4624
Operation Flashpoint
-
#3261 INV44 piksz:
-
#3260 (toltheto a zsokasos helyekrol)
-
#3259 Az hogy a goty egyszerre telepíti fel az összeset, és alapból 1.85-ös verziószámú. Nameg más más patch kell a kettőhöz, de amúgy full kompatibilisek egymással multiban. -
#3258 Mi a különbség az OFP GOTY + kiegek, és a sima OFP + kiegek csomag közt? Mindkettő 3k, és mindkettő ugyanazokat a kiegeket tartalmazza. -
#3257 Majd egyszer le lehet tölteni, bár nemtom hogy van ez, mert én dxdll 2.0-ról sem tudok, csak 1.0-ról. -
#3256 csamsogtok itt a warezen mikot a Goty pack 3k boltban..es meg "igy" sincs serial hozza...nevetseges! Tessek megvenni!
mas:
jolhangzik ez az uj V3.0 dxdll...le lehet ezt valahonnan toltenti? (az emult par napban nem voltam gepkozelben, es most sincs nagyon idom ra hogy utanezzek..mennek kel megint utamra....thx) -
steweee #3255 nekem is megfordult a fejemben pár napja ez a kérdés, hiszen ezt már így korábban is kiadták, minek kellett most bwclone-+ban is kiadni(feltörni) hgoy népszerűsítsék ezt a mountoló progit? -
#3254 ja, most már értem mi az a goty -
pedro870 #3253 ha esetleg érdekel vkit, ezen a héten (szept 29 - okt 2) 4napos ofp lanparty lesz pilismaróton. Eddig van kb 30 jelentkező. www.ofp.hu-n lehet tájékozódni, jelentkezni -
#3252 Milenne? A game of the year edition, amibe bennevan az ofp+redhammer+resistance. -
#3251 "Operation Flashpoint (c) Bohemia Interacttive *GOTY Edition* *BWClone* SPITFIRE 105x15 MB" ez valjon mi?
link -
#3250 Nekem az 5-6K az realis, ez mar olcso kategoria. Van amiert szivesen adok 10-15K-t is, mert nekem szemely szerint megeri.
De teny magyar viszonyokhoz kepest meg mindig dragak a jatekok. (Nem nekunk araztak oket!! Kulfoldon, nyugaton-amerikaban-japanban ezek az arak(15 vagyakar 20K forintban) a "bago" kategoriaba tartoznak!) -
#3249 Jah, sok 12-15 ezer Ft-os játék közel nem ér annyit, mint az OFP... Hátmég ha a kiegeket is hozzávesszük. :)
De ha belegondolsz, nem ez az olcsó, hanem a többi drága. -
#3248 Vedd meg enyit meger! Ha pesti vagy csak el kell menned valahova ahol kapni..es nem csak galaxisban, hanem nagyobb uzletekben is kapni...3K...hehh rohejesen olcso...(pl PSP gamek 12-15K....de meg azt is megveszem ) -
#3247 Ja, pl most azt sem tudom, hogy van-e értelme elkezdenem törttel a Resistance-t. Még 1.2, 1.3 körül a singleplayer tankjait is elcseszte. Ha most is ilyen, akkor inkább megveszem, csak úgy állok neki... -
#3246 Jaja és ez a FADE sztem rohadtjó 5let volt, sokkal eredményesebb mint a cédékérősellenőrzős, ha nincsbenne visszaugatós védelem. -
#3245 Nem. Nem kell CD a jatekhoz. Kulcs a lenyeg. -
#3244 A Fade nem az eredeti CD-ért prüszköl akkor? -
#3243 Operation Flashpoint csomag -
neuro #3242 Nem a cd a lényeg hanem a cd-kulcs. Ebből minden játékosnak egyedi kell különben folyton le fog dobálni a szerverről. -
#3241 CDgalaxisnál a Goty változatban minden benne van. -
#3240 Hol lehet kapni egyébként? Multihoz bármelyik CD jó, vagy fejenként kell a 3CDs garnitúra? -
Kvázi #3239 Nem pénz azért, hogy multiba szénnélövesd 2 perc alatt az arcod... -
#3238 Csak 3000? Akkor megveszem! -
#3237 Kerestem, de nem tudtam a nevét... Köszi! -
#3236 Le a lentebb mar linkelt oldalakrol...de ha nem talanad meg: link -
#3235 Grafikai tuning cuccot le lehet tölteni valahonnan? (Arra gondolok, amitől tükröződik a víz, meg ilyenek) -
neuro #3234 Azért írtam én is, hogy nem tud, hogy vegye csak meg :) -
#3233 Tudni tud, de nem érdemes :)
Amúgy sztem megéri 3000-ért megvenni, bennevan az alapjáték, red hammer, és a resistancem, ráadásul simán tud multizni vele. -
#3232 Akkor marad a campaign :)) -
neuro #3231 ráadásul úgysem tudsz letöltős verzióval multizni... -
#3230 de ijen fasságokan ne kérdezzél mán ez nem vareztopik ott a gugli -
#3229 Szeretnék multizni de sajna kell hozzá! -
#3228 joarc vagy:| -
#3227 Hi all! Nem tudja valakihol lehet letölteni a resistance-ot? -
LizardX #3226 Pedig igen! -
#3225 -
#3224 Úgy tudtam a perspektíva nézőpontot jelent... -
#3223 anyira nemigazán érdekel:| -
#3222 Nem kerdezett a kutya se..de sebaj...(talan nem artana egy ertelmezo keziszotart felutnod es megnezni mit jelent a perspektiva...meg amugy honnan josz te ahhoz hogy megugass engem hogy mit irok...takonypoc)