4624
Operation Flashpoint
-
tpM #3702 F/14 tomcat ? -
#3701 -
tpM #3700 Hát ami az ArmA-t illeti nincs annyira odébb H1 :)(reméljük) -
oni2 #3699 Köszi. Az elmúlt 5 évben reménykedtem hogy majd a következő gépemmel már faszán fog menni, de a mostani gépbővítés elmarad. Az ArmA gépigényét majd meglátjuk, az OFP2 gépigényére pedig inkább nem gondolok - túl jól néz ki :D - meg az amúgy is "odébb" van még. Remélem hogy a következő 5 évre szintén feladják a leckét! -
tpM #3698 Ja -
#3697 Hiába van akármilyen géped ha nincs optimalizálva eléggé a motorja, mindig szaggatni fog. -
#3696 Hát ha veszel egy 4400+-os athlon 64 x2-t azon lehet hogy menne :D, videokártya mind1. -
Szekig #3695 A teljes detailen való játékhoz multiba nincs jó gép....
Az OFP tipikusan az a játék amihez nem elég sohase az a cucc amid van... :D
Nekem a 3200+os bartonal meg 1Gnyi dualos 400as rammal sem megy maradéktalanul jól 1024es felbontásban közepes detaillel...
Ez van... :) -
neuro #3694 Ezt azért illene tudni angolul is :P -
tpM #3693 :D láccik hogy nem magyarítással vittem :) -
neuro #3692 Big dipper az a Nagy Medve (magyarul Nagy Göncöl) :) -
tpM #3691 Hi! az Uwar grass scriptet az .../Addons mappába kell vagy .../Users/'neved'/'küldetésed neve' elméletileg így megy
ui.: magas terrain detail-hez szerintem jobb gép kéne
Nekem :Intel AMd 2200+ , Radeon 9600xt , 256DDR és nekem se megy túl jól :( -
oni2 #3690 Sziasztok, két kérdésben kérnék segítséget!
1) A minap felnyomtam a Terrain Detailt és a látótávolságot is maxra és alaposan beszaggatott a gépem :)))) (AMD 1900, 768 RAM, Radeon9600). Időnként szaggat CTI közben is, de annak gondolm az az oka hogy túl sok az egység / AI / lassú a szerver / mittomén. Van tapasztalatotok azzal hogy milyen gép kell ha teljes (vagy azt megközelítő) részletességen szeretnék játszani?
2) UWar Grass-et felraktam, de még valamit scriptelni is kéne hozzá. Beírtam a player inithez a scriptet, de azt mondja hogy nem találja az sqs file-t. Hová kéne raknom hogy lássa?
Üdv mindenkinek. -
tpM #3689 'Sztok! Aki akar 2,5Gb!!! email tárhelyet (gmail) az aggya meg az emailcímét
azt küldök neki meghívót.(van 100db és nemtudom hova elszórni :D) -
tpM #3688 Ja , A CWC 'Escape' nevű küldi. A notesz azt írja v.mi 'Big Dipper' csillagképet kell megkeresni és attól nyugatra van a sarkcsillag -
#3687 Én abban a misszióban paraszt voltam, bepattantam a BMP-be amikor vittek valami sátorba, leírtottam a bázist oszt' az arréb parkoló Mi-24-essel eltepertem hazafele. Adtam egy pofont a valósághűségnek... -
#3686 Sima ofp-ben volt egy küldi ahol a pilótával kellett meglógni az oroszoktól, ott én is a csillagképek alapján néztem meg merre milyen irány van, de ott nem volt a hapsinál se térkép, se tájoló. -
#3685 De tudtam, csak nem próbáltam. Vagyis még nem is kerestem a sarkcsillagot :) -
#3684 Eztmég nemtudtad? :D:D:D -
#3683 Ez lol. Akkor most mindenki tájékozódhat az ofp-ben a sarkcsillag szerint :DD (iránytű, gps, meg térkép nemér :D) -
Szekig #3682 Boldog és lőporos valamint armed assaulttal teljes újévet mindenkinek! :D -
tpM #3681 THX 1000-rel -
#3680 Attól hogy az oldal nemmegy, attól még az ftp megy.
Innen tötheted, majd ráfrissítesz out-al. berakod az ofp gyökérkönyvtárba, majd ráfrissítesz out-al. -
tpM #3679 De azt most honnan tudom leszedni? mer az ofp.hu rosz :( -
#3678 Igen, mert nem a laser kell a cti-hez, az ofphu_cti kell alapból minden cti-hez, a laser pl csak kiegészítés amit szerencsére már ritkán használunk. És neked az ofphu_cti-t hiányolja. -
tpM #3677 'Sztok! van 1 problámám (már'megin') Leszettem a CTI-t , Aztán az OUT ban kijelöltem a @laser mappát és frissítettem , erre belemásolt egy lesz mappát egy rar fájlal meg egy Addons mappát ; csakhogy az Addons mappába full ua. van mint a @laser/Addons-ban és még így se tudok CTI-zni(csak Finmoddal) mert hiányolja : crhe , shippio04 , CWK kodiak stb..... plz v.ki help
előre i THX
by tpM -
#3676 egy szerver van, és nem ez megy :) -
#3675 Ez megy a Magyar szervereken is? -
tpM #3674 Ja a portok is mennek már. -
pedro870 #3673 ja, volt némi probléma. De az ftp legutóbb még ment. -
tpM #3672 Úgy látom lekapcsolták az FTP-ket és a portokat is (az ofphu-n)
ui. : BÚÉK -
tpM #3671 Probléma megoldva . Kösszönöm a válaszokat!
-
tpM #3670 c1g2-b820e-1097s-7k6t2-v1fay hopp kívülről fújom :D nincs más megoldás a reinstallon kívül pl.: v.mi átirogatós..ilyesmi?
ui : eredetim van csak otthonfelejtettem :( -
#3669 Valami el van rontva a regitry-ben. Telepítsd újra nincs más :) és használj normális serial, ha véletlenül nem eredetid lenne :). -
neuro #3668 Lehet, hogy amikor a Resistance-t felraktad rossz serial-t adtál meg. Legalábbis nekem akkor csinálta ezt a régi-rossz-warezos időkben. -
tpM #3667 'Sztok! Megoldódott az alább írt FlashpointPerformance 3d fájlos problémám. Most jön a másik :D Mikor el a karom indítani a gamet ezt írja "Bad serial number given in setup" plz v.ki help. -
tpM #3666 Értem.......... -
#3665 Mer a szolgáltató szerint "jelszólopó" van a szerveren, és udp floodol is, bár kicsit furcsán fogalmaztak :) ezért csak a játékportok meg az ftp vannak bekapcsolva. -
tpM #3664 De mér? -
#3663 Le van állítva az oldal.