit a kampányhoz csinálok😊. Szerintem elég jó hangokat rakok bele, pár hang a DR-bõl van/lessz.

Aha, azt tudtam hogy AP4-ben benne a DynamicR, de nem az igazi a hang, erre van valami megoldás? hogy lehetne még javítani a hangon?
A szerkesztést meg majd este leírom, mert átnézek még egy két dolgot, ok?
LSC
A szerkesztésrõl annyit hogy írd meg mit akarsz csinálni akkor leírom mik kellenek és mik a legjobbak ahhoz. A szerkesztõket az http://www.ofpec.com - on keress. A Dynamicrange úgytudom benne van az AP4-ben de egyszerre nem tudod használni azzal amit letöltöttél. Külön úgy tudod használni hogy a sima resistance.exe -nek csinálsz egy parancsikot és beleírod a cél mezõbe : "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -mod=dynamicrange . De így nem fog menni az AP4.

Hello LSC
Kösz a DynamicR-t, én OFPHu_AP4_1.94 EXE-t inditom, de ebben benne a DynamicR, de nem az igazi a hang, hogy lehetne külön, a most letöltött DynamicR pbo-t elindítani?
Remélem, van jó tipped?!
Másik, a CZ oldalon vannak különbözõ szerkesztõk, TE melyiket ajánlod?
Melyik programról mi a véleményed?
Várom válaszod, segítséged köszi.
LSC
OPFEC. Innen egyébként szinte mindent meg lehet tudni a szerkesztésrõl.

Hello, kérdésem a Dynamic Range-t honnan tudnám letölteni?
Segítséget elöre köszi.
Köszi
LSC
LSC
Ezt én csináltam😊

LSC
mendennel foglalkoztam már OFP-ben scriptek, mission készítés O2-ben szerkesztés stb kivéve a mapkészítést.

AirborneRanger
Szoktok járni a magyar serverekre?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Köszi a segítséget, teszternek jelentkeznék, remélem tudok segíteni észrevételekkel.
Már egy jó ideje nyomom a OFP-t de nem igazán vagyok tisztába pár dologgal, pl hogy smint lehet szigetet és egyébb finomságokot készíteni? Ha van kedved, idõd, tippeket trükköket adni szivesen venném.
Elküldöm hogy mi van a gépen fen, és majd meglátod mit lehet kezdeni vele, elõre köszi.
LSC
Mellesleg én is dolgozom egy kampányon szépen lassan egyedi hangokkal és módosított feghyverekkel és egyébb finomságokkal. Ha éreztek ahhoz erõt kitartást és türelmet akkor szükségem lessz majd teszterekre akik kipróbálnak több lehetõséget stb hogy esetleg mire nem gondoltam ilyesmi. Ja meghogy a különbözõ hardvereken hogy mennek az speckó effekt scriptek, mert hogy azt is csináltam hozzá😊.

LSC
LSC
maga a kampányt fel tudom neked rakni valahová de az addonokkal együtt 40 mega lenne szóval csak a kampányt rakom fel. Ha kell esetleg valami addon még amit nem találsz meg akkor szólj. A readme ban le van írva mik kellenek hozzá. Vagy ha leszedted a kampányt felrakom a hiányzó addonokat mert csak 50 mega a tárhelyem.

Ok, köszi a segítséget, mellesleg hol lehet téged még megtalálni, ha kellene egy kis segítség?
LSC
csak akkor ütköznek ha van a konfigban azonos class név ami ritka lehet. Nekem fent van rengeteg addon és semmi gond de nem kizárt.

Bocs, még egy kérdés,OFPHu_AP4 már fenn van, és ha letõltöm a Mercury Addon Pack-ot nem fog ütközni semmi? Vagy valami más gond, hiány nem merülhet fel szerinted? Csak azért mert valahol olvastam hogy más más tipusú Addon Pack-ok nem férnek meg együt, ütköznek, vagy ez hülyeség?
Ez micsoda? FTP vagy url? Sehol sem jön be.

War. War never changes.

Köszi LSC, már töltöm is, tudsz még tippet honnan lehet letölteni? Op. Mercury nem elérhetõ, legalábbis ezt írja ki.
Kösz.
LSC
darkadmin-mia.udgnet.com
mickemys

LSC
A kampányoknál ha a régebbieket is megnézed ott megtalálod. Az mind1 hogy az addons vagy res\addons ba rakod a cuccokat. A kampányokat meg a sima campaigns mappába rakd.

Én úgy értettem hogy nincs olyan T1-es vagy T3-as gyerek akinek megvan, és nem szívesen várnék 30 órát, míg lejön...

War. War never changes.

CaviaR
Nézz körül gyakrabban DC-n, mert én épp tegnap találkoztam az MK féle ofp-res-sel.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem tudja vki honnét lehet letölteni a Resistance ISO-t? DC++-on nincs meg senkinek...

War. War never changes.

Hello LSC, köszi a segítséget, a CZoldalt kicsit ismerem, megnéztem amit ajánlottál, nem találok Spanky G nevü készitõt, bár még nem néztem végig mindet.
A másik Addons nál van olyan hogy ALAP,vagy RES itt a kampányok között nem találtam ilyeneket, ezeket hova kell másolni? Ugyan az mint a Addons-okal?
Válaszod várom, köszi, hali.
LSC
kell pár addon de nem sok hozzájuk.

LSC
http://ofp.gamezone.cz

innen a kampányok közül nagyon jó a Op. Mercury, a Guerilla, és az összes amit Spanky G csinált.