4624
Operation Flashpoint
  • Sanyix
    Hmm mire gondolsz? :-)
  • bricsi01
    aki kér valamilyen codét de nem ilyeneket hogy god hanem hogy magasabban legyen meg ilyesmi.az irjon privit segitek!
  • Rafaelo
    de ismered ! :E
  • Csirke4
    44-es modot honnan lehet letölteni?
    (Nem, nem ismerem a google-t)
  • Rafaelo
    :!
  • Sanyix
    nekem 30 játékosnál, tegnap 35, és 29 között volt a pingem (dsl).
  • pedro870
    40 játékosig nem szokott gond lenni a pingekkel
  • Rafaelo
    és a pingek?
  • Sanyix
    Volt az 30 is :)
  • Rafaelo
    :D
  • Sanyix
    És most? :) csak 23-an vannak a szerveren :) meg általában esténként, hétvégén délután, meg cti-n vagyunk, vagy mostanában pl a finmod szerveren egész nap játsszik valaki...
  • Rafaelo
    ez igy van de magyar szerver mindig üres

egy idegesítő van a flashpointban hogy olyan lassan gugol és fekszik és kel fel az emberem hogy közben szitává lövik kétszer is
  • Sanyix
    Mert mindenki észnélkül lő, semmi csapatmunka, és a küldetések általában olyanok mint a cs-ben, vagy codban, stb. Én próbáltam, nemtetszett, még a CTI is eléggé fura volt.
  • Rafaelo
    miért?
  • Sanyix
    Külföldi szerverek eléggé xarok...

Amúgy exe-t az ofp könyvtárba kell rakni.
  • Rafaelo
    én külföldi szervereken szoktam játcani már ahova beengednek
  • bricsi01
    figyu:
    laszedtem a wwiicollection modot s az exe-t nem vágom,hova tegyem az exe-t??

köszi!:)
  • lachun
  • 3Error #2763
    Boldog Karácsonyt !
  • lachun
    OK Thx és Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!
  • pedro870
    Na, hátha vkit innen is érdekel:

A www.ofp.hu szerveren most egy ideig megy egy finmod (fdf mod) coop szerver, (többek között) a téli hangulat kedvéért.

Mi kell az fdf modhoz

• Rafaelo
    jelentem rájöttem miért nem olt 9600 as kártyámon tükrözödés a dxdll-nél
    azért mert a rippelt resistancét használtam és nem az egy cd-s verziót mostmár működik minden dx efekt!!!!!

• Sanyix
    Hát persze hogy mod. Bár úgynézem ez a kép itt az ORCS effecs pack-al készült, aminél én ilyen fényeket a lövésnél nemláttam :) Na mindegy de a FlashFX műxik :). LOL mégÉszaki fény is van a játékban :)
  • Wanted
    2004-ben?
    Nálam még a Resistance sincs ilyen szép.
    Ez valami mod?
  • Icebird
    Operation Flashpoint, mely 2004-ben már büntető grafikával is előrukkol
  • Icebird
    A következőket nézd meg:
    Flashpoint Preferences (FlashpointPreferences.exe) -> Advanced -> Details -> Details Objects LOD (csuszka jobbra)
    OFP (FLASHPOINTRESISTANCE.EXE) -> Options -> Video Options -> Frame rate (csuszka balra) és Visual quality (csuszka jobbra) állításával tudsz talán segíteni ezen. Ha nem akkor lehet hogy VGA driver gond.
  • Wanted
    Miből vannak ezek a képek?
  • pedro870
    Egyrészt vannak az engine-nek komoly problémái is (ezekkel együtt lehet éln), másrészt nehezen tudnék elképzelni valahogy egy rpg-t vagy más jellegű fps-t erre az engine-re. Talán egy rts-t :) mint a cti.

• pedro870
    itt van hogy kell telepíteni:

tel útmutató

Ha nem szeretnél multizni, akkor csak vidd fel 1.96-ra, van link is meg minden.
  • panizzi
    hali

előkapartam újfent eme remek játékot, csak egy a bökkenő : az emberek "fele" nem látszik (vagyis a test hiányzik, a mellény meg a fegyver látszódik), ilyenkor mi a f.ckal peccseljem ?? vagy a DX9 miatt van ez ?

thx.
  • steweee
    nem értek pár dolgot. ha ennyire jó ez az engine (márpedig az!) akkor miért nem adják el a licenszét (pl unreal, doom) hogy szülessenek rá jó játékok ? és miért nem igyekeznek egy újabb rész megjelentetésével, mint látható a kezdeti verzióhoz képest az kiegek utáni maximális peccseléssel már egy igen korrekt játék volt amúgy is, azóta meg sokat fejlődött az átlag pc-k teljesítménye, vagyis lehetne egy újabb kampánysorozatot írni az alább látott képminőséggel. egy kicsit kellene javítani a járműbeülést/fegyverváltást, mert az akadozós volt
  • bricsi01
    mi a magyar oldal cime??
  • Icebird

800x600

800x600
  • Icebird
    addons: Lib 41-45 demo, Lib T34 pack,Johns ardennes Island,MRVsnow
  • pedro870
    ez a tank nagyon durvára sikerült
  • lachun
    Nagyon jo fotok ezek melyik modban vannak Ice???
  • Icebird
    hát büntessünk:)

1024x768

1151x864

1024x768

1024x768

1024x768

1024x768
  • Sanyix
    ÁÁÁÁá kell egy új videjókártya nekemmeg, hogy ilyeneket lássak.
  • lachun
    ja ezek a képek mindnehova beleférnek:)))
  • lachun
    Pedro ezek csodálatosak, nem semmi milyen képek:)))