4624
Operation Flashpoint
-
scottish #3742 ahoj skacok.
valaki segítsen már. megint újratelepítettem a gépem.
az irc-n mi a server neve? mert nem tudom fejből. köszi előre is -
tpM #3741 Igazából nekem nem is muszály ECP , csak legyen a Finmodban DSAI (Dinamic Speaking AI) -
tpM #3740 THX. sajnos a configokhoz nem értek -
#3739 mivel mind2 root configot használ nem fog rendesen müködni, viszont ha külön addonba konfigurálja pl a finmod az addonokat akkor már több esély van. Az effektekhez az ECPt kell másodiknak indítani. De legjobb megoldás egy config átírat. -
tpM #3738 'Sztok!!! a FDF és a ECP közös futtatására nincs ötletetek? , úgy hogy az ECP-s effektek legyenek de közben legyenek benne FDF addonok (és működjenek) mer eddig azt sikerült ,hogy ugyan benne voltak az FDF addonok , de pl a RPD,RK 62..stb nem működnek. PLZ HELP. előre is THX
-
tpM #3737 'Sztok!!! van 1 problémám amikor egy küldiben csinálok 1 identity-t nem fogadja el, mi a probléma??? Pedig van description file is! ???
plz someone help
by tpM -
tpM #3736 Egy VBS-kb 120-150$ nemhiszem hogy ingyen is van. -
oni2 #3735 Tudtok valahol ingyé'/ócsón VBS-t? -
tpM #3734 Ja, valami olyasmi volt hogy a Codemasters nem foglalkozott az OFP 'propagálásával'. -
#3733 Nemtom :D BIS tudja valamin összekaptak azt csá :) -
#3732 Hát mer külföldről rendelted nem? :) én úgyemléxem hogy pl a cdgalaxisaban 16k volt, legalábbis azt írták. -
#3731 Csúnya volt a logója!
Ubisoft kéne nekik! -
#3730 codemasters-el mi volt a gond? -
#3729 2001 jun mikor kijött egyböl rendeltem is és postaköltséggel 13 körül volt. -
#3728 Reggel van még :D:D:D -
#3727 Az össz eladás már rég 1,5 millió fölött van, asszem 6 hónappal a megjelenés után érték el az 1 millát, azóta eltelt egy kis idő, volt reistance meg red hammer, szóval nagyon sokat adtak el belőle.
Gondolom azért nincs még kiadója, mert a BIS válogat, nehogy kifogjon még1x egy codemasters szerű kiadót. -
#3726 Az össz eladás, úgy 1,5 millió felett van. 1 millió felett már megéri játékot fejleszteni, és a nagyobb kiadók is látnak benne üzletet. Mondjuk én azt nem értem, hogy akkor a következő részeknek miért nincs még kiadója. -
#3725 ofp anno 16k volt amikor kijött, mégis eladtak belőle pár hónap alatt jópár darabot :) -
tpM #3724 Lehet de én nem 1/2 év múlva akarom megvenni :D -
#3723 20K? Ennyiért nem lesz egy eladási siker. Szerintem a jól bevált a marketingesek által meghatározott átlagáron fog kijönni, kb 10+-2K. 1, 1/2 év múlva meg 4-5K. -
tpM #3722 Én mikor vettem kb 1éve volt 2999, lehet hogy most mégolcsóbb :) -
tpM #3721 Kiváncsi leszek az ArmA kijön-e majd 20k alatt.. -
#3720 Hát a goty-ban minden bennevan, de a goty nem is alap 1.0-ás ofp :) -
#3719 Igaz, de GOTY-hoz csak egy kell. -
#3718 ok, de még ha eredeti ofp-je lenne, res nélkül akkor sem tud 1.96-ot felrakni, émmeg erre gondoltam :) -
#3717 Azért írtam, hogy eredeti, mert a tört verzióval kapcsolatban nincs tapasztalatom. -
#3716 Jaja nekemis imkább az a bajom, hogy rengeteg időt töltök számítógépes játékokkal. Az árak mostanában kezdenek konszolidálódmi, de ha valami újonan drága, akkor várok és egy kis idő múlva "reális" áron megvehetem. -
#3715 Nem is mondta senki hogy neked nem eredeti van :) amúgy 1.92 beta-tól kezdve "szabad" a gém. -
#3714 áhh ezt a 3 rongyot már csak kifizetem egy ilyen játékért :)
csak jussak el odáig...meg félek mostanában megvenni, mert eléggé el vagyok havazva, és már így is túl sok időt b@szok el játékokra :) -
#3713 Nekem eredeti van, de azt olvastam, hogy a Bohemia az utoló patch-ben "szabaddá" tette a gémet. -
#3712 Hát alapra nem tud 1.96-ot rakni, ahhoz resistance kell, de azt se tudja felrakni arra a ripre, mer indításkor beleköt a serialba :) -
#3711 Az 1.96-ot felteheted, ugyanis ez nem tartalmaz semmiféle védelmet. (GOTY-hoz külön van) -
tpM #3710 Ja a GotY 2999-Ft!!!! :D nagyon megéri (TESCO) -
#3709 már azis peccsek után :)
nekem még a legalapabb alap van biztonsági másolaton (azis rip, ezért nemtudom peccselni), de közeljövőben meglepem magam sztem ezzel a goty edisönnel, addig nemakarok ezzel szenvedni :) -
tpM #3708 Az alapjátékban van a EAST sideon Su25 de az is pocsék :D -
#3707 én csak a legalapabb játékkal játszottam, és abban ugye csak a10 van mint repülő, és azis eléggé szutyokul van megoldva, később vannak normális vadászgépek, normális fizikával és joy támogatással megoldva?
(próbálgattam mission editorban az a10 vs. mi24et...háát vicces, hogy a helinek nagyobb esélye van kilőni a repülőt, mint fordítva :)) -
#3706 vagy fél percig néztem, hogy mi a furcsa ezen a fényképen...aztán rájöttem, hogy nem is fénykép :) -
#3705 Egyik sem :) ofp, ikar's f14 meg valami najaf sziget. -
tpM #3704 Egyébként ez ArmA vagy OFP Afghanistan vagy egyik se? -
#3703 Aha