4624
Operation Flashpoint
  • tpM
    nemá :(
  • neuro
    Az ArmA megjelenése után ha jól tudom.
  • tpM
    Hello-sztok tudom , hogy hülye kérdés; de nemtudja v.ki mikor adják ki az Invasion44full-ot????
  • SZU
    Köszi szépen!

Majd ha lesz szabadidőm, s épp játék is van, megpróbálok 2 barátnőzés és AS-ezés között a CoD helyett ofpzni ;).
  • Esrohnoil
    :D
  • Sanyix
    Lehet bejelölni magatokat :)
  • Sanyix
    Olyan hogy tört szerver nincs, egy darab magyar szerver van, www.ofp.hu, bár a legtöbben boltival nyomják, mondjuk vannak még páran akik nem eredetivel, ilyenkor vagy keresel egy olyan alap ofp serialt amivel nemnagyon akadsz össze semmivel, vagy a magyar szerveren az out nevű programot használod, ami cserélgeti a serialokat, hogy ne akadj össze senkivel. Amúgy irc-n #ofp.hu szoba...
  • SZU
    Hali! Csak egy egyszerű kérdésem lenne, vannak magyar tört szerverek (amin élet is van), vagy mindenki boltival nyomja?
  • Szekig
    Multiban az ofp határtalan étvággyal bír. De függ a gém gyorsasága attól is hogy a szerver amin jáccol az mit bír... A processzor 100%on futása pedig szinte az összes játéknál észrevehető... :D Ez van... :D
  • tpM
    elég szép az RPG (FFUR desert)
  • tpM
    Kössz
  • István88
    Kösz a választ.
  • neuro
    LOD (Level of Detail): A játékokban ha messze vagy például egy katonától, akkor a gép egy egyszerűsített modellel számol, hogy gyorsabb legyen a mozgás. Ahogy egyre közelebb érsz hozzá folyamatosan részletesebb modellekkel cseréli le a figurát. Az ofp-s csuszkával azt tudod meghatározni, hogy ezek a modell váltások milyen távolságban következzenek be.

A 100%-os cpu használat természetes dolog :)
  • István88
    Kösz a segítséget próbálkozok. Egyébként mi az a lod? Még egy kérdésem lenne az mennyire normális, hogy a játékok futtatása közben a CPU-használat folyamatosan 100%-on van és a kilépésig így is marad?
  • Sanyix
    Hát lodot nemérdemes, hacsak 100 méter távolságon túl nem akar pálcikaembereket látni :)
  • Sanyix
    Ofp-nek semmi nem elég, szóval semmit :) dxdll sem gyorsít, csak szebbé teszi a gémet, bár nekem úgytűnik csak a tükröződő víz lassít a dxdll-ben, többi nem.
    Megpróbálhatsz a flashpoint preferencesben finomhangolni a beállításokat. A szaggatás attól is függ, hogy milyen játékmódot játsszol, és milyen modokkal. Amúgy ofp-nek főleg processzor kell, de abból kva gyors :) ez a baj, hogy majdnem mindent számítást a procival végeztet, videokártyát alig használja, ez valószínűleg amiatt van, hogy 3dfx kártyákra kezdték el régen fejleszteni, és ezekre optimalizálták+ akkor még nem voltak ilyen hűdenagy videokártyák. Talán az Armed Assaultban ezt a hibát is javítják.
  • Seaweed
    LOD-ot vedd le, es a DXDLL-is kikapcsolhatod multiban nyugodtan. (csak feleslegesen izzasztja az amugysem tapos 3D motort...)
  • István88
    Sziasztok.

Nekem keményebb harci helyzetben ,multiban idegesítően akadozik a játék. A dobozon feltüntetett gépigény megvan (Abit is-7 2.2ghz 512ram radeon 9600). Az ősszes pacht ,dxdllt ,videó drivert feltettem. Mit kellene feltennem, vagy beállítanom, hogy normálisan működjön a játék? A választ előre is köszönöm.
  • Seaweed
    Erre nem tudja a senki avalaszt? Nem ismeri fel?
  • Sanyix
    Gondolom ofp sziget szerkesztéshez kellene ez a 2 dolog, néz körül ezen a fórumon. A wilbur innen tölthető. A terragenre meg keress rá guglin, biztos meglesz.
  • Sanyix
    Sztem fullmind1 melyik :)
  • Seaweed
    EN tudom! De az OFP-ben a Mi-17-et akarjak vele lecserelni...
    (hogy aki csinalja tudja e, a az rejtej...de az ofp.infon-n is Mi-17-kent emlegetik..ezert emlitetteme en is ugy. Nem akartam kavarast, ha valaki keresne )
  • repvez
    Egy kis kiegészitést ha tehetek.A képen nem MI-17-est hanem Mi-8-as szerepel.
    A 17-esnek a másik oldalon van a faroklégcsavarja és a hajtomü elött is van egy szüro dudor.De ezt gondolom te is tudod ha makettezel is.
    Csak aki fejleszti az nincs tisztába vele.
  • repvez
    Egy kis kiegészitést ha tehetek.A képen nem MI-17-est hanem Mi-8-as szerepel.
    A 17-esnek a másik oldalon van a faroklégcsavarja és a hajtomü elött is van egy szüro dudor.De ezt gondolom te is tudod ha makettezel is.
    Csak aki fejleszti az nincs tisztába vele.
  • tpM
    hello-sztok nemtudja valaki hogy honnan lehet leszedni a Terragan-t és a Wilbur-t mer sehol se találom. Előre is kössz
  • KraZ
    Thx!
  • Seaweed
    Nem tudja valaki hogy ez melyik sziget?! (amugy ez az uj beta Mi-17, ha valaki nem olvasna ofp.info-t)

• jointeer
    ez de geciszép:o
  • Szekig
    http://www.ofp.hu ott minden levan írva...
    Ha másik szerverre mennél akkor annak a weblapját kell elolvasnod... :)
  • KraZ
    Hi all!
    Nem akar elindulni a multi.mert hiányol egy pár dolgot:crhe,cti_markers,cwkzodiac stb.
    Honnan tudom ezeket letölteni?
  • Seaweed
    hat ez kesz...

• tpM
    Jaa , kössz, mármegint :D
  • Sanyix
    Ott van az oldal elején az a táblázat ;)
  • tpM
    ott nem találom :D
  • Sanyix
    www.ofp.hu
  • tpM
    Valaki nemdudja mikor vannak az ofphu-n a szerverek ídőszakai pl.: Coop mettől meddig meg ilyesmi?????
  • 42nd Intruder
    Need medic!
  • tpM
    Jaa, kössz
  • Sanyix
    Most finmod van a coopon, tehát nyílt, nincs jelszó.
  • tpM
    Hello-sztok nemtudja v.ki mi a Coop-nak a jelszava , mert beírom ,hogy ofphu és azt írja ki ,hogy "Password required" (ez tudomásom szerint "jelszó szűkséges"-t jelent) v-ki lécci segitsen . Előre is kössz