4624
Operation Flashpoint
-
tpM #3662 Csak nekem nem jön be az ofp.hu kb 6 órája??? -
tpM #3661 De eddig semmi baja nem volt. Csak miután újra lett telepítve a Windows. :(
-
#3660 Akko vinyó hiba -
tpM #3659 De amikor megnyitom azt írja : a cél sérült vagy nem olvasható. nem tuggya megnyitni :(
-
#3658 Hogy? jegyzettömbbel megnyitod, és beilleszted ezt a sort. -
tpM #3657 Hogy érted azt hogy rakjak bele 1 sort? -
#3656 flashpoint.cfg-be rakjál egy ilyen sort, ha amúgy nincs: 3D_Performance="4083"; -
tpM #3655 'Sztok lehet hogy hülyeség ,de nemtudná v.ki elküldeni nekem 1 mélben a 'Flashpoint.cfg 3d_performance' fájlt??
[email protected] -
tpM #3654 Úgy se megy. És a preferencesben a productnál nemmutat semmit :( -
#3653 preferencesben nyomsz egy autodetectet. -
tpM #3652 'Sztok Van 1 problémám : amikor el akarom indítani a game-t ezt irja : 'No entry Flashpoint.cfg performance' vagy v.mi hasonló. Mi a teendő?? (reinstallon kívül) -
tpM #3651 Rossz a "mirror", letöltésvezérlővel nem lehet letölteni. -
#3650 DOWNLOAD - FFUR European Crisis Pack [501,4 MB] -
#3649 Boldog karácsonyt mindenkinek :)
-
tpM #3648 'Sztok Boldog Ünnepeket mindenkinek (aki nem szójja le az ofp-t) :D -
djukel #3647 Menj ki Budaorsre es beszelj a rendszergazdaval. -
#3646 Ebből csak a Hellót értem. -
#3645 ArmA lesz az új rész, de nem a második. Nem mod és nem is kieg. -
#3644 Az ArmedAssault az mi?
Mod, vagy kieg ...stb? -
#3643 Helló!
Ki vállalkozna arra, hogy egy AirShow servert nyitni?
S lennének a beugró nézők és a bemutatók. -
#3642 Ja viszont múltkor megnéztem újra ezt a missönt. Ha nem vagyok a tankban, és a koatonákat úgy osztom el hogy az egyik sofőr, a másik parancsnok, akkor megcsinálják.
Először azért volt fura mert ahogy odaáll a javítóteherautóhoz akkor már jelenti is hogy kész, amikor én csinálom akkor lgalább 2-3 mp.
De a lényeg h lecsekkoltam és mégis megcsinálják, de csak ebben a felállásban. -
#3641 FFUR van fent -
tpM #3640 Szedd le az ECP-t vagy az FFUR-t ott okosabb az AI. -
neuro #3639 Patch ügyben próbáld a hivatalos oldalt vagy a 3dgamers és hasonló oldalakat. Vagy a google-t. Kiegészítőket innen: ofp.info -
#3638 na de ha benne van a gémben akkor miért nem lehet használni? (gondolom mielőtt kiadták a játékot letesztelték) -
#3637 Pedig te fogsz, mert az ai fogyatékos. :) -
#3636 Szevasztok!
1.40-es petch-et vagy javítócsomagot honnan tudok letölteni?
És még azt szeretném megkérdezni,hogy honnan tudok szerezni vagy letölteni járműveket, repülőket stb...
Előre is köszönöm! -
#3635 köszi sokat segítettél :D
a lényeg hogy ha benne van a játékban a lehetőség akkor miért nem tudom rendesen kihasználni? mert pl van egy missön ahol 5 tankot meg egy bmp-t kell felfegyverezni, tankolni, meg javítani, és van 10 katonám. ha kiadhatom parancsba ne én rohangáljak már minden járművel -
#3634 -
#3633 Azt csinálod rosszul, hogy mérnem te ülsz be a tankba, és te töltöd újra. -
#3632 üdv!
Van egy egyéni küldetés amiben egy tankot el kell vinni a bázisra, ott kapok még 2 katonát, és a tankot fel kell fegyverezni, megtankolni, meg megjavítani.
Úgy csináltam hogy beszálltam commanderként a tankba, egy katonát drivernek, egyet meg lövésznek beültettem.
Amikor meg kiadtam a parancsot hogy "refuel", aszondja a sofőr h "Roger", és csak forog egy helyben. Mondom próbáljunk mást: "Repair" - aszondja "Roger", erre a teherautó odajön a tankhoz, de a buzi sofőröm megint csak forog körbe körbe a tankkkal és nem csinál semmi mást.
Ha csak annyit mondok neki hogy menjen ide vagy oda, lőjék ezt vagy azt, azt megcsinálják, de ez a javítósdi valamiért nem megy.
(Ha én vagyok a sofőr akkor meg tudom csinálni mindet)
Vajon mit csinálok rosszul?
köszi -
#3631 Keressé rá. BW mod, az FDF mod east border sziget, és UWAR grass . -
#3630 Pfúj ezt a szart honnan lehet letölteni? -
#3629 Jó az aláírásod első sora :) az enyimé is hasonló célú :) -
#3628 :DD -
pedro870 #3627 ocsmány az egész
-
#3626 Azt meg elviselem..mert a erosebb geppel kompenzalhato valamelyest, de a motor gyengeit mar az se tudja kompenzalni :) -
#3625 Csak azzal? És azzal hogy ha van jópár cucc a látótérben akkor eléggé beszaggat? :) -
#3624 neeem :)) nekem kizarolag a motor latotav bajaival van gondom..amugy nekem boven jo lenne :))) -
pedro870 #3623 naa