4624
Operation Flashpoint
-
tpM #3341 egyszerűen nem indul el pedig már próbáltam -nomappal meg anélkül de semmi eredmény ,de azért kössz. -
#3340 Ha hibát okoz, akkor -nomap paraméter. -
tpM #3339 de ha felrakom a dxdll-t akkor meg nem indul el a mod v.miért akkor most micsinájjak??? -
#3338 dxdll nélkül nemis. -
tpM #3337 éredekes,nekem nem is tükröződik a víz.
-
tpM #3336 Ja, vagy fojtogatják egymást :) -
#3335 Birkóznak, vagy csak buzulnak :D -
tpM #3334
ez vajon mit ábrázol??? -
tpM #3333 Kössz , de már megvan mi a hiba : fel volt rakva egy bizonyos Lauma Sky pack -
pedro870 #3332 na ide is benyomom ezt az új xboxos trailert :)
OFP:E Trailer -
#3331 Ha mar a felet tudom majd hazsnalni az ArmA/OFP2 alatt a sufnituningomnak, "jo latasi viszonyok kozott"..es grafikai motor hibai miatt NEM visszafogva...en leszek az egyik legboldogabb emeber -
#3330 Puma is egeszen jo!....de ezek az Ikarosok minden cucukon ezt a "fotorealisztikus" undormany szkineket hasznaljak....RONDAK! -
#3329 C-160 egesz jo..bar volna meg ezen is boven mit csizsolni (pl szkin randa) -
#3328 jah valami remlik..anno akartam en magamnak ezt azt csinalni modokban..de aztan rajottem hogy zsinte mindent megcsinalt mar mas..szal elkezdtem inkabb gyujteni az addonokat...es ma mar olyan sufni tuting gyujtemeny van az OFP-em hogy csak na ;))
Nah most jon az "uj" AS-330 Puma es C-160 Transal tesztje... (kepek alapjan ezek nem neznek ki olyan jol...) -
#3327 Pbo-záshoz van zsír plugin totalcommanderhez. Úgy lehet pbo-ba turkálni, meg bármit csinálni, mintha csak zip tömörítés lenne :) -
#3326 En nem tudom..meg kene mar tanulnom (asszem valami pbo baztato progi kell hozza)
Jo az uj Mi-17 is! Szep uj (vegre jo) 3D modellje van! Repmodelljen van meg mit csinositani! ..de meg beta amugy is...
Viszont hogy ezek mostanaban mindenben an nyugathoz nyaljak magukat...kezvagyok..
Akarok ebbol majd keleti cuccotis ;))) (remelem modderek megcsinaljak majd) -
#3325 Majd lesz, eccerű az új skin :) -
#3324 Nagyon jo az uj Ka-52 Aligator!!! (Mar csak egy szep skin kene hozza....) -
István88 #3323 Köszi a leírásod alapján sikerült felraknom a módot. -
#3322 És mit ír ki?
Amúgy -nomap paramétert próbáld. -
tpM #3321 Hello-sztok van egy nagy problémám leszettem az FFUR2005-öt rendesen felraktam és mikor az editorban lerakok egy Shilkát egyerűen kilép a játékból plz v.ki segítsen
(ofp GoTY 1.96 final) -
Szekig #3320 Mámegint finmod időszak van?...
-
#3319 Finmodot is :)
Tényleg, lehet jönni finmoddal coopozni, aki akar :) -
Szekig #3318 Akkó feltelepítem a gépemre jó....
Aztán felmegyek a CTI szerverre azt mindenkit...
Muháháháhá! -
#3317 Nem rák, OFP -
Szekig #3316 Mi a rák az a OFP? :D :P -
neuro #3315 Nem tudom minek kell idióta exés kitömörítőt csinálni hozzá, először nekem is betolta az egészet a ofp főkönyvtárba. -
#3314 berakod az ofp mappádba az egészet ami a tömörített fájlban van, van benne egy könyvtár is, gondolom ffur. Az ofp-t meg -mod=a mod neve paraméterrel indítod.
D:\Games\OperationFlashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nosplash -mod=ffur valahogy így kéne kinéznie a parancsikonban a cél-nak. De sztem a mod readme-jében is le van írva. -
István88 #3313 Sziasztok
Egy kérdésem lenne. Letőltöttem a teljes ffur módot, de nem sikerül elindítani. Tudna valaki segíteni hogy mit kell csinálnom, hogy elindúljon (mindegyik ofp és pach fent van). A választ előre is megköszönöm. -
#3312 Rosszul tudod. -
tpM #3311 A wrptool-on én úgy tudom csak textúrázni lehet -
#3310 visitor szar -> wrptool
Amúgy nemnagyon van magyar tutorial. -
tpM #3309 hello nemtud valaki MAGYAR tutorialt a Visitor2-höz mert az angolt nem nagyon tudom kibogozni -
tpM #3308 Kössz megvan -
#3307 -
#3306 Jo hat nekem van OFP elsokidasom is meg 10K-ert vasarolva :P -
#3305 Én Windsorban vettem 1.99 fontért... kb olyan 700huf volt :D:D -
tpM #3304 Hello-sztok nemtudja v.ki honnan lehet letölteni az EECP-t? -
#3303 jaja -
#3302 Arról nem beszélve h. ha szólnánk a modiknak simán kapna egy rakat büntipontot...