4624
Operation Flashpoint
  • tpM
    F/14 tomcat ?
  • Sanyix
  • tpM
    Hát ami az ArmA-t illeti nincs annyira odébb H1 :)(reméljük)
  • oni2
    Köszi. Az elmúlt 5 évben reménykedtem hogy majd a következő gépemmel már faszán fog menni, de a mostani gépbővítés elmarad. Az ArmA gépigényét majd meglátjuk, az OFP2 gépigényére pedig inkább nem gondolok - túl jól néz ki :D - meg az amúgy is "odébb" van még. Remélem hogy a következő 5 évre szintén feladják a leckét!
  • tpM
    Ja
  • Esrohnoil
    Hiába van akármilyen géped ha nincs optimalizálva eléggé a motorja, mindig szaggatni fog.
  • Sanyix
    Hát ha veszel egy 4400+-os athlon 64 x2-t azon lehet hogy menne :D, videokártya mind1.
  • Szekig
    A teljes detailen való játékhoz multiba nincs jó gép....
    Az OFP tipikusan az a játék amihez nem elég sohase az a cucc amid van... :D
    Nekem a 3200+os bartonal meg 1Gnyi dualos 400as rammal sem megy maradéktalanul jól 1024es felbontásban közepes detaillel...
    Ez van... :)
  • neuro
    Ezt azért illene tudni angolul is :P
  • tpM
    :D láccik hogy nem magyarítással vittem :)
  • neuro
    Big dipper az a Nagy Medve (magyarul Nagy Göncöl) :)
  • tpM
    Hi! az Uwar grass scriptet az .../Addons mappába kell vagy .../Users/'neved'/'küldetésed neve' elméletileg így megy

ui.: magas terrain detail-hez szerintem jobb gép kéne
    Nekem :Intel AMd 2200+ , Radeon 9600xt , 256DDR és nekem se megy túl jól :(
  • oni2
    Sziasztok, két kérdésben kérnék segítséget!

1) A minap felnyomtam a Terrain Detailt és a látótávolságot is maxra és alaposan beszaggatott a gépem :)))) (AMD 1900, 768 RAM, Radeon9600). Időnként szaggat CTI közben is, de annak gondolm az az oka hogy túl sok az egység / AI / lassú a szerver / mittomén. Van tapasztalatotok azzal hogy milyen gép kell ha teljes (vagy azt megközelítő) részletességen szeretnék játszani?

2) UWar Grass-et felraktam, de még valamit scriptelni is kéne hozzá. Beírtam a player inithez a scriptet, de azt mondja hogy nem találja az sqs file-t. Hová kéne raknom hogy lássa?

Üdv mindenkinek.
  • tpM
    'Sztok! Aki akar 2,5Gb!!! email tárhelyet (gmail) az aggya meg az emailcímét
    azt küldök neki meghívót.(van 100db és nemtudom hova elszórni :D)
  • tpM
    Ja , A CWC 'Escape' nevű küldi. A notesz azt írja v.mi 'Big Dipper' csillagképet kell megkeresni és attól nyugatra van a sarkcsillag
  • Klapanciusz
    Én abban a misszióban paraszt voltam, bepattantam a BMP-be amikor vittek valami sátorba, leírtottam a bázist oszt' az arréb parkoló Mi-24-essel eltepertem hazafele. Adtam egy pofont a valósághűségnek...
  • Esrohnoil
    Sima ofp-ben volt egy küldi ahol a pilótával kellett meglógni az oroszoktól, ott én is a csillagképek alapján néztem meg merre milyen irány van, de ott nem volt a hapsinál se térkép, se tájoló.
  • Sanyix
    De tudtam, csak nem próbáltam. Vagyis még nem is kerestem a sarkcsillagot :)
  • Csirke4
    Eztmég nemtudtad? :D:D:D
  • Sanyix
    Ez lol. Akkor most mindenki tájékozódhat az ofp-ben a sarkcsillag szerint :DD (iránytű, gps, meg térkép nemér :D)
  • Szekig
    Boldog és lőporos valamint armed assaulttal teljes újévet mindenkinek! :D
  • tpM
    THX 1000-rel
  • Sanyix
    Attól hogy az oldal nemmegy, attól még az ftp megy.
    Innen tötheted, majd ráfrissítesz out-al. berakod az ofp gyökérkönyvtárba, majd ráfrissítesz out-al.
  • tpM
    De azt most honnan tudom leszedni? mer az ofp.hu rosz :(
  • Sanyix
    Igen, mert nem a laser kell a cti-hez, az ofphu_cti kell alapból minden cti-hez, a laser pl csak kiegészítés amit szerencsére már ritkán használunk. És neked az ofphu_cti-t hiányolja.
  • tpM
    'Sztok! van 1 problámám (már'megin') Leszettem a CTI-t , Aztán az OUT ban kijelöltem a @laser mappát és frissítettem , erre belemásolt egy lesz mappát egy rar fájlal meg egy Addons mappát ; csakhogy az Addons mappába full ua. van mint a @laser/Addons-ban és még így se tudok CTI-zni(csak Finmoddal) mert hiányolja : crhe , shippio04 , CWK kodiak stb..... plz v.ki help
    előre i THX

by tpM
  • Sanyix
    egy szerver van, és nem ez megy :)
  • Csirke4
    Ez megy a Magyar szervereken is?
  • tpM
    Ja a portok is mennek már.
  • pedro870
    ja, volt némi probléma. De az ftp legutóbb még ment.
  • tpM
    Úgy látom lekapcsolták az FTP-ket és a portokat is (az ofphu-n)

ui. : BÚÉK
  • tpM
    Probléma megoldva . Kösszönöm a válaszokat!

• tpM
    c1g2-b820e-1097s-7k6t2-v1fay hopp kívülről fújom :D nincs más megoldás a reinstallon kívül pl.: v.mi átirogatós..ilyesmi?

ui : eredetim van csak otthonfelejtettem :(
  • Sanyix
    Valami el van rontva a regitry-ben. Telepítsd újra nincs más :) és használj normális serial, ha véletlenül nem eredetid lenne :).
  • neuro
    Lehet, hogy amikor a Resistance-t felraktad rossz serial-t adtál meg. Legalábbis nekem akkor csinálta ezt a régi-rossz-warezos időkben.
  • tpM
    'Sztok! Megoldódott az alább írt FlashpointPerformance 3d fájlos problémám. Most jön a másik :D Mikor el a karom indítani a gamet ezt írja "Bad serial number given in setup" plz v.ki help.
  • tpM
    Értem..........
  • Sanyix
    Mer a szolgáltató szerint "jelszólopó" van a szerveren, és udp floodol is, bár kicsit furcsán fogalmaztak :) ezért csak a játékportok meg az ftp vannak bekapcsolva.
  • tpM
    De mér?
  • Sanyix
    Le van állítva az oldal.