Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siluro
Te a régi 1.TG_ZsozS vagy? :)

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ZsozS
oupsz már meg is találtam a fileshack-on.. azé' ha valaki akart volna segíteni...
kössz ;)

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
sziasztok!

segítsetek nekem pls! megvettem a OFP GOTY-t, csak nem találom hozzá sehol sem a legújabb frissítést.. )1.96 ha jól tudom! segítsetek lécc'i a ofp.hu-n lévõ Ressistance friss nem jó...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

köszi!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
shift numpad - endmission

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nincs valami cheat, amivel lehet ugrani küldetést a hadjáratban? Egyszerûen nem tudom megcsinálni az egyiket a Resistance-bõl :)

Attól hogy játszunk nem azt jelenti hogy ez a topic nem halhat ki....
Részemrõl keményvonalas OFP-s vagyok a mai napig és nemhiszem hogy 4nél többször írtam volna ide....

koschwarz
hogy szerettem ezt a gammát, nálam etalon a mai napig...<#szeret>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Suri
Még azért ne temesd! Azért még vagyunk páran akik nyomjuk a játékot. Például most próbálunk csinálni egy jó szigetet egy fullos sm-el. A koncepció az, hogy nem sok kicsi küldetés van hanem egy nagy. Plusz most csinálok egy sivatagos szigetet de még mind a 2 szigettel sok meló van. Most még vadul keresgéljük az addonokat.
Lenne is egy kérdésem, van az olajkútas addon de ha multiba nyomjuk akkor nem mozognak azok oil pumpák, de sm meg jó, mi lehet a gond?

nabazz, ez a topic is kihalt :\

Siluro
ok, köszönöm szépen :)

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Sanyix
Valami crackes verziód van? Véletlenül nem 1.75-ös? Merthogy ahhoz volt valami fos crack ami ilyen kilépegetést okozott. Amúgy http://ofp.info 1.96-os patchet töltsed le, az a legújabb(ezt használják multiban), és crackelni sem kell.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Siluro
Sziasztok! Megszereztem az OFP-t és a Cold War Crisisre felraktam a Resistance-t. A bajom az, hogy csak az elsõ küldetést tudom megcsinálni, a Stole the Car-t, és a többinél kidob a játékból. Mi lehet a gáncs? Nagyon szívesen játszanék ezzel mert nagyon yool néz ki, és tetszik is, de így sajnos képtelenség és idegesít, hogy nem megy. Elõre is köszönöm!

Esrohnoil
Persze, ha a 2 ürge messze van egymástól, elõtte ajánlatos õket egymáshoz közel parancsolni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

a sebesülteket a medic tudja gyógyítani. ki kell adni a parancsot a sebesültnek, hogy keressen magának egy orvost (ha jól emlékszem Action -> Heal at Medic)

bricsi01
okéoké, mind ezt köszönöm, de hogy tom ellátni (Supportolni) a csapatot parancsnokként?
Mert a fél csapat (Injured) azt nem tok mit tenni.
Elõre köszönöm, s az eddigieket is.

Esrohnoil
Rádión kiadod a parancsot a bázisnak ha jól emlékszem.
Rádió menüjét a "nulla" gomb alól éred el.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bricsi01
Aham, zsír, kösz.
Hogyan lehet akkor hívni a többit ha egyedûl megyek?

Esrohnoil
Be kell jutni arra a területre ahol a tankok vannak, meg kell tisztítani, aztán a tankokat elfoglalni és elvinni a kijelölt helyre.
A küldi elején tudsz választani h. egyedül mész be, és a többieket csak akkor hívod mikor tiszta a terep, v. pedig több embereddel együtt próbálod elfoglalni a tankokat.
Tudom, elég nehéz veszteségek nélkül megcsinálni, de nem lehetetlen.

bricsi01
Az Ammo Low pálya utáni, valami Scarp vagy mi.
Tudom nagyjából mi a feladat de nem tom végrehajtani.
Help!
Köszöntem.

Esrohnoil
Melyik konvojos? :)

bricsi01
Helló!

Valamilyen campány help nincs?
Mert elakadtam a Resistance kampányban a convojos utánin.
Megköszönném.

dami
atyám így rohan az idõ akko holnap má meló ehh <#falbav>

a bûn nem kifizetõdõ: fájdalom mindenkinek !

lol,a buláj már tegnap végetért :D ápr.27-30ig vót :)

dami
most kapcsolok nem kéne neked a lanbulájon lenned <#gun>
mikó? most!

dami
az okés mert veletek tudok jáccani meg amiket kipróbáltam szervereket mind okés volt csak ez nem ráadásul nem jelszavas tehát ez se gond.

Sanyix
Tûzfalbeállítások? Ki van engedve az ofp a tûzfalon?

dami
van egy ilyen szerver hogy WTF Wega Task Force (http://www.codejumpers.de/)leszedtem az addont hozzá + a két mappot létrehoztam hozzá az inditó parancsikont és amikor belépek becsatlakozik a szerverhez de csak a fekete kép és a várakozás a szerverre feliratot látom végig ha valaki már járt itt sikerrel kérem segítsen mert kipróbálnám ezt a modot nagyon

Köszike

Sanyix
burninhell: Van amiko máskor is, használd az ofpwatch-ot, szerverfigyelõ, csak be kell állítani a szervert, és hogy éppen melyiket figyelje. Amúgy irc-n #ofp.hu általában itt is írjuk ha van játék, meg lehet kérdezgetni, stb.

kb. 21.00-kor ,10-15-en (vagy néha kevesebben ;)

mármint a magyarokon :)
helló!

mikor szoktatok játszani a szervereken?
Hi all! minden OFP-s figyelmébe :
FIGYELEM! A Clan of Pilots klán tagokat keres, versenyre való tekintettel, lehet csak ideiglenesen a verseny erejéig jelentkezni, részletek: http://clanofpilots.blogdreams.com

Fly or Die

a "verseny" : az Online Warfare által megrendezett Desert Combat II kb 1 hete rakták ki a hirdetést és 4 klán jelentkezett szóval idõ az van.
Szóval ha esetleg valakit érdekel de más klántag akkor ideiglenesen átjöhet a CoP-ba ;) 3ember kell még! good luck!out

ui: ne feledjétek, a részvétel a fontos! :)

szerintem, ha nem probáltad és szereted a harciszimulátorokat ezt ne hagyd ki, mert nagyon üttös játék és fillinges is!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

helló

a 2es és 3as cd rossz... gondolom a spitfire által készített másoaltot szedted le. én is így jártam, de van másik verzió már. ugyanaz a neve csak benne van h REPACK.. az jó lesz, csak megtalálni nehéz a neten :)
Sanyix
Ja elég sokan.

Köszi...sokan játszák amugy neten vagy ilyesmi?
cdgalaxis, automex és a többi online/offline bolt - 3000Ft

HOl kapható még és mennyibe kerül?
vedd meg a boltban az eredetit, az biztosan menni fog

Hi all ! letöltöttem az operation falshpointot összeraktam a file okat be rakom daemon tool ba za egyes cd -t de a 2 est és a 3 ast már nem lehet... tehát berakom daemon tool ba és nem lesz semmi... mintha üres lenne nem indul el :( mi lehet a baj? hallottam vaami BlindWhrite programról... de sajnos nem értem mit lehetne vele csinálni... légyszi ha tudtok segitsetek elöre is kösz!!!
Z Cargo
Trükk: Indítás után a bal felsõ sarokba kattintasz. Lemegy tálcára, klikk rá,visszajön teljes képernyõre.
Így a Flashpoint nagyobb prioritást kap mint az asztal.
<#eljen>

Sanyix
Felbontás, képfrissíté, színmélység, ezek közûl valamelyik külömbözzön.

bricsi01
Be van lõve mindkettõ meg akár még szedek Operával, s ezek villognak be.
Igen, átlátszanak ugrálava.
Felbontás mint különbség jó?

joebacsi
kikapcsolod õket játék alatt?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Mármint átlátszanak az a cuccok? Vagy állíts be külömbözõ képernyõtulajdonságot a vindózban és az ofp-ben, vagy nyomj alt tabot, majd újra, és akkor jól lesz.

bricsi01
Helló!

Mit tok tenni az ellen, hogy miközben játszok beugrálnak a mögötte menõ cuccok(Torrent,MSN).
A 1.96 már fennt van.
???
Köszi.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Az kizárt dolog, me' nemtudják :)

repvez
Bakker igy benyalni <#nevetes1>.Nem is néztem a dátumot.Pedig de eltudtam volna viselni, föleg ugy ,hogy még telot se kellett volna cserélni hozzá, ha képeknek hinni lehetett volna ,mert nekem is K700i-m van.
De legalább lehet igy ötletet adtak másoknak hátha megcsinálják.