4624
Operation Flashpoint
  • Seaweed
    INV44 piksz:

• Seaweed
    (toltheto a zsokasos helyekrol)
  • Sanyix
    Az hogy a goty egyszerre telepíti fel az összeset, és alapból 1.85-ös verziószámú. Nameg más más patch kell a kettőhöz, de amúgy full kompatibilisek egymással multiban.
  • I.C.ram
    Mi a különbség az OFP GOTY + kiegek, és a sima OFP + kiegek csomag közt? Mindkettő 3k, és mindkettő ugyanazokat a kiegeket tartalmazza.
  • Sanyix
    Majd egyszer le lehet tölteni, bár nemtom hogy van ez, mert én dxdll 2.0-ról sem tudok, csak 1.0-ról.
  • Seaweed
    csamsogtok itt a warezen mikot a Goty pack 3k boltban..es meg "igy" sincs serial hozza...nevetseges! Tessek megvenni!

mas:

jolhangzik ez az uj V3.0 dxdll...le lehet ezt valahonnan toltenti? (az emult par napban nem voltam gepkozelben, es most sincs nagyon idom ra hogy utanezzek..mennek kel megint utamra....thx)
  • steweee
    nekem is megfordult a fejemben pár napja ez a kérdés, hiszen ezt már így korábban is kiadták, minek kellett most bwclone-+ban is kiadni(feltörni) hgoy népszerűsítsék ezt a mountoló progit?
  • ChevyG #3254
    ja, most már értem mi az a goty
  • pedro870
    ha esetleg érdekel vkit, ezen a héten (szept 29 - okt 2) 4napos ofp lanparty lesz pilismaróton. Eddig van kb 30 jelentkező. www.ofp.hu-n lehet tájékozódni, jelentkezni
  • Sanyix
    Milenne? A game of the year edition, amibe bennevan az ofp+redhammer+resistance.
  • ChevyG #3251
    "Operation Flashpoint (c) Bohemia Interacttive *GOTY Edition* *BWClone* SPITFIRE 105x15 MB" ez valjon mi?

link
  • Seaweed
    Nekem az 5-6K az realis, ez mar olcso kategoria. Van amiert szivesen adok 10-15K-t is, mert nekem szemely szerint megeri.

De teny magyar viszonyokhoz kepest meg mindig dragak a jatekok. (Nem nekunk araztak oket!! Kulfoldon, nyugaton-amerikaban-japanban ezek az arak(15 vagyakar 20K forintban) a "bago" kategoriaba tartoznak!)
  • Esrohnoil
    Jah, sok 12-15 ezer Ft-os játék közel nem ér annyit, mint az OFP... Hátmég ha a kiegeket is hozzávesszük. :)
    De ha belegondolsz, nem ez az olcsó, hanem a többi drága.
  • Seaweed
    Vedd meg enyit meger! Ha pesti vagy csak el kell menned valahova ahol kapni..es nem csak galaxisban, hanem nagyobb uzletekben is kapni...3K...hehh rohejesen olcso...(pl PSP gamek 12-15K....de meg azt is megveszem )
  • dronkZero
    Ja, pl most azt sem tudom, hogy van-e értelme elkezdenem törttel a Resistance-t. Még 1.2, 1.3 körül a singleplayer tankjait is elcseszte. Ha most is ilyen, akkor inkább megveszem, csak úgy állok neki...
  • Sanyix
    Jaja és ez a FADE sztem rohadtjó 5let volt, sokkal eredményesebb mint a cédékérősellenőrzős, ha nincsbenne visszaugatós védelem.
  • Seaweed
    Nem. Nem kell CD a jatekhoz. Kulcs a lenyeg.
  • dronkZero
    A Fade nem az eredeti CD-ért prüszköl akkor?
  • Seaweed
    Operation Flashpoint csomag
  • neuro
    Nem a cd a lényeg hanem a cd-kulcs. Ebből minden játékosnak egyedi kell különben folyton le fog dobálni a szerverről.
  • repvez
    CDgalaxisnál a Goty változatban minden benne van.
  • dronkZero
    Hol lehet kapni egyébként? Multihoz bármelyik CD jó, vagy fejenként kell a 3CDs garnitúra?
  • Kvázi
    Nem pénz azért, hogy multiba szénnélövesd 2 perc alatt az arcod...
  • KraZ
    Csak 3000? Akkor megveszem!
  • dronkZero
    Kerestem, de nem tudtam a nevét... Köszi!
  • Seaweed
    Le a lentebb mar linkelt oldalakrol...de ha nem talanad meg: link
  • dronkZero
    Grafikai tuning cuccot le lehet tölteni valahonnan? (Arra gondolok, amitől tükröződik a víz, meg ilyenek)
  • neuro
    Azért írtam én is, hogy nem tud, hogy vegye csak meg :)
  • Sanyix
    Tudni tud, de nem érdemes :)
    Amúgy sztem megéri 3000-ért megvenni, bennevan az alapjáték, red hammer, és a resistancem, ráadásul simán tud multizni vele.
  • KraZ
    Akkor marad a campaign :))
  • neuro
    ráadásul úgysem tudsz letöltős verzióval multizni...
  • jointeer
    de ijen fasságokan ne kérdezzél mán ez nem vareztopik ott a gugli
  • KraZ
    Szeretnék multizni de sajna kell hozzá!
  • jointeer
    joarc vagy:|
  • KraZ
    Hi all! Nem tudja valakihol lehet letölteni a resistance-ot?
  • LizardX
    Pedig igen!
  • Seaweed
  • Esrohnoil
    Úgy tudtam a perspektíva nézőpontot jelent...
  • jointeer
    anyira nemigazán érdekel:|
  • Seaweed
    Nem kerdezett a kutya se..de sebaj...(talan nem artana egy ertelmezo keziszotart felutnod es megnezni mit jelent a perspektiva...meg amugy honnan josz te ahhoz hogy megugass engem hogy mit irok...takonypoc)