4624
Operation Flashpoint
-
#4102 valami gond van az alap ofp serialjával :) -
#4101 Ez meg micsoda???? :S:S:S:S:S Ujraraktam az ofp-t, felraktam az 1.96-ot, azt indítom és azóta ez jön be :@@
-
#4100 a gotyval már menni fog (illetve majd szedd le az 1.96os peccset, az kijavítja az oldalkormány hibáját) -
#4099 ok köszi..még annyit: a joyom nem műxik a játékban...(joy enabled)
külön még be kell állítani vmit? -
#4098 Egyik ftp nem megy, a másik linkre nyomjál. -
#4097 Nemlesz, mert ffur-el (és minden ilyen csicsázott moddal) játszhatatlanul lassú lenne a a cti (még a 2*7950gt-s, x2 5000+-os burzsujoknak is). -
#4096 hali
a gamepark.cz.ről nemtok letölteni semmit:( holnap jön a játék (GOTY) és akarok addig patchet letölteni, de ha rákattintok a letöltésre mindig azt írja, hogy a lap nem található:(
meg valahol a fórumban láttam egy naon szép víz-effektet (tükrözödő vízfelszín) azt honnan lehet leszedni?
ty -
#4095 kiadták az FFUR2006 2.0-as változatát
Az FFUR2006 os moddal nem lesz magyar szerver?Ezzel is lehet CTI-zni vagy arra más modok használhatok amit kifejezetten ahhoz találtak ki?
FFUR2006 v2.0 -
neuro #4094 és a megfelelő mod kapcsolóval indítod a játékot? -
#4093 Azt tudom, hogy ez jön be akkor is, hogyha fel sincs téve. De felvan :S -
#4092 Hát nemtom. Amúgy irc-n #ofp.hu szoba. -
#4091 Miért kapom ezt a hibaüzenetet? Az a mod is fel van telepítve :S
-
#4090 ok köszi. Én nem tudtam felmenni a szerverre, mert vmiért mindig kibaszott. Kiírta, hogy vmi version szar :P, de a coop, és a másik ofphun szerverre sikerült felmenni. talán majd holnap. vagyis ma -
#4089 Ma is vót zsíír hent ja most fejeződött be :)
Amúgy úgy csinálod meg, hogy a járműben senki se üljön, hogy empty járművet rax le, nem westet, vagy eastet, vagy resistancet. -
#4088 Hogyha egy multiplayer küldetést csinálok, hogy tudom megcsinálni, hogy egy járműben senki sem üljön? :S -
#4087 Énismá. Ma is jáccotok ? -
#4086 nem tudjatok ez az Y2K3 mod csak annyit csinal, hogy lecsereli a Resistance
harceszkozoket modernekre?Nincs uj kampany hozza ? -
Neoncsoves #4085 Azta de jót nyomtunk tegnap -
fkubi #4084 Az ofphu_cp1 nemsokara kint lesz. Valami nem jo a lappal :(
-
#4083 itt nezelodjel : http://operationflashpoint.filefront.com/file/Y2K3_Mod;37482
van egy halom mod -
#4082 na találtam egy patcs-t amivel sikerult elinditani csak minden ciril betusen van es fogalmam sincs mit kell csinalni -
Neoncsoves #4081 Nem szóltam, megvan :) -
Neoncsoves #4080 1 Kérdés: Az ofphu_cp1 modot? Mert nincs fent az ofp.hu-n -
#4079 Leszedtem a Liberation 1941-1945 orosz gyártásu WW2 mod-ot de valamiért nem
jelenik meg a campaign-ok között. Csak az alap küldik vannak ott.Mit lehet ilyenkor tenni? -
Neoncsoves #4078 Nah mentem csicsikálni sziasztok! -
Neoncsoves #4077 sok kecseg külföldi -
#4076 Persze, rengetegen kickelnek. Engem is szoktak :S, csinálok szervert, azt akkor nem kickel senki -
Neoncsoves #4075 éppez ezaz connyect = you kicked from the server -
#4074 Akkor miért kikkelt? Jáccunk egyet most? -
Neoncsoves #4073 nem addonos server volt... -
#4072 Zalán ha nem addonos szerverre mennél fel nem dobnának ki -
Neoncsoves #4071 Azt olvasgatom + töltöm a modokat, holnapra meghagyom a 700MB-sat, tényleg azzal a moddal játszik valaki? :P -
#4070 Minden le van írva a www.ofp.hu-n a multival kapcsolatban. -
Neoncsoves #4069 Kösz de már lasssan 5. hónapja próbálom beüzemelni a tetves multit de sehogy sem akarja, :( Látom fent játszanak a magyar serveren néhányan, csatlakoznék ha... :D -
Neoncsoves #4068 Van itt olyan türelmes ember aki elmagyarázná nekem MSN-en hogy mi az a dxdll meg ezek thx! :) MSN: [email protected] -
#4067 Hát akkor tapasztald ki az egészet, aztán tudd meg milyen addonok/mod kell a szerverre, és kikkelni se fog :) -
Neoncsoves #4066 Huh még nyáriszünet előtt beruháztam egy GOTY-t megkerestem a talán legujabb peccset, és egyszerűen kickel a server Nem vagyok benne hű de prő, még az embereimet sem tudom irányítani ez van :) Régen a demot végignyomtam 600000szor amig nem volt nyetem -
#4065 Nekem is küldték MSN-en. de amúgy www.ofp.hu -
#4064 és aztatat honnan lehet letölteni? -
#4063 Nekem egy 12 KB-os van, és minden küldetés magyar