Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell semmit felülírni. Csak feltelpíted és kész is. Biztos hogy jó az ffur-re mutató parancsikon paraméterezése?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

De nálad lecserélte a textúrákat is?

Nemhiszem.Én csak feltelepítettem aszt jáccottam. (egész jó)

Nem azt kell csinálni, hogy ami mappákat csinál a ffur1985 mappába azokkal felül kell írni esetleg a opf/res/addon fájlokat??????????????????????

Nekem elég jó gépem van, tehát nem az a probléma. Most akkor leírom pontosan . tehát a játékban a hangok megváltoztak de a tereptárgyak és a jármûvek textúrája nem.

Hát az ffur-hoz kb 512ddr ram , 1800Mhz ,WinXP és 5. generációs videókártya kell pl.: GeForce 5200fx . Én személy szerint Ati Radeon 9600xt-t használok és tökéletesen megy.

Teljesen eredeti GOTY verzió és rajta a 1.96patch.

Hello-sztok ofp squadot Quicksquad progival lehet csak csinálni?

az FFUR-hoz 1.96 final patch kell.

Én 2999-ért vettem az Ajka-i TESCO-ban

Esrohnoil
Mi az OFP verziószáma?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Felraktam a ffur1985 a OPF mappában lett egy ffur1985 mappa, ezek után csináltam egy parancsikont. A progi el is indul, de a grafika nem változott ez miért van. Bocsi ha noob a kérdés, de még nem használtam modot. THX

I.C.ram
Van még magyar szerver, ahol szoktak lenni multiparty-k? Úgy játszanék most vele.
Icebird
kép jól:

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
igen egyszerûbb, mert csak 1szer kell beállítani és nem bosszant többet a 2 egérkurzor😊

más: egy kis finomítás az OFP sérülés modellen, ami még kihozható a motorjából

CAVS test tank abrams
az oldaluk CAVS

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sanyix
1.0-án nemis megy addon 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PLS valaki küldje el a magyarosítást, mert sürgõsen kellene.

THX

Tedd fel az összes patch-et (1.96-ig) utánna készíts egy könyvtárat a játék root-jában (mondjuk dredd) azon belül pedig egy olyat, hogy "Addons".
Ezek után másold be a pbo-kat a ..\dredd\Addons könyvtárba. A játékot indítsd el a következõ opciókkal: "...\...\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -mod=dredd

Ha így sem megy, akkor valami nem stimmel az adonokkal. Nekem is volt már olyan, ami az istennek sem akart mûködni.

most a legfontosabb problemem hogy miértnem mûkszenek az addonok pedig mindent a leírtak szerint múvelgettem <#ijedt><#nezze><#csodalk><#conf>

................

<#beka3>

Tudna nekem valaki küldeni egy magyarosítást, mert az OFP oldalról nem tudom letölteni. Én az egeres problémát úgy szoktam megoldani, hogy a játékon belül változtatom a képernyõfrissítést pl 100-85-100 és már jó is.

Sanyix
2990 ft au OFP GOTY, minden bennevan.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

OFP GOTY 2990HUF

Sanyix
És ha megcsinálod a leírtakat, akkor elsõre sem alt tabot kell nyomnod 😉 hanem jácchac.

mond egy összegzõ árat amiben a coldwarcrisis a redhammer meg a resistence van megveszem azon nem múlik de kihagyatm egy mondat részt függ attól hogy mennek a módok hogy fenntvan egy patch mert még suta 1.0

................

jointeer
vedd meg az eredetit

köcsög

Nem meg betettem az összes olyan cuccot amit odakéne de nem mûkszikmi lehet a gond ja és leszedtem egy pár patcht elkezdeném telepíteni (furcsálom hogy csak egy sarlókalapácsos ikon van) de kiírja hogy "Please insert the correct CD-ROM, select ok and restart application" és ennyi na erre mit csináljak.

................

Seaweed
Erdekes. Nekem mindig elsore mukodik. Soha ilyen bajom nem volt mint amit leirtal.!!!!
Hi!

Ez az ofpnél olyan gond hogy nem mindig oldodik meg alt+tabbal, vagy kb 20*kell megnyomonod mire jo lesz. Az imént leírt modszer viszont megszünteti ezt a problémát véglegesen.
Seaweed
A legtobbhoz adnnak readme-t, de a lenyeg hogy az addon konyvtarakba, ami vagy ../a jatek konyvatra/addons/ vagy ../a jatek konyvatra/res/addons/ illetve ha modba rakod csak akkor ../a jatek konyvatra/modkonyvtara/addons/
Na még egy kérdésem lenne amiket leszedtem rentgeteg addont pl hajók, tabkok, fegyverek, jármûvek ... és még ezekhez szükséges módokat hova kellene bemásolni?

................

Seaweed
Mert az egyzserubb mint az alt+tab mi?! Lol 😄DD
Sanyix
Akár a különbözõ képfrissítés is segíthet. Amúgy nem ez az egyetlen gém aminek ilyen gondjai vannak (win-FOS) szóval ajánlott mindíg így használni.

Ez akkor szokott lenni ha a windows és játék felbontása és szinminõsége megegyezzõ. Ha pl 1024*768 32bitben használod a wint és megy a game akkor jelentkezik ez a hiba. Változtasd meg vagy a játék vagy a win felbontását vagy a szinminõségét.
ohh danke

................

Seaweed
Jaja!
JackDaniels
Alt+tab kétszer és akkor rendeben lesz.

\"Never say never!\" W Churchill

Császtok!

Lenne egy alapvetõen primitív problémám amire nme találtam megoldást az hogy mikor elindítom a gamet a wines egér bennemarad a játékban és még melle az ofp-s egér is mozogál valaki mondjael hogy mit kéne ilyenkor csinálni.

................

Seaweed
ArmA topic!!!!
Esrohnoil
<#eljen><#violent>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seaweed
Jaja...Cifu cikkeben olvashatod is hogy mukodnek!

De ha mar megcsinaltam az osszeallitast akkor beteszem ide...meger enyit az RHS T-80 csomag 😉)

T-80B:Gyakorlatilag semmi! A rideg es kemeny jooreg orosz acel only 😄

T-80BM1: Az oreg acel modern vedelemmel! A nyilak mutatjak az ARENA rendszer lokatorat (fent), es repesztoltet veto koszorujat a torony peremen(lent).

T-80BV: Szimpla Kontakt reaktiv pancelzattal elatott tank. (Mely tudjuk hogy OFP-ben max az osszpancelon jelentkezhet (keszitotol fugg), a motor nem modellezi a reaktiv pancelzatot...a serulest is teljes testre meri)

T-80U:Kontakt-5 reaktiv pancelzat, lelogo gumilapokkal.

T-80UM: Detto mint T-80U elobb.

T-80UK: Kontakt-5 reaktiv pancelzat, es Sthora rendszer! Nyilak mutatjak alul OTShU-1-7 elektronoptikai egységeket, a lovegcso felett meg a ket TShU-1-11 infravörös érzékelõ lathato!

T-80UE: Detto mint T-80UK!

T-80UD: Mint T-80UM es T-80U, azaz Kontakt-5.

T-80UM1: Mint lathato az U (Kontakt-5 ERA)sorozat es az M1 azaz ARENA rendszer lathato rajta, nyilak az ARENA lokatorat es repeszveto koszorujat mutatjak
Sanyix
Na má megvan, csak eddig sikerül pont beletenyerelnem a sthora nélküli változatokba 😊 amúgy nagyon zsír, szépen 1-2 méterrel elrepülnek a hellfire-k a tank fölött 😄 de persze a heli irányába kell fordítani, tornyot különben eltalál, bár nem telibe, így akkorsem okoz nagy sérülést.

Sanyix
Be kell kapcsolni? A cikkben azt írja, hogy lézeres, és infra irányítású ellen véd a TOW meg lézeres nem (bár lehethogy keverem <#wink>)?

Seaweed
Valamit kavarsz szerintem. ahogy cifu cikkeben a bopon is vagyon irva a Sthora van az csak a lezeres ravezetesu ellen tud vedelmet nyujtani!
nahmost azt viszont az ofp-ben be kell kapcsolni! Az ARENA-val ellentetben nem aktiv!

(Mingyart csinalok kepet rola)
Sanyix
Azt viszont nem értem hogy hol a sthora? Mer ugye az UM1 arena-val kivédi a rakétákat, de a többi arena nélküli tankba lazán szállnak bele a tow-ok meg hellfire-k 😊

Ja egész jók az FFUR cuccok(bár nekem az ffar rakéták elég lessúnak tûnnek)

Seaweed
Ezen a kepen Arena rendszer van, es ezze lrendben is van a nem lezeres rakketak kiiktatasa is!
Seaweed
RHS cuccok mindig is a legjobbak voltak...<#worship>
Sanyix
<#eljen>

Valahol láttam az íszt és weszt oldali haditechnikákról egy naon jó leírást.... (gondolok itt az eredetikre)

Nem emlékszem már pontosan de az rémlik hogy a tankok nincsenek agyig töltve lõszerrel inkább személyzetbõl van több.... 😄
Az a 13-13-13 az egész valósnak tûnik....