Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hát nem tudom, például normális V-22-õt, Harrier-t még nem nagyon láttam OFP alá, a VBS1-hez pedig vannak, a vadászgépekrõl nem is szólva (kiváncsi lennék milyen az ADF F/A-18-as)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Amikor azt írtam, hogy "sikerült", akkor azt azé írtam, mert tényleg sikerült. 😊 Kartárs szerzett egy olyan verziót, ami a vbs, de ofp motorral futtatva. Ebbõl következik, hogy az addonokat át lehet emelni, az ah1 kifejezetten csinos 😊. De olyan eszméletlenül sok érdekes cucc nincs benne, és a vbs motor specifikus cuccok (observer kiegészítõ pl) nem mûködnek. Persze az adf2 meg az új bas cuccok nincsenek még .

www.armed-assault.hu

Sanyix
Párszor már megvalósult, van pár addon ami vbs-es asszem. Amúgy a scenével semmi gond nincs, páran nemjáccanak, de jönnek helyettük újak, egyre többen <#vigyor2>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Hát lehetettlenek nincsenek, ezt már bebizonyította Icebird kartárs ugye 1x. 😉)

Viszont ha "simán" át lehetne emelni az addonokat a VBS1-bõl az OFP-be, akkor szvsz ez már régen megvalósult volna.

Nem rendült meg a scene, csak kicsit átalakult. Néhány veterán tagnak problémái voltak (gondolom velük beszélhettél), de kompromisszum helyett a távolmaradást választották. A játékot és a scenet is minden évben leírják, aztán vhogy megy-megy tovább, ofp2-ig ki kell bírni valahogy 😊.

Vbs1-re nem hiszem hogy átállnánk a motor szempontjából, mivel ha sikerülne is feltörni a hardverkulcsos védelmet, ha kiderül hogy egy szerver így fut, abból tuti balhé lenne. szvsz. Bár a motor lenne a lényeg, addonokat azért sikerült kiszedni, ezek hamarosan bekerülhetnek a szerveres addoncsomagba. Ha sikerül beszerezni egy példányt, akkor majd az egyik bodajki találkozó alkalmával biztos lesz bemutató.

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Mindenképpen osszátok meg a tapasztalataitokat majd, ha beszerzésre kerül a dolog! <#eljen>

De addig is marad a várakozás az OFP2-re...

UI.: Elképzelhetõ, hogy a scene átáll majd VBS1-re?
Vagy nagyon megrendült már a magyar scene (hallottam bizonyos problémákról a Zsír klánosoktól)?

vbs, bas sf pack:

ofp híd:

www.armed-assault.hu

Az az 550 dollár csak Mo.-on olyan sok. Egy jobb sorsú országban élõ funnak, ha dolgozik kb 1 havi, ha tanul kb. 2 havi sporolt pénze. És meg is ér annyit.
Szerintem.
Seaweed
Szep es jo..de allitolag hardware kulcsos...szal szereztek 1-et 1-nek?!<#whatever>
Az is sajnálatos egyébként, hogy sok modkészítõ már csak a vbs-re gyárt. Talán pénzért, ki tudja, mindenesetre a BAS is most fog kijönni egy special forces csomaggal vbs-re, ha jól láttam.

www.armed-assault.hu

Nincs 120-150k, az alapjáték 30 alatt van már, pár kieggel és szállításoi költséggel 40-ért hozzák ausztráliából, a többi már letölthetõ hozzá 😊. De ha csak az alapot rendeled, az talán 30 szállítással. Remélhetõleg elõbb-utóbb (idén) szerzünk egyet.

www.armed-assault.hu

Icebird
a video linkek már nem élnek, átrakták új helyre.
Az alábbi oldalakon elérhetö:
VBS1 homepagevbsresources

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Seaweed
Azert alakulgat a molekula :d

Atlatszo viz efekt.

[NST]Cifu
Erre írtam, hogy elérhetettlen az egyszerû civilek számára. Szerinted hány ember engedheti meg magának, hogy egyetlen játékra kidobjon ~120-150.000Ft-t? 😉

Seaweed
Jah hat ezt tudjuk...csak epp a lenyeget nem veheti meg a porbafingo civil....
Sanyix
Elérhetõ a vbs, alapjáték kb 30k, meg hozzá 15k kiegészítõnként 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Azert az biztos ha hozzam vagnanak egy VBS1-et en nem dobnam vissza 😄
A ház robbantós videó nagyon jó. Kíváncsi vagyok azért, hogy a VBS is olyan "lazán" kezeli-e az ütközéseket, mint az OFP, és átlehet-e menni a falakon 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[NST]Cifu
Ez tud kiborítani: a VBS1 látványosan fejlõdik, de úgymond "elérhetettlen" az egyorrú civilek számára. Az OFP1 is fejlõdik a moddereknek hála, de sokkal kevésbé látványosan, és a motort ugye nem nagyon tudják "átszabni", így annak korlátaival együtt kell élniük. Az OFP2 meg ugye ki tudja mikor és hogyan...

[NST]Cifu
Az animációkkal és a játékosmodellel azért akadnak gondok, lásd például a fegyver fogása, és hogy is néz ez ki mondjuk a Steyr AUG esetén. Ott van a "kissé" hektikus fejmozgás, rohamoz elõre a bátor hõs, de közben a feje valahol 7 óra irányába kuksizik erõsen. Persze tény, hogy láttunk ennél már sokkal rosszabbat is, de azért valjuk meg, jobbat is...

Icebird
két VBS1 video csomag hivatott bemutatni, hogy a fejlödés nem állhat meg, és talán valahol az OFP jövöjét is prezentálja:

* VBS1 Convoy Trainer advanced features
* Dynamic destructable buildings
* Advanced functionality module
* TELOE (VBS1 operating system)
* Observer 3

feature1
feature2

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sanyix
Mi a gond az alap mozgásokkal, szerintem nagyon jól meg vannak csinálva, nem úgy mint néhány modban pl ffur, ahol a katona eléggé furcsán mozog.

Seaweed
Adok par linket ahol keresgelhetsz:
http://www.opflashpoint.org/
http://ofp.gamezone.cz/
http://www.flashpoint.ru/
http://www.atwar.net/download.php
Seaweed
CSLA II se rossz. (ezt a Y2K3-at kiprobalom, kepek alapjan tenyleg benne van minden amit en sufnituningban beraktam magamnak)

FDF Mod is jo allitolag (azt meg nem probaltam..majd arra is sort keritek)
Modokban gondolkodj. Pl. Y2k3 én most ezt használom. Totalconversion alapkatonákat kicseréli válogatott addonokra.

Én amikor átáltam ra lejátszottam újra mind a három kampányt. <#wink>

http://tootallinc.atwar.net/download.php?view.16
repvez
Köszike!
Esetleg tudtok még valami olyan kiegészitöröl ami a grafikát turbozza fel vagy a mozgás animáciokat.A dxdll javitáson kivül.Mert pár animácios cuccot néztem ,de talán ha 1 eltéröt láttam az alaphoz képest benne, pedig legalább 30 uj vagy modositottrol irtak a leirásba😞(.Na mindegy.jöhet ami eszetekbe jut én majd szelektálok közülük 😊))!
Sanyix
Vagy PBOX ez egybe tud ki, be tömöríteni, meg lehet nézni a pbo-k tartalmát kitömörítés nélkül, stb, mondjuk kell hozzá a wrptool néhány dll-je. PBOX

repvez
THX!
lejött mindegyik.

repvez
Hali!
Tudna nekem abban segiteni valaki, hogy melyik programmal lehet a PBO fáljokat ki és be tömöriteni?És, hogy honnan lehet letölteni?
Köszi
Seaweed
<#eljen>
(Haditechnika topicban epp tema az OFP)
ofp rulz és kész

Sanyix
Jaja mindíg mondják az ilyen dúmra meg halflájfra, hogy hû milyen szép (pedig néhány helyen igazán ronda <#smile>), de egyáltalán nem néznek ki reálisan túl csicsásak, szóval nemjó, de az ofp mindíg eléggé reálisan szokott kinézni, még ha nemis használ directx 655.3c-t.

a grafika lehet hogy nem a legszebb és legoptimalizáltabb, de valahogy ebben a játékban tûnik legreálisabbnak a környezet.

www.armed-assault.hu

www.armed-assault.hu

Sanyix
Grafika, lehet turbózni, elég keményen, lelõnek 1 km-rõl, hát ilyen az élet, ez szimulátor 😊

De ez kvajóóóóóóóóóóóó új animpack, lehet vele oldalra dõlni (kikukucskálni a ház sarkánál, és rambo módon hemperegni a földön, és közbe lõni egyet-kettõt 😊
Animpack cikk

rekettyes
egyebkent ez a jatek engem fokozatosan gyoz meg
kb novemberben kezdtem el a Game of the year verziot ,es meg csak most ertem az elso kiegeszitohoz(red hammmer)
eloszor utaltam a szar grafika miatt
meg hogy alig latod az ellenfelet es mindig lelonek egy kilometerrol
de mostanra megkedveltem
a leghossszabb gáme amivel valaha találkoztam

rekettyes
na tenyleg ugy kellett, sikerült végre a tankkal leszedni azt a redva helikoptert geppuska+agyu parositassal

A Res\Dta\Anim.pbo-t kell felülírni az új fájllal. Lehet, hogy te az alap Dta\Anim.pbo-t használtad.

repvez
Kösz,de a felsorolt 3 cuccot hogyan tudom használni?Mert azokal simán felül tudtam irni az eredetit,de nem látszik változás.Meg hogyan kell akkor pbo-ba tömöriteni.
Sanyix
Az rtm fájlok az anim.pbo-n belül vannak, ugyanis a pbo az ofp saját tömörítési formátuma.

repvez
Hali !
Egy kis segitségre lenne szügségem .Letöltöttem a flashpointhoz egy olyan addont ami a karakterek mozgás animácioját tenné realistikusabbá.A telepitési utmutatoban csak annyi állt hogy irjam felül vele az anim.pbo nevü fájlt, de én semmi változást nem tapasztaltam ezután, pedig azt irták, hogy 100 uj vagy modositott animácio van benne.Egy másik ilyen addonnál meg csak rtm kiterjesztésü fájlok vannak,de az egész játékban nem találtam ilyen fájlokat amit felül irjak.Szoval ha valaki már találkozott ilyen addonnal az segitsen a telepitésben.
Az operation flashpoint GOTY változatát használom 1.96-os patchel.
ezeket az addonokat szerettem volna használni:
ftp://www.gamezone.cz/ofpd/unofaddons2/SanctAnim13FIXED.rar
http://www.opflash.org/news/images/Addons/Sanctuary_Anim_v1.50.rar
WilcoAllinOnePackFix.zip

Köszi
Seaweed
RPG-7V-el adni neki...

Russian Motorized Infantry rulez 😄
Sanyix
Azé nemfog olyan simán menni az 😊 de a tank géppuskájával is le lehet szedni.

1. Ülj át driver-be és keress valami fedezéket ( ha van közel város, akkor be a házak közé, ha nincs akkor erdõszél, hogy legalább egy irányból védve legyél.
2. Átülni gunner-nak. Ha az elsõ rácsapást megúszod, hátulról ( 5 és 7 óra közötti irányból ) SABOT-al rálõni. Kicsit elé/alá tartani. Kis gyakorlással simán menni fog.
3. Amikor fordul, elveszíti a sebességét, akkor rálõni ( ld. Moghadisu : lebegõ heli, halott heli ). Ez nehezebb, mert messzebb van a fordulóban, és nehezebb megsaccolni az elétartást, de gyakorlással ez is fog menni.

Sanyix
Vulcan, vagy vállrólindítható AA rakéta.

rekettyes
valaki árulja már el mi a hatásos ellenszer a MI24 helikopter ellen.
az egyik pályán , ahol 4 tankkal kell elfoglalni egy falut mindig jön
ez a szar es szétbombázza az összes tankot.
a tank meg nem tud olyan magasra lõni (nekem legalábbis nem sikerült)

Sanyix
A dxdll zipjébõl az egész cuccot csak simán be kell másolni az ofp könyvtárába, aztán a configuratorral beállítani a dxdll-t, de elég pontosan le van írva minden a readme-be.

bricsi01
hello!
help,a dxdll nem mükszik,bekapcsolom az fps kilyelzészt de az se mükszik!!
help!

Sanyix
próbálj frissíteni, bár errõl, hogy lõ a heli, és meghal a játék , errõl már hallottam másnál is, de ezt a hibát csak új (mármint más típus) hangkártya oldotta meg 😞