Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen kéne az ofp-be : OICW (Objective Invidivual Combat Weapon)

Sanyix
Akkor rátenyereltél, nemnagyon szereti az ofp ezt a kártyát, meg úgy általában sok játék nemszereti 😄 de nézd meg majd a kékhalálnál milyen fájlal van baja, akkor kiderül mi a gond.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

creativ soundblaster life 5.1

................

Nekem nem tükrözõdik a víz😞 pedig beállítottam . Meg valami pixel shader meg hard light glare-t állítgattam ,de tele van fekete háromszögekkel a game.😞

Sanyix
vezérlõpult/rendszer/speciális fül/indítás helyreállítás beállítások/ automatikus újraindításból vedd ki a pipát. Így kék halál lesz újraindulás helyett, és írja mivel van baja a vinfosnak. Valami driver lesz a hibás. Milyen hangkártyád van?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Pedig nagyon nehéz 😄D a zip tartalmát bemásolod az ofp mappádba és a dxdll mappában lévõ config programmmal, beállítod. Mondjuk gém közben is lehet állítgatni. Amúgy a tükrözõdõ víz visszafogja a játékot eléggé, a többi effekt is szép, viszont azok alig lassítják a gémet.

Na, látod ez jó kérdés én se tudom felrakni.

figyuztok az miértvan hogy ha tolom a ofp-t és egy idõ után szabálytalan idõközönként egy piggyet kinyom a gép és paff ujraindul<#wilting>

................

már nem kell

Valaki leírná nekem, hogy kell a dxdll telepíteni és, hogy kell használni. Mennyire fogja meg a gépet, és van e hatással a modokra is?

Vedd meg a TESCO-ban 2999 Ft.

Köszönöm!!!!!!!

Icebird
javítottam az ofp.hu linket, most már letudod szedni a magyarítást!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

www.automex.hu
itt van ugyan annyiért

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ja bocs biztos fáradt voltam

................

Sanyix
2-en leírtuk, már hogy 3000 ft az összes egyben, amikor elõször kérdezted. A cd galaxisban szokott lenni, de most nincs, nemtom hogy lesz e újra.

tudtok monandi egy konkrét árat mejben benne van a cold war crisis meg a resistence de még a redhammer is jöhet hogy mire számítsak mert demeik katlógusban nem találtam egyet sem ofp rõl csak azéfelhívni õket meg nincs moneyom.

................

Azér még próbálkozz az ofp.hu-n általába müxik.

Szóval ez jólessz majd az ArmA-ba is?

Jó lesz majd késõbb is. Addig is köszi még egyszer.

Sorry nemtom elküldeni v.mi baja van gmailnek 😞

Jaa én meg a ofp.hu-val kevertem. KÖSSZ

Sanyix
Ofp.info-t írtam 😊

Wárj egy kicsit megkeresem.

A quicksquadot nemtodom leszedni a ofp.hu-ról .

Köszi jöhet!!!!

Sanyix
Hát én szereztem egy minta xml-t egy (másik klán xml-jét) és aszerint csináltam egyet jegyzettömbben 😊 vagyis csak így próbáltam ki, és ment. De amugy az ofp.nifo-n van pár ilyen squad készítõ program, pl quicksquad.

és nemtudod véletlenül hogyan kell ofp squadot csinálni?

Sanyix
Nemkell 5. generációs videokártya, csak HW T&L-es legyen, szóval geforce1 vagy annál jobb, mert az ofp-re egy gyorsabb videokártya semmien hatással nincs, alig észrevehetõ a gyorsulás van csak én pl 2.-ról 5. generációra váltottam, és ugyanúgy megy. Jó erõs proci és sok memória kell neki.

nkem asszem megvan elküldjem e-mailbe?

Sanyix
Persze hogy van, ott van az aláírásomban a címe, nameg irc-n #ofp.hu csati ahol segítünk ha valami gond van, megmondjuk mit hogy kell, meg a játékosok úgy általában ezen a csatin lógnak 😊.

Amúgy ide is kéne egy faq mer ezt is 20 hozzászólásonként megkérdezi valaki 😊

Ezt keresem
OFP Magyarítás 1.85,1.90
Leírás: Kemény 10 perces munkával elkészült az OFP magyarítás frissítése 1.85-re. Backup-ot készít a felülírt file-okról. Ha meguntad a magyar szöveget és menüt, csak visszamásolod a backup könyvtárból a benne található file-okat, és kész.
A magyarítás 1.90-hez is ugyanaz!!!!
www.ofp.hu

Újabb magyarításról nemtudok 😞

Na v.ki árujja el hogy kell ofp squadot csinálni. lécci

Ott már néztem és a link ami van az a gmiki-re mutat de ott meg egy 1000éves fordítás van amit baromi macerás telepíteni ezért kértem.

Akkor www.magyaritasok.hu

Nem engedi leszedni valami gond van a szerverrel

www.ofp.hu Magyar OFP Szerver itt van Magyarítás 😄

Azt már leszedtem tegnap de ott is ugyan az a baj. Bocsi, hogy ilyen láma vagyok de teljesen süsü vagyok ezekhez a modok-hoz. Ha megvan neked a magyarosítás akkor küld már el légy szíves mail-be. [email protected]

Asszem.... van ebben a csomagban worlds és azt bele kell másolni az ofp könyvtárába és felülírni. vagy szedd le pl.: a FFUR2005 modern war-t az ofp.info-ról.

De neked a Program Files van telepítve a játék? Ez a kép amit beraktál ez a textúra csomag nincs benne a ffur1985 full mod-ba. Amúgy ha ezt leszedem akkor ezt hogyan kell telepíteni?

Szedd le az www.ofp.info-ról a FFUR HighResolution Island packot.

én személy szerint : C:\Program Files\Codemasters\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -nomap -nosplash -benchmark -mod=ffur1985 (én is csak fejbõl)

Azért KÖSZ! Ja most még fejbõl (munkahely) megpróbálom leírni, hogy miként állítottam be a parancsikont. A parancsikon ffur1985 nevet kapta c:\Games\OperatinoFlashpoint\Operationres.exe” –valami –valami –valami ffu1985. Azt valahogy így néz ki

ffur highres island:

Nem otthonról netezek (sajna) és nincs msn-em telepítsd újra néhányszor az ofp-t vagy a ffur-t (vagy mindkettõt) 😊 de ímélbe megbeszélhettyük😉 : [email protected]

Nem raktam még fel. Van msn címed mert ha van és elküldenéd mailbe akkor olyan 17-18.00 környékén felhívnálak és akkor szóban megtudnánk beszélni, hogy mi lehet a gebasz.

Én egyszer felraktam az ffur-ban lévõ Lauma Sky pack-ot és akkor nekem is elcseszte.Te nem raktad fel?

Tehát nekem úgy van, hogy a OPF mappán belül van egy ffur1985 mappa. Csináltam egy parancsikont amire ha rákattintok elindul a játék . A elején menü teljesen megváltozott a fegyver textúrája megváltozott és a hangja is, de a fák lombja vagy a talaj meg a jármûveké nem.

Persze. az FFUR "Total Conversion Mod"