4624
Operation Flashpoint
-
pedro870 #3782 az a fontos, hogy az az addonod meglegyen ami a szerveren van. lehet neked több is, attól még mehet. de a legjobb ha pont ugyanazzal indítod a te ofpdet mint ahogy a szerver van.
ofp.hu-n még nincs fent linkekkel a leírás, ami ez lenne:
"Ahhoz, hogy csatlakozz az OFPHu-s szerverre, szükséged lesz rá, hogy minden frissítést telepíts az OFP-re, illetve hogy letöltsd és a megfelelő helyre bemásold az OFPHu-n használt módosításokat. Ehhez nyújt segítséget ez a leírás.
Amennyiben az OFPHu magyar szerveren szeretnél játszani, a következőképpen kell telepítened a Flashpointot:
1. OFP: Cold War Crisis (alapjáték) telepítése
2. OFP: Resistance telepítése
3. 1.96-es patch telepítése (az 1.96-es exe szerencsére NOCD-s, így ezzel már a CD-t sem kell feleslegesen pörgetned), Letöltés (normál), GOTY verzióhoz Letöltés
4. OFPHu AddonPack5 telepítése, Letöltés
5. Ofp Ultra Tools (OUT) addonfrissítő segédprogram telepítése, Letöltés"
Out még nincs.
Most futó csomagok:
AP5 Gold
OFPHu CTI
Finmod Coop
aztán ha megvan, akkor ofp.hu-n van fent szervermonitor, ott láthatod melyik portra lehet belépni, mi a jelszó, milyen parancssorral kell felépni.
pl ap5 gold parancssor:
c:\games\operationflashpoint\flashpointresistance.exe -nomap -nosplash -connect=ofp.hu -port=2240 -mod=ap5_gold -password=ofphu
Az AP5 az adversarial port, tehát ahol egymás ellen nyomjuk, a finmod a kooperatív hely, és a cti pedig az ofp királya, ahol egész szigetekért megy a harc
ha feljössz #ofp.hu irc-re, ott is tudunk segíteni -
#3781 Ezt nem tudja valaki honnan lehetne letölteni, mert eddig amit találtam az jelszavas letöltésü völt vagy nem találta a serveren.Meg ez egyébként a DxDLL második verzioja vagy ez teljesen más.
BTs DxDll Config for Conspiracies (v2.0)
És mégegy láma kérdés opf.hu-n nem találtam.Szájbarágosan hol van leirva hogyan kell csatlakozni multihoz.1.96-os Goty-m van.
És ha letöltök egy modot akkor csak olyan szerverhez tudok kapcsolodni ahol pont ugyanazok vannak telepitve? -
#3780 Azmi? :D -
lachun #3779 és Bodajkra miért nem jöttél akkor???!!! -
#3778 Angliába vettem 700forinté GOTY editiont mind2 kiegészítő benne van -
tpM #3777 Asszem az PBO-ba van. -
lachun #3776 Csirkuc , neked van ofp-d??? -
#3775 Hogyhogy a 2-es a Walk című zene nincs is rajta a CD-n? :O -
#3774 Akkor majd fölrakom a játékot és letöltöm őket :D:D -
#3773 LOL odaírtam mik ezek :) -
tpM #3772 Ja 2250 -
#3771 Ezek mennek a szerveren? :)
-
lachun #3770 azta ennyi fincsiség:DDDD -
#3769 Szóval az ofphu coop portra ezek kellenek még az alap finmod 1.3-ra.
Winter nogojev
Russian weapon pack
FDF desert pack
FDF 1.4+ WW2 pack -
tpM #3768 Bezony -
neuro #3767 nem mondod :)
egyébként már megtaláltam. a "letöltések" ugyan üres, de a modra lehet kattintani a szerver infónál -
tpM #3766 www.ofp.hu -
neuro #3765 ap5-öt lelehet most tölteni valahonnan?
-
tpM #3764 Persze, hogy van ,lehet hogy 4-5 éves de nagyon jó game :D,
ui.: a resistance benne van a GoTY ban 2999HUF -
#3763 Nézzél fel a netre hogy hány játékszerver van, és láthatod hogy "páran" még játszanak vele :D -
lachun #3762 szerintem, a campányt is végig kéne nyomnod, na elösször az is meg izaszt az biztos!!!! -
pedro870 #3761 www.ofp.hu itt van szervermonitor, látni, hogy játszanak-e még :) -
#3760 ÉS van értelme? Mert elég régi a progi. Valaki játszik még vele? Mert az tény hogy klasszis de azéert egyedül rohangálni benne.. ;) -
neuro #3759 Szerintem Resistance-t már nem is lehet kapni külön... Ugyan így jártam a Neverwinter Nights-al: megvolt az alapjáték, de a kiegészítők miatt meg kellett vennem úja a gold pack-ban. -
lachun #3758 igen , meg kell azt is, de már nem tul drága, asszem!!!! -
#3757 Megvenni kellene azt is mi? -
#3756 Alappal nem érsz vele semmit szerveren, csak akkor ha van hozzá egy resistance-od is :) -
#3755 Figyi csak érdeklődés szinten van magyar szerver ahol játszanak páran mert még az alapot megvettem régebben.Érek vele valamit? -
lachun #3754 azt bizony , nem lehet!!!! -
tpM #3753 De az nemlehet ,hogy pl.: valami torrent fájlforrásból leszedni? -
tpM #3752 Ja, de gondolom az ideszállítás sem ingyenes :D -
#3751 rendelni kő sztem jó pénzé :) -
tpM #3750 Szerintem itthonra nem is lehet szerezni. Mer rendelni kell nem? A bótba nem kapni, vagy igen? -
#3749 valaki halandó itthonról már játszott vbs-el? :) -
pedro870 #3748 Na egy kis OFP:
Illetve VBS:
-
Szekig #3747 a szerver maratt meg a game is maratt minden más változott... :) -
#3746 zerwer nem új, csak linugz lett a régire rakva :) -
tpM #3745 Látom má' új szerver is van :D -
scottish #3744 köszönöm -
#3743 extra.irc.hu vagy elte.irc.hu vagy atw.irc.hu stb.