Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor frissítsek drivert? vagy erre már nincs orvosság?
amúgy érdekes hogy általában akkor jelentkezik a hiba, mikor haverral multizunk és épp tüzet nyit egy helikopter..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vezérlõpult/rendszer/speciális, indítás és helyreállítás/ autómatikus újraindítás ne legyen kipipálva, akkor nem indítja újra, hanem csak lefagy, de kiírja melyik fájlal lenne gondja. Milyen hangkártyád van, mert az szokott gubancot okozni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
van egy olyan problémám hogy multi közben gyakran rebootolja a gépet az OFP. ÚGy vettem észre mindig akkor amikor egy helikopter is van a pályán és éppen tüzet nyit.. Ez hardverhiba vagy mi?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nah de nekem egyenlore eppen eleg ha az en sufni tuningomhoz igazitik egy egy kampanyt, es missiont 😉)
Mivel a legcelszerubb a mission-okat editalni? (pl adott egy mission amit en szeretnek magamnak modositani)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A hangtorzulásról meg annyit, hogy próbálj hangdrivert cserélni, mert pl az nforce-os alaplapoknál mindíg az alap driver szar, a VIA-s alaplapoknál, meg csak az alap jó. Vagy az is lehet, hogy ha nem segít semmi driver csere, egyszerûen csak selejtes a hangkártya (akkor sehogyse fog megjavulni).
ZA-tol meg nem valok meg! A Legjobb tokeletesen beallithato program csak erteni kell hozza. De szerintem a linuxom "fogja meg"...azon meg vegkepp nem allitok semmit security miatt! (Hulye nem vagyok, inkabb nem jatszok OFP online ofp.hu szerveren...mas szerverre meg ugye mint irtam tudok csatlakozni...)
Ma peobaltam mikor 2-3-an voltak bent delutan es tegnap, mikor ures volt, meg mikor sokan voltak bent!
Directplay jo szvsz masik game ami azt hasznalja az tud csatlakozni.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
csá!
párszor eljácottuk már ezt ZA-t lõdd le de leginkább keress másik tûzfalat<#falbav>#falbav>
a saját sufniról meg csak annyi van hogy ne az ofp/addons és ne az ofp/res/addons-ban legyen,amúgy megtarthatod bármijen másik könyvtárban
Pepike
OUT bol se, "siman" se! AP5 fentvan hibat nem ir, frissitettem is, jelszot "ofphu" beirom akkor se. Mindig "Kliens krealasa", vagy "Varakozas a szerverre" es vegul leall, hogy nem sikerult csatlakozni. (Lehet mert Linux tuzfal mogott vagyok? Szemelyes tuzfalon Direct Play es OFPres exe engedelyezve van (ZA)) Ellenben sockets-el, nem jelszavas (amit probaltam az egy orosz szerver volt), szerverre amin csak res ment siman felment!
5let?
(Termeszetsen az AP5-ot eloszor ugy raktam fel mint ahogy az le van irva!...aztan rajottem hogy az en sufnituningommal nem akad ossze, ugyhogy most alap game-en rajta van az en tuningom is...de a lenyegen nem valtoztat alap OFP+RES(GOTY)+AP5-el se sikerult csatlakoznom!)
Valamiért egy idõ után elszál a hang... vagyis hogy pontositsak belasul és torzul
pld help me
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha netan megint kirina valamit az a franya gep!:
-Akkor vegy egy 5 kilos kalapacsot!
-Semmi esetre se aramtalanitsd a geped!
-Ess neki a gepnek, es verd szet!
-Aztan orulj hogy jo munkat vegeztel!
<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck>
Sajnos naponta talalkozom ezzel a problemaval, de meg nem talaltam ra megfelelo orvoslatot. Mindenesetre aki tudna nekem is ajanlani megoldast a "kiirt valamit a gepem, mit csinaljak" problemara annak nagyon orulnek :-)
Mondjuk mar nagyon sokat segit az, hogy vehicle-al kapcsolatban, irta ki azt a valamit. :-))
Bocsanat a cinikus hangvetelu hozzaszolasomert, de gondoljuk mar vegig, milyen segitseget lehet adni a "kiirt valamit" problemara :-(
A php-vel semmi gond a szerveren, csak a sok kis buzi spammerrel akik elõbb utóbb mindig felbasszák a mélszerverünket, vagy ha nem is nyomják fel, folyamatos támadások érik.
Vagyis csak érték eddig...
Mert uninstalltam, azt most lehet kézzel regelni jól...
ez van
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Forza.
Dynamic grass script
http://www.ofpec.com/editors/list.php?show=pending
Forza.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Blur effekt van, a fények is mintha szebbek lennének, de a víz nem tükrözõdik és a katonák testrészei is hiányoznak. (csak a ruha és a felszerelés látszik, az arc és a karok nem)
Az alap OFP-vel próbáltam, patch-ek nélkül.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
tehát, lehet fûben kúszni, de ehez mit kell letöltenem? missönt? szigetet? vagy van egy minden pályára füvet tevõ addon? 😊
Forza.
www.armed-assault.hu
Warning: mail(): "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in c:\www\modules\Your_Account\index.php on line 653
Igy aztan en mar nem is vartam a levelet hanem nyomtam egy jelszo ujrakuldese variaciot, majd arra is jott a php-s sendmail problema.
Ugyhogy mostanaban nem kell regisztralnunk :-(
a kérdés, h ezek fotosoppolt képek, uj "addonok" vagy mik is ezek ?? én még mindig a resistance + dxdllnél tartok, és hát, azota is szépült ...
Forza.
Este megnézem.<#eljen>#eljen>
Kösz a gyors választ.
Feltettem a dll-t, de sajnos semmilyen új efektust nem tapasztaltam, aminek egyébként lenni kellett volna. (víz stb.)
Az fps-számot szépen kiírja, de semmi több.
Mi lehet a gond?
(9600 pro kártyával)
este ki is próbálom
Már átpakoltam az addonok egy részét még tegnap este egy saját mod könyvtárba, de lehet a vége az lesz hogy újra felrakom a játékot.
Elindul a játék, fekete képernyõ mintha tötene, majd visszadob windows-ba, és kiírja, hogy hiba történt és a szokásos szöveg: küldjek jelentést, kilép stb.stb.
A játék az alap 1.96 + dxdll + egy rakás egyéb addon a res/addons-ban (JAM2, HYK US Soldiers, BAS Tonal, SebNamPack, JIIR MidEast Rebels, SUCH'S Marines)
Megpróbálom majd úgy, ha hazaértem, hogy a nem official cuccokat kiszedegetem, hátha rájövök mi akasztja meg.