Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#eljen>
nnah, gyermekek, adok 2 linket a legjobb modokhoz/egységekhez

http://operationflashpoint.filefront.com/
http://ofp.gamezone.cz

biztos ismeritek, de csak jószándékból írtam meg ezeket...
egyébként az FFUR modok milyenek? jók?

Sanyix
Ezt a t80 packot próbáltátok? Hát nemgyenge. Van rajta mûködõ sthora rendszer (T80UM1-en), bár azt furcsállom, hogy nemcsak az irányított, hanem az irányítatlan rakéták ellen is véd, pl law. Pontosan hogy is mûxik ez a sthora? Amúgy csak az elsõ találatig mûxik a cucc, ha sérül a tank akkor má jöhetnek a rakéták :\ Viszont nekem kicsit kevésnek tûnik a lõszerkészlet, mert 13-13 apdsfs, he-frag, és heat van benne, nemtom a valóságban mennyit visz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

^Egyébként hogyan lehet ilyen jó logókat csinálni a névhez(nick kép)??????
Mer én pl paint-el csinálom de nézzétek meg milyen sz*r:(

FFUR 2005 High Resolution Island Pack: Malden

Asszem v.mi képjavitó izé :)

A wrptool-ban ->File->Inport Wilbur de az ablakban nem jeleníti meg a mentet file-t namindegy.THX maj még próbálkozok

JackDaniels
ez a benchmark parameter ez mi a fene?

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Thx! Kipróbálok mindent, remélem megoldódik a bajom. Ha végkép semmi, akkor reinstall.

Icebird
adtak ki a kampányokhoz is patchet hátha segít:
Campaign 1985RedHammer

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sanyix
Importtal be kell olvasnia, ha még hibásan is.
Amúgy akkora felbontású lon/lat cuccot betölteni, amekkora a sziget cellafelbontása, amikor új üres szigetet hozol létre wrptoolban, beállíthatod. Alap szigetek pl 256*256 cellásak, wrptoolban tehát 256-ot kell beállítani, így a lon lat felbontása is 256*256 legyen, különben torzul, bár attól még be kell töltenie.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nemhiszem csak az Y2K3 ikonját indíts -benchmark paraméterrel ,hogy elkerüld a hibaüzeneteket.

JackDaniels
Thx. Van fent egy fegyver mod is, ami hozzáad pár fegyvert, bár lehet ez csak multiban van, mert eddig nem találkoztam velük, ez esetleg nem kavarhat be?

'Sztok van 1 kis problémám (csak az van :D)csináltam a Wilbur-ban 1 "terraint" aztán elmentettem lon/lat formátumba amiben a wrptool manual-ja írja ,de mégse tudja beolvasni a wrptool. Mi a baj? lécci segiccsetek! elõre is kössz!!!

Egyébként nemhiszem hogy lenne a GoTY-ban akérmilyen bug is (legalábbis az 1.96 final-ban nincsen) :D

Menj a www.ofp.info-ra a search-be írd be Y2K3 . Szedd le az Y2K3 7.1 aztán utána a patch-eket is. Mint már mondtam remek mod :)

JackDaniels
Huhh, mán kaptam annyi tanácsot, hogy nagyon köszi!:)) Ezt a mod-ot honnan kaphatom le? Vagy csak simán keressek rá?:))

Ja , "teljesen tönkre zúzni a tankokat"=egyszerûen repítsd darabokra , semmisítsd meg úgy hogyha odamész hozzá ne tuggy beleszállni. vagy rakj fel egy modot pl.:Y2K3 és vidd azon a kampányt, remek mod :)

JackDaniels
Thx. Ha végképp nem megy, akkor az lesz.:)
Gondolom, a lentebb írt "teljesen tönkre zúzni a tankokat" alatt az értendõ, hogy abszolúte használhatatlanná tenni, vagyis ha mellé állok, akkor ne jöjjön elõ az akció menübõl az a 3 parancs, hogy bele tudjak ülni a tankba. Ez így világos is, de akkor mi az anyjának pipálja ki a küldetés ezen részét a noteszben? Nah mindegy, majd csinálok vele valamit.:) Köszi a tanácsoökat mindenkinek!

Telepitsd újra néhányszor , nekem is GoTY van , de nekem megy az a pálya.

Esrohnoil
Ez igaz.
Ha nem jár sikerrel minden akna akkor a bokorból ahova félre kell húzódni, rakétavetõ vehetõ fel kis segítségnek. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

JackDaniels
Thx, majd utána nézek. Mondom, remélem, bennem van a hiba.:))

Sanyix
Ha az a parancs hogy meg kell semmisíteni akkor nem elég ha kiölted belõle az embereket, fel is kell robbantani a tankokat, teljesen tropára zúzni.

JackDaniels
Nem mozdul egyik sem és az elsõ pont ki van pipálva a noteszemben, ami ere utal. Ezért nem értem.

Esrohnoil
Biztos mind a 4-et megsemmisítetted?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

JackDaniels
Nah ezaz, hogy oda el is megyek, találkozok a sajátjaimmal, amit zölddel jelöl a térképen, de akkor is semmi. Remélem én vagyok csak fax és nem valami bug.

Esrohnoil
Ha az az a küldi ahol le kell tenni az aknákat az útra, akkor utána el kell még jutni a dombon levõ faluba.

JackDaniels
Üdv mindenkinek!
Kis segítség kellene. Eldobtam a tört játékot, most hogy potom pénzért kapható eredetiben. Azonban van egy kis bajom. Fent van a 1.96(asszem) peccs, a GOTY verzijó van meg és a Kampánynál a Defender nevû küldetésnél amikor megállítom a 4 tankot, a kipottyanó embereket legyakom, utána nem csinál semmit a gamma. Mi lehet a teendõ?? Ez valami bug? Tudom, régi keletû a dolog, de nagyon megköszönném a segítséget, ha valaki tudna segíteni!

Sanyix
Ja és ezt a motort csak úgy simán önmagában kiadhatnák úgy hogy olvasson addon könyvtárból pbo-kat, azt mindjá megcsinálnák a modderek a maradékot :DD

f2d
És azt is írja, hogy mindez 2006-ban fog bekövetkezni. Ezzel kapcsolatban azért fenttartásaim vannak.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Lényeg hogy van egy motor, amit mind a két játék használni fog... :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Jah hát itt azt írja, hogy ugyanazt a motort használja, talán kis módosításokkal. Csak az hogy ofp2 az alapja az kicsit erõs mer az amikor megjelenik... sztem a vbs2 elõbb jelenik meg mint az ofp2 :D

JackDaniels
Nem beszélni magyar kicsit??<#falbav><#fejvakaras>

In a press release on the 15th Bohemia Interactive announced that their next military grade training software will be demonstrated at I/ITSEC. Virtual Battlespace 2 (VBS2) is rumored with relative certainty to be using the same if not slightly modified engine as their next gen PC game formally known as Operation Flashpoint 2, which is also due for release in 2006. The VBS2 press release is here. The next generation sim press release (and screens) is here. Thanks to III/JG11_Winter for the news.

Ez alapján nekem az jött le hogy az ofp2 az alap. De hát tudja a fene, majd kiderül :)

Sanyix
Hát én max fordítva tudom elképzelni :)

f2d
Köszi. Azt hiszem, hogy nem fogunk csalódni a folytatásban.

Azok VBS2 képek, ami a hírek szerint az "ofp2"-n alapul.

f2d
Az oldal alján látható képek a VBS-bõl vagy a VBS2-bõl vannak? Nagyon jól néznek ki.

Sanyix
Miii vbs most novemberben, akkor holvanmár az arma :(

nemá :(

Az ArmA megjelenése után ha jól tudom.

Hello-sztok tudom , hogy hülye kérdés; de nemtudja v.ki mikor adják ki az Invasion44full-ot????

Köszi szépen!

Majd ha lesz szabadidõm, s épp játék is van, megpróbálok 2 barátnõzés és AS-ezés között a CoD helyett ofpzni ;).

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Esrohnoil
:D

Sanyix

Sanyix
Olyan hogy tört szerver nincs, egy darab magyar szerver van, www.ofp.hu, bár a legtöbben boltival nyomják, mondjuk vannak még páran akik nem eredetivel, ilyenkor vagy keresel egy olyan alap ofp serialt amivel nemnagyon akadsz össze semmivel, vagy a magyar szerveren az out nevû programot használod, ami cserélgeti a serialokat, hogy ne akadj össze senkivel. Amúgy irc-n #ofp.hu szoba...

Hali! Csak egy egyszerû kérdésem lenne, vannak magyar tört szerverek (amin élet is van), vagy mindenki boltival nyomja?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Multiban az ofp határtalan étvággyal bír. De függ a gém gyorsasága attól is hogy a szerver amin jáccol az mit bír... A processzor 100%on futása pedig szinte az összes játéknál észrevehetõ... :D Ez van... :D

elég szép az RPG (FFUR desert)