Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az csak ápr.1-i tréfa volt :D az egész átverés! :)<#nevetes1>

Sanyix
<#buck><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Az de durva kiadják a gamet mobilra is Javas és symbian változatban.Lesz bene multiplayer is BT-n keresztül.
Z Cargo
Igazad van. A haverommal leültünk hogy multiban, coop-ban megcsinálunk egy küldetést. A térkép elõtt legalább húsz percet azon agyaltunk hogy megtervezzük ki mit csinál majd. aztán kb. 2 óra hosszat tartott mire mindent megcsináltunk.Itt nem lehet eszetlenül rambózni, itt gondolkodni kell.
Figylelj!Gondolkodj!Cselekedj! ez az alapelv...<#heureka>

Sanyix
Nem sokan játszanak az OFP-vel itthon, legalábbis kevesen multiznak, itthon inkább az iqlight játékok a népszerûek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Olyan mod van amit magyarok csináltak AP5 (Addon Pack), az igazi honvéd egységes mod meg még nincs kész, mégcsak a szigetet csinálják.
az AP5-öt leszedhezed innen : www.ofp.hu

Z Cargo
Szóva még a földön fáklya.OK, ezt még nem próbáltam.

Érdemes az FDF oldalán a mission repistory-ból használni a single mission-okat.
Jól vannak optimalizálva és izgalmasak a küldetések.

Miért is nincs Magyar MOD? Sokan háborúznak flash-el itthon is és van sok jó 3D-s programozónk. Egy jó mod biztos népszerû lenne...<#violent>

Z Cargo
Igen ,már próbáltam. Annyiban változott az eredmény hogy bentebb jutottam az erdõben. <#nevetes1>
Ez az FDF_eastborder egyik multi pályáján történt.
Másik hiba az FDF_rangerUAV küldetésnél: a bázis bejáratánál nem nyílik a sorompó és nem lehet továbbmenni és kiszállni sem....<#taps>

Hát pl nekem ez az FFUR 2006 indítási paraméterei : "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nomap -nosplash -benchmark -mod=WWII -mod=ffur2006

Z Cargo : A repülõben még a földön kapcsold be az Afterburnert (mint már Sanyix is leírta : utánégõt)
vagy : UnPBO-zd ki a missiont , rakd bele az OFPmapp/Users/teneved-be és Editorba a repülõnél állítsd a Special-t "Flying" ra :D

Sanyix
Hát a mig-21 pl olyan 300 körül kezd emelkedni, utánégetõt be kell kapcsolni :)

Z Cargo
Kérdés FDF (Finnish Mod) -dal kapcsolatban. Az addon repcsikkel miért olyan nehéz felszállni? Nekem olyan mintha odaragadna a földhöz és nem tudom elemelni,a végén meg bezúzok a reptér végi erdõbe. Több küldetésben is ezzel találkozok.A hiba az én készülékemben van vagy már más is találkozott ezzel?<#falbav>

repvez
Ezt egy kicsit részletesebben .A benchmark szot kell az indito fájl után irni vagy azt a nosplash nomap félét?
indicsd -benchmark paraméterrel

repvez
Nem tudja valaki hogy miért lép ki a játék ha ffur2006 al játszom?Nem mindig,de elég idegesitö.Ez csak egyedi eset vagy már másnál is elöfordult.
Ja, de 5év múlva (remélhetõleg elérheztõ lesz mindenkinek jobb gép) ki kéne próbálni! ász lenne egy FFUR 2006-os CTI :D

Sanyix
FFUR-bõl nem, merthogy multiban a többségnek játszhatatlan lenne a gém. Multiban nem csak egy pár egység van a szigeten, hanem néha több száz is...

repvez
Nemtom nekem a filefront is jelszot kért vagy nem volt jo a szerver igy az ofpc.de rol jött le.Esetleg lesz belöle magyar server is ahol lehet multizni?
filefront!?.........hogy ez nekem nem jutott eszembe :/ émmeg 4! órát szenvettem a gameparkos FTP-vel <#falbav>

filefrontról jött le nekem is

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ffur
A filefrontos szerverrõl nekem full sebességgel jön.

repvez
Neked hogyan sikerült letölteni?Nálam mind a két szervernél jelszot kér .Esetleg egy jelszo privibe jöhetne:<#nevetes1>
a "hivatalos" ffur oldalon találtam mirrort. már le is jött. nekem tetszik, nem olyan gépigényes mint az elõzõ ffur pack-ok.

Ja, akkor félreértettük egymást. Ezzel WWII mod se rossz, csak a kampányban olyan bugok vannak, mint például nem lehet lerakni az aknát, s hasonlók, de mission editorban van egy valag sziget, úgyjogy nagyon jó kis küldetéseket lehet csinálni.
Sanyix
Hát igen, nembírt az egyes szerver a nagy adatforgalma, a 2.-est meg így jól leterhelik :) és még aztmondják hogy az ofp nem népszerû játék :)

Neméri meg.... :/ semmi extra nincs benne csak új hangok stb.
elcseszték olyanokkal mint pl. 1m-rõl AK-74-el mellkason lövöd a katonát és nem hal meg (csak 3 után). az Animációk se jók pl.: fejbe lõ a tank 12.7.-el azt rátámaszkodsz a fegyverre és lassan eldõlsz :) és van néhány bug.

ffur2006-hoz nincsennek még mirrorok? iszonyat lassan jön a cseh szerverrõl...

Ezt attam meg igen ! ez qrva jó! de nem az Invasion 44, annak csak demója van: a Husky hadmûvelet amit Szicílián kell végrehajtani a 82-s légidesszantal! a WWII v.3 collection meg az I44 teljesen más I44 honlap

Sanyix
Ez nem i44, ez csak wwII, és nem ugyanaz.

tpm, van teljes i44. A http://operationflashpoint.filefront.com/file/WW2_Collection_Pack;34894 címrõl letölthetõ, 674 MB. Ez egy teljes mod. S van benne pisztoly. Próbáld ki a a liberation kampányt!
Hogyan is müködik pontosan a nomap? én beírtam a -nomap szót a parancsikon cél rovatába az exe után, de nem akarja elfogadni. Hogy lehet elindítani -nomappal? (1.91v van nekem)
Ja a Liberation is jó ,abba semmi ilyen bug nincs. az I44-nek meg csak a demóját atták ki! az I44demóba nincs is pisztoly!
Ez a vh2 modpack egész jó , 3 kampány van benne patch
szükséges Ojjektumok :D

Sziasztok!

Tudtok egy normális, szívásmentes magyarosítást az OFP-hez, a Red Hammer-hez, a Ressistance-hez?

TpM 91, te a liberation 1941-1945 mod-ra gondolsz, nem?
De igen kiadták, már elkezdtem a kampányt. S van még két félkész demo kampány benne, meg egy egy-két félkész tank, meg egy csomó súlyos bug. Pl. pisztollyal a kezedben nem tudsz mozogni, mert szószerint földbe gyökerezik a lábad:) Derékik a földben vagy:)
az Invasion44-re gondolsz? azt még nem atták ki
de viszont az ofp.gamepark.cz-rõl lelehet szedni egy tök jó 700mb-s WWII válogatást.

ui : FFUR 2006 kijött FFUR 2006

Srcáok, játszott máe vki a WWII moddal?
Mondtam hogy akarok?

lol ,akko' nem tucc multizni.

Havertól. Egyébként másolt.

joebacsi
ty

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Valaki valahol írta, hogy automex.hu-n lehet venni.

joebacsi
honnan sikerült beszerezned?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
hmmm ezt nem biztos, hogy kellett volna^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Hát joyon asszem amikor visszaveszed valamennyire a tolóerõkart, akkor kinyílik a féxárny. Szóval a tolóerõszabályzó össze van vonva a féxárnnyal. Billentyûzeten, meg az elõre, hátra, w,s gombokkal szabályozhatod a sebességet. Ha nem nyomod egyiket se, tartja a jelenlegi sebességet... ha tudja :)

Epropó!

Melyik a fék? :)

Húúúúúúúúú srácok!

Ez a vit féle f16-os repülési modellje valami k*rva kellemes. :) Joy-al nyomom, és a repmodell már-már eléri a Falcon 4.0: Allied Forces szintjét is. Egyre jobban tetszik ez a gém. :)

Köszi.

repvez
Itt szerintem találsz az addonok között kedvedre valot.
Megint én!

Tudnátok adni egy igazán minõségi f16-os modellnek a linkjét? Nagyon megköszönném. :)