4624
Operation Flashpoint
-
#4062 121 megás akkor kell, ha a kampányt magyarul akarod, ha kampány jó angolul akkor nemkell az. -
#4061 nem, csak komplett resistance.pbo file azert ilyen nagy....vagy jobban szeretlen pbo-t baszkuralni par text miatt?! -
#4060 A 121-megásban a szinkron is magyar? -
#4059 Mivel pl az Resistance magyaritasa 121 mega igy nem tudom/akarom feltolteni en. BoP-ra megtehetnem ha kisebb lenne (de azt is max az uj motor csere utan). -
#4058 Letezik! A regi OFP.hu-n fentvoltak. De most nincsnenek! Regisztralj, lepj be, es kerdezd meg hogy honnan lehetne levadaszni?! Vagy itt az SG-n keresd meg az illetekes elvtarsakat..itt is ittvan a nagyobb hanyada! -
#4057 hali
létezik magyaritás az alap game-hoz?
a magyaritások.hu-portálon találtam de nemtom felrakni:( -
#4056 Hát ezt Icebird-től kérdezd :D
De úgytűnik vége. -
#4055 OUT nak vege? Konyec? -
#4054 Hát akkor keressél :) -
#4053 Amúgy http://ofp.gamepark.cz/ még mindig :D :P Ofp-re már regeltem, de nem sok hasznosat találtam egykét peccsen kívül -
#4052 1.96-os patch alap a multihoz. Amúgy nem gamespy-al, hanem akár az ofp belső szerverkeresőjéből :) szigeteket, addonokat az addons könyvtárba kell rakni de ésszel, ha telerakod és nemtod mi volt eredetileg, multiban bezavarhat. Amúgy még mindíg. -
#4051 1.96-tal? Vagy azzal a Gamespy Arcade-val? Most megyek, kipróbálom a multit, hátha összejön vmi. Letöltöttem vmien szigetet, de nem tom hogy kell berakni. Azt hogy kell? -
#4050 Hát persze hogy van, coop szerver is van :) -
#4049 De ha jól tudom, akkor még kéne A10-eznem is, meg minden kutya f@sza :(
Multiplayerben van cooperation mód? -
#4048 single missionok így szoktak végződni, sry :((((888889 -
#4047 Sziasztok, az lenne a problémám, hogy annál a küldinél tartok, ahol az Apacs helikopterrel kell menni, és konvolyt kell megsemmisíteni. Ketten vagytok. (két apacs) Kinyírom a konvoly, visszamegyek a base-ra, leszállunk, majd bejön hogy mission completted, bejön a statisztika, aztán a 'continue'-ra kattintok, és kilép a főmenübe. :S Ez mitől van? -
#4046 Elnézést -
#4045 Kicsit visszaolvasol, és meglátod. -
#4044 hy all. Szoktatok még ezzel a játékkal játszani? Pl neten? 1.96-tal? -
tpM #4043 BF-es taktikával mondjuk nem érdemes OFP-t multiba nyomni :P :) ;D -
#4042 Érdemes megvenni ha multizni akarsz, amúgy sztem azért dobál ki, mert a resistance-hoz van egy szar crack, ami miatt nem lehet semmit csinálni vele, mert mindentől kilép :) -
djukel #4041 Ha te erre csak most jöttél rá akkor az OFP kurvára nem érintett meg téged. Menj vissza Böfizni. -
#4040 Most hogy rájöttem hogy az Armed Assault lesz az Operation Flashpoint folytatása nagyon rákattantam az OFP-re.Még a BF-et is ott hagytam -
#4039 Csázstok.Szerintetek érdemes megvenni a GOTY-t?
Mert most felraktam a Restiance-t (NEM EREDETI) és állandóan kidob az asztalra.Lehetséges hogy túl öreg játék már és nem csípi a videókártyám?
Mert a Max Payne-el ugyan ez volt.
Szerintetek ha felraknám hozzá a legújabb peccset akkor menne rendesen? -
#4038 megint? sztem még mindig :) -
#4037 okés, énis ezt írtam, nem engem kell meggyőznöd, már megvan szépen rendelve 2 darab, holnap mászok be érte a blahára, mert úgyis arra lesz dolgom :) -
#4036 Pontosan 3860 Ft szállítással együtt.
Ezért a pénzért gyakorlatilag 3 játékot kapsz.
Más szemszögből ez egy vastagabb könyv ára. -
#4035 megint kapható a goty: -
#4034 nemrég véletlenül ráakadtam az alapjáték meg a resistance demójára itt a melóhelyen, letöltöttem, telepítettem, jáccottam velük, és nagyon nosztagilkus érzés volt, rá kellett jöjjek, hogy még mindig ez az egyik lekkirályabb játék. és az integrált videókaris melós gépen is tök jó beállításokkkal futott -
#4033 De az OFP búnusz pályáján tök jól megcisnálták, hogy legyen élet a szigeten. Mentek az autók, jártak az emberek, szántottak a traktorok, kocsmába lehetett menni a pajtikkal ,stb :)
Ezt editorban nem 2 perc megcsinálni, és így nem is olyan izgalmas felfedezni a szigetet :( -
#4032 -> mission editor -
#4031 Végignyomtam a Resistancet, és csalódottan vettem észre, hogy nincs olyan bónusz pálya, mint, ami a simában volt, azaz mikor szabadon belehetett járni a szigetet a háború után. -
#4030 Ígyvan. -
#4029 Ehh... Csak meg kell vennem, ha játszani akarok vele... :P -
#4028 nemtom, nekem ment rendesen a mountolás. -
#4027 Az vajon miért van, hogy a GOTY kettes és hármas CDjét egyáltalán semmilyen virtuális cuccal sem tudom mountolni? -
#4026 Áhh mindegy átmentem azon a pályán csíttel :( -
neuro #4025 én azon a pályán szétlőttem a bmp-t és ezzel kinyírtam az összes túszt is, de továbbengedett :) -
#4024 Meg elvileg ha 5. próbálkozásra sem sikerül egy küldetés, akkor továbbenged a progi, átlépheted a küldit ami nem ment. -
#4023 Asszem shift-(numpad mínusz) endmission így beírva.