4624
Operation Flashpoint
  • tpM
    egyszerűen nem indul el pedig már próbáltam -nomappal meg anélkül de semmi eredmény ,de azért kössz.
  • Sanyix
    Ha hibát okoz, akkor -nomap paraméter.
  • tpM
    de ha felrakom a dxdll-t akkor meg nem indul el a mod v.miért akkor most micsinájjak???
  • Sanyix
    dxdll nélkül nemis.
  • tpM
    éredekes,nekem nem is tükröződik a víz.

• tpM
    Ja, vagy fojtogatják egymást :)
  • Sanyix
    Birkóznak, vagy csak buzulnak :D
  • tpM

ez vajon mit ábrázol???
  • tpM
    Kössz , de már megvan mi a hiba : fel volt rakva egy bizonyos Lauma Sky pack
  • pedro870
    na ide is benyomom ezt az új xboxos trailert :)

OFP:E Trailer
  • Seaweed
    Ha mar a felet tudom majd hazsnalni az ArmA/OFP2 alatt a sufnituningomnak, "jo latasi viszonyok kozott"..es grafikai motor hibai miatt NEM visszafogva...en leszek az egyik legboldogabb emeber
  • Seaweed
    Puma is egeszen jo!....de ezek az Ikarosok minden cucukon ezt a "fotorealisztikus" undormany szkineket hasznaljak....RONDAK!
  • Seaweed
    C-160 egesz jo..bar volna meg ezen is boven mit csizsolni (pl szkin randa)
  • Seaweed
    jah valami remlik..anno akartam en magamnak ezt azt csinalni modokban..de aztan rajottem hogy zsinte mindent megcsinalt mar mas..szal elkezdtem inkabb gyujteni az addonokat...es ma mar olyan sufni tuting gyujtemeny van az OFP-em hogy csak na ;))

Nah most jon az "uj" AS-330 Puma es C-160 Transal tesztje... (kepek alapjan ezek nem neznek ki olyan jol...)
  • Sanyix
    Pbo-záshoz van zsír plugin totalcommanderhez. Úgy lehet pbo-ba turkálni, meg bármit csinálni, mintha csak zip tömörítés lenne :)
  • Seaweed
    En nem tudom..meg kene mar tanulnom (asszem valami pbo baztato progi kell hozza)

Jo az uj Mi-17 is! Szep uj (vegre jo) 3D modellje van! Repmodelljen van meg mit csinositani! ..de meg beta amugy is...
    Viszont hogy ezek mostanaban mindenben an nyugathoz nyaljak magukat...kezvagyok..
    Akarok ebbol majd keleti cuccotis ;))) (remelem modderek megcsinaljak majd)
  • Sanyix
    Majd lesz, eccerű az új skin :)
  • Seaweed
    Nagyon jo az uj Ka-52 Aligator!!! (Mar csak egy szep skin kene hozza....)
  • István88
    Köszi a leírásod alapján sikerült felraknom a módot.
  • Sanyix
    És mit ír ki?
    Amúgy -nomap paramétert próbáld.
  • tpM
    Hello-sztok van egy nagy problémám leszettem az FFUR2005-öt rendesen felraktam és mikor az editorban lerakok egy Shilkát egyerűen kilép a játékból plz v.ki segítsen
    (ofp GoTY 1.96 final)
  • Szekig
    Mámegint finmod időszak van?...
  • Sanyix
    Finmodot is :)

Tényleg, lehet jönni finmoddal coopozni, aki akar :)
  • Szekig
    Akkó feltelepítem a gépemre jó....
    Aztán felmegyek a CTI szerverre azt mindenkit...

Muháháháhá!
  • Sanyix
    Nem rák, OFP
  • Szekig
    Mi a rák az a OFP? :D :P
  • neuro
    Nem tudom minek kell idióta exés kitömörítőt csinálni hozzá, először nekem is betolta az egészet a ofp főkönyvtárba.
  • Sanyix
    berakod az ofp mappádba az egészet ami a tömörített fájlban van, van benne egy könyvtár is, gondolom ffur. Az ofp-t meg -mod=a mod neve paraméterrel indítod.
    D:\Games\OperationFlashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nosplash -mod=ffur valahogy így kéne kinéznie a parancsikonban a cél-nak. De sztem a mod readme-jében is le van írva.
  • István88
    Sziasztok

Egy kérdésem lenne. Letőltöttem a teljes ffur módot, de nem sikerül elindítani. Tudna valaki segíteni hogy mit kell csinálnom, hogy elindúljon (mindegyik ofp és pach fent van). A választ előre is megköszönöm.
  • Sanyix
    Rosszul tudod.
  • tpM
    A wrptool-on én úgy tudom csak textúrázni lehet
  • Sanyix
    visitor szar -> wrptool
    Amúgy nemnagyon van magyar tutorial.
  • tpM
    hello nemtud valaki MAGYAR tutorialt a Visitor2-höz mert az angolt nem nagyon tudom kibogozni
  • tpM
    Kössz megvan
  • Sanyix
  • Seaweed
    Jo hat nekem van OFP elsokidasom is meg 10K-ert vasarolva :P
  • Csirke4
    Én Windsorban vettem 1.99 fontért... kb olyan 700huf volt :D:D
  • tpM
    Hello-sztok nemtudja v.ki honnan lehet letölteni az EECP-t?
  • Seaweed
    jaja
  • Esrohnoil
    Arról nem beszélve h. ha szólnánk a modiknak simán kapna egy rakat büntipontot...