Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Sziasztok!kéne csinálni egy jó gamet, mert a magyar serverek minig üresek.Nekem mindegy melyik kieggel mert mindegyik megvan.
Esrohnoil
Akkor még könnyebb. Erre nem is gondoltam, nekem túl egyszerû lett volna. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

jointeer
megnéztem, abban az ammunition teherautóban is van rakétavetõ

köcsög

Esrohnoil
Nem nehéz, csak vigyázz, mert a tank sok gondot okozhat ha az egyik katonától nem szerzed meg a rakétavetõt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

jointeer
egyszerûnek tûnik-.-

köcsög

Sanyix
Ki kell nyírni a támadókat, aztán valami kulcsot kell szerezni a faluban egy civiltõl, és azzal beindítani a jármûvét, és azzal tovább.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jointeer
egy csajra kell ügyelni, második vagy harmadik küldetés

köcsög

Sanyix
Így cím szerint fogalmam nincs melyik az.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Esrohnoil

Esrohnoil
Asszem az az ahol alternatív jármûvet kell keresni...

jointeer
red hammerben a babysitting küldetés elején hogyan folytassam tovább? a konvojt már megtámadták

köcsög

Esrohnoil
Nálam csak a 2. küldinél szállt le, mikor letesz egy csapat katonát.

Sanyix
Én a helit miközben leszállt rpg-vel szétlõttem 😊 a kozlice meg hasznos, lelõttem vele 2 katonát, és elvettem tõle az ak-t 😄

Esrohnoil
Resistance kampányban elsõ küldiben, amikor meg kell keresni a felkelõk táborát, hány ellenfelet tudtatok lelõni?
SPOILER!!!! Az ne olvassa aki még nem játszott a resistance-al!
Én 15-öt. Bementem a pajtába, ott elszedtem a hullától az ak-t. ( Ami a ház mögött van Kozlovice v. vmi hasonló az sz@rt sem ér. Egyszer felszedtem, lehasaltam, bevártam az egyik katonát, megjelent a ház sarkánál tõlem 2 méterre, mellbelõttem, erre elkezdett távcsõn keresztül kukkolni. <#idiota> LOL) A pajtaajtóból lelõttem a 3 katonát, majd a pajta sarkából a 4 ejtõernyõst, akiktõl hangtompítós gépfegyvert, és slatchel chargest vmint nightvisiont lehet kapásból szerezni. Ezután jön a kis Uaz-zal 2 katona, nem jelentenek különösebb problémát, majd kicsivel késõbb a völgybõl 4 gyalogos jön fel, az egyiknél rakétavetõ van. Ezután a völgyben a falunál lévõ 2 õrt is leszedtem. A dombon egy T-72-es járõrözik, azzal nem próbálkoztam. A helikoptert meg sztem ilyen fegyverekkel nem érdemes b@szkurálni. 😊 Mindjárt meg is nézem h. visszalõnek-e ha vmi feltûnõt csinálok. 😄

ehh nem is tudtam ban ilyen is itt pedig már egy ideje ofp-zek😊

Sanyix
Énis tudom azér írtam, csak nemtudtam mi az érdekes a képen 😊

Seaweed
Nah neh mond, tudom honnan linkeltem 😄

Anim, es mod...azoknak akik csak az alap ofp-t ismerik.
Sanyix
OFP.info Screen of week
Mi az érdekesség?

Seaweed
Sanyix
Ha érdekel a játék a szerveren, akkor inkább irc-n szoba #ofp.hu ott megtudhaszt mindent ami kell.

jointeer
jaboccs nemláttam. jóeza játék

köcsög

Sanyix
Van.
Kárhogy nemlátszik az aláírásomban 😊

jointeer
van magyar szerver?

köcsög

király ez a mod 😊
fõleg a kiabálás, attól egész hangulatos lett... kár hogy a kihajolós cucc nincs benne.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Ja.

Esrohnoil
Remek, épp tegnap tettem fel az OFP-t újra a gépemre, a 2 kieggel együtt. 1,96-ra patcheltem.
Nem szoktam modokat feltenni, de ez jónak tûnik. Szted érdemes a fullt feltenni belõle?

Sanyix
ECP 1.085 érdemes kipróbálni, nagyon állat <#vigyor3>

szép napot nektek

Tomo15
Virusirtó?<#awink>
bricsi01
helló!
asszem ja,de tudsz "ellenszert"?

Sanyix
Szar a vindóz, valami vírus lehet. SP2 van fenn?

bricsi01
helló!
tudnátok nekem segiteni?az a gondom,hogy kb90perc játszás után megáll kb1 percre s utána kb15mp van rá,hogy mentsek,a 15mp után megáll a játék 2,3percre s kilép hibát észlelve,aztán ujbol belépnék de hibát észlel.restartolok a géppel s ujbol kezdõdik a kõrforgás.
please,help!

Icebird
itt meg a Locke Anim MOD

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
Szerezd be még a Resistancet amit 1.96-ig patchelni kell. A probléma mentes játékhoz eredetiböl az alap elég.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

TerranceG
Nekem csak alap flashpointom van, természetesen eredeti. Ezzel is tudnék neten játszani, ha leszedem a patch-eket hozzá? Ha jól emléxem 1.45-ig van.Ez akkor kevés????

Igyunk sört jól!

repvez
Tudnátok mondani nekem egy olyan linket ahonnét azt az addont lehet letölteni amivel a kihajolást es a földön gurulást lehet használni?Mert a cseh flashpoint oldalrol csak hibásan töltödik le nekem.
köszi
Sanyix
Nemtéved, hivatalos hír, BIS honlapján látható 😊

lásd másik fórum 😉

Szóval az hogy mind2 helyre beírtam, nem ellened irányult, csak sztem nem jó ha mindenki elkezdi a várt folytatást fikázni az aa képek alapján, mivel ez nem a folytatás pl már a hivatalos oldal szerint sem.

www.armed-assault.hu

Csak azért írom le, hogy ne a tévedés terjedjen 😊. Esetleg nézz fel a flashpoint1985 fórumára, ott elég sokat írtak a témáról.

www.armed-assault.hu

ezt elég ha egy topikban elmondod... bár szerintem tévedsz, de majd meglátjuk

Az Armed Assault nem az OFP2.

www.armed-assault.hu

Sanyix

Az elsõ OFP2 vagyis Armed Assault képek az ofp.info-n!

köszi!!!!
megpróbálom!
Sanyix
Parancsikonnál az indítófájl elérés útjának végére odaírod, hogy -nomap mint a kvékhármas játékoknál a csítnél 😊

Mi az a nomap?
Mondtam, hogy láma vagyok.
Sanyix
-nomap paraméreterrel indítás? Ez szokott segíteni.

Sziasztok!
Megvettem a Goty, de amikor elínditom valami problémája van a video memoriával.
Elsöre jó volt csak amikor a látótávolságot álítottam akkor lett ez a próbléma.
Ha lehet akkor pontosan írjátok le, hogy mi a megoldás mert teljesen láma vagyok az OFP-hez.
E.Köszi
hopp a kisebbiket akartam, de sebaj 😊

www.armed-assault.hu