Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
kössz ;)
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
segítsetek nekem pls! megvettem a OFP GOTY-t, csak nem találom hozzá sehol sem a legújabb frissítést.. )1.96 ha jól tudom! segítsetek lécc'i a ofp.hu-n lévõ Ressistance friss nem jó...
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Részemrõl keményvonalas OFP-s vagyok a mai napig és nemhiszem hogy 4nél többször írtam volna ide....
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Lenne is egy kérdésem, van az olajkútas addon de ha multiba nyomjuk akkor nem mozognak azok oil pumpák, de sm meg jó, mi lehet a gond?
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mert a fél csapat (Injured) azt nem tok mit tenni.
Elõre köszönöm, s az eddigieket is.
Rádió menüjét a "nulla" gomb alól éred el.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A küldi elején tudsz választani h. egyedül mész be, és a többieket csak akkor hívod mikor tiszta a terep, v. pedig több embereddel együtt próbálod elfoglalni a tankokat.
Tudom, elég nehéz veszteségek nélkül megcsinálni, de nem lehetetlen.
Tudom nagyjából mi a feladat de nem tom végrehajtani.
Help!
Köszöntem.
Valamilyen campány help nincs?
Mert elakadtam a Resistance kampányban a convojos utánin.
Megköszönném.
a bûn nem kifizetõdõ: fájdalom mindenkinek !
mikó? most!
Köszike
mikor szoktatok játszani a szervereken?
FIGYELEM! A Clan of Pilots klán tagokat keres, versenyre való tekintettel, lehet csak ideiglenesen a verseny erejéig jelentkezni, részletek: http://clanofpilots.blogdreams.com
Fly or Die
a "verseny" : az Online Warfare által megrendezett Desert Combat II kb 1 hete rakták ki a hirdetést és 4 klán jelentkezett szóval idõ az van.
Szóval ha esetleg valakit érdekel de más klántag akkor ideiglenesen átjöhet a CoP-ba ;) 3ember kell még! good luck!out
ui: ne feledjétek, a részvétel a fontos! :)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
a 2es és 3as cd rossz... gondolom a spitfire által készített másoaltot szedted le. én is így jártam, de van másik verzió már. ugyanaz a neve csak benne van h REPACK.. az jó lesz, csak megtalálni nehéz a neten :)
Így a Flashpoint nagyobb prioritást kap mint az asztal.
<#eljen>#eljen>
Igen, átlátszanak ugrálava.
Felbontás mint különbség jó?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mit tok tenni az ellen, hogy miközben játszok beugrálnak a mögötte menõ cuccok(Torrent,MSN).
A 1.96 már fennt van.
???
Köszi.
De legalább lehet igy ötletet adtak másoknak hátha megcsinálják.