4624
Operation Flashpoint
-
tpM #3381 nemá :( -
neuro #3380 Az ArmA megjelenése után ha jól tudom. -
tpM #3379 Hello-sztok tudom , hogy hülye kérdés; de nemtudja v.ki mikor adják ki az Invasion44full-ot???? -
SZU #3378 Köszi szépen!
Majd ha lesz szabadidőm, s épp játék is van, megpróbálok 2 barátnőzés és AS-ezés között a CoD helyett ofpzni ;). -
:D -
Lehet bejelölni magatokat :) -
Olyan hogy tört szerver nincs, egy darab magyar szerver van, www.ofp.hu, bár a legtöbben boltival nyomják, mondjuk vannak még páran akik nem eredetivel, ilyenkor vagy keresel egy olyan alap ofp serialt amivel nemnagyon akadsz össze semmivel, vagy a magyar szerveren az out nevű programot használod, ami cserélgeti a serialokat, hogy ne akadj össze senkivel. Amúgy irc-n #ofp.hu szoba... -
SZU #3374 Hali! Csak egy egyszerű kérdésem lenne, vannak magyar tört szerverek (amin élet is van), vagy mindenki boltival nyomja? -
Szekig #3373 Multiban az ofp határtalan étvággyal bír. De függ a gém gyorsasága attól is hogy a szerver amin jáccol az mit bír... A processzor 100%on futása pedig szinte az összes játéknál észrevehető... :D Ez van... :D -
tpM #3372 elég szép az RPG (FFUR desert)
-
tpM #3371 Kössz -
István88 #3370 Kösz a választ. -
neuro #3369 LOD (Level of Detail): A játékokban ha messze vagy például egy katonától, akkor a gép egy egyszerűsített modellel számol, hogy gyorsabb legyen a mozgás. Ahogy egyre közelebb érsz hozzá folyamatosan részletesebb modellekkel cseréli le a figurát. Az ofp-s csuszkával azt tudod meghatározni, hogy ezek a modell váltások milyen távolságban következzenek be.
A 100%-os cpu használat természetes dolog :) -
István88 #3368 Kösz a segítséget próbálkozok. Egyébként mi az a lod? Még egy kérdésem lenne az mennyire normális, hogy a játékok futtatása közben a CPU-használat folyamatosan 100%-on van és a kilépésig így is marad? -
Hát lodot nemérdemes, hacsak 100 méter távolságon túl nem akar pálcikaembereket látni :) -
Ofp-nek semmi nem elég, szóval semmit :) dxdll sem gyorsít, csak szebbé teszi a gémet, bár nekem úgytűnik csak a tükröződő víz lassít a dxdll-ben, többi nem.
Megpróbálhatsz a flashpoint preferencesben finomhangolni a beállításokat. A szaggatás attól is függ, hogy milyen játékmódot játsszol, és milyen modokkal. Amúgy ofp-nek főleg processzor kell, de abból kva gyors :) ez a baj, hogy majdnem mindent számítást a procival végeztet, videokártyát alig használja, ez valószínűleg amiatt van, hogy 3dfx kártyákra kezdték el régen fejleszteni, és ezekre optimalizálták+ akkor még nem voltak ilyen hűdenagy videokártyák. Talán az Armed Assaultban ezt a hibát is javítják. -
LOD-ot vedd le, es a DXDLL-is kikapcsolhatod multiban nyugodtan. (csak feleslegesen izzasztja az amugysem tapos 3D motort...) -
István88 #3364 Sziasztok.
Nekem keményebb harci helyzetben ,multiban idegesítően akadozik a játék. A dobozon feltüntetett gépigény megvan (Abit is-7 2.2ghz 512ram radeon 9600). Az ősszes pacht ,dxdllt ,videó drivert feltettem. Mit kellene feltennem, vagy beállítanom, hogy normálisan működjön a játék? A választ előre is köszönöm. -
Erre nem tudja a senki avalaszt? Nem ismeri fel? -
Gondolom ofp sziget szerkesztéshez kellene ez a 2 dolog, néz körül ezen a fórumon. A wilbur innen tölthető. A terragenre meg keress rá guglin, biztos meglesz. -
Sztem fullmind1 melyik :) -
EN tudom! De az OFP-ben a Mi-17-et akarjak vele lecserelni...
(hogy aki csinalja tudja e, a az rejtej...de az ofp.infon-n is Mi-17-kent emlegetik..ezert emlitetteme en is ugy. Nem akartam kavarast, ha valaki keresne)
-
Egy kis kiegészitést ha tehetek.A képen nem MI-17-est hanem Mi-8-as szerepel.
A 17-esnek a másik oldalon van a faroklégcsavarja és a hajtomü elött is van egy szüro dudor.De ezt gondolom te is tudod ha makettezel is.
Csak aki fejleszti az nincs tisztába vele. -
Egy kis kiegészitést ha tehetek.A képen nem MI-17-est hanem Mi-8-as szerepel.
A 17-esnek a másik oldalon van a faroklégcsavarja és a hajtomü elött is van egy szüro dudor.De ezt gondolom te is tudod ha makettezel is.
Csak aki fejleszti az nincs tisztába vele. -
tpM #3357 hello-sztok nemtudja valaki hogy honnan lehet leszedni a Terragan-t és a Wilbur-t mer sehol se találom. Előre is kössz -
Thx!
-
Nem tudja valaki hogy ez melyik sziget?! (amugy ez az uj beta Mi-17, ha valaki nem olvasna ofp.info-t)
-
ez de geciszép:o -
Szekig #3353 http://www.ofp.hu ott minden levan írva...
Ha másik szerverre mennél akkor annak a weblapját kell elolvasnod... :) -
Hi all!
Nem akar elindulni a multi.mert hiányol egy pár dolgot:crhe,cti_markers,cwkzodiac stb.
Honnan tudom ezeket letölteni? -
hat ez kesz...
-
tpM #3350 Jaa , kössz, mármegint :D -
Ott van az oldal elején az a táblázat ;) -
tpM #3348 ott nem találom :D -
www.ofp.hu -
tpM #3346 Valaki nemdudja mikor vannak az ofphu-n a szerverek ídőszakai pl.: Coop mettől meddig meg ilyesmi????? -
Need medic! -
tpM #3344 Jaa, kössz -
Most finmod van a coopon, tehát nyílt, nincs jelszó. -
tpM #3342 Hello-sztok nemtudja v.ki mi a Coop-nak a jelszava , mert beírom ,hogy ofphu és azt írja ki ,hogy "Password required" (ez tudomásom szerint "jelszó szűkséges"-t jelent) v-ki lécci segitsen . Előre is kössz