Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben lehetett kapni üzletekben, egy olyan kollekciót, hogy az alapjáték a red hammer és a resistance volt egy csomagban. Kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy lehet-e és hol lehet kapni.
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Már nagyon rég anno majdnem végigtoltama gémet. Iszonyat neéz volt. Most viszont nyomnám multiban is.
Tört játékkal hogy kell? Mik a legújabb patchek?
. Mellesleg én valszeg abbahagytam az OFP-s fejlesztéseimet, néhány elkészült addonomat feltetetem az .ofp.gamezone.cz -re akit érdekel az látogasson el néha a héten.
www.armed-assault.hu
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
ez sem segített. A történések: uninstall, registry gyomlál, install (PXNKR végû kulccsal by EFC87), újrainstall, mert nem tudta a bin-be a már írt dll-t betenni, másodszorra sem ment neki, ezért létrehoztam a bin könyvtárat, harmadszorra felment. 1.96 Patch indul, erre azt mondja, hogy nincs rendesen installálva vagy rossz verzió. Próbálom akkor a CD-n levõ crack-elt exe-t, de az meg rossz serial numberre hivatkozva elszáll. Szerintem ugyanolyan verziónk van, te milyen cd-kulcsot használsz hozzá?
De csak elvileg, ugyanis a bétában nem tapasztaltam dogfight ápgrédet, ami ugye a végleges 1.96-ban van és igen jó lett! Mostmár kicsit emberibben harcolnak a repülõs AI-k!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
És aki nem tudná, csütörtök-tõl vasárnapig ofp lan-party lesz, 40-50 résztvevõvel 😊). Jí
www.armed-assault.hu
vagy
OFP V1.0 + Resistance V1.85 (GOTY) + OFP GOTY Patch V1.96 <7.27 Mb>7.27 Mb>
Az 1.92-1.96 már nem kér CD-t és
patch elött nem szabad cracked exet felrakni, mindig az eredeti exe-re kell patchelni!
Ki szeretném prószálni a FlashPoint: Resistance játékot (hogy ha tetszik, megvegyem, természetesen). Installáláskor rögtön CD-kulcsot kért, amit találtam is, vagy százat a Neten. Indításkor meg a Crack könyvtárból kellett ugye az exe-t felülvágni. Viszont ekkor azt mondja, hogy nem egyezik az exe-hez tartozó CD-kulcs. Tudtok valami okosat mondani erre? Tudom -e használni az 1.96-os patch-et, van -e hasonló huncutság erre is?
Üdv: Dzsórdzs
Az hogy van, hogy az eredeti gamémra fölraktam az 1.96-ot aztán nem kér CD-t a futtatáshoz??????

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A példádnál maradva: a 10 célpontnak a placcon alapból lesz incoming missile EH-e. Ha valamelyiknek aktiválódik, jön az effekt-hegy, látvány-áradat. Ezt bonyolítsam? Minek?
Amúgy szégyen-gyalázat, még nem néztem meg a MicroFX-et, de hamarosan...!
1. az akire a rakétát kilõtték
2. az aki a rakétát lõtte
Hát, ezek után beállítani a "toltény kamerát" olyan nézetbe, hogy lássad amint lassítva becsapódik a közeledõ rakéta gyerekjáték (legalább is nekem).
Ha meg már láttad a MicroFX modomat, akkor tudhatod, hogy ezek az effektek benne vannak a játékban. Minden missön és kampány alkalmazza ezeket mindenfére editálás nélkül. Vagyis a globálissá-tétele elkerülhetetlen.
1 szó, mint 100, beleteszem a következõ kiadásba. Nem is lesz rossz. Mondjuk lehet, hogy rakok bele egy "Bullet Switch" szerû kapcsolót, hogy ki-be lehessen kapcsolni, mert uncsi is lehet, ha egyfolytában ez a nézet van bennt. De mondjuk csak akkor jön be, ha Bullet Time van. Na, majd letesztelem.
A sört köszönöm elfogadom, habár nem hinném hogy ténylegesen méltó lennék rá. Én csak az adott lehetõségeket állítom be globálisan, föltúrbózva egy-két extrával. Igazán akkor lennék Isten-Császár, ha mondjuk meg tudnám csinálni, hogy lassításkor a fegyverek hangja is lelassúljon. Már próbálkoztam vele, de külsõ program nélkül lehetetlen (sajna).
Még valami ötlet?
Öregem, ha ezt megcsinálod univerzális módon, vagyis minden rakéta+minden ellenség szintjén, és nem elõre beállítva, akkor fizetek egy sört, és kinevezlek fõfõnöknek! 😊
Akinek még nincs meg, annak feltétlenül be kell szermányolnia!!!
A rakéta jó ötlet, valószínüleg belekerül a következõ kiadásba! Akarsz lenni teszter?
modemezel?az elég gyors ,az enyém vodás 0,28kb/sec

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Vagy van a gépemen minden OFP-bõl egy-egy imidzs (nem kell crackolni), de ez 1600MB!
Én meg modemezek

Mit szeretnél? Az ötletek kifogyhatatlanok. Pl.
- a kamera kövesse a kilõtt rakétát, gépfegyverlövedéke
- a kilõtt rakéta az ellenség szemszögébõl nézve, ahogyan lassítva becsapódik
-

Na?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ooopsz! Elszóltam magam...Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Ja, és hamarosan fölteszem a következõ kiadást: kijavítottam néhány bogarat, javítgattam itt-ott, meg egyebek!
Majd írok...
Volt, hogy letíltottam arra az idõre az irányítást, mindhiába. A fickó néha gondol egyet és arrébtekint sajna. Ebbõl kifolyólag a repülõnek nem raktam be ilyet, mert elõfordulhat, hogy mialatt a látványon csorgatod a nyálad, a pilóta kamikáze pilótát játszik és belerepül a földbe.
Még dolgozom rajta, hátha...
tegnap este szedtem le igy nemsokat probáltam még,de nagyon állat😊