Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha 😞
akkor frissítsek drivert? vagy erre már nincs orvosság?
amúgy érdekes hogy általában akkor jelentkezik a hiba, mikor haverral multizunk és épp tüzet nyit egy helikopter..

Sanyix
Na akkor az a gond, mert a Live-ot nemszereti az ofp, bár általában recsegni szokott a hang.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

SB live 5.1 elég régi darab..

Sanyix
Driverhiba, meg a microsoft hibája együtt 😊
Vezérlõpult/rendszer/speciális, indítás és helyreállítás/ autómatikus újraindítás ne legyen kipipálva, akkor nem indítja újra, hanem csak lefagy, de kiírja melyik fájlal lenne gondja. Milyen hangkártyád van, mert az szokott gubancot okozni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

szeva!
van egy olyan problémám hogy multi közben gyakran rebootolja a gépet az OFP. ÚGy vettem észre mindig akkor amikor egy helikopter is van a pályán és éppen tüzet nyit.. Ez hardverhiba vagy mi?

www.ofpec.com

van rajta sok okosság 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Hát ez 1értelmû, hogy komolyabb missionokhoz scriptelni kell 😊, de kis programozási tudással szokott menni.

Seaweed
Ahm, kozben rajottem hogy bizonyos szinten megelmegy editor, de ha komolyabban akarok belenyulni akkor kenytelen vagyok scriptelgetni...
Nah de nekem egyenlore eppen eleg ha az en sufni tuningomhoz igazitik egy egy kampanyt, es missiont 😉)
Sanyix
Emár elég régi, még 2001 körül volt új 😊

ha jóltudom unpbo aztán pedig editor

Seaweed
Kerdes:

Mivel a legcelszerubb a mission-okat editalni? (pl adott egy mission amit en szeretnek magamnak modositani)
Az új fegyver:

Elég komoly =)!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Sanyix
AZ ap5-öt mindíg mod-ként indítsd, és a res/addons-ból, és a sima addonsból is szedjél ki mindent, csak az legyen ott ami alapból a játékhoz van. Amúgy ez a várakozás a szerverre dolog nekemis elõjött akkor amikor beragadt a szerveren valaki (meg utána is, de megjavult).

A hangtorzulásról meg annyit, hogy próbálj hangdrivert cserélni, mert pl az nforce-os alaplapoknál mindíg az alap driver szar, a VIA-s alaplapoknál, meg csak az alap jó. Vagy az is lehet, hogy ha nem segít semmi driver csere, egyszerûen csak selejtes a hangkártya (akkor sehogyse fog megjavulni).

Seaweed
Volt eloszor ugy volt hogy atpakolgattam egy masik konyvtarba es modkent inditottam, de mivel nem akad ossze AP5-el igy visszaraktam oket. Mindenesetre se igy se ugy nem sikerult ofp.hu szerverre csatlakoznom.
ZA-tol meg nem valok meg! A Legjobb tokeletesen beallithato program csak erteni kell hozza. De szerintem a linuxom "fogja meg"...azon meg vegkepp nem allitok semmit security miatt! (Hulye nem vagyok, inkabb nem jatszok OFP online ofp.hu szerveren...mas szerverre meg ugye mint irtam tudok csatlakozni...)
Seaweed
Latja szervert minden jonak tunik..csak csatlakozni nem tudok! Se CTI se AP5-hoz (Coop nem probaltam mert finmod-o nem szedtem meg le)
Ma peobaltam mikor 2-3-an voltak bent delutan es tegnap, mikor ures volt, meg mikor sokan voltak bent!
Directplay jo szvsz masik game ami azt hasznalja az tud csatlakozni.
Icebird
próbáld ki eax vagy hardveres gyorsítás nélkül. Legtöbbször ez okozza.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

na leporolom a regemet😊
csá!

párszor eljácottuk már ezt ZA-t lõdd le de leginkább keress másik tûzfalat<#falbav>

a saját sufniról meg csak annyi van hogy ne az ofp/addons és ne az ofp/res/addons-ban legyen,amúgy megtarthatod bármijen másik könyvtárban

Pepike
Icebird
Nem tudom mikor próbáltad, de lehet kifogtál egy olyan idöszakot mikor be volt ragadva a szerveren a port. A másik dolog mikor nem látja a szervert (direcplay) belsö keresöben sem, csak socketest, ilyenkor directx gondok vannak.

Seaweed
Akartam multizni de nem jott ossze ofphu szerveren!

OUT bol se, "siman" se! AP5 fentvan hibat nem ir, frissitettem is, jelszot "ofphu" beirom akkor se. Mindig "Kliens krealasa", vagy "Varakozas a szerverre" es vegul leall, hogy nem sikerult csatlakozni. (Lehet mert Linux tuzfal mogott vagyok? Szemelyes tuzfalon Direct Play es OFPres exe engedelyezve van (ZA)) Ellenben sockets-el, nem jelszavas (amit probaltam az egy orosz szerver volt), szerverre amin csak res ment siman felment!

5let?

(Termeszetsen az AP5-ot eloszor ugy raktam fel mint ahogy az le van irva!...aztan rajottem hogy az en sufnituningommal nem akad ossze, ugyhogy most alap game-en rajta van az en tuningom is...de a lenyegen nem valtoztat alap OFP+RES(GOTY)+AP5-el se sikerult csatlakoznom!)
Lenne egy kérdésem:
Valamiért egy idõ után elszál a hang... vagyis hogy pontositsak belasul és torzul
pld help me

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

<#mf1><#banplz><#nyes>

Seaweed
En tudok segiteni a probleman!
Ha netan megint kirina valamit az a franya gep!:
-Akkor vegy egy 5 kilos kalapacsot!
-Semmi esetre se aramtalanitsd a geped!
-Ess neki a gepnek, es verd szet!
-Aztan orulj hogy jo munkat vegeztel!

<#idiota><#vigyor3><#buck>
Na ez "kiir valamit" a halalom :-))
Sajnos naponta talalkozom ezzel a problemaval, de meg nem talaltam ra megfelelo orvoslatot. Mindenesetre aki tudna nekem is ajanlani megoldast a "kiirt valamit a gepem, mit csinaljak" problemara annak nagyon orulnek :-)
Mondjuk mar nagyon sokat segit az, hogy vehicle-al kapcsolatban, irta ki azt a valamit. :-))
Bocsanat a cinikus hangvetelu hozzaszolasomert, de gondoljuk mar vegig, milyen segitseget lehet adni a "kiirt valamit" problemara :-(

DOGMAN
ZSÍR
A php-vel semmi gond a szerveren, csak a sok kis buzi spammerrel akik elõbb utóbb mindig felbasszák a mélszerverünket, vagy ha nem is nyomják fel, folyamatos támadások érik.
Vagyis csak érték eddig...
Mert uninstalltam, azt most lehet kézzel regelni jól...
ez van

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

arty
köszönöm, ha hazaértem megnézem, mert sajnos órákon át néztem a .cz oldalt, de csak jövõben megjelenõ addonokban láttam a füvet ... pedig vagy 20 oldalnyi találat volt a grass-ra 😊

Forza.

bricsi01
reggelt!
help,a johns ardanek mapot betettem és kiir valmit.
vehiclével kapcsolatba

Probald ki ezt.
Dynamic grass script
http://www.ofpec.com/editors/list.php?show=pending
arty
köszönöm! ez a mindenhol fû kell nekem 😊 mamár olyan kopár egy game, ha nincs benne ... remélem egyszerü betenni, mert nem vagyok nagy spiler 😊

Forza.

Icebird
A fûgenerátor scriptnek sok értelme nincs, csak látvány. Mint ahogy az összes játékban szinte ilyen formán van. Haszna 0, talán az OFP ebben is egyedülálló hogy az objektumként lerakott fû, az 1000 méterröl is érzékelhetõ. Tehát nem látszol ha belefekszel.

Sanyix
Vannak olyan szigetek amik füvesek, de van olyan script is, hogyha a missiönben elindítod, körülötted egy bizonyos távolságig fú lesz, tehát lerak pár fúvet, és azt mindíg oda rakja ahol vagy, amit látsz. Keressél rá az ofp.gamezone.cz-n.

Wanted
A driver a legújabb. A patchet kipróbálom.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Szerintem tedd fel az 1.96-os patchet a biztonság kedvéért. Meg lehet új videókártya driver sem ártana.

Wanted
Mindent bekapcsoltam.
Blur effekt van, a fények is mintha szebbek lennének, de a víz nem tükrözõdik és a katonák testrészei is hiányoznak. (csak a ruha és a felszerelés látszik, az arc és a karok nem)
Az alap OFP-vel próbáltam, patch-ek nélkül.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

arty
kösz 😊

tehát, lehet fûben kúszni, de ehez mit kell letöltenem? missönt? szigetet? vagy van egy minden pályára füvet tevõ addon? 😊

Forza.

regisztráció csak manuálisan megy sajnos, igyekszünk... 😊

www.armed-assault.hu

Seaweed
Nekem is pedro870 kezzel aktivalta a regisztraciom.
Hacsak valaki helyre nem pofozza a php-t a szerveren <#rolleyes>

Jahh en is igy jartam, miutan a szerver kuldte volna a megerositest tartalmazo emilt ez a hiba tortent:
Warning: mail(): "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in c:\www\modules\Your_Account\index.php on line 653

Igy aztan en mar nem is vartam a levelet hanem nyomtam egy jelszo ujrakuldese variaciot, majd arra is jott a php-s sendmail problema.
Ugyhogy mostanaban nem kell regisztralnunk :-(

Regisztráltam magam az ofphu oldalon de még mindig nem kaptam meg a visszaigazoló emailt... 124sq_neuro néven.

Sanyix
Soppolt képek vannak, de ott csak annyi, hogy pl elmosódott háttér (ww2 képek), minden más igaz.

arty
nézegettem képeket ... amiket belinkelgettek ... és elég dús az utóbbiakon az aljnövényzet 😄

a kérdés, h ezek fotosoppolt képek, uj "addonok" vagy mik is ezek ?? én még mindig a resistance + dxdllnél tartok, és hát, azota is szépült ...

Forza.

Wanted

Este megnézem.<#eljen>
Kösz a gyors választ.

configurator-t indítsd el és nézd meg bevan-e kapcsolva a postprocess és a reflection

Wanted
Hi!
Feltettem a dll-t, de sajnos semmilyen új efektust nem tapasztaltam, aminek egyébként lenni kellett volna. (víz stb.)
Az fps-számot szépen kiírja, de semmi több.
Mi lehet a gond?
(9600 pro kártyával)

sikerült elindítani az ap5-öt
este ki is próbálom

Seaweed
Thx!
Be is leptem 😉
Hazaértem majd még próbálkozok.
Már átpakoltam az addonok egy részét még tegnap este egy saját mod könyvtárba, de lehet a vége az lesz hogy újra felrakom a játékot.

Icebird
a res/addonsba nem szerencsés pakolni, minden plusz addont egy külön mappába célszerü pl Custom/Addons/ és modként elindítva használni -mod=Custom. Ha kipucolva sem megy akkor esetleg még a dxdll is okozhat hibát. Flashpoint.rpt-böl is néha kilehet venni mi az oka.

Alapkönyvtárban van az AP5 ahogy írtad, majd -nosplash -mod=OFPHu_AP5

Elindul a játék, fekete képernyõ mintha tötene, majd visszadob windows-ba, és kiírja, hogy hiba történt és a szokásos szöveg: küldjek jelentést, kilép stb.stb.

A játék az alap 1.96 + dxdll + egy rakás egyéb addon a res/addons-ban (JAM2, HYK US Soldiers, BAS Tonal, SebNamPack, JIIR MidEast Rebels, SUCH'S Marines)

Megpróbálom majd úgy, ha hazaértem, hogy a nem official cuccokat kiszedegetem, hátha rájövök mi akasztja meg.

Icebird
Ha valaki keni vágja a php-t vagy ismer olyat aki tudna segíteni helyre rakni az oldalt az nagy segítség lenne. A fórum hozzászólásnál is mindig hibára fut.