4624
Operation Flashpoint
-
#3301 Erre rábasztál, mert aki ezt a topikot nézi annak valószínűleg meg van eredetibe a cucc, és nem fog a szaros oldaladra befizetni.
Meg amúgyis a warezoldal már lejárt dolog. -
neuro #3300 Ráadásul a saját sz*ros warezoldalát reklámozza... -
#3299 Warezolunk?! Vegyetek meg 3K-t boven meger! -
barebone #3298 Toltehto a Operation Flashpoint GOTY Edition INNEN -
#3297 Megvagyok nyugodva. Az örök értékek nem mennek ki a divatból.
A mult hétvégén voltam egy nagyon jó kis lan buliba. Ott még mindig az OFP volt a legnépszerűbb játék. Nagy megelégedésemre!
(Évente össze szokzunk hozni egy lan party-t, a Flashpoint-ot megjelenése óta nem tudta még más játék kiszorítani.) -
LizardX #3296 Ehh, valójában az ECP-re gondoltam... bocs -
#3295 En ezt ajanlom:
http://tootallinc.atwar.net/download.php?list.7 -
neuro #3294 A JAM már fent van, de ettől még az "alap" fegyverek hangja nem változik, mondjuk a hadjáratos küldetésekben. -
LizardX #3293 JAM3 -
neuro #3292 OFP-hez nem tud valaki egy jó hang mod-ot, amivel le lehet cserélni a fegyverek hangját? -
#3291 Na sikerült pár élvezhető képet csinálnom a conspiracies modból,ugyanis minden képlopóval sokkal sötétebb a kép, mint a játékban, ráadásul a 32bit->24bit színmélység is meglátszik...
Érdemes kipróbálni, bár még eléggé bugos, de nagyon jó hangulata van, és a látvány sem utolsó :) Innen lehet tölteni és aki nemtud németül :) -
#3290 az nagyon zsir lesz akkor....uhh latom magam elott ahogy eljo a kanaan :)))) -
#3289 Lehet használni az ofps addonokat az arma-ban elvileg... -
#3288 Megjelent a conspiracies (stalker) mod! Brutálisan néz ki kampányban, és elég jó megfelelő hangulata is van, persze még sok a hiba benne, de kifeküdtem mikor elindítottam, és láttam, hogy hogy néz ki a gém :) -
Tetszik! Bar lehetne rendesen repkedni az OFP-ben (itt foleg a graf motor hibaira gondolok)....
Tenyleg! Nem tudjatok hogy az elkovetkezo utodokban (pl ArmA) lehet majd ezeket a mar elkeszult addonokat hasznalni?! (Mert ha igen akkor az nagyon zsir lenne!) -
#3286 jo ez a FFUR cucc! (ez fentvolt ofp.info-n is) -
#3285 ejha mikvannak http://operationflashpoint.filefront.com/file/FFUR_1985_Video;47902 -
#3284 tökmind1 -
djukel #3283 Aki Gforce 6600gt-t hasznal, megmondana nekem, melyik a lejobb driver az OFPhez? -
#3282 Na itt a WGL -
#3281 pedig a WGL szigetekről bruttális képeket láttam olyan szépek, hogy áááááá
Amúgy ezekről a BIS fórumon olvastam, de nemnagyon írják honnan lehet tölteni. -
#3280 A fuvet mint addont latam mar de nem tudom hol (regebben). (en bis forum atnyalazasat ajanlanam)
WGL szigetekrol nem halottam meg. -
#3279 Néhány ofps screenshoton látni pár addont ,amit amúgy nemnagyon találok. Pl UWAR grass (elég szép fű, amit elvileg bármelyik szigetre lehet rakni), és a WGL szigetek, ezek gyönyörően felújított alap ofps szigetek. Tudja valaki hol vannak ezek? -
#3278 vov magyarítás. repülögép:| -
#3277 Mapfact uj Nogovaja nagy kedvenc! Erdo kozepen leszallni...hmmmm mindig is az ilyen dolgok inditottak be ;))) (+meg ha a latotavot is fel tudnam venni hogy lassak is es ne is szaggason...az lenne am a kanaan!...nah majd talan az ArmA-ban...)
-
#3276 gamezone.cz nemszereti a külső letöltésvezérlőket, akkor szokott hozzáférés megtagadásokat csinálni. -
#3275 Addig piszkáltam, hogy német nyelvűre állítva a weblapot nekem is engedte a letöltést. -
#3274 Nekem elkezdi olteni (bar nem toltotte mle..igy is van boven eleg megkezdett kapmanyom ;)) -
#3273 Letöltöttem a BW MOD-ot erről a honlapról. Utána a mission-okat is leakartam csipegetni, de azt írja, hogy nincs engedélyem. Így sokat nem tudok vele kezdeni, hiába szép is jó is a mod. Ha tudtok single mission-öket a legújabb BW mod-hoz, akkor légyszi osszátok meg velem is.
Előre is köszi. -
#3272 Akkormegy levesbe...mert igy semmi elorelepes... -
#3271 Azt nem írták oda hogy így a játék normális sebességgel megy, szóval ez lehet hogy olyan screenshot, amit úgy csináltak, hogy a játék 1 fps-el ment :) -
#3270 ahh ne farassz....
allits fullra mindent egy mai legygyorsabb gepen es jatsz vele...
ne FARASSZ! -
#3269 Mér ez hány méter? Nekem nem tűnik sokkal többnek mint eddig. -
#3268 Hat nezd mar azt a latotavot!! Ha ez nem szaggat a motor hiba miatt ala ofp akkor en mar boldog leszek! -
#3267 Miért olyan bíztató? -
#3266 mit mert? -
#3265 Mert? :) -
#3264 Gondolok itt erre:
..es ez mar most nagyon biztato!!! -
#3263 Vegulis az nem rosz dontes! Legalabb a graf motor hibai miat nem kell szenvedni! (..es remelhetoleg az ArmA-ban mar nem lesznek olyan grafikai "korlatok" mint ofpben!) -
#3262 Eztis nyugodtan kiadhatnák már :\ bár mintha írtak volna róla, hogy várnak az ArmA ig.